18 marraskuuta 2013

ASUA TALLINNASTA

Olin jotenkin aivan kokonaan unohtanut julkaista täällä blogissa lisää kuvia Tallinna -postauksessa näkyneestä asustani. Postauksen tuosta matkastani löydät tästä. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Toisena päivänä minulla oli päälläni uudet Tallinasta ostamani tekonahkahousut. Olin jo itse asiassa pidemmän aikaa etsinyt itselleni tekonahkahousuja, mutta jotenkin aina, kun kävin noita housuja H&M:ssä etsiskelemässä niin pienimmät koot olivat tietenkin loppuneet. Muista liikkeistä tuntui löytyvän vain legginssejä tai housuja joissa esimerkiksi takapuoli oli aivan tavallista mustaa kangasta ja edessä oli vain tuota tekonahkaa. Tallinan H&M:stä ei myöskään meinannut löytyä noita housuja, mutta onneksi ihana äitini onnistui bongaamaan yhdet 34 koon housut sovitushuoneen vaaterekistä. Nuo tekonahkahousut ovatkin olleet nyt todella kovassa käytössä ja olen tykännyt niistä todella paljon! 




Takki* SheInside (tästä) // Neule & housut H&M // Saappaat Zara // Laukku Louis Vuitton

 Nyt kuitenkin keitän itselleni teetä, käperryn sohvalle ja alan katselemaan The Carrie Diaries -sarjaa, johon olen tällä hetkellä ihan koukussa! Jos ette ole katsoneet ennen tuota ohjelmaa niin suosittelen lämpimästi katsomaan. Harmi vain, että minulla on enää muutama jakso kyseistä sarjaa jäljellä..  Sen jälkeen joudun aina odottelemaan viikon verran uutta jaksoa. Jos jollain on vinkata jotain hyviä sarjoja minulle niin otan ehdotuksia mielellään vastaan! Mikään ei ole mukavampaa kuin pitkän päivän jälkeen vetäistä verkkarit jalkaan, käpertyä sohvalle viltin kanssa ja katsella hyvää sarjaa. 


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 

74 kommenttia:

  1. Ihana asu ! :) Tietääkseni Carrien päiväkirjat on täällä Suomessa tauolla(olen itelkkin koukussa) että katotko siis englanniksi? Mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Kyllä katson netistä englanniksi! Googlettamalla löytyy sivustoja joista pystyy katsomaan netistä suoraan :)

      Poista
  2. Oii ihania postauksia sulla<3 Ja Katsomosta löytyy kiva sarja nimeltä "Lähiöunelmia" :) Ite tykkään ainaki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) <3 Kiitos vinkistä! Pitää käydä tutustumassa, että millainen sarja on kyseessä :)

      Poista
  3. Once upon a time sarja on ihan paras ! Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan ennen katsonut kyseistä sarjaa! En jotenkin oikein ole erityisesti ikinä tykännyt "fantasiasarjoista" :D Voisin kuitenkin antaa tuolla mahdollisuuden ja katsoa muutaman jakson, jos vaikka tykkäisinkin :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Jos tykkäät kattoa luksus elämää niin suosittelen Ruotsin miljonääriäitejä, uus jakso tulee joka keskiviikko kymmeneltä illalla liviltä tai neloseltako se oli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aina välillä katsonut Ruotsin miljonääriäiteja, jos minulla on ollut toooodella tylsää ja kyseinen on ohjelma on sattunut tulemaan telkkarista :D En kuitenkaan erityisesti pidä kyseisestä sarjasta :/ Ei ole oikein minun makuuni!

      Poista
  5. Oot niin upee sulla on mahtava blogi! Arvostan sitä kun vastaat joka kommenttiin asiallisesti! :)

    VastaaPoista
  6. Kato lost ! Ihan sairaan koukuttava sarja, kandee ehottomasti kattoo jos et oo viel katellu ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itseasiassa katsonut joskus Lostia muutaman tuotantokauden :) Silloin kaikki seurasivat Lostia ja siksi oikeastaan minäkin päädyin seuraamaan sitä. En kuitenkaan ikinä oikein päässyt kyseisen sarjaan sisään :/ Ja mielestäni jossain vaiheessa kyseinen sarja meni omaan makuuni "vähän liian pitkälle" :D Kiitos kuitenkin vinkistä :)

      Poista
  7. Merlin, Dance Moms ja House on parhaita sarjoja! Luulen että pitäisit jostakin noista :) Käy pliis kokeilemassa, nuo kaikki sarjat olivat aivan mahtavia kokemuksia joita haluisin jakaa muillekin : )!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dance Moms:ista olen katsonut kaikki jaksot mitä tähän mennessä on tullut! Ja tykkäsin todella paljon kyseisestä sarjasta! Housea olen katsellut myös aina silloin ole tällöin telkkarista, mutta en ole sen kummemin ikinä sarjaa varsinaisesti seurannut :) Merliniä en olekaan ikinä katsonut, kiitos siis vinkistä ! Pitääkin katsoa muutama ensimmäinen jakso kyseisestä sarjasta ja katsoa mitä pidän :)

      Poista
  8. Pretty Little Liars on hyvä sarja! Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin PLL:llää kaksi ensimmäistä tuotantokautta sekä vähän kolmennen alkua ja kyllästyin :D Minusta tuntui, että kyseinen sarja jumitti ihan älyttömästi paikallaan.. :/ Kiitos kuitenkin ehdotuksesta :)

      Poista
  9. Hei satutko tietämään mistä voisi ilmaiseksi katsoa Täydellisiä naisia turvallisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä :/ Kannattaa googlettaa niin sieltä löytyy 100% varmasti :)!

      Poista
  10. haha täykkärit ei petä ikinä :D ja ite oon kans kattonu serranon perhettä (opiskelen espanjaa ni hyvä "motivaatio") ja sit gossip girl:iä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydelliset naiset ja GG oli kyllä aivan älyttömän hyviä! Olen vain katsonut nuo jaksot jo niiiin moneen kertaan :D Heh!

      Poista
  11. Itse oon rikossarja puolelta pitänyt ihan hirveästi sarjasta jälkiä jättämättä(the killing) sekä nyt telkkarissakin pyörivä silta on tosi koukuttava!

    Komedia puolelta tietty how i met your mother on ihan huippu!

    Löytyyhän näitä vaikka mitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päädyin eilen katsomaan muutaman jakson tuota How I Met Your Mother -sarjaa ja en jotenkin päässyt siihen yhtään mukaan :D Tai ainakaan nuo ensimmäisen kauden ensimmäiset jaksot eivät oikein kolahtaneet minuun :(

      Poista
  12. serranon perhe menee just yle areenassa sitä suosittelen kovasti:)) jos vaa kiinnostaa ;)) wää oot niin kaunis! =) oon kade..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Ja voi kiitos <3 Tosin aivan turhaan olet kade!!

      Poista
  13. Mitää!! Onko Tallinnaan avattu H&M? Olen aina ollut siinä uskossa, ettei koko Virosta H&M:ää löydy :D

    VastaaPoista
  14. ...lisäys edelliseen, missä päin Tallinnaa H&M siis on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnan H&M on avattu nyt syksystä ja se sijaitsee suurinpiirtein Viru-keskuksen ja rotermannin kauppakeskuksen välimaastossa :)

      Poista
    2. Anonyymi 22.43 Ehtikin jo vastaamaan tähän ! :)

      Poista
  15. hui ku oot kaunis!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Drop dead diva on iha törkeen hyvä ja koukuttava! Netflixistä katoin ekat tuottarit ja jäin nii koukkuu että oli pakko etsiä netistä loputkin tuottarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mistä sie netistä löysit ne loput Drop dead diva kaudet? :) Mie katoin kanssa sen ekan kauden netflixistä, ja jäi harmittamaan kun niitä loppuja ei siellä ollut :/

      Poista
    2. En olekaan ikinä katsonut kyseistä sarjaa! Kiitos vinkistä siis :)

