16 huhtikuuta 2014

VIDEO



63 kommenttia:

  1. apua natalia oot ihana :D

    VastaaPoista
  2. "bf does my makeup" ainakin!! :D

    VastaaPoista
  3. Oi kiva juttu! Oot niin pirtsakka näissä videoissa :)

    Joku video "my life", eli esim viisi elämäsi kohokohtaa tähän mennessä. Varmaan aika laaja, mutta pääpiirteittäin ja lyhyesti kerrottuna mitkä ovat viisi asiaa mitkä ovat tosiaan niitä kohokohtia :) tai sitten että mitkä asiat ovat tällä hetkellä elämässäsi tärkeimpiä asioita. Olisi myös kiva nähdä videolla miten teet juhlameikin.

    Ja onnea vielä Elleen pääsystä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt ! :) Ja kiitos hyvästä ideasta. Tuollainen video voisi varmasti kiinnostaa monia :) Kiitos vielä <3

      Poista
  4. Ihana video jälleen! Lisää tulemaan!! Oot nii hyvä kameran edessä ja sinua on kiva kuunnella ja katsoa videon kautta :)
    Oot niin kaunis ja oon kauhee kateellinen sulle, ihana hymy ja silmät :) pukeudut aina tosi ihanasti ja tyylikkäästi ja sulla on hyvä kroppa oot ihan täydellinen! ♥
    Hyvä idea, että pidät joka tiistai video videopostauspäivän : )
    Tässä mun toiveita:

    1. Hiusvideo (esittelet sun hiusjuttuja mitä käytät, miten teet nutturan ja muita hienoja kampauksia yms.)
    2. Meikkivideo
    3, Asuvideo
    4. My day video
    5. Kysymyspostaus, jossa vastaukset videolle Sulle ja Jonathanille :)
    6. Kämpän esittelyvideo
    7. Kokkailuvideo ( joku sun lempiruoka tai herkku mitä tykkäät tehdä eli mitään välii, kunhan kokkaat ja kerrot samalla vähän siitä )
    8. Haaste: poikaystävä meikkaa sut ja laittaa hiuksesi

    Tossa nyt muutamia yritän vielä keksii sulle lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Pöhpöh, ihan turhaan olet kateellinen. Kukaan ei ole täydellinen :) Kiitos kuitenkin kovasti <3 Ja kiitos sinulle hyvistä ideoista !

      Poista
  5. Laukun sisältö ois kiva vaik, tai juhlameikki video :) ihana et teet videoita,niitä oon odottanu!

    VastaaPoista
  6. Nythän pyörii blogeissa se haaste, missä oma koti kuvataan just sellasena kun se on arkena eli ei niin tiptop-kuntosena. Sellanen ois kiva nähdä videolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa nyt varmaan osan korvaan hassulta, mutta meillä on oikeastaan aina koti lähes tiptop-kunnossa :D Haluamme molemmat (Jonathan vielä enemmän kuin minä :D) pitää kodin koko ajan ihan siistinä, tavarat laitetaan aina heti paikoilleen, tiskit aina suoraan astianpesukoneeseen yms niin sitä sotkua ei pääse edes hirmuisesti kertymään :P Kumpikaan meistä ei nimittäin viihdy, jos tavaroita lojuu ympäriinsä tai on muuten sotkuista! Tämän voisi allekirjoittaa varmaan kuha tahansa kavereistamme :D

      Poista
    2. hei millä nimellä tuo haaste löytyy? yritin googlettaa mutten löytänyt mitään. kuulostaa kivalta :D

      Poista
    3. Meilläki on aina koti siisti!! Oon ite semmonen hullu, että pitää olla kaikki aina paikoillaan :D ei oo ikinä lehtiä pöydällä tai kahvikuppia jossain :D Kaikki kaverit aina ihmettelee miten meillä on niin siistiä! Avomies kyllä sotkee, mutta siivoan aina hänenkin jäljet :D

      Poista
    4. ''Miltä meillä oikeasti näyttää'' nimellä näyttää kulkevan, esim. http://jepsy-onni.blogspot.fi/2014/04/milta-meilla-oikeasti-nayttaa.html ja http://blingofmylife.blogspot.fi/2014/04/haaste-milta-meilla-oikeasti-nayttaa.html on parissa blogissa sitä haastetta! Mut joo Natalia, ehkä toi ei sitten sovi sulle jos teidän kämppä näyttää aina yhtä siistiltä! Voi kunpa voisin sanoa samaa.. :D

      Poista
  7. Nyt rupeen oottaa hirveellä innolla joka tiistaita! :D Oot kyllä vaan niin ihana!

