12 helmikuuta 2014

MY MORNING ROUTINES

Rise and shine! Heräilen aamuisin yleensä yhdeksän aikaan. Välillä tietenkin herään aikaisemmin, jos minulla on esimerkiksi aikainen lähtö töihin! Tykkään kuitenkin aina herätä sen verran ajoissa aamuisin, että saan ihan rauhassa suorittaa kaikki aamutoimeni ilman kiirettä. Herätyskellon soitua tykkään aina jäädä hetkeksi vielä sänkyyn makaamaan ja samalla selailla puhelimellani instagramia, facebookia tai weheartitiä. 

Get comfy! Aamuisin haluan tuntea aina oloni mahdollisimman mukavaksi. Joko kääriydyn pehmoiseen ja lämpimään aamutakkiini tai johonkin isoon ja mukavaan huppariin tai vastaavaan. 


Life begins after coffee! Keitän kupin kahvia ja avaan tietokoneen. Kirjaudun bloggeriin, tarkistan tulleet sähköpostit, vastailen kommentteihin, juttelen kavereiden kanssa facebookissa.. Välillä tietenkin juon myös teetä, smoothien, lasin mehua tai jotain vastaavaa. 


Sen jälkeen käyn yleensä suihkussa! Tällä hetkellä käytän Moroccanoilin shampoota ja hoitoainetta. Suihkugeelinä minulla on käytössä Victoria's Secretin coconut passion, joka on aivan älyttömän hyväntuoksuinen. Suihkun jälkeen on ihana rasvata vartalo vielä jollain hyväntuoksuisella vartalovoiteella ja suihkutella hiuksiin vielä muutamat hoitotuotteet. 


Time to eat! Puettua päälleni valmistan yleensä jotain aamupalaa. Itse en tykkää syödä heti herättyäni vaan tykkään ensin odotella puoli tuntia - tunnin ja sitten vasta syödä kunnon hyvän aamupalan! Yleensä arkisin tykkää syödä aamiaiseksi kaurapuuroa tai jogurttia. Aamuisin myös kaikki hedelmät ovat erityisesti mieleeni. Appelsiinit ovat ehdottomasti lemppareitani! 

Syödessäni katson samalla jotain sarjaa, kirjoittelen postausta, lueskelen jotain lehteä.. Itselleni on tärkeää, että saan syödä aamupalani ilman kiirettä. 


Let's get ready! Syötyäni meikkaan ja laittaudun valmiiksi, pakkaan tavarat laukkuun ja valmistaudun lähtemään. Minne nyt ikinä sitten olenkaan lähdössä!


Tällaisia ovat yleensä minun aamuni. Tietenkin, jos minulla on aamulla aikaisin jokin tärkeä meno tai töitä niin kaikki tapahtuu vähän lyhyemmän ja nopeamman kaavan mukaisesti, mutta nyt olen saanut jo pidemmän aikaa nauttia näistä rauhallisista aamuista. Hyvä aloitus päivälle = hyvä päivä! Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille !

37 kommenttia:

  1. Mistä nuo vaaleanpunaiset sortsit ovat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en nyt ihan väärin muista niin ne on Bershkasta :)

      Poista
  2. Mistä oot ostanut ton "Coco made me do it"-paidan?:) tosi kivan näkönen!

    VastaaPoista
  3. Valmistutko siis nyt keväällä? Tarkoittaako se että saat opintotukea siihen saakka vaikket opiskelisikaan..?

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus! Söpö paita myös! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista
  5. missä olet töissä? :)

    VastaaPoista
  6. Pesetkö hiuksesi päivittäin?:)

    VastaaPoista
  7. Sillon kun olit yläasteikäinen, kävitkö suihkussa aamulla vaiko illalla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä ihan suoraan sanottuna enää muista :D

      Poista
  8. Kuulostaa aika ihanalta! :) itellä menee aamut vähä eritavalla: 5.00 ylös, meikki ja aamupala samaan aikaan nopeesti, hampaitten pesu, vaatteet päälle ja 5.30 lähden töihin :D vapaapäivisin saa toki nauttia sit!

    VastaaPoista
  9. Voi heeelkkari ku itelki ois ees joskus tollanen aamu! Mun perus aamut: herätys 7, pesut ja ekat vaatteet mitä lattialta löydän ja pikameikki. sitten 7:30 juosten junaan. jossain välissä pitää pakkaa kamatki ja joskus ehdin juoda lasillisen vettä. :D oma vika.

    VastaaPoista
  10. oi olispa mullaki tuommosia aamuja! Yleensä arkisin aina 6 ylös ja kiireellä laittan itteni valmiiksi ja 7 juosten linkkuun :D toki viikonloppusin olis aikaa viettää tuommosia ihania aamuja jos pääsis ylös ennen puolta päivää :D

    VastaaPoista
  11. Kauanko sulla menee et oot heräämisen jälkeen valmis lähtemään, siis tämän postauksen perusteella jos sