22 helmikuuta 2014

THROUGH MY PHONE


1. Söimme vasta lentokentällä aamupalan, koska meidän lentomme lähti aamulla ennen kahdeksaa. Olimme siis kentällä jo ennen kuutta! Tuona yönä jäi kyllä yöunet vähän vähälle, mutta oikeastaan ihan hyvä niin. Lentomatka sujui nimittäin aika nopeasti nukkuessa. 2. Meidän takapihamme. Tämä paikka on kyllä aivan ihana! 1. Shoppailemaan menossa uudet Ray Banit päällä! Vihdoin minullakin on kunnolliset aurinkolasit. 2. Sawgrass Millssissä pieni tauko shoppailusta. Nuo jääkylmät frappuccinot maistuvat täällä kuumuudessa erityisen hyvältä! Tällä lomalla tulee Starbucks kiintiö ainakin hetkeksi täyteen, heh. 1. Victoria's Secretillä! Vitsit miten paljon kaikkea ihanaa tuolta kaupasta löytyykään.. Mutta se nyt ei varmaan tullut minään yllätyksenä kenellekkään  2. Minun ja Teresan shoppaillut tähän mennessä. Muutama Forever 21 kassi jäi tuosta vielä uupumaan. 1. Auringon ottamista! Emme ole vielä ehtineet mitenkään älyttömästi ottamaan aurinkoa, koska meillä on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa. Tämän viikonlopun ajattelimmekin käyttää lähinnä auringon ottamiseen. Ensi viikosta suuntaammekin sitten Orlandoon! 2. Fort Lauderdalen ranta. 1. Tuoreita marjoja aamiaiseksi. Nam! 2. Eilisen päivän asua. Nuo shortsit ovat mielestäni jotenkin niin söpöt! 


1. & 2. Altaalla oleskelua!  


1. The Fresh Market! Tuoreita ja orgaanisia hedelmiä, vihanneksia ja vaikka mitä. Miksei Suomestakin löydy tällaista kauppaa? 2. Asua tältä viikolta. 


Hyvää yötä !

29 kommenttia:

 1. "orgaaninen" on tutummin luomu =).

  VastaaPoista
 2. voi että kun ihania kuvia ja tulee itellä ikävä floridaan jossa aina lomaillaan <3 upea paikka ja jotenkin niin ihanan rento fiilis siellä!

  VastaaPoista
 3. ooi, ihania kuvia ja näistä tuli kamala matkakuume :-D vietähän mukava loppulomakin siellä ♥

  VastaaPoista
 4. ooi, ihania kuvia ja näistä tuli kamala matkakuume :-D vietähän mukava loppulomakin siellä ♥

  VastaaPoista
 5. Sun puhelimella saa ihmeen hyvälaatuisia kuvia!!

  VastaaPoista
 6. En kestä miten ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Missä siellä oli macin kauppa? Tai tuotteita? :) hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aventura Mall:ssa oli ainakin Mac:in liike :) Kiitos !

   Poista
 8. Huutomerkkejä on liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein piti väkisin keksiä jotain, josta valittaa....

   Poista
 9. Ihania kuvia!! Ja sulla on aivan täydellinen kroppa <3

  VastaaPoista
 10. Mistä liikkeestä ostit nuo raybanit? Kelasitko tehdä postauksen niistä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt muista sen liikkeen nimeä, mutta liike oli Sawgrass Milss:ssä :) Ja en ajatellut tehdä laseista erillistä postausta. Teen sitten viimeistään Suomesta postauksen ihan kaikista ostoksistani!

   Poista
  2. Jännä, ettet liikettä tiedä mistä lasit ostit? Arvasin, että olet ostanut feikit :D Haha.

   Poista
  3. Haluatko nähdä kuitista kuvan :)?

   Poista
  4. Joo, voisin nähä, kuitissahan lukee myös mistä liikkeestä ne ostit niin mikä tässä nyt on ongelmana sanoa misä nuo olet hankkinut?

   Poista
  5. Uusimassa postauksessa lukeekin liikkeen nimi ! Eli Point Of View :) Laita tähän sähköpostiosoitteesi, josta ilmenee myös nimesi niin minäpä lähetän sinulle kuvan kuitista, laseista, lasienkotelosta + muista mukana tulevista jutuista ! :P

   Poista
 11. maksoitko ton matkan ite vai vanhempanne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten edes kehtaatte kysyä tuollaisia henkilökohtaisia kysymyksiä esimerkiksi raha-asioista?? Miettikääpä haluaisitteko itse vastailla julkisesti tällaisiin kysymyksiin.

   Poista
  2. Ou mai gaad todella henkilökohtainen kysymys.......... Mitä henkilökohtaista on kertoa maksoiko matkan itse vai vanhemmat?:D Rahallahan yleensä reissut kustannetaan, joten vastaus on jompikumpi, senhän jokatapauksessa kaikki tietää. Ja kyllä, voisin itse kertoa maksoinko ulkomaanmatkani itse vai vanhempani no big deal.

   Poista
  3. Raha-asioista kyselyä pidetään yleisesti epäkohteliaana ja tökerönä. Raha-asiat ovat nimittäin jokaisen henkilökohtaisia asiaoita, eivätkä ne kuulu muille ihmisille - saatikaan sitten nettiin.

   Poista
 12. Ootteko te kaksosia? Te ootte ihan samannäkösiä! :)

  VastaaPoista
 13. Hei pakko kysäistä mistä olet ostanut tuon valkoisen lierihatun? Näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
 14. Apua! Pakko kysyä mistä tuon viimeisen kuvan valkoinen hame(?) ja pinkki paita ovat? :) aivan ihanat!

  VastaaPoista