Contact Me

Contact me: 

nataliaoona@live.fi

9 kommenttia:

 1. Hei! Olen innokas blogisi seuraaja ja rakastan positiivista ja myönteistä asennennettasi elämään! Olet juuri se kuka olet, ja ylpeä siitä. Olen valmistumassa ylioppilaaksi keväällä ja mietin, jos voisit koota kollaasia mahdollisista ylioppilasmekoista? Olisin kiitollinen. :) Ihanaa kevään jatkoa Natalia!

  VastaaPoista
 2. Hui hai, näin jonkun videosi jossa oli maininta kuka on minkäkin ikäinen ja jne mut mun mielestä ihan sama. No jos sä oot 93 niin olen lukenut jotain ennustajakirjoja ja sitä kautta oppii määrittelemään myös ihmisten ikää siis noin suurin piirtein. Eli kun oot noin aurinkoinen => oot syntynyt varmaan kesäkuussa. Kun hiuksen pidennykset ovat niin pitkät niin silloin oot syntynyt ihan kuun lopulla.

  Anyway siisti blogi ja hyvää kuvamatskuu.

  VastaaPoista
 3. Praha on myös todellinen kulttuurikaupunki; marionettinuket ovat sieltä lähtöisin ja kannattaa käydä vahanukkemuseossa. Muutama päivä ei todellakaan riitä Prahan todelliseen tutustumiseen!!!
  t. Aikuinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kirjoitinkin tuohon postauksen alkuun heti, että matkaan kannattaa varata pidennetty viikonloppu :) Näin ehtii rauhassa kierrellä ja katsella.

   Poista
 4. Hei! Oon nyt kaks kertaa käyny kampaajal lähiaikoina ku halusin tosi blondit hiukset mut en kummallakaa kerralla saanu mitä toivoin :(( mul oli ennen enemmä raidalliset hiukset mut silti vaaleeta ja maantien harmaata .. kerro miten oikeesti saan just tollaset ku sulla!?!? Kampaajal ei auttanu kuvat eikä mallipidennykset. :( aloin jo harkitsee itse värjäämistä ku ei tosta tuu mitää...... oon iha pulassa. :/ kiitos!

  VastaaPoista
 5. ihana blogi sulla :) tein kans ennen vastaavanlaista blogii ite muodista ja matkailusta, ajattelin et aloitan itekkin kesällä uuden blogin:) sun blogii törmäsin kun cosmon sivui kattelin :) käyt sä missään muotiviikoil tyylii ulkomailla, itellä ois tarkotus kesällä milanon/pariisin muotiviikoille ja myös muualle mihin nyt ehinkään, st tropezis ainakin ois jees kävästä kuvailee siel on kesäl muutamat muotibileet. Onks toi LV laukku mikä sul on nii aito vai mist ostit, ite haluisin kans LV laukun, just nyt vaa calvin kleinin ja armanin laukku,

  VastaaPoista
 6. Moikka Natalia! :)) Pidän ens lauantaina 12.4 synttäri bileet ja oon siis täyttäny jo 19v. (mutta muut kaverit 18v.) ja oisin halunnu Namuun, mutta huomasin että ikä ei riittäisi ;( Mietin kun oot nykyään töissä kai siel Namus tai vastasit jostain? :D (sry en muista enää tarkkaan x(( ) Niin kui tarkkoja siellä ollaan, jos kummiski on jo täysikänen. Tai tulisko jotain muita k-18 baareja mieleen? Kun en haluis et mun synttäri bileet menis ihan mönkäään ;(( Kiitos jo etukäteen!!<3 :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namu on lauantaisin K22 ja siitä pyritään yleisesti pitämään kiinni! Tottakai poikkeuksia tehdään ja iästä voidaan joustaa muutamalla vuodella. Valitettavasti kuitenkaan listalle ei esimerkiksi voida nimetä alle 20 vuotiaita lauantaisin :( Perjantaisin Namu on kuitenkin K20 jolloin 18 vuotita voidaan ottaa :) Nyt ei tule hirmuisesti kyllä mieleen mitään K18 paikkoja - muita kuin esim Tivoli :D Hauskoja synttäreitä kuitenkin sinulle jo näin etukäteen :)

   Poista
 7. Aijaa no voih harmi ;((! No mutta kiitos paljon!! :))

  VastaaPoista