14 helmikuuta 2014

VALENTINE'S DAY

Hei hei ihanat ! Ja oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut aivan ihana päivä - kenen kanssa sitten olettekaan ystävänpäivää viettäneet. Oma päiväni on sujunut oikein hyvin, vaikkakin vähän kiireisesti! Aamupäivällä suuntasin kampaajalle ja vitsit miten tyytyväinen olen näihin uusiin hiuksiini. Olen niin tyytyväinen että päätin värjätä hiukset vähän luonnollisimman värisiksi! Hiusjutuista ja kuvia uusista hiuksista on luvassa heti huomenna. Iltapäivällä kävin tapaamassa isovanhempiani ja siskoani. Myöhemmin Jonathan haki minut kotiin ja kotiin saapuessani hän oli järjestänyt aivan ihanan yllätyksen minulle. Oli kynttilöitä, ihana päivällinen punaviinin kera, ruusuja ja suklaata . Aivan ihana yllätys siis! 


Nyt menen kuitenkin jatkamaan vielä pyykkämistä ja sen jälkeen äkkiä nukkumaan! Huomenna minulla on vielä työpäivä edessä ja sata asiaa hoidettavana ennen lähtöä. En ole vielä edes yhtään miettinyt, että mitä kaikkea minun tulee edes pakata mukaan.. Stressi!! 

Pahoittelut vielä siitä, että en ole nyt ehtinyt vastailemaan tavalliseen tapaani kaikkiin kommentteihin. Nyt on ollut vain niin paljon ohjelmaa, että olen päättänyt mielummin käyttää aikani aina uuden postauksen tekemiseen kuin siihen, että vastaisin kaikkiin kommenteihin. Olen kuitenkin yrittäny käydä vastailemassa ainakin niihin kommentteihin joissa on kysytty jotain. Luen kuitenkin aina kaikki kommentit ajatuksella läpi! 

Hyvää yötä kaikille ja huomiseen 

12 kommenttia:

  1. Ihanaa ystävänpäivää Natalia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinulle - vaikkakin näin vähän myöhässä :D <3

      Poista
  2. oih, mäkin sain ruusuja! :) ps. en malta oottaa kuvaa sun uusista hiuksista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla !! :) Tänään illalla on luvassa postausta!

      Poista
  3. Päiväsi ei kyllä kuulostanut kovin kiireiseltä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron täällä blogissa yleensä vain suurinpiirtein päivistäni.. Päiväni pitävät siis sisällä muutakin kuin sen mitä täällä kerron :D Enpä tiedä ketään bloggaajaa, joka kertoisi tarkalleen kaikesta mitä kaikkea päivän aikana on tullut tehtyä :P

      Poista
  4. Oot kyllä niin ihana, kun vastailet kommentteihin ja vielä niin ystävälliseen sävyyn! Sä todella annat aikaa lukijoillesi, muutenkin kuin vain postaamalla säännöllisesti. :) Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla :)) Kiitos sinulle kivasta kommentista!

      Poista
  5. tee postaus niistä sun uusista kengistä jotka näkyi instassa pari päivää sitten:) kylläpäs sinulle oli järjestetty kiva ystävänpäiväyllätys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoituksena oli tehdä, mutta valitettavasti minulla ei riitäkään aika :( Eilen olin aamusta iltaan menossa, nyt aamun olen pakkaillut, koska oikeastaan nyt joudun lähtemään vielä päiväksi töihin :D Illalla sitten laitan viimeisetkin kamat kasaan, koska meillä on huomenna aamulla klo 5.00 lähtö kentälle ! En siis enää ehdi alkaa kuvailemaan kenkiä ja kirjoittamaan niistä postausta. Tänään illalla on kuitenkin tulossa postausta uusista hiuksista :)

      Poista
  6. Myöhäiset ystävänpäivät sulle! <3
    Oi miten ihana yllätys onpa sun poikaystävä ihana!!

    VastaaPoista
  7. Ihanan värisiä ruusuja! Niitä jäin tuijottelemaan:D hauskaa matkaa!

    VastaaPoista