20 huhtikuuta 2014

FAVORITE?


Keräsin teille taas yhteen asuja kuluneen kuukauden ajalta! Tai yksi Floridan matkan asu pääsi vielä mukaan tuonne sekaan.. Nyt olisikin taas kiva kuulla, että mikä asuista on teidän suosikkinne? 

Vitsit mitkä säät nyt viikonloppuna on ollut. Aurinko on paistanut ja on ollut niin lämmin! Olenkin alkanut haaveilemaa, että ulos tarkenisi lähteä ihan vain shortseissa tai hameessa. Kaupoissa on näkynyt jo kaikkia ihania shortseja ja muita kesävaatteita. En kuitenkaan ole vielä ostanut mitään, koska ensin minun pitäisi käydä kunnolla läpi vaatekaappini. Tehdä vähän tilaa uusille vaatteilla! Olen jotenkin todella huono luopumaan vaatteistani. Käydessäni vaatekaappiani läpi ajattelen aina, että kyllähän minä tätä käytän ja todellisuudessa en ole käyttänyt kyseisestä vaatetta ainakaan puoleen vuoteen, enkä tule käyttämään sitä myöskään jatkossa.. 


Aurinkoista sunnuntaita kaikille! 

87 kommenttia:

  1. 1 tai 5 kivoimmat!! mistä noi 5 kuvan housut on? :)

    VastaaPoista
  2. 1 :) Ihania kyllä kaikki!

    VastaaPoista
  3. 1 on kyl jotenkin niin simppeli ja kiva! Oon tällähetkellä näin sopivasti kevään ja kesän tullen ihastunut kunnolla all black-tyylini :DD Heheh.. Ja no tietty toi 4.. Pääsispä jo käyttämään tollaisia vaatteita :)

    VastaaPoista
  4. 1,4 ja 5 En osaa valita vain yhtä ku kaikki on kivoja:)

    VastaaPoista
  5. 7 ehdottomasti! 2 on jotenki yhtä sekamelskaa, heh...

    VastaaPoista
  6. 6. ja Floridan asu:)

    VastaaPoista
  7. Se on hyvä nyrkkisääntö että jossei oo käyttäny jotain vaatetta vuoteen niin ei sitä silloin tarvitse :) käytän ite tota aina kun karsin vaatekaappia :D vitsi noi kaikki asut on niin ihania mut jos ois pakko joku päättää niin ehdottomasti 5 :) <3

    VastaaPoista
  8. 7 on eniten mun mieleen vaikka ootkin aina yhtä tyylikäs ! Ja tuo sun rusketus 😍

    VastaaPoista
  9. Eiks lempi kirjoteta favourite ?:D en oo kyllä ihan varma !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jenkeissa kirjotetaan favorite ja brittienglannissa käytetään pidempää versiota :)

      Poista
  10. Rakastuin tohon asuun no 2! Ihanan vaalea ja keväinen ja toi armeijakuoi piristää sitä silti kivasti :)

    VastaaPoista
  11. 1!!!!!!!!!! ♥____♥

    VastaaPoista
  12. Ehdottomasti 1, mutta 4 miellyttää ehkäpä ton rusketuksen vuoksi! Voi kun meillä täällä suomessakin ruskettuisi niinkuin ulkomailla :)

    VastaaPoista
  13. Heippa! Muistelisin joskus kauan sitten lukeneeni, että hiuksesi paloivat vaalennuksen yhteydessä. Kävin reilu kuukausi sitten kampaajalla tarkoituksena saada tummanruskeista vaaleanruskeat (ei mitenkään blondit), mutta kampaaja värjäsi täysin blondiksi hiukseni, jonka takia etuhiukseni ja pieni osa päällimmäisiä hiuksia paloivat ja ovat nyt melko lyhyitä. Harmittaa todella paljon, koska hiukseni olivat ihanat ja pitkät, ja olin aina pitänyt niitä hyvässä kunnossa. Eli kysyisin olisiko mitään vinkkejä antaa? Ihan mitä tahansa.. Miten sait hiuksesi näyttämään hyvältä ja kuinka kauan kesti kasvattaa ne edes johonkin korvien alapuolelle? Kiitos tuhannesti vastauksestasi ja ihanaa kevään jatkoa!! :)
    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :(( Todella kurja kuulla, että kampaajallasi kävi tuollainen moka! Ja voin vain kuvitella kuinka paljon sinua harmittaa..

