17 huhtikuuta 2014

EASTER TIME


Oikein ihanaa pääsiäisen alkua kaikille! Tämä kevät menee kyllä ihan älytöntä vauhtia eteenpäin.. Juurihan oli vielä maaliskuun loppu ja nyt sitten vietetään jo pääsiäistä. Eihän tässä ole enää kuin muutama viikko vappuunkaan! Näin keväisin innostun aina ostamaan tuoreita kukkia meille kotiin. Meillä taitaakin olla ollut nyt viimeisten viikkojen ajan oikeastaan koko ajan tulppaanit koristamassa olohuoneen pöytää. Jotenkin nuo kukat vain luovat ihanaa keväistä tunnelmaa kotiin! Ja tietenkin nyt, kun vietämme oikeastaan kaikki päivät täällä kotona lukemassa niin kiva saada vähän jotain ekstra piristystä tänne. 

Mitään kovin erikoisia suunnitelmia meillä ei olekaan tälle viikonlopulle, koska nuo pääsykoekirjat vievät tällä hetkellä kaiken ajan. Ehkä suuntaamme leffaan, jos siellä vaikka sattuisi nyt menemään joku katsomisen arvoinen leffa! 


Olen nyt myös nyt pikku hiljaa uudistanut vähän kotimme sisustusta. Mitään kovinkaan isoja muutoksia ei ollut tiedossa, mutta olen hankkinut meillä sohvalle uusia koristetyynyjä, makuuhuoneen tumma päiväpeite vaihtui myös valkoiseen ja olen vihdoin saanut ripustettua meille verhot. Eihän siihen mennytkään kuin muutama vuosi, heh. Vielä haluaisin saada vaihdettua olohuoneen sekä makuuhuoneen taulut ja muita pieniä juttuja. Sitten kun olen saanut tältä osin kaiken valmiiksi niin ajattelin kuvaille teille päivitettyä postausta asunnostamme. Pienet muutokset luovat kyllä kotiin heti uutta tunnelmaa! 


Minusta oli muuten myös pieni juttu uusimmassa Ellessä! Vitsit oli kyllä hassua löytää oma kuva lehdestä. En kyllä rehellisesti olisi uskonut, että tällainen päivä koittaa. Olen niin innoissani tästä keväästä ja blogini muutosta tuonne Ellen sivujen alle. Ensi viikolla on muuten tiedossa tarkempaa tietoa muuton päivämäärästä yms. 

Ja kiitos kaikille ihan älyttömän hyvistä ideoista tulevia videoita varten. Odotan jo innolla, että pääsen toteuttelemaan niitä! 


Nyt juon kahvini loppuun ja jatkan lukemista. Huomenna onkin luvassa taas asukuvia, joten palataan siis huomenna !


38 kommenttia:

  1. divergent oli ainakin hyvä leffa ja tuli ihan hetki sitten teattereihin :-) kantsii kattoa!

    VastaaPoista
  2. ihana tää sun blogi!! tuun tänne nyt useammin! Miten sä saat niim hyvän rusketuksen? Onko se purkista? Tiiätkö muuten mistä tuotteista voisi saada hyvän rusketuksen? Mulla on nut sommer dove glow päivävoide mutta se ei tuntuu enää hyvältä. Kerro vinkit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) En ole nyt Floridan matkan jälkeen käyttänyt mitään itseruskettavaa. Muutaman kerran olen laittanut Lumenen ihon sävyn heleyttäjää :) Aikaisemmin olen käyttänyt mm. L'orealin Sublime Bronze ja Kicksin omaa itseruskettavaa!

      Poista
  3. Onko sulla muuten ammatti? vai opiseletko vielä? Miyä susta tulee ? kuinka vanha muuten oot? + Ihana postaus ja kuvat! tiiätkö muuten mistä vois löytää päätäjäismekon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ammattia vielä! Ja haen nyt jatko-opiskelemaan oikikseen :) Eli toivottavasti joku päivä vielä minusta tulee asianajaja :D Olen 20 eli -93 syntynyt. Kannattaa varmaan selailla eri nettikauppoja kuten nelly.com yms. mitä kaikkia noita nyt on ja kierelle Zarat sun muut läpi :) Kiitos!

      Poista
    2. Nellyn mekkokirja on älyttömän mautonta nykyään. Todella lyhyitä ja rintavarustuksen liikaa paljastavia lumppumekkoja. Anteeksi närkästyminen, mutta itse ehdotan ASOSta. Aivan loistava ja asiallinen mekkokirjo kesän joka juhlaan.

      Poista
  4. ihana postaus, hyvää pääsiäistä <3

    VastaaPoista
  5. täytyy pakko kommentoida, että tulppaaneista kannattaa repiä se alin lehti pois aina. :D agrologi äidin peruja tämäkin, mutta aina olen tunnollisesti tehnyt sen enempiä kysymättä d:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hassua, tuntuu että tulppaaneihin on yhtä paljon vinkkejä kun on kukkien ostajiakin :D millon 5 sentin kolikoita, millon mitäkin :) ei sillä, etteikö nämä vinkit voisi toimia! :D

      Poista
    2. Kiitos vinkeistä :) En olekaan edes tiennyt tuollaista! :D

      Poista
  6. Oliks se sun entinen lumen itseruskettava hyvä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt ihan ymmärränyt, että mitä entistä itseruskettavaa tarkoitit.. :o?

