About Me

 Hei! Nimeni on Natalia ja olen 20-vuotias. Asustelen yhdessä ihanan poikaystäväni kanssa Helsingissä. Pidän shoppailusta, vaatteista, meikeistä ja muutenkin kaikesta tyttömäisestä ja tyttöjen jutuista. 

Useimmiten kysytyt kysymykset:
Ikä: 20
Pituus: 163 cm
Kamera: Canon 650D, objektiivi Canon EF 28-135 f/3.5-5.6 & Canon EF 50mm f/1.814 kommenttia:

 1. Hihii. Luulin sua paljon pidemmäksi! :D

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kirjoitit jossain postauksessa "toinen" kotisi tsekkeissä niin mietin vain että oletko puoliksi suomalainen ja puoliksi sitten tsekkiläinen? :)
  Olisi mukavaa myös jos tekisit postaksen asunnostanne?

  Blogisi on oikein mukavaa lukea, jatka samaan tahtiin vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole, tarkoitin vain että perheelläni on toinen koti/asunto Tsekeissä :) Ja valitettavasti vanhempani eivät halua heidän asunnostaan kuvia blogiini kaikkien nähtäväksi. Kiva kuitenkin että olet tykännyt :)

   Poista
 3. Ai anteeks mä ymmärin että asutte kahdestaan poikaystäväsi kanssa!
  Sorry my bad! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa, anteeksi nyt minä taisin ymmärtää väärin ! Luulin, että toivoit postausta tuosta Tsekin kodistamme :D Asun kyllä siis poikaystäväni kanssa ja olen itseasiassa tehnytkin jo kaksi postausta asunnostamme. Ne löytyvät tuolta "Home" tagin alta :)

   Poista
 4. mistä tää sun blogin nimi tulee tai toi oona tuol peräs ? :D

  VastaaPoista
 5. Milon saat ylppäri lakin :)? Ja onks se auto teijän kahen oma? Se on nimittäin tosi hieno!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan lakin nyt syksyllä, jos haluan :) Ja auto on Jonathanin oma !

   Poista
 6. moi! ihana blogi. olis kiva tietää miten sulla riittää rahat opiskelun ohella mm lv.n laukkuihi korsin kelloo ja muuhun :) mitä teet työkses? ja miten muute laitat kulmas tai mitä värii käytät niihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit :) Ja ihan vaan tekemällä töitä ja säästämällä. Kirjoitan tätä blogia ja käyn myös tekemässä toimistotöitä. Sen tarkemmin raha-asiani eivät kuulu tänne blogiin tai muutenkaan muille ihmsille! Käytän Viva La Divan -kulmaväripalettia sävyssä 2 =)

   Poista
 7. Moi! Löysin sun blogin ensimmäistä kertaa tänään, ja oli tosi jännä löytää juttua Tsekistä ja reissuista tänne! Asun itse Brnossa. Terkkuja täältä, ja alan varmasti seuraa sun blogia jatkossa. Mukavaa vuoden alkua sulle :)

  VastaaPoista
 8. Pakko kysyä, että mitä teet työksesi? :) Kun shoppailet paljon, reissaat luksus-kaupunkikohteissa ja sulla on aikaa blogata. Ja nyt vielä lukulomakin..

  VastaaPoista