23 helmikuuta 2014

UNDER THE SUN WHERE WE BELONG


Paita & Hame Forever 21 / Ballerinat H&M / Kello Michael Kors / Korut Guess / Aurinkolasit Ray Ban 

Hei ! Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Meillä tuleekin kohta ensimmäinen viikko täällä Floridassa täyteen. Aika on kyllä mennyt ihan älyttömän nopeasti! Tänään olimme aamupäivästä käymässä rannalla ja myöhemmin illasta grillailimme täällä talolla. Minulla olikin ehtinyt tulla ikävä täyttyjä herkkusieniä ja muita grilliherkkuja. Nam! Huomenna tänne on luvattu yli 26 astetta eli vietämme varmaankin päivää tässä kotona altaalla makoillen. Maanantaina nimittäin lähdemme aikaisin aamusta kohti Orlandoa! Orlandossa ajattelimme viettää kaksi päivää ja vierailla ainakin Universal Studiolla. Olen niin innoissani! Olen ollut siellä kerran aikaisemmin, mutta olin silloin sen verran pieni, että en muista siitä enää oikeastaan mitään. 

Palataan taas 


51 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ! :) olen ihan uusi lukia ja kyllä olen ihastunut blogiisi !

    VastaaPoista
  2. Todella nätti asu! :) olen jo ollut pidempään blogisi lukija ja olen huomannut, että blogisi taso on noussut huimasti. Jatka samaan malliin! Olisi kiva jos voisit sieltä floridasta tehdä sellaisen päivä natalian kanssa-postauksen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 ! Ja aivan ihana kuulla =) Voisin hyvin tehdä tuollaisen postauksen, kiitos ideasta !

      Poista
  3. Vau oot tosi hyvin ruskettunu! :) Universal studios on iha huippu paikka oon ollu ite siellä 2 vuotta sitten! Ajattelitteko viettää yhden kokonaisen päivän siellä? Toivottavasti saat paikasta kaiken päivässä irti kun se on niin valtava alue :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelimme viettää siellä kaksi päivää siellä :) !

      Poista
  4. Upeita kuvia, haluan itsekin tuollaisiin maisemiin!

    VastaaPoista
  5. paljon oot pitkä? oot näyttäny musta ennen pidemmiltä kuvissa ja näissä jotenkin lyhyemmältä niin aloin vaan miettimään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma-aloitteisuutta.... http://nataliaoona.blogspot.fi/p/about-me.html

      Poista
    2. Wow! Musta taas oot aina näyttäny todi pitkälle ja en missään vaiheessa ole pituuttadi mieleeni painanut (vaikka se aina silloin tällöin jossain kommentissa tai postauksessa on esiin tullut) vaan aina mulla on ollu sellanen mielikuva et oot vähintään 175cm pitkä! Nyt tuntuu oudolta ajatella että ootkin mua vaan 10cm pidempi:-DD

      Poista
  6. Ihanan tyttömäinen ja "simppeli" asu ! Sulle sopii niiiin paljon paremmin tollanen lyhyempi hiusmalli. Pitäkää rentouttava ja mukava reissu :)

    VastaaPoista
  7. Asu ja puitteet ovat kyllä täydelliset näissä kuvissa :) <3

    VastaaPoista
  8. Voi eikä, oon seisonut tossa tasan samassa kohtaa... so jealous! Ihana asu ja upea sinä <3

    VastaaPoista
  9. Voi ei miten ihania kuvia! Tulen onnelliseksi kun katson näitä ja luen sinun blogia :) en osaa edes kuvata miten upea ja onnellinen fiilis noista kuvista välittyy, etenkin viimeinen kuva. Ihana Natalia :) Hyvää lomaa ja nauti kaikesta! :)
    Nimim. Hymyilyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla :)) <3 Kiitos kovasti ja kiitos sinulle ihanasta kommentista!

