18 huhtikuuta 2014

OUTFIT



Takki & kengät H&M / Paita Zara / Housut Dr Denim / Huivi Cubus / Kello Ur & Penn / Aurinkolasit Ray Ban / Laukku (siskolta lainattu) Michael Kors 

Olen niin tykästynyt tuohon uuteen valkoiseen kevättakkiini! Jotenkin takki on todella raikas ja sopii paremmin kuin hyvin tähän keväiseen säähän. Aluksi en ollut ihan varma pidänkö siitä, että takki on vähän pidemmän mallinen. Sovitin tuota takkia itse asiassa sen takia muutamaankin kertaan. Ja onneksi päädyin ostamaan tuon! Olen jo suunnitellut vaikka mitä ihania vaaleita yhdistelmiä tuon takin ympärille. 

Tänään ohjelmassa on ollut kotona lueskelua. Vielä olisi muutama tunti lukemista jäljellä. Sen jälkeen ajattelimme lähteä hakemaan vähän irtokarkkeja Makuunista ja katsoa kotona jotain leffaa. Viikonlopun ohjelma kuulostaa koko viikonlopun osalta aika samalta, paitsi sunnuntaina menemme isovanhempieni luokse pääsiäispäivälliselle. Tiedossa ei siis ole mitään kovinkaan erikoista. Mitä suunnitelmia teillä on nyt pääsiäiselle? 

Mukavaa perjantai-iltaa teille kaikille 

30 kommenttia:

  1. Ihana takki minäkin tykästyin!! :) Ihana asuyhdistelmä!
    Niin kaunis oot jälleen :oo ! <3
    Itsekkin olin pääsiäispäivällisellä en tiedä mitä vielä keksit illaks :)

    VastaaPoista
  2. kivan raikas ja klassinen asu :) ite vedän vklp aamuvuorot ja su iltana matkaan poikaystävälle, eipä kovin erikoinen pääsiäinen siis:)

    VastaaPoista
  3. Ihana takki, sopii sulle todella hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. toi takki on aivan ihana, tykkään siitä juuri sen takia kun se on pidemmänmallinen :) Mäkin taisin tota sovitella, mutta sitä ei silloin ollut kun vaan mustana. Valkoinen on kevääseen vaan niin paljon kivempi :)

    VastaaPoista
  5. Ihana takki ja asu! Sun tyyli on niin täydellinen :)

    VastaaPoista
  6. Amazing outfit! The shoes are just gorgeous ::)
    http://pialunja.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Upea takki :) hakeeko Jonathankin oikikseen vai jonnekin muualle (minne)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllä hakee, mutta Jonathan hakee ruotsiksi ! :)

      Poista
  8. Aijjon rentoutua, ulkoilla ja viettää aikaa perheen kanssa. Huomenna äidin luokse avaamaan grillikausi.. :)

    VastaaPoista
  9. Noihin videoihin liittyen, niin olis kiva että välillä vaihtelisit tota kuvauspaikkaa :) Esim joskus kuvaisit keittiössä ja sillein! Näkis teidän asuntookin eri näkökulmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo mä oon samaa mieltä! Ois tosi kivaa :)

      Poista
    2. Minun on todella hankala kuvata videoita muualla kuin tuossa sohvalla.. Tuo on ainut paikka johon saan fiksusti kameran jalustalle ja voin itse istua sohvalla. Esim keittiössä ei ole mitään missä voisin istua ja olisi ehkä vähän hassu seistä videolla :D Noh, katsotaan jos keksin jotain ! :)

      Poista
  10. Oii mikä kaunokainen <3 Ja upee asu! Mulla on kans sama takki tulossa postissa lähipäivinä ja mietin myös, että onkohan se liian pitkä :/ Mutta sun päällä näyttää ainakin hyvältä :)!

    VastaaPoista
  11. Mikä sun lukurytmi oikein on jos kasilta luet vielä muutaman tunnin eli vaikka 22-23 ja sit leffaa?:O heräätkö silti aikasi sitten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt muuttaa tuo loppu siinä vaiheessa kun julkaisin postauksen, mutta enpä tajunnu :D Lopetin eilen lukemisen 21 aikoihin! :) Minulla on joka päivälle vähän erilainen aikataulu.

      Poista
    2. Siiis monelta sitten aloitat lukemaan kun eks sanonut että heräät aikasin ni tossahan tulee paljon enemmän kun kaheksan tuntiii !!:D

      Poista
    3. Riippuu päivästä, mutta yleensä aloitan heti aamusta. Ja enhän minä eilen koko päivää ole putkeen lukenut :D Välissä olen tietenkin pitänyt taukoja, syönyt, tehnyt tämän postauksen ja vaikka mitä. Siksi jouduin eilen lukemaan illalla vähän pidempään, jotta saan täyteen tuon 8 tuntia lukemista, koska päivällä keskeytyksiä tuli sen verran paljon. Aikatauluni siis vaihtelee päivittäin!

      Poista
    4. luetko joka päivä 8 tuntii? :O

      Poista
  12. Ai sullakin on Noi blogikengät..:D

    VastaaPoista
  13. Onko ton takin hihoissa/hartioissa sellaiset poimutukset?

    VastaaPoista
  14. Ihanaa että sun blogi pääsee noin tasokkaan lehden alle! Oot sen ansainnu Natalia :) mukavaa loppukevättä ja paljon onnea pääsykokeisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu :) Kiitos paljon! Oikein mukavaa loppukevättä myös sinulle :)

      Poista
  15. Kun sulla oli ne rapunzelin pidennykset miten hoidit niitä ja millaisia shampoita käytit? mulla on nyt ollu jonku kuukauden pidennykset ja kokoajan 30min välein saa harjata hiuksia ja takkuuntuu tosi helposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista enää mitä kaikkia käytin.. Vähän kaikkia :D Suurimmaksi osaksi Tigin ja Paul Michelin tuotteita! Ethän ole käyttänyt pidennyksiin mitään rakennepaikkaavia? Tai muutenkaan sellaisia tuotteita, jotka eivät sovi pidennyksille? Väärät tuotteet voivat aiheuttaa takkuuntumista.. :/

      Poista