      Poista
  7. Kuinka paljon Clinique tuotteet ovat maksanee? /maksavat suomessa? Onko sulla jotkut vinkit miten saisin vanhat arpit pois kasvoistani? Ja epäpuhtaudeet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa sanoa ollenkaan.. Ja riippuu myös varmaan paljolti tuotteista :D Googlettamalla löytyy varmasti tarkat hinnat :) Ei valitettavasti ole mitään vinkkejä arpiin, mutta pieniin epäpuhtauksiin on ainakin itselläni toiminut teepuuöljy ! =)

      Poista
  8. Ihania kuvia kuten aina<3 iloista pääsiäistä! (:<3

    VastaaPoista
  9. Minkä takia haet juuri oikikseen opiskelemaan? Mikä oikeustieteen suuntaus (rikosoikeus jne.) sinua erityisesti kiinnostaa? Millaista työtä näet itsesi tekevän kymmenen vuoden päästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikis on ollut sellainen, joka minua on kiinnostanut kovasti jo monen vuoden ajan :) En kuitenkaan osaa vielä sanoa mitään erityistä suuntausta. Enhän ole vielä päässyt tutustumaan kuin kolmeen, joista immateriaalioikeus on ollut kiinnostavin =). En siis vielä tässä vaiheessa, kun en ole vielä edes sisällä niin miettisi tulevia töitä :D :P

      Poista
  10. Miten ehdit lukea 8h pääsykokeisiin, ja sen lisäksi tehdä näitä postauksia päivittäin? Itselläni ei jää lukemisen lisäksi juurikaan aikaa muuhun, onks sinulla vinkkejä miten käytät aikasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herään aikaisin ja aloitan heti aamusta :) Ja itseäni ei ollenkaan haittaa lukea myös vähän myöhempään iltaisin! Eipä minulla mitään erikoisia vinkkejä ole antaa :D Yritän vain käyttää kaiken ajan päivisin mahdollisimman tehokkaasti. Mihinkään muuhun sitä aikaa ei kyllä tällä hetkellä jää :D Tsemppiä sinulle lukemiseen!

      Poista
    2. Luetko niihin pääsykokeisiin kotona?:) mä en pysty läksyjä tekemään etten kokoajan selais facee tai muuta ;D

      Poista
    3. Kyllä luen ! :) Aika monilla taitaa olla tuo "ongelma", mutta itse saan luettua kotona hyvin! :D

      Poista
  11. Heippa, saisinko ehdottaa että osallistuisit tähän (tai johonki muuhun tälläseen) kuvahaasteeseen ens kuussa? :) http://s25.photobucket.com/user/chantellelovell/media/FMS1/MAY-PHOTO-A-DAY_zps15a0483f.jpg.html

    VastaaPoista
  12. Ihanaa pääsiästä, aika kuluu tosiaan kuin siivillä :) En voi vieläkään käsittää että vasta oli joulu ja uusivuosi... ja nyt on pääsiäinen. Ja tsemppiä lukemiseen myös.

    VastaaPoista
  13. Kerroit sun florida ostosvideossa et olit ostanu sen urban decayn naked basics meikkipaletin. Mun porukat on just lähdössä floridaan ja aattelin, että onks se ollu rahan arvone ? Ainaki ne sävyt on just täydelliset mut et onks ne sit hyvännäkösiä meikissä :) Kiitos jos jaksat vastata ja hyvää kesän odotusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut rahanarvoinen :) Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen siihen :) Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
  14. Puhutteko koskaa Jonathanin kanssa ruotsia? :D

    VastaaPoista
  15. Ootko ikinä käyny espanjassa, jos oot niin onko jotain hyviä paikkoja ehdottaa missä tykkäsit shoppailla :) ? onko espanjassa victorias secrettiä vai miten lieneekään kirjotetaan :) ois kiva jos vastaisit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut Espanjassa muutamankin kerran :) Joka kerta tosin vähän eripuolilla. Viime kerralla olimme Torreviejassa, jossa oli ainakin yksi hyvä ostoskeskus :) En tosin nyt muista sen nimeä enää :D Ei ole ainakaan tietääkseni Victoria's Secretiä. En tosin tiedä, että onko jollain Espanjan kentällä Victoria's Secret Accessories -liike. Kannattaa googlesta varmaan kurkata :)

      Poista
    2. Okeei :) ootko ollu malagassa espanjassa :)) ? Jos oot niin oliko sielä mitään mikä jäi erityisesti sulta mieleen/suosittelisit :)

      Poista
    3. äh en löydä googlessa vs kauppaa espanjan lentokentältä tai mistään :D noooh sen näkee sit mitä kauppoja siel on kun meen sinne tossa 3 kk pääst :)

      Poista
  16. Moikka ootko pykälän valmennuskurssilla kun haet oikikseen?? jos joo niin onko ollut hyvä?:)) ja miten sujuu lukeminen , pitääkö sun lukea joka pöäivä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole! Olen Valmennuskeskuksessa :) Ja olen ollut tähän menessä tyytyväinen kurssiin :) Ihan hyvin on sujunut ja kyllä luen tällä hetkellä joka päivä!

      Poista
  17. Oon tykästyny tosi paljon sun blogiin, varsinki nyt viime aikoina. Tänne on aina yhtä ihana tulla katseleen sun kauniita ja hyvälaatuisia kuvia! Aurinkoista kevättä sulle! :)

    VastaaPoista