      Poista
  10. Voi miten hyvin sulle sopii tuo oma tukkasi ilman pidennyksiä! :-)

    VastaaPoista
  11. Ihanaa kun postaat näin tiuhaan! :)

    VastaaPoista
  12. ootko millon menossa sinne key westiin ? vai ootko ollenkaa? (: koska olen myös floridassa pompano beachilla ja suunnitelmissa olisi käydä siellä myös !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olemme menossa myös Key Westiin! Suunnitelimme, että menisimme sinne vasta sitä seuraavalla viikolla =) Oikein mukavaa lomaa sinulle <3

      Poista
  13. Voi miten nätti!:) Laitathan mahdollisimman paljon kuvia sieltä, niin me jotka täällä kylmässä Suomessa ollaan, niin päästäisiin jo vähän kesätunnelmiin:D <3

    VastaaPoista
  14. Ei apua kuinka ihania kuvia! Oon niin kateellinen :)

    VastaaPoista
  15. Oi näyttää niin ihanalta, saavuin juuri etelän lämmöstä ja näiden kuvien katselu aiheuttaa ikävää takaisin lämpöön. Olet ehdottomasti yksi parhaista bloggaajista ja postauksistasi välittyy aina niin pirteä tunnelma. Vietä oikein mukava ja rentouttava loma! :)

    VastaaPoista
  16. Oi kuinka ihana hame!<3 Itselläni koko viikonloppu on kulunut koulun merkeissä, joten kiirettä pukkaa :/ Toivottavasti teillä on kuitenkin ollut hauskaa :)!

    VastaaPoista
  17. Niin ikävä kesäisiä asuja, ihanalta näyttää! :)

    VastaaPoista
  18. Aivan ihana hame! Harmikseni nettisivuilla niitä oli enää L koossa :(

    VastaaPoista
  19. Huippua lukea juttuja sieltä! Mahtavaa kun postailet sieltäkin! Nauttikaa lomasta :)

    VastaaPoista
  20. Ahh mitä kuvia, aivan ihania<3 Unelmien matkakohde ei voi muuta sanoa:) Ihana hame, kaipaan niin kesävaatteita<3

    VastaaPoista
  21. Upeita kuvia, ja nää vaan pahentaa mun matkakuumetta haha :-D

    VastaaPoista
  22. Ihania kuvia! Miksi olet laittanut itseruskettavaa? Siellähän sitä väriä saa ihoon luonnostaakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi käyttäisin Floridassa itseruskettavaa :D? Sehän olisi vain typerää, koska niinkuin itsekin totesit niin täällä saa väriä ihoon ihan luonnostaankin! :)

      Poista
  23. Ihania kuvia nata ja upee rusketus sopii sulle! Tykkään myös sun asusta :) Ihanaa lomaa <3 kenen kanssa olet siellä? :)

    VastaaPoista
  24. tosi upeita kuvia:) tää kysymys ei nyt kyllä tähän postaukseen liity mutta miten missguidedilta voi tilata vaatteita kun siellä rekisteröidytään ja laitetaan maa niin Finland ei ole edes vaihtoehtona :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa sanoa, koska en ole ikinä mitään kyseisestä nettikaupasta tilannut !

      Poista
  25. Sun kuvat on kyllä aina niin upeita ja varsinki nää ! Aivan ihanalta näyttää toi paikka ja tykkään tost asust tosi paljon :)

    VastaaPoista
  26. Natalia pliiis vastaa että mitä kokoa tuo sinun kukkahame on?! haluaisin tilata sen mutta en tiedä onko L liian suuri kun olen sinua hiukan suurempi?

    VastaaPoista
  27. Upeita kuvia ja sulle sopii toi lyhyt tukka tosi hyvin ja tosi kivat vaatteet :)

    VastaaPoista
  28. Onko luotettavaa tilata tuolta forever 21:lta? :) ja missä ajassa tulivat? Ja mistä ne edes tulee, Suomen ulkopuolelta varmaan ainakin. Kiitos!:) aivan ihana asu:) pystyisitkö mitenkään laittamaan linkkiä kyseisestä paidasta? En millään löytänyt sitä.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa ollenkaan sanoa, koska olen ostanut nuo vaatteet täältä Forever 21:sta.. En siis ole ikinä tilannut heiltä mitään! Minulla ei siis ole myöskään mitään linkkiä tuohon paitaan :(

      Poista
    2. aijaa! Voi harmi:( uskaltaisinkohan tilata.. Tekisi niin mieli sillä sivuilla oli niin kivoja vaatteita! :)

      Poista