      Poista
  17. Revenge eli suomeksi siis Kosto on ihan huippu sarja :) sitten just esim. Game of Thrones, Walking Dead, Supernatural, Breaking Bad, Pako on myös hyviä mun mielestä :) Noistakin tyyliin kaikista mulla oli ennen kattomista kaikkia ennakkoluuloja että 'en varmaan tykkää' haha mut osoittautu kuitenkin tosi hyviks että kannattaa vaan tutustua:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin katsonut jo kaikki jaksot mitä Kostosta on tällä hetkellä tullut Jenkeissä ! Ihan älyttömän hyvä sarja :D Paonkin olen katsonut (muutamaankin kertaan) ja tykkäsin siitäkin kovasti :) Kiitos vinkeistä! Pitää käydä tutustumassa noihin vinkkaamisi sarjoihin :)

      Poista
  18. Kannattaa ruveta seuraamaan Pakoa, ellet ole jo katsonut niitä! Ihan mahtava sarja ja siihen todellakin jää koukkuun. :D Viime kevät meni pelkästään Pakoa seuraillessa. En meinannut malttaa odottaa edes koulusta kotiin pääsyä, että pääsisin taas katsomaan uusia jaksoja, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pako oli kyllä todella hyvä ! :D Olen katsonut kyseisen sarjan kaikki tuotantokaudet jo pariinkiin otteeseen, hehe :D

      Poista
  19. Oi hirmusen tyylikäs asuu ja soppii sulle äärettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  20. Heiii, mikä laukku sulla oli Inspiration Blog Awardseissa? Katselin tuosta kuvasta mikä on Annin blogissa, sun haun kautta ei löytynyt? Tosi ihanan mallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Michael Korsin laukku :) Laukku oli lainattu siskoltani eli en valitettavasti siitä sen enempää tiedä :( Se on kyllä aivan ihana <3

      Poista
  21. aivan ylikivan näköset noi sun tekonahkahousut! :-) ite oon kans metsästäny housuja tai ees tekonahka legginsejä, mutta sopivia vaan ei oo vieläkään tullu vastaan.. :-(

    http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Minustakin nuo ovat todella kivat :) Eikä, toivottavasti löydät jostain itsellesi mieluisat housut :)!

      Poista
  22. Onko tosta carrien päiväkirjat sarjasta jo tullut toinenki tuotantokausi ulos?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkeissä pyörii parhaillaan toinen tuotantokausi :)!

      Poista
  23. Revenge = Kosto, Supernatural, The Vampire Diaries, Prison Break = Pako, The Walking Dead, Pretty Little Liars, The Originals, Once Upon a time, Gossip Girl. Tossa on mun suosikit :)! Suositelen itse kaikkia noista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo supernatural ehdottomasti! maailman koukuttavin sarja ja silmänruokaaki löytyy... :)

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkeistä ! :) <3 Olette ihania, kun jaksatte vinkata hyvistä sarjoista !! <3

      Poista
  24. Itsekkin etsin pitkään hyviä tekonahkahousuja, mutta päädyin lopulta niihin legginseihin, joissa takapuoli on tavallista kangasta, koska tuo tekonahka menee varsinkin takaa todella rumasti rytylle :< Areenassa pyörii Ihana Elisa, johon olin koukussa, kun se tuli telkkarista! Tuo ykköskausi ei tosin ole minusta läheskään yhtä hyvä kuin muut kaudet. Itseasiassa ykköskauden alku on ihan outo D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää.. Itse olin jo melkein luovuttamassa noiden housujen suhteen, kun mistään ei tuntunut löytyvän! :D Kiitos vinkistä! Pitää käydä tutustumassa, että millainen sarja on kyseessä :)

      Poista
  25. Greyn Anatomia nyt ja aina ♥ Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus yrittänyt katsoa Greyn Anatomiaa, mutta en vain ole tykännyt siitä sitten yhtään :D En tosin myöskään osaa sanoa, että mikä siinä on ettei se vain ole minun makuuni! Kiitos kuitenkin vinkistä :)

      Poista
  26. Onks ne nyt niit vanhoi carrie jaksoi?:) ku eiks suomes olla näytetty vaa sitä ekaa kautta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkeissä pyörii parhaillaan toinen tuotantokausi ja olen katsonut kaikki jaksot, jota tähän menessä on siellä tullut ! Netistä pystyy katselemaan noita jaksoja :) Tosin englanniksi ja ilman tekstejä!

