20 maaliskuuta 2014

8 FAVORITES AT THE MOMENT


Keräsin teille tämän hetken kahdeksan suosikkiani. Kaikki ovat siis tavaroita tai juttuja, jotka ovat tällä hetkellä itselläni kovassa käytössä tai muuten vaan suosikki -listani kärjessä. Kertokaa mitä piditte tällaisesta ideasta! Suunnittelin, että voisin alkaa aina kerran kuukaudessa jakamaan teille sen hetken suosikki juttujani. 


Näin kevään saapuessa suosin mielellään kynsilakoissa pehmeitä ja vaaleita sävyjä.  Nuo kaksi Essien kynsilakkaa ovat mielestäni todella kauniin sävyiset! Olen myös ollut erittäin tyytyväinen noiden laatuun. Sävyt Sugar Daddy ja Eternal Optimist

Olen tällä hetkellä myös erityisen tykästynyt noihin Invisibobblen ponnareihin, jotka ostin Anttilasta. Nuo ovat nimittäin paljon hellävaraisempia hiuksille kuin tavalliset ponnarit! Pitäisikin käydä hakemassa vielä toinen paketti noita, kun jotenkin kummasti kaikki ponnarini aina katoavat.. 

Osa varmaan muistaa ostostenesittely -videoltani tuon Extreme-Plump:n, joka vähän turvottaa huulia. Itse olen ainakin huomannut tuota käyttäessäni pientä eroa, mutta ennen kaikkea pidän tuosta kiillosta jonka tuo jättää huulille. Juuri sopiva arkikäyttöön! 


Nuo Victoria's Secretin vartalovoiteet ovat kyllä kaiken hehkutuksen arvoisia. Niin älyttömän hyväntuoksuisia ja todella kosteuttavia! On ihana vielä rasvauksen jälkeen laittaa muutama suihkaus jotain hyväntuoksuista vartalosuihketta. Love!


Nyt kun aurinkokin on alkanut paistamaan päivisin niin on ihana laittaa ulos lähtiessä aurinkolasit nenälle. Omasta mielestäni aurinkolasit tuovat jotenkin vielä sen viimeisen silauksen erilaisiin asuihin! Olen ehdottomasti aurinkolasi -ihminen, jos niin nyt voi sanoa. 


Monet varmasti ovat innoissaan kaivaneet esiin jo kaikki ihanat tennarit kuivempien säidne kunniaksi. Itse kuitenkin tykkään vetäistä vielä mustat housut jalkaan, jonkun kivan neuleen, nahkatakkin ja Uggit! Ihanan rento ja lämmin asu arkipäiville. Ehkä sitten huhtikuun puolella minäkin vie talvikenkäni ja paksut neuleet vihdoin varastoon. 


Olen kokeillut varmaan kymmeniä eri kuivashampoita ja tämä Batisten on kyllä ehdottomasti yksi suosikeistani. Kiireisten aamujen pelastus! Muutamat ovat myös kyselleet, että miten saan ponnaristani vähän kuohkean niin vastaus on siihenkin, että kuivashampoolla. Se antaa kivasti vähän kohotusta hiuksiin! Kuivashampoota käyttäessä on kuitenkin myös hyvä muistaa pestä hiukset välilä syväpuhdistavalla shampoolla, koska olen kuullut kuivashampoon tukkivan päänahkaa.

51 kommenttia:

  1. noita puhelinlankaponnareita on myös glitterissä ja h&m:llä, oon kaikkia kolmee kokeillu ja glitterin versiot ollu iha parhaat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Pitääkin nyt ensi kerralla kokeilla niitä !

      Poista
    2. Mutta "aitoja" ei ole hm ja glitterissä :) vaan anttilassa ja esim stockalla

      Poista
    3. Aitoja.. Nyt puhutaan ponnareista :D Minulle on ainakin aivan sama ovatko ponnarini "aitoja" vai ei.. Kuhan ne ovat hyviä ja ajavat asiansa :D

      Poista
    4. H&M ja glitterin vastaavat on paljon kovempia, eikä taivu yhtä hyvin ku anttilan vastaavat :-) anttilassa siis paljon pehmeemmät

      Poista
  2. Ihana idea! tee ihmeessä lisää näitä suosikki -postauksia! :) Victoria's Secretin tuotteet ovat todellakin ihan parhaita. Allekirjoitan täysin mitä sanoit! :)) Minkälainen tuoksu tuo Hello Darling on? Itselläni on tällä hetkellä käytössä vain Strawberries & Champagne ja Vanilla Lace :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Victoria´s Secretin Hello Darling on leikkisä yhdistelmä valkoista nektariinia ja raikasta pionia."

