15 helmikuuta 2014

NEW HAIR @FOLK HELSINKI

Postaus on toteutettu yhteistyössä FOLK Helsinki kampaamon kanssa. 

Minulla on ollut ihan vaaleat (välillä myös ihan valkoiset) hiukset ainakin viisi vuotta. Kaikki tuo vaalentaminen ja pidennysten käyttö kyllä näkyy niin hyvin siinä millaisessa kunnossa hiukseni ovat nyt. Pidennyksistä luovuttuani olen ihan silmissä huomannut miten paljon nopeammin hiukseni ovat lähteneet kasvamaan. Aloinkin kaipaamaan hiuksiini jotain vähän luonnollisempaa sävyä. Ehkä vain kasvoin ulos noista ihan blondeista hiuksista. Löysin muutama kuukausi sitten ihan sattumalta Meerin I'd rather hair you now -blogin  ja ihastuin heti blogissa näkyviin kauniisiin luonnollisiin sävyihin. 



Varasinkin itselleni ajan hänen omaan uuteen kampaamoonsa FOLK Helsinkiin ja kampaajana minulla toimi aivan ihana Hanna! 

Tästä lähdettiin liikkelle. 



Kerroin Hannalla toiveistani kasvattaa hiuksiani ja että haluaisin saada esille omaa hiusten väriäni. Tavoitteena oli ehdottomasti saada hiukset ennen kaikkea luonnollisen sävyisiksi niin ettei hiuksia tarvitsisi olla koko ajan värjäilemässä vaan tyven voisi antaa vain kasvaa. Ihana Hanna ymmärsikin heti, että mitä hain takaa ja eikun tuumasta toimeen. 



Hiuksiini laitettiin koko päähän tummia raitoja joiden sävy oli todella lähellä omaa väriäni. Raidoituksen jälkeen hiuksiini tehtiin vielä kiiltokäsittely! 

Kampaamo oli todella viihtyisä ja aikakin meni niin nopeasti Hannan kanssa höpötellessä. Lisää kuvia itse kampaamosta voitte käydä kurkkaamassa täältä



Ja nyt vihdoin niihin "jälkeen" kuviin. Olen niiin tyytyävinen tuohon lopputulokseen! Hiuksista tuli itse asiassa jopa kivemman väriset mitä osasin edes odottaa. Nyt on ihana lähteä reissuun hyvällä mielin, kun hiuksetkin ovat itselleen niin mieluisat. Huonoja laitvoja leikattiin myös niin hiukset pääsevät sitten paremmin taas kasvamaan. 



Kiitokset kampaajalleni Hannalle, Meerille ja FOLK Helsingille!

Hanna valmistuu kampaajaksi maaliskuussa ja suorittaa tällä hetkellä harjoitteluaan kyseisessä kampaamossa. Nyt helmikuun ajan kaikki Hannan työt ovat -20% ! Kannattaa siis nopeasti käydä varaamassa aikoja tuolta heidän nettisivujen kanssa. 

36 kommenttia:

  1. Hui kun sulla on ohuet hiukset :( ei enään kannata itse ruveta vaalentamaan hiuksia vaan antaa ammattilaisten hoitaa se homma :) kyllä se oma tukka rupeaa kasvamaan,kunhan pitää hyvää huolta siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin käynyt usein aikaisemminkin ihan kampaajalla vaalentamassa ja välillä vain vaalentanut kotona itse. Ei vaan kenenkään hiukset kestä sellaista määrää vaalentamista, mitä minäkin olen noita hiuksia vaalentanut ja siihen vielä pidennykset päälle.. :)

      Poista
  2. On kyl noissa ennen-kuvissa aika pahan näköinen tukka, ei siis millään pahalla sillä olen kokenut lähes saman :/ tai, näkee että ovat pidennyksistä kärsineet. Itsekin luovuin pidennyksistä juuri tuon syyn takia, hyvä että sinäkin! :) Kiva siitä tulee ja nytkin jo näyttää ihan hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaalentaminen monia vuosia + pidennykset = katkenneet ja ohuet hiukset. No parempi myöhään kun ei milloinkaan alkaa kasvattamaan ja todella hoitamaan niitä omia hiuksia :)

      Poista
  3. miten sulla ohenee latvoihin noin hurjasti että näkyy ihan läpi? ihankun yhdestä kohtaa ois vaan napsailtu poikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen siitä saa, kun vaalentaa hiuksia monta vuotta ihan valkoisiksi :D Eihän kenenkään hiukset kestä sellaista..