      Poista
  27. Nip tuck(muodon vuoksi), Modern family, Orange is the new black ja Life Unexpected !! suosittelen jokaista, etenkin ensimmäistä :) ja tuo modern family on maailman hauskin sarja, juuri hyvä semmoiseen ennen nukkumaan menoa pari jaksoa aivot narikkaan sarja jossa saa nauraa kippurassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nip Tuck oli älyttömän hyvä sarja :) Harmitti kovasti, että se loppui! :( Kiitos vinkeistä <3

      Poista
  28. Ehdottomasti Modern Family, miiiielettömän hauska! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen joskus katsonut telkkarista muutaman jakson ja on vaikuttanut kyllä hauskalta sarjalta!! :)

      Poista
  29. Pako ja kosto on kyllä huippuhyviä sarjoja !! Ja ihan ehdoton oma lemppari on criminal minds ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paon kaikki tuottarit olen katsonut muutamaankin kertaan ja se oli kyllä niin hyvä :D Ja kostoakin olen seurannut ja tykännyt oikein kovasti! :) Välillä tosin tuntuu, että kostokin alkaa vähän liikaa jumittamaan paikallaan :/

      Poista
  30. Tässä pari mun lempparisarjaa, joita itekin katon jenkkien tahtiin aina :)
    Modern Family, How I met your mother, Awkward, Switched at birth, Raising Hope, The Mindy project, New girl, Revenge, Cougar town, The lying game, Suits

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suits on varmaan yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut :D <3 Kiitos vinkeistä :))!

      Poista
  31. Pretty little liars, vaikka jynnää paikoillaain kolmannessa tuottarissa niin nelosen jaksot on niiin hyviä, kandee katsoa!!! ja o.c. ei kyllä kyllästytä koskaaan, oon kattonu tuotantokaudet jo 3 kertaa haha.

    VastaaPoista
  32. Heh, mäkin katon just Carrie Diaries ja enää pari jaksoo ja oon kans Jenkkiajassa :D Suosittelen Revenge, Pretty Little Liars (ja sit sen spin off-sarja Ravenswood, muistaakseni sanoit et tykkäät kauhusta ja tää on Ravenswood on silleen skidisti pelottava:D)!

    VastaaPoista
  33. Orange Is The New Black, Skins - Liekeissä.. :)

    harmi ku eka löytyy vaan netflixistä, eikä siellä oo ku 1 tuottari mut se on niiin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orange is the new black on kyllä tosi hyvä, siitä ei kyllä ole ilmestynytkään vielä kun vaan se eka tuotantokausi ;)
      Breaking Bad on ihan sairaan hyvä, mun mielestä jokaisen pitäis kattoa se! :D

      Poista
  34. One tree Hill on mun kaikkien aikojen suosikki ja oon kattonu kaikki 9 tuottaria vähintään neljästi alusta loppuun. Jos et oo enempää kuin muutaman hassun jakson tv:stä nähny niin suosittelen! Puhasta jenkki lukiodraamaa, mutta se ei junnaa paikallaan ja ehottomasti yksi parhaista omassa genressään! Kliseistä huolimatta ;D tälleen 23 vuotiaanakin otan aina sillon tällöin tehtäväksi kattoa alusta loppuun...

    Sit on White collar (nam neal caffery), the mentalist(alusta asti ku kattoo niin huippu!), Nikita, beauty and the beast, life unexpected ...

    Ja jatkuu! Oon aiva hirvee sarjafriikki..

    VastaaPoista
  35. Criminal minds on maailman paras sarja! <3

    VastaaPoista
  36. Mitä no ihanat kengät maksoi? :)

    VastaaPoista
  37. Breaking bad, true blood, arrow, homeland, supernatural, game of thrones. Siinä parhaimmat! Ja sulla on älyttömän kiva blogi! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  38. Greyn anatomia, holmes nyc, ncis, sinkkuelämää ja bones on mun lempparit ! :) bonesia suosittelen varsinkin, vähän erillainen rikosetsivä sarja kun nää perus csi:t !

    VastaaPoista
  39. BREAKING BAD!! paras sarja kattoo poikaystävän kans :) suosittelen!

    VastaaPoista