      Omasta mielestäni tuo on aivan ihana tuoksu :)

      Poista
  3. Hyvä idea! Tällaisia postauksia jaksaa lukea aina (:

    VastaaPoista
  4. Love everything about it! Could be a photo of mine hihi: Uggs, Victorias Secret, Ray-Ban are all of my favorites too!

    www.thetouristoflife.com

    VastaaPoista
  5. Superkiva tällanen postaus!

    VastaaPoista
  6. tosi kiva postaus :) lisää tälläsiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit ! Voin jatkossakin alkaa tekemään tällaisia :)

      Poista
  7. Kiva postaus ! :) Kävin vuos sitten lontoossa, josta hamstrasin mukaani noita kuivashampoita. Suomessa noista saa maksaa lähes kympin, kun Lontoon perus marketissa tollanen purkki maksoi euroissa vähän alle kaksi euroa :/ Essien lakoissa sama juttu. Suomessa maksaa todella paljon enemmän kuin ulkomailla :(

    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella! Olisin itsekin varmaan ostanut monta purkkia noita kuivashampoita mukaan :P Nuo Essie lakat ovat kyllä aika arvokkaita Suomessa, vaikka hyviä ovatkin!

      Poista
  8. Miten noissa uggeissa on noin hassu pohja?:D rupes häiritsemää ja kävin vilkasemas omiani ni ei ollu tollasta pohjaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on Uggien uusi pohja :) Malli on siis ihan vähän uudistunut!

      Poista
  9. löytyykö suomesta mistää victoria's secretiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai liikeettä? Ei löydy! Eikä kyllä noita tuotteitakaan ole tullut missään vielä vastaan täällä Suomessa :) Jotain on nykyään kuulemma myynnissä olisiko ollut Silja Linella..? Joku lukija vinkkasi tuosta ja en nyt tarkkaan muista, että missä se oli!

      Poista
    2. Suomesta ei vissiin saa ostettua mutta meneppäs parfyymi.fi sivustolle ja tilaa sieltä :) löytyy ihan kivasti vs:n valikoimaa ja toimituksessa kesti itselläni ihan muutamia päiviä, kokemusta siis kyseisestä sivustosta ja on toiminut hyvin kaupankäynti :) myös muita merkkituoksuja ja esim. Hiustuotteita edullisemmin!

      Poista
    3. voitko laittaa linkin?:)

      Poista
    4. http://www.parfyymi.fi/Catalog.aspx?searchtype=perfume&Category=1&Group0=1965

      Tuolta löytyy en tiiä linkittyykö tuo mut jos ei niin kopsaa osoite, pitäis mennä suoraan vs:n valikoimaan, toivottavasti löytyy mieluisia! Suosittelen :)

      Poista
    5. Viron virukeskuksessa, kaubamaja- liikkeen vieressä oli VS:n myyntipiste! En tiedä onko väliaikanen mutta jos on matkalla Estoniaan niin kannattaa käydä katsomassa ! Oma body mistini maksoi n. 22e

      Poista
    6. Ompa kallista ollu sitten tuolla virossa!:O ite ainaki oon noista maksanu enimmillään 15€ mikä oli kreetan lentokentällä.

      Poista
  10. kiva postaus! Mäkään en ole vielä luopunut lämpimistä uggeista, vaikka mieli vähän tekisikin jo siirtyä tennareihin. :D Niiden käyttäminen ei vain ole oikein mahdollista, kun tuo takatalvi iski.. :(

    On My Way

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit ! No niimpä.. Tänään saatiinkin illalla taas lunta maahan :( Blaah.

