03 huhtikuuta 2014

INDIEDAYS BLOG AWARDS 2014
Ajattelin muistuttaa teitä lähestyvistä Indiedays Blog Awardseista. Olettehan muistaneet käydä äänestämässä suosikkejanne? Äänestämään pääsette tästä. Äänestyaikaa on jäljellä enää muutama päivä (6.4 asti). Kaikkien äänestäneiden keskenhän arvotaan ASUS Fonepad 7 ja 5 lippupakettia Indiedays Inspiration Blog Awards -juhlaan. Eli kannattaa ihan senkin takia käydä äänestämässä. Totesinkin jo aikaisemmin, että oli suuri kunnia päästä ehdolle tuohon Säteilevin -kategoriaan! Ja kiitos kaikille teille, jotka olette jo käyneet äänestämässä blogiani ♥. Olen todella otettu kaikista äänistä! 

10 kommenttia:

 1. äänestetty <3 hei oon tulis huomenna juhlimaan 20-vuotis synttäreitäni Helsinkiin ni mitä yökerhoa voisit suositella? Kun halutaan laittautua kunnolla ja päästä tanssimaan eikä juurikaan helsinkiä tunneta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestäsi :) Oma suosikkipaikkani on tällä hetkellä ehdottomasti Namu! Suosittelen :) Jos laitat minulle sähköpostia tai vaikka tuolta Natalia Oonan fb-sivun kautta viestiä niin voin laittaa teidän nimet listalle sinne niin ei tarvitse jonotella :) Hauskaa iltaa teille ! Ja onneksi olkoon syntymäpäiväsi johdosta :)

   Poista
 2. mitä mieltä oot vierailevasta Kissie neidistä:)? edustaako hän jotain arvoja joista pidät? itse luen hänen blogiaan mutta ihan muista syistä kun "kauneusihanne" ajatuksesta.
  ou kun nää viikot menee nopsaa. its friday again! have a great wkend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole mitään erikoista mieltä hänestä, koska en ole suorannut hänen blogiaan enää moneen vuoteen! Joskus neljä vuotta sitten seurailin hänen blogiaan aina silloin tällöin =) Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 3. Äänestetty on, sua nimittäin <3 sun blogi on kyllä ihan uskomattoman hyvä ja kehittynyt! :-)

  Vielä sellaist kysyisin, että mistä ne mustat tennarikiilakorot on ostettu, mitkä näkyi muutama postaus sitten asussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla, kiitos =) Kengät on Tsekistä Gate nimisestä liikkeestä ostettu !

   Poista
 4. Mikset julkaissut kommenttiani, vaikka siinä ei ollut MITÄÄN pahaa? :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En julkaise kommentteja, jotka on tarkoitettu olemaan inhottavia tai ilkeitä. Miksi sellaisia kommentteja pitäisi julkaista? Ja eikö kommenttisi ollut muutenkin tarkoitettu minulle. Eli eikö ole tärkeintä, että minä olen lukenut sen vaikka en sitä täällä blogissa julkaissutkaan? Vai toivoitko minun erityisesti vastaavan jotain kommenttiisi?

   Poista
  2. Mutta siinähän ei ollut mitään inhottavaa tai ilkeää? :D päinvastoin..
   Viitsitkö yhtään valaista sitä syytä minkä takia et kommenttiani julkaissut?

   Poista
  3. Kaikki muut olen kyllä julkaissut eli nyt taitaa olla käynyt niin, että kommenttisi ei ole jostain syystä tullut perille!

   Poista