06 huhtikuuta 2014

THROUGH MY PHONE


1. Kotona hengailua! 2. Keväään ensimmäiset kahvit ulkona terassilla. Tuo Stockmannin Robert's Coffeen terassi on yksi keskustan lemppareistani. On ihana juoda kahvia, jutella kaverin kanssa siinä auringon paisteessa ja samalla seurailla sitä ihmisvilinää. Mitkä paikat keskustassa ovat teidän lemppareitanne? 3. Tuoretta mustikkapiirakkaa! Me molemmat tykätään kovasti kaikista piirakoista (sekä suolaisista, että makeista) ja näin sunnuntain kunniaksi päätin leipoa meille mustikkapiirakan. Jota syödään sitten tietenkin vanilja jäätelön kanssa. Joku joskus kysyi, että mikä on minun "bravuurini" keittössä niin tähän ehdoton vastaus on piirakat ! 


1. Aamukahvi ja frendien katselua. Ensimmäisenä herätessäni laitan aina kahvia heti tulemaan, käyn läpi blogiin tulleet kommentit ja vastailen muutamiin kommentteihin ja sen jälkeen siirryn sähköpostien pariin. Sen jälkeen, jos minulla on aikaa saatan jäädä koneelle vielä katsomaan koneelle vielä jotain ohjelmaa! 2. Autoselfie! 3. Viime sunnuntaina kävimme hakemassa Hanko Sushista sushit meille. Olimme olleet lauantaina ulkona juhlimassa ja sunnuntaina oli sitten pakko saada sushia! 


1. Asua! Mustaa ja valkoista, yllätys yllästys.. Nuo paidat joissa on tuollainen helma ovat nyt muodostuneet lemppareikseni! 2. Tein viime viikolla itselleni pitkästä aikaa päivälliseksi kanasaalaattia. En ollutkaan pitkään aikaan syönyt tätä ja yhtenä päivänä tuli vain sellainen olo, että nyt on pakko saada. Nam! Pitääkin taas alkaa väsäilemään useammin erilaisia salaatteja. 3. Autossa ruokaostoksille matkalla! 

26 kommenttia:

  1. Olet todella kaunis! Ja tämä blogi on muutenkin mahtava :-)

    VastaaPoista
  2. mitä kaikkea laitat kanasalaattiin ja mitä suosittelet kastikkeeksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääsalaattia, rucolaa, basilikan lehtiä, kanaa (tietenkin :D), kurkkua, tomaattia, porkkanaa, punasipulia, fetaa, aurinkokuivattua tomaattia ja krutonkia ! Ja kastiikeeksi laitan itse vähän kermaviiliä tai creme fraichea johon olen sekoittanu valkosipulia, vähän sitruunamehua ja mustapippuria =)

      Poista
  3. Oi ihania kuvia taas kerran (:<3

    VastaaPoista
  4. Milloin tulee ne vaatteet mitä ostit floridassa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen postauksen heti vain kun ehdin :) Osa vaatteista on tällä hetkellä pesussa yms. niin en juuri nyt pystyisi postausta edes tekemään. Menee varmasti heti ennen kuin saan kaikki jutut kasaan ja ehdin alkaa kuvailemaan niitä :) Se tulee siis, kun on tullakseen. En kuitenkaan halua nyt ottaa mitään stressiä pääsykokeiden lisäksi yhdestä postauksesta.

      Poista
  5. Moikka! tää ei nyt liity juuri tähän postaukseen, mutta oon miettiny neverfullin hankkimista ja haluaisin kysyä sulta siitä :)
    Ensinnäkin onko toi sun oma se keskikokonen? Ja paljonko se maksoi?

    Kiitos jo etukäteen!

    t. Stockan Robert'sin barista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :) Eli koko on MM! En tiedä paljonko tuolla laukulla on tällä hetkellä hintaa, koska ne ovat nousseet koko ajan. Silloin vähän alle kaksi vuotta sitten, kun ostin tuon omani niin laukku maksoi 560 €! Kannattaa kurkata Vuittonin sivuilta (esim. saksankielisillä sivuilla hinnat näkyy euroissa) laukun tämän hetkinen hinta :)

      Poista
  6. cequindream nimisellä käyttäjällä on kuvasi instagramissa, eikä hän ole merkannut sinua..ajattelin vain ilmoittaa:)

    VastaaPoista
  7. Mistä tuo ihana valkoinen paita (vika kollaasi) on:)? +ihana blogi jatka samaan malliin!<3

    VastaaPoista
  8. hei miten oot saanu tonne oikeeseen reunaan ton instagram jutun tollei ? :D ja ihana postaus taas ! tää sun blogi on vaan niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://snapwidget.com Tuolta saat tehtyä itsellesi tuollaisen :) Kiitos ja ihana, että olet tykännyt !

      Poista
  9. Moikka! Onko hei helsingin/aallon yliopistoissa mahdollista opiskella/hakea sisään ruotsiksi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan tosi, tää tieto löytyy varmasti ku viitsit vähän googlata tai sitten vaikka soitat kyseisiin yliopistoihin! Oma-aloitteisuutta, kiitos!! :)

      Poista
  10. Sulla on täydelliset jalat ! Oon ihan kateellinen täällä .. :D

    VastaaPoista
  11. onks mitää tuttua :D
    http://blingofmylife.blogspot.fi/2014/03/ootd-3132014.html#comment-form

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tahallaan laitoit tuon? Säälittävää, kasva. Natalia on itse kertonut täällä, ettei kirjota mitään henkilökohtaista täällä vaan tämä on lifestyle blogi. Jos et kestä kauneus, muoti yms juttuja niin miksi edes vaivaudut lukemaan tätä blogia? On miljoonia muita blogeja missä bloggaajat kertovat kaiken, jos sinua kiinnostaa semmoiset enemmän niin ole hyvä ja mene lukemaan niitä :)

      Poista
  12. Onko sulla trenssiä? Mitä tykkäät ja miten yhdistelet?:)

    VastaaPoista
  13. Hei minkä kokonen toi sun sheinsidelta ostettu musta takki jossa nahkaiset kaulukset,ku mietin millanen on toi koko juttu et onko miten isoo kokoo?:)

    VastaaPoista
  14. Tää on paras postaus sulta! :) Btw ei liity aiheeseen mut mikä jakso sul on pll:ssä meneillään ja milt tuottarilt? :D
    Tsemppiä kirjotuksiin!

    VastaaPoista
  15. Natalia blogisi on lempparini, käyn joka päivä tätä anona lueskelemassa ! :) Parempaan suuntaan vaan meet postaus postaukselta ! Ajattelin kuitenkin laittaa vähän ajatuksia sulle, että mitä mieltä olisit postauksesta, missä kertoisit miten susta on tullut tuollainen? :) Eli laittaisit mukaan kuvia pikku tytöstä asti ... ! Toinen idea ois postaus missä kerrot tiivistetysti tyylistäsi, ja laittaisit vaatteidesi kuvia nähtäväksi? :)

    VastaaPoista