      Itse olen huomannut, että omista hiuksistani on tuli heti paljon terveemmät ja hyvinvoivan näköiset, kun vaihdoin hiustuotteeni hyviin tuotteeisiin. Kannattaa käyttää mahdollisimman hoitavia ja kosteuttavia tuotteita :) Esim. Paul Mitchell:n, Moroccan Oil:n ja Redkenin tuotteet ovat ainakin itselläni toimineet todella hyvin! Hiusöljyä kannattaa käyttää. Voit laittaa öljyä hiuksiin ihan reippaasti ja antaa olla yön yli (kannattaa muistaa laittaa vaikka pyyhe tyynyn päälle).

      Ei kannata myöskään pestä hiuksia liian usein ja föönaamiset sun muut kannattaa jättää mahdollisimman vähälle.

      Ja tietenkin monipuolinen ruokavalio sekä jotkut lisäravinteet auttavat hiuksia kasvamaan nopeammin. Itse olen huomannut miten hiukseni ovat lähteneet kasvamaan huomattavasti nopeammin, kun aloin syömään paljon paremmin. Kampaajanikin oli yllättynyt miten hyvin hiukseni olivat kasvaneet kuukauden aikana :)

      Tuossa nyt sellaiset jutut joita itse olen "tehnyt". Eihän hiustenkasvatuksessa ole muuta oikeastaan kuin kärsivällisyys.. Hiljaa hyvä tulee :) Huonot latvat kannattaa myös käydä leikkauttamassa aina säännöllisesti pois.

      Toivottavasti tästä oli nyt jotain apua :D Tässä vielä ihan kampaajan kirjoittama postaus aiheesta, josta voit saada lisää vinkkejä:

      http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now/hiustenkasvatusprojektin-abc

      Tsemppiä kasvatukseen <3

      Poista
  14. 1 & 2 <3 wow kui ihania noi molemmat mut jos toinen pitäs valita niin ehkä 1 ;)

    VastaaPoista
  15. Käytät sun asuissa aina tosi paljon mustaa...

    VastaaPoista
  16. kakkonen ja viimeinen on parhaita!:-) tykkään kyllä kaikista asuistasi, niin ajatonta mutta tyylikästä! mietiskelin omistatko ainuttakaan longshampia tai mitä mieltä olet niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itse asiassa omistan! Muutamankin :D Tykkäsin Longchampin laukuista erityisesti joskus 15-16 vuotiaana ja silloin käytin niitä kovasti :) Nykyään niiden käyttö on oikeastaan kokonaan jäänyt. Longchampilta löytyy kyllä nättejä laukkuja :) !

      Poista
  17. Kakkonen on ehdottomasti paras! (:

    VastaaPoista
  18. 5 ja 6 aivan IHANIA!

    VastaaPoista
  19. Mistö tuo 4 kuvan mekko on ? :)

    VastaaPoista
  20. Ups, nyt meni numerot sekasin, tarkotin numeroa 2! Eli kakkonen mun mielestä paras!

    VastaaPoista
  21. Pakko sanoa, että numerot 3 ja 6 ovat ehdottomasti lempparini! :) Tuo valkoinen takki on uskomattoman kaunis! Mistäköhän se mahtaa olla peräisin? :)


    Maria, Petite Living

    VastaaPoista
  22. 1 !! :) onko 1 asusta asupostausta, jjos ei nii mistä nuo farkut on ja onko niissä valmiiksi ollu nuo reijät vai ootko ite tehny ne ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On postaus :)

      http://www.nataliaoona.blogspot.fi/2014/03/wednesdays-outfit.html

      Housut ovat siis Dr Denimit ja olen tehnyt itse nuo reijät niihin :)

      Poista
  23. Ehdottomasti 1 tai 3! :-)

    http://mkasvukipuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  24. Ehdottomasti 1,4,6 ja 7 ihanat asuyhdistelmät tykkään noista eniten : )!

    VastaaPoista
  25. 2 ja 6! mistä toi armeija takki on:)?

    VastaaPoista
  26. Onko sun siskolla blogi :) ? Ja hassu kysymys mutta onko sun "eka" nimi natalia oona vai onko natalia sun eka nimi ja toka oona :D hah tulipas epäselvästi :D ja onko sun siskolla sama että teresa oosa on sen kokonimi :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole blogia :) Ensimmäinen nimi on Natalia ja toinen nimi on Oona!

      Poista
  27. Kolmonen on mun lemppari, aika yksinkertainen mutta niin tyylikäs asu! :)
    bykiiu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  28. Mun lempparit on kolmonen ja nelonen (:

    VastaaPoista
  29. Ehdottomasti ykkönen. :) Kaikki asut näyttävät erittäin kivoilta sun päällä, mut tyylillisesti ensimmäinen asu miellyttää silmääni eniten!

    Pakko vielä jakaa vähän krediittiä sun blogille ja sulle siitä, että et tee numeroa treenaamisesta ainakaan somessa. Harvinaisen virkistävää lukea kauniin nuoren tytön blogia, jossa joka toinen postaus ei käsittele treenijuttuja.

    Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kaikesta! :D

      Poista
    2. Todella kiva kuulla :)) Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  30. Saanko sanoa vinkin näihin asu kuvien ja asujen esittelyyn. Olisi kiva jos ottaisit kuvia myös ilman takkia ja kaulahuivia niin että näkyisi kunnolla takin alta pilkottavat paidat :) olisi kiva nähdä kuvia takki päällä ja pois päältä koska niin monessa asukuvassa sinulla on koko ajan takki ja kaulahuivi.

    VastaaPoista
  31. Millon sulla on pääsykokeet (:? Luetko joka päivä ? Miten päädyit hakemaan oikikseen (:?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 11.6 on pääsykoe :) Luen tällä hetkellä joka päivä! Minulla meni juuri edellinen viikonloppu Blog Awardseiseihin niin nyt ei ole varaa pahemmin vapaapäiviä pidellä :D Pidän sitten, kun tulee sellainen olo, et nyt todella tarvitsee vapaapäivän ! Ja oikis on ollut jo pitkään haaveissa. Kyseinen ala vain kinnostaa ja on jo pidemmän aikaa kiinnostanu kovasti =)

      Poista
  32. Sun blogi on kyl niin upee <3 :) ja oot niin ihana ja susta huokuu oikeen sellanen tosi auttava ja ystävällinen luonne :) et oo yhtään sellai ylimielinen mitä tosi monet bloggaajat on että luullaan itsestään hiukan liikoja. Oot niin paras bloggaaja ja vastaat aina ihanasti kysymyksiin ja autat :) toivottavasti kirjottelet vielä pitkään :) ! Oot niin upee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt ! Aivan ihanasti sanottu <3 Nousi ihan hymy huulille, kun luin tämän :) Kiitos oikein paljon ja kiitos sinulle kivasta kommentista ! Mukavaa kevään jatkoa :)

      Poista
    2. Täysin samaa mieltä ekan anon kanssa! :-)

      Poista
  33. 5 on ehdottomasti lemppari! (:

    VastaaPoista
  34. 1 3 ja 5 ovat lemppareitani :)! mistä tuon 3 neule ja valkoinen paita ovat peräisin ja entäs tuon 5 paita tuolla alla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3. Neule on H&M:stä ja paita Gina Tricotista :) 5. paita on Zarasta !

      Poista
  35. Kaikki ihan tylsiä ja mitään sanomattomia.

    VastaaPoista
  36. Oot ilmeisesti käynyt starbucksissa?:-) tiedätkö saako sieltä italian sodaa tai sen tyyppisiä juomia, vai vaan enemmänkin kahvi/tee/frappuchino jne. Juomia. Niin ja mikä on robertsin italian sodan lempparimakusi?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käynyt Starbucksissa! En valitettavasti osaa sanoa, kun itse olen sieltä aina tilannut vain kahveja :/ Starbucksin nettisivuilta löytyy varmasti jokinlainen "menu" ja siellä paikan päällähän voi vielä asiasta kysäistä :) Tällä hetkellä lemppareitani ovat mansikka ja vanilja !

      Poista
  37. mistä toi ihana musta maximekko on kotoisin :)?

    VastaaPoista
  38. 6 on ihana!! Oot niin aurinkoinen näky natalia :)

    VastaaPoista