      Poista
  11. Ihana idea!!! Sun blogista huokuu sellanen hyväntuulisuus ja kuvat aina ihanan sellasia noh sellasia inspiroivia ja iheart-kuvia :D

    VastaaPoista
  12. Ehdottomasti näitä lisää :)

    VastaaPoista
  13. Kuinka paljon nuo ponnarit suunnilleen maksavat? :)

    VastaaPoista
  14. Noi ponnarit on kyllä törkeen hyviä, mutta mua itseä vähän harmitti, kun noi Anttilan ponnarit venyy niin pirusti. Ne menee helposti kuus kertaa ympäri ja sitten sitä ei saa millään pois päästä! :D

    VastaaPoista
  15. Todella hyvä postaus idea :) ! Ja vitsit et noi ponnarit on kyl hyvät.

    VastaaPoista
  16. Heippa ! Hitsi kun jollain voi olla niinkin paljon tyylitajua mitä sulla on. Oot niin upea nainen. Kuiteskin, menin ostamaan sellaisen kollari kankaisen hameen, joka on vaalean harmaa. Sitä käytetään niin ETTEIi ole lantion kohdalla vaan ylempänä. kysyisinkin nyt että mitä voisin asusteen kanssa käyttää ? Paitaa, koruja jnejne ? Olisi myöskin kiva että viisit vaikka linkittää tuotteet tai ainakin kuvailla hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva jos voisit vaikka auttaa/vastata!

      Poista
    2. Kiitos kiitos :) En nyt yhtään saa mieleeni kuvaa, että millaista hametta tarkoitat, vaikka hyvin sitä kuivailitkin :D Joten todella hankala sanoa! :(

      Poista
  17. Ihanaa kun postaat niin usein!

    VastaaPoista
  18. Ihana postaus, ehdottomasti näitä vois lukea useemminkin!! :-) kun sanoit että menet ettimään jotain takkia ginasta niin minkälainen se on? Voisitko linkata?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Kysessä on sellainen valko-tummansini-raidallinen vähän pidempi takki! En ole niitä vielä missään liikkeessä nähnyt ja kaikki koot olivat ehitineet loppua jo netistä :(( En tiedä loppuivatko ne heti myös kaupoista vai eikö niitä ole vielä tullut liikkeisiin myyntiin!

      Poista
    2. Niin ja olisin linkittänyt muuten, mutta takkia ei löydy enää edes heidän nettisivuiltaan.. Ilmeisesti kaikki koot sitten myytiin jo loppuun :(

      Poista
  19. Vitsi nuo Essie-lakkojen sävyt on täydelliset! Pakko olisi noita päästä jostain hamstraamaan, Suomen hintoja kun en oikein raaski niistä maksaa :D

    VastaaPoista
  20. Tosi kiva postaus! Mä kävin viikko sitten Kööpenhaminan lentokentän Victorias Secretissä ja siellä myyjä sanoi, että Suomeen avautuu Victorias Secret vielä vuoden 2014 aikana! :) Mitä mieltä oot muuten tän vuoden oikiksen pääsykoekirjoista?

    VastaaPoista
  21. Moi! Mun vanhemmat on lähdössä lontooseen ja ajattelin pyytää heitä tuomaan mulle noita victoria's secret tuoksuja ja rasvoja. Niin aattelin tulla kysymään sulta että mikä noista sun mielestä tuoksuu eniten sellaselle makeelle tai sellaselle, kun mul ei oo mitään kokemusta noista.esim. Jollekkin escadan cherry in the air tai taj sunset tyyliselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista ulkoa, että miltä mikäkin tuoksu oikein tuoksui - paitsi tietenkin noista mitä minulla on ! Jos nyt tähän joku pitäisi sanoa niin sanoisin, että "love spell" on mielestäni makean tuoksuinen :)

      Poista
    2. Love spell on munmielestä ehkä semmonen tuoksu josta joko tykkää tai ei tykkää. Ite inhoon sitä tuoksua mut mun äiti taas rakastaa sitä! :-D Mä suosittelen esim. pure daydreamia, koska se on semmonen tosi perus ja semmonen vähän makeahko! :-)

      Poista
  22. mitä kokoo noi sun aviatorit on? :)

    VastaaPoista
  23. Tosi kiva postaus idea, ihmeessä näitä lisää! :)

    VastaaPoista
  24. paljonko noi raybanit maksaa?

    VastaaPoista