      Poista
  4. Ihanat nuo uudet hiukset <3:) niin luonnollisetkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Nyt on hyvä antaa niiden tuosta vain kasvaa :)

      Poista
  5. Mulla ihan sama tilanne hiuksissa nyt kun sulla noissa ennen -kuvissa. Sen siitä saa, kun on jäänyt koukkuun vaalennus- ja pidennyskierteeseen :( Mutta hyvät tulivat noista uusista hiuksista! :) Munkin pitäis uskaltaa tehdä jotain uutta näille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes kaikilla, jotka ovat vaalentaneet jo pitkään hiuksiaan lähes tai ihan valkoisiksi ja on pidennykset on sama tilanne.. Jossain vaiheessa on kuitenkin vaan pakko katkaista tuo kierre :D Tästä vuoden päästä nuo hiukset alkavat olla varmasti jo ihan kivan pituiset ja ennen kaikkea huomattavasti terveemmät :) Suosittelen kokeilemaan ehdottomasti kokeilemaan jotain uutta hiuksiin !

      Poista
  6. Millon sulla on ollut valkoiset hiukset? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vähän yli vuosi sitten hiukseni olivat aikalailla niin valkoiset kuin hiukset vain voivat olla :P

      Poista
  7. Moikka :) Mulla myös sama tilanne hiusten kanssa kuin sulla, takana vuosien vaalennukset, pidennykset ym. Nyt noin kolme kuukautta oon omaa maantienharmaata väriä kasvatellu esille ja tykkään siitä ihan mielettömästi :) Voi kun olis tajunnu silloin joskus olla alottamatta sitä vaalennuskierrettä... Mutta nyt vaan hoitoa ja hellyyttä hiuksille niin kyllä ne siitä vahvistuu ja kasvaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule.. Ihan sama fiilis on täälläkin :D Pidennyksistä puhumattakaan. Tsemppiä myös sinulle kasvatteluun <3 Hiljaa hyvä tulee.. :)

      Poista
  8. Voi että, noista hiuksista tuli kyllä niin ihanat! :o vaalennuskuume vaan lisäänty mutta en näistä mustista hiuksista siihen rumbaan ihan yhtäkkiä taida lähteä :D

    VastaaPoista
  9. wau! tulipa upeen väriset hiukset<3 toi leikkauskin on älyttömän kiva! varmasti mukava lähteä noin kauniilla hiuksilla reissuun :) oikeen rentouttavaa ja ihanaa reissua sulle! oottelen jo innolla matkapostauksia :)

    VastaaPoista
  10. Itekkin alotin just vaalentamaan tukkaa ku kyllästyin mustaan, kolme värinpoistoa ja kaks vaalennusta kuukauden sisään.. Eilen sitten luovutin ja päätin tehdä vaan liukuvärjäyksen, mulla on niin paksu tukka etten haluu menettää sitä :D sulla tuli aivan ihanan värinen, just tollasest luonnollisesta väristä tykkään :) tsempp kasvatukseen!

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti hiukset lähtee siitä nopeesti taas elonvoimaistumaan, hienoilla hiuksilla ainakin lähdet liikkeelle!

    VastaaPoista
  12. Noi uuet hiukset on ihan super upeat ja luonnolliset:) itsekin lopetin pidennysten käytön ja hiukset ovat kasvaneet iha hirmusesti, ihan varmasti sun hiukset ovat vuoden päästä jo pitkät ja parempi kuntoset:)

    VastaaPoista
  13. Tosi kivan väriset hiukset sulla nyt!:) Mulla oli melkeinpä täsmälleen sama tilanne, blondaamista pari vuotta putkeen ja pidennyksien käyttö siihen päälle, niin kyllä tukka olikin hädässä kun viimeksi kampaajalle menin. Silloin värjättiin tyveä vähän tummemmaksi ja nyt vaan vähän raidoitetaan sitä ja annetaan sen kasvaa muuten rauhassa.. hiukset saa vihdoin ansaitun hengähdystauon! Toi kiiltokäsittely on muuten ihan huippujuttu, mulle tehtiin se monta kertaa kun olin ihan platinablondi ja jopa silloin hiukset tuli ihan mielettömän silkkisiksi ja terveen näköisiksi! :)

    VastaaPoista
  14. Vautsi, tosi kivat hiukset :)! Saankos näyttää tota hiuskuvaa kampaajalle, on nimittäin sama väri tavoitteena!

    VastaaPoista
  15. Itelläni ollut vähän samanlaisessa kunnossa hiukset, vaikka en ole kuin vain blondeja raitoja muutamia kertoja päähäni laittanut ja pari kertaa värjännyt vaaleemmiksi. Kuitenkin hiukseni on nyt alkanut olemaan jo paremmassa kunnossa. Ne on kyl aina ollu tosi pitkät ettei oo pidennyksiä tarvinnut käyttää. Mun hiukset ku kasvaa hirveetä vauhtii ja niit sais olla vähän välii leikkamassa. :) Mutta aivan ihanat noi uudet hiukset! :)

    VastaaPoista
  16. Mikset julkaissut kommenttiani jossa kerroin oman mielipiteeni hiuksistasi?:) itse aina sanot että jokaisella on oma mielipiteensä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös nämä kommentit täällä blogissa ole tarkoitettu minulle ja tärkeintä ole, että minä luen ne vaikka niitä ei julkaistaisikaan :)?

      Poista
  17. Suosittelen niitä Life myymälästä saatavia Evonia pillereitä hiusten kasvua nopeuttamaan ja luonnollisesti myös tuuheuttamaan hiuksia, hinta on vaan n 25e ja oon ollu tosi tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  18. tooooooosi hyvä lopputulos! :) Huomaa että moni on alkanut tajuuman ton, että terveet hiukset = kauniit hiukset ja aletaan luopua siitä vetyperoksidiblondista mikä oli muotia oikeesti aika kauan sitten. Mäkin itseasiassa kirjotan lilyssä hiusblogia, alotin sen koska jäin koukkuun tohon Meerin blogiin ja päätin alkaa julkasta omiakin töitä :D
    Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!! :)
    -Elisa, http://www.lily.fi/blogit/love-first-cut

    VastaaPoista
  19. Oiiiiiiettä! Hyvältä näyttää toi uus väri <3 Ja hei kaunokainen, oikein ihanaa reissua sinne Miamiin - nauttikaa koko perhe ansaitusta lomasta ja ota niiiiiiiiin paljon kuvia kun vaan muistikortti antaa myöten! <3 Tuskin maltan odottaa sun reissupostausta, kerrothan sitten kaikki must go - paikat ja muut tipsit, jos tässä lähitulevaisuudessa sattuu sinne rapakon taakse lähtemään! ;)

    VastaaPoista
  20. Voi ei, arvaa mitä? Itse kävin maanantaina kampaajalla ja mullakin raidoitettiin koko pää ja tehtiin kiiltokäsittely sävytteellä = prikulleen samanväriset hiukset kuin sinulla! Ja rakastan näitä :) niin luonnolliset ja kuitenkin vaaleat! Sopii myös sinulle :)

    VastaaPoista
  21. Jes!!! Kiitos sun, raisin vihdoin löytää uuden luottokampaajan! Juurikin tuommonen luonnollinen värjäysjälki miellyttää omaa silmää ja olenki pienen ikuisuuden etsinyt uutta luottokampaajaa, joka loihtisi samantyylistä jälkeä! Eikun siis aikaa varaamaan! :))

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  22. Ei liity nyt mitenkään aiheeseen, mut voisitko/haluisitko tehä postauksen oikikseen hakemisesta? Oon ymmärtäny että oot hakemassa sinne tänä keväänä :-) Sama urakka edessä itellä niin sellanen olis tosi mielenkiintonen!

    VastaaPoista
  23. Hei ! hyvältä näyttää !hiukset myös puolipitkinä ! Aluksi voi olla vähän sellainen hiirenhäntä fiilis, mutta omiin hiuksiin tottuu ja ne on niin paljon helpommat ja luonnollisen kauniit, että kohta oot ihan rakastunu niihin ellet ole jo ! :)

    http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  24. Wau upean näköiset hiukset! :) Olen itse ollut kans blondina aika kauan aikaa ja pidennyksiäkin silloin tällöin käyttänyt eikä suoristusraudankaan käyttöä olla säästelty, joten hiukset on tässä munkin päässä aika kärsineen oloiset... Tuollainen tummempi raidoitus tuo hiuksiin selkeästi vähän eloa ja jopa vähän "aikuisuutta", ties vaikka itse päätyisin saman tyyppiseen ratkaisuun ensi kampaaja reissulla :) Ihanaa ulkomaanmatkaa sinulle Natalia!

    VastaaPoista
  25. Upean väriset! Ite en jotenki vaa pysty luopumaa platinablondeista vaikka kuinka sanotaa miten out ne on.. :D Itellä on kyllä hiukset pysynyt pitkinä ja suht hyväkuntosina, ku aloin niitä hoitamaan ihan hulluna, monta kertaa viikossa vaan istun tunnin hiusnaamiot päässä jne. Mutta varmaan luonnollisen värisinä ois ihan semmoset toooosi pitkät sitte :/

    VastaaPoista
  26. Ja yleisesti sanottuna kaikille jotka sanovat kuinka ohut tukkasi on, niin no suomalainen hiuslaatu on ohut, sileä...
    joten ei huolta, suurin osa omaa myös samanlaisen tukan:)
    Tsemppiä tukan kasvatukseen! Hyvältä näyttää:)

    VastaaPoista
  27. Suosittelen ehdottomasti kuuriluontoisesti eläinbiotiinin, kuten aptus biorionin käyttöä, nopeuttaa kasvia ja vahvistaa hiusta. Kyllä ne siutä kasvaa ja sulla on kuitenkin kauniit sirot kasvot ja kroppa, mihin sopii hyvin lyhyempikiin malli :)

    VastaaPoista