    VastaaPoista
  8. juhlameikkivideo! :)

    VastaaPoista
  9. Video siitä huulten turvotus jutusta :D olis kiva nähä miten se "toimii" sulla

    VastaaPoista
  10. Top 5 pahimmat meikkimokat mitä oot elämäs aikana tehnyt! Näyttäisin vähän kuvia havainnollistamiseksi ja kertoisi niistä :D

    VastaaPoista
  11. Tekisitkö videon sun aamurutiineista? Ja iltarutiineista myös?

    VastaaPoista
  12. Joo haasteita ois tosi kiva kattoo! Tee vaik sellane video mis muutama eri haaste, just vaik noi perus kaneli haasteet jne. Ois kiva et välil vähä sellai ei nii vakavasti otettava video xD jos tajuut mitä meinaan?

    VastaaPoista
  13. Kivaa! :) Voisit tehä esim HG products, kuukauden suosikit, TMI tuesday (too much information), draw my life, asunnon esittely, outfits of the week, hajuvesipostaus... Sitte jos ostat uutta kosmetiikkaa/meikkejä nii siitä arvostelu, aamurutiinit... Just to name a few :)

    VastaaPoista
  14. ihana video :) oot tosi luonteva videolla nykyään! ku kattoo noita vanhempia videoita niin ero on aika suuri ja vähän huvittaa ne vanhat :D ei siis pahalla mut kuitenkin hehe!

    VastaaPoista
  15. Jee tosi kiva idea!!:)

    VastaaPoista
  16. Voi Natalia, hyvä että alat tekee videoita näinki useesti <3

    VastaaPoista
  17. Ihan loistava idea! Sun videoita on kiva kattoo kun oot viel niin nätti ja mukavan oloinen! Toivoisin jotain meikkivideota tai videoita, jossa esittelet esim muutaman lempikauneudenhoitotuotteesi. Meikkivideoista toivoisin ehkä mielellään jotain yksityiskohtaisempaa videota, esim. kuinka teet meikkipohjan tai käytät valokynää, ei välttämättä koko meikkiä siis! Tai no olisihan sellainenkin kiva!

    Ja myös jokin arkivideo, esim missä kerrot aamurutiineista tms olisi vaihteeksi mukava :)

    VastaaPoista
  18. Oi vitsit oot niin kaunis ja pirteä tyttö :)!!

    VastaaPoista
  19. Ihana Natalia <3 mun koira tulee aina viereen kuuntelee pää kallellaan ku katon näitä sun videoita. Sekin vissiin tykkää sun äänestä! :D

    VastaaPoista
  20. Videoiden ideoista en tiedä, mutta olisi tosi kiva kuulla esim. asuvideoiden tms yhteydessä sun päivästä. Sattuiko joku hauska kommellus? Söitkö erityisen hyvää ruokaa? Saitko aikaiseksi jotain ja olet iloinen, että se on pois alta? :D Ynnä muuta tuollaista pientä ja arkista :) Niistä olisi mukava kuulla! Nauti keväästä :)

    VastaaPoista
  21. You look so warm and friendly person throguh that video! :)
    Hopefully you´ll do the videos in English some day, I can understand Finnish a bit, but still not everything :)
    I would like to see videos about your closet, favorite clothes, make up routine and just follow-me videos would be nice too!

    Take care!
    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  22. oi miten ihana video :) nyt ei tuu mieleen mitään aiheita, mut oon innoissani tästä et rupeat tekee joka viikko videoita ne on niin piristäviä :)

    VastaaPoista
  23. Hahah kaneli haaste ois kiva!! :'D

    VastaaPoista
  24. Sellainen päivä kanssani-video olis kiva :)

    VastaaPoista
  25. joku video missä sun lemmikkihampsu esiintyy:)

    VastaaPoista
  26. Moi!Siis aivan pakko sanoa että vau,oot ihan mielettömän kaunis kyllä! Olen lukenut blogiasi jo todella pitkän aikaa ja kyllä se niin on että aina ensimmäisenä ja viimeisenä palaan tänne sinun blogiisi,kiitos tästä! T.Hanna :)

    VastaaPoista
  27. Oot niin ihanan luonteva videoilla. :) muutenki ihan lempiblogeja mitä jaksan seurata ja niitäkin mulla on ehkä kolme. Hyvä Natalia!:)

    VastaaPoista
  28. hiustenhoito videota täällä kovasti oodotellaan! :) hiusmaskit, öljyt jne :) Iltarutiinit ja aamurutiinit seuraavan videon tyyliin: http://www.youtube.com/watch?v=jmOy68sYrvo

    VastaaPoista
  29. Meikki, hius ja asuvideot kiinnostas tosi paljon <3

    VastaaPoista
  30. Aamu ja iltarutiinit -video ois ihan älyttömän kiva! :)

    VastaaPoista
  31. Tunnutpa todella symppikseltä tyypiltä:) Kysymys nyt vähän aiheen ohi, mutta muistatko paljon maksoi raidat ja kiiltokäsittely Folk Helsingissä? Sun hiukset on tosi kauniin väriset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Ja kiitos! Tästä löytyy Folk Helsingin hinnasto niin sieltä löytyy ihan tarkat hinnat: http://www.folkhelsinki.com/#!parturikampaamo/c2n9 :)

      Poista
  32. en tiiä oonko ainut täällä kuka kaipaa sitä ostospostausta Floridasta :( Millon se on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin kovasti odottelen, että ehdin tekemään sen. Ja se tulee edelleen sitten, kun on tullakseen :) En ota nyt mitään ylimääräistä stressiä yhden postauksen takia näiden pääsykokeiden ohella. Toivottavasti ymmärrät!

      Poista
  33. Miten tapasitte/aloitte seurustelemaan video!

    VastaaPoista
  34. Joku mielipide video sulle tärkeestä asiasta olis mielenkiintoinen :) ja heh pakko kysyä ett
    Oliko sulla keskiviikkona sellainen vihreä takki ja pilot aurinkolasit kun näin Helsingissä Sokoksen edessä olevissa liikennevaloissa jonkun ihan sun näköisen noissa vaatteissa :D

    VastaaPoista
  35. Millon tulee se florida otosten esittelyn toinen osa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että tätä kysytään nyt jokaisessa postauksessa ei nopeuta tuon postauksen tekemistä yhtään. Minulla ei tällä hetkellä ole edes kaikkia vaatteita täällä kotona niin en edes pystyisi postausta edes kuvaamaan.. Enkä tällä hetkellä myöskään edes ehitisi. En aijo ottaa mitään ylimääräistä stressiä yhdestä postauksesta nyt pääsykokeisiin luvun ohella! Toivottavasti ymmärrät. Teen kyllä postauksen sitten, kun ehdin ja pystyn.

      Poista
  36. "Äää. Äääää. Ää."

    VastaaPoista
  37. Onko sulla niitä Floridan ostoksia jotain 10 säkillistä vai miten se on nopeampaa kuvata esim joku meikkivideo tai joku hiusjuttu kun esitellä ne vaatteet? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole :D :P Osa vaatteista on vain tällä hetkellä pesussa, muutama paita on siskoni luona ja yhdet aurinkolasit kaverini autossa :D Pitäisi siis ihan ensimmäisenä saada kaikki tavarat kasaan puhtaina ja silitettyinä. Sen jälkeen pääsen vasta kuvailemaan niitä ja siihen menee myös aikaa.. Tällä hetkellä siis esim. meikkivideon kuvaaminen on ainakin puolet nopeampaa :D

      Poista
  38. Vaikutat niin pirteeltä ja iloiselta ihmiseltä! :-) ihana blogi sulla!

    VastaaPoista
  39. Kokkausvideo olis kiva :)

    VastaaPoista
  40. Cinnamon challenge!!

    VastaaPoista
  41. Laukun sisälto
    Aamu rutiinit
    Meikkituto
    Kanelihaaste

    VastaaPoista
  42. sulla on ihana ja pirtee ääni! :)

    VastaaPoista
  43. Oi sä oot niin kaunis ja tosi ihanan ja reippaan oloinen :)
    Täs jotain video ehdotuksia
    -1-2-3 couple tag- haaste
    -aamu- ja iltarutiinit
    -treenivideoita
    -sun vaatekaapin kulmakivet
    -asunnonesittely
    -

    VastaaPoista
  44. Oiii ihan mahtavaa! odotan viddeoita innolla! <3
    Ainaki joku arkimeikki video ois kiva! :)

    VastaaPoista
  45. Johnatan meikkaa sut ! :)

    VastaaPoista
  46. Asuntovideo!
    Boyfriend does my makeup!

    :)

    VastaaPoista