23 huhtikuuta 2014

WATCH ME GET READY: CASUAL MAKE UP


Videolla soineen biisin löydät tästä.

Pohjustusvoide Smashbox Photo Finish / Meikkivoide L'oreal Truc Match sävy W4 / Peiteväri L'oreal True Match / Puuteri MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder Loose / Kulmaväripaletti Viva La Diva sävy 2 / Aurinkopuuteri Benefit Hoola Bronzer / Poskipuna Miss Sporty sävy 002 Rose / Luomiväripaletti Urban Decay Naked basics / Ripsiväri Maybelline One by One / Valkoinen kajaali L'oreal Color Riche Le Khol sävy 120 / Huulipuna MAC sävy Angel A93


39 kommenttia:

  1. Oi tosi kiva video! Oot kyllä taitava meikkaan:)

    VastaaPoista
  2. ~olet todella kaunis, elät vain yhden kerran, olet todella viisas, elät vain hetken verran~

    Toi kappale kuvastaa Natalia sua niin hyvin ♥
    Olet ihan sanoinkuvaamattoman kaunis.

    -Iida

    VastaaPoista
  3. Hei, suosittelen tuota puuteria laittaa tuputtamalla jotta se meikkivoide ei hankaudu siihen puuterisiveltimeen kun laitat sitä niinkuin meikkivoidetta :) tosi raikas meikki!

    VastaaPoista
  4. Miten voit olla noin kaunis ja freshin näkönen ilman meikkiä!!! Itse tahtoisin nimenomaan olla vaan ilman meikkiä, mutta iho on niin törkeässä kunnossa, että jos vähänkin haluaa näyttää asiallisemmalta, vähintäänkin meikkivoide+peiteaine+puuteri on pakollista... :/

    Ja hei, en tiedä oletko kiinnostunut pohjustusvoiteiden käytöstä, mutta luomiväreille kannattaa ottaa oma pohjustusaineensa! Mm. Urban Decaylta ja Too Facedilta löytyy kulttimaineeseen nousseita pohjustajia, jotka pitävät meikin kuin tauti luomilla. :)

    VastaaPoista
  5. Oot ihan sikaihana! ♡

    VastaaPoista
  6. oot niin kaunis !! :) ihana video <3 :) :*

    VastaaPoista
  7. Ihana video! Oot niin kaunis ilman meikkiäkin :)

    VastaaPoista
  8. Even though you don´t speak in this video you still seems to be so friendly and warm person! I really liked your emotions, you should do videos more often!

    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Vähänkö kiva video ja kaunis sinä<3

    VastaaPoista
  10. Ihana video! ♡ lisää tälläkin ja oot tosi kaunis! ♡♡♡♡

    VastaaPoista
  11. voi mikä kaunokainen! mites luku-urakka sujuu? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Ja ihan hyvin on sujunut. Tietty muutamat "epätoivon" hetket on jo ehditty kokemaan :D Heh!

      Poista
    2. niitä on varmasti kaikilla joskus... :-D mukavaa ja aurinkoista kevättä!

      Poista
  12. Kohtalaisen paljon sä ainakin laitat ihoon meikkiä :D Muuten kiva meikki!

    VastaaPoista
  13. Koska esittelet loput floridan ostokset? :)

    VastaaPoista
  14. Sinulla taitaa olla aika hyvä iho? Mietin vain, että osaisitkohan antaa vinkkejä pohjustuksen/meikin tekoon kuivaan ja punertavaan ihoon? :) Minulle ei oikeen mikään meikkivoide sovi kun naama on niin kuiva (rasvaan aina ennen meikkaamista), mutta jotenkin aina tuntuu meikkivoide niin raskaalta, laikukkaalta ja epätasaiselta. Onko meikkivoiteen pohjustusvoide siis avain tasaisempaan tulokseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä ihoni on todella hyvässä kunnossa. Olen nyt ollut kotona päivät lukemassa niin olen ollut lähes koko ajan ilman meikkiä. Ihoni on siis päässyt hyvin "lepäämään" :D Oma ihoni on myös kuiva, varsinkin talvisin. Oikeilla ja juuri minulle sopivilla tuotteilla olen kuitenkin saanut ihoni voimaan hyvin ! Oletko siis kokeillut erityisesti juuri kuivalle iholle tarkoitettuja puhdistusaineita ja voiteita yms? Ja levitäthän kosteusvoiteen hyvissä ajoin ennen meikkivoidetta? Kannattaa nimittäin antaa voiteen imeytyä hyvin ennen meikkivoiteen levittämistä :) Ja suosittelen kyllä myös käyttämään pohjustusvoidetta - niitäkin löytyy sellasia, jotka on juuri kuivalle iholle tarkoitettu. On myös tärkeää, että meikkivoiteesi on oikean sävyinen ja tasoittaa punaisuutta.

      Nämä ovat nyt vain omia kokemuksiani ja vinkkejä. Kannattaa siis pyytää vielä ihan ammattilaisen apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen :)

      Poista
  15. Niin ihana video ja niin kaunis sinä! Oikein hehkut hyvää oloa :-)

    VastaaPoista
  16. Oletko laittanut pidennykset takaisin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole! Nuo on Clip Onit joita kokeilin pitkästä aikaa hiuksiini. Sävy on kuitenkin valitettavasti väärä :/

      Poista
  17. ootpa ihan älyttömän kaunis! meikkaukseen keskittyessäkin näytit tosi nätiltä:)

    VastaaPoista
  18. Heips ihana video! Kysyisinkin sulta tosta kulmapaletista, kun itse joudun eri pari kulmakarvojen vuoksi käyttää kulmakynää, jolla piirrän toisen kulman saman muotoiseksi ns. "paremman" kulman mukaan. En kuitenkaan pidä kulmakynistä, koska niillä lopputulos on piirretyn näköinen. Onnistuuko kulmapaletilla tekeen muotoa vai käykö se ainoastaan täydellisille kulmakarvoille, jotka kaipaavat vain väriä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mielestäni pystyy tekemään muotoa :) Tosin en sitten tiedä, että kuinka paljon.. Kannattaa siis vielä ennen ostamista varmuudeksi kysäistä joltain, joka tietää tuosta vähän enemmän! :D Esim. Kicksissä myyjältä!

      Poista
  19. Ihana meikki ja ihana sinä !! Vinkkinä, aloita kulmakarvojen "väritys" kulman korkeimmasta kohdasta. Tällöin kulmasta tulee näyttävä, selkeä ja katsetta avaava. Sitten vain kulma loppuun ja viimeiseksi alkuosa, sen tulisi olla kaikkein vaalein ! Meikki voi mennä helposti hömpän näköiseksi jos tummin kohta on kulmien alussa, saa silmät näyttämään kovasti lähellä olevilta. Sinulla ei kyllä sitä ongelmaa ole missään meikissä ole ollut, näytät upealta. Mutta vinkkinä vaan niin voit kokeilla sopiiko se sinulle :) mahtavaa kesän alkua sinulle ja rakkaimmillesi <3

    VastaaPoista
  20. Ihana Nata! Kiva, kun teit tän meikkivideon :)
    Oot niin luonnonkaunis herranjumala oot upee ilman meikkiä! Ei sun tarvis ees meikata apua, liian kaunis! :)
    Mut upeee meikki ja oot kyl tosi hyvä meikkaaja, sekä kaunis tyttö :)

    VastaaPoista
  21. tätä video oli tosi tylsä katsoa.. vain musiikkki soi taustalla, olis ollu paljon kivempi kuulla sun puhuvan tai höpöttelevän esim. mitä teet ja millä tuotteella tai mitä vain muuta puhetta kuin vain musiikkia :-/ ei tuollaista jaksa katsella

    VastaaPoista
  22. ihana ja kaunis! käytätkö kesälläkin noin 'paljon' meikkiä?
    tuli mieleen että mitä vaatteita et voisi ikinä käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Riippuu ihan päivästä ja siitä mitä olen tekemässä/minne olen menossa :D Välillä voin ihan hyvin olla liikenteessä ilman meikkiä tai että olen vähän laittanut jotain BB-voidetta ja aurinkopuuteria kasvoille !

      Hmm.. Niitä vaatteita joita en ikinä voisi käyttää löytyy varmasti, mutta nyt ei tule mieleen mitään erityistä :D

      Poista
  23. Tosi kiva video! :) onkos toi meikkivoide sivellin mistä ? :) tulis tosi tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen jenkeistä! Sivellin on Real Techniquesin. Eiköhän noita kuitenkin saa jostain nettikaupasta tilattua ! :)

      Poista
  24. Voi että kun olet kaunis Natalia!! :)<3

    VastaaPoista
  25. oot niin luonnonkaunis! :)<3

    VastaaPoista
  26. sulla on aivan älyttämän kivan malliset kulmat! kaunis olet :)

    VastaaPoista
  27. Muuten kiva video, mutta etkö ikinä meikkaa esim pelkkää meikkivoidetta, kulmakynää, ripsarii ja vähän huuliin jotain? en mä ainakaan jaksa laittaa ties mitä valokynää yms, ja silti tulee ihan yhtä hyvä naama. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään meikkaa tasan samalla tavalla joka päivä :D Usein olen myös ihan ilman meikkiä, jos ohjelmassa ei ole mitään erikoista! Välillä saatan laittaa vain vähän aurinkopuuteria ja huulirasvaa :) Riippuu ihan mitä olen tekemässä!

      Poista