15 huhtikuuta 2014

WEEKEND

Viikonloppu menikin ihan kokonaan blogigaaloissa, sillä perjantaina oli ensin vuorossa Aussien Blog Awardsit ja sen jälkeen lauantaina Indiedays Blog Awardsit. Sunnuntai menikin sitten noista kahdesta päivästä palautuessa. Nyt alkuviikosta olen sitten joutunut lukemaan vielä kahta kovemmin noiden muutaman päivän takia jolloin lukeminen jäi aivan kokonaan. Nyt olen kuitenkin alkanut saamaan taas aikataulustani kiinni niin pääsen jatkamaan taas bloggailuja hyvillä mielen tavalliseen tapaani! 


Aussie Blog Awardseissa ihanan Kiran kanssa! 


Aussien Blog Awardsit järjestettiin Kellohallissa. Koko tuo ilta meni kyllä ihan älyttömän nopeasti. Niinhän se taitaa mennä, että aina kun on hauskaa niin aikakin menee todella nopeasti. Oli aivan ihana päästä tapaamaan muita bloggaajia ja tietenkin viettää aikaa tuolla paikan päällä myös upean siskoni kanssa, joka oli itse asiassa molemmissa tapahtumissa seuralaisenani ♥. 


Ellen ihanat bloggaajat Blond Rivets blogin Kira ja Muotikuiskaaja 


Lauantain Indiedays Blog Awardseihin valmistautumista siskoni luona! Laittautuminen taas vähän venähti ja saavuimme siskoni kanssa juosten paikalle juuri hetkeä ennen gaalan alkamista. 

Lauantainahan olin itse ehdella Säteilevin -kategoriassa. Tällä kertaa blogini ei saanut sijoitusta, mutta kiitos kuitenkin oikein paljon teille kaikille äänistä ♥. 


Indiedaysin Blog Awardsithan järjestettiin Tivolissa. Näissä gaaloissa yksi parhaita hetkiä on, kun pääsee tapaamaan ja juttelemaan myös muiden blogaajien kanssa. Blogin kautta olenkin päässyt tutustumaan aivan ihaniin ihmiisiin! Myöhemmin illasta jatkoimme siskoni, Annin ja Essin kanssa matkaa vielä Namuun. 

Oli kyllä aivan ihana viikonloppu! 

17 kommenttia:

 1. Aiotko esitellä asusi jossain erillisessä postauksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut suunnitellut esitteleväni noita gaala-asuja enää erikseen! Tällä viikolla blogissa on nimittäin tulossa jo muita juttuja kuin gaala-juttuja :)

   Poista
 2. harmi kun en bongannut sua tuolta gaalasta lauantaina! ois ollu kiva tulla moikkaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Voisitko tehdä taas video postausta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla on taas tulossa videota :) Toiveita videon aiheeseen liityyen saa laittaa tulemaan!

   Poista
 4. Kuinka paljon luet päivässä ja oletko jollakin valmennuskurssilla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskimäärin noin 8 h päivässä ja olen valmennuskurssilla :)

   Poista
 5. Ihana toi siskoskuva! :) Näytätte kaikki niiin upeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. what miksei mulla näy mitään siskoskuvaa? :o

   Poista
  2. Tässä varmaan tarkoitettiin tuota kuvaa jossa on olemme siskoni kanssa sekä Anni ja Essi, jotka ovat myös siskoksia :) Ja kiitos! :)

   Poista
 6. miks ei Jonathan kanssasi tullu? :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska pyysin mukaan mielummin siskoni :) Itse koen muutenkin tällaiset blogijutut ja -gaalat enemmän "tyttöjenjutuiksi" !

   Poista
 7. Olitte kyllä siskosi kanssa lumoavan kauniita gaalassa! Oli myös niin ihanaa päästä tapaan teidät ihan kasvotusten <3

  VastaaPoista
 8. Voitko tehdä postauksen siitä miten teit ton kampauksen? Olen niin kauan yrittänyt opetella :(

  VastaaPoista
 9. Onko toi ekassa kuvassa näkyvä laukku uusi:)?

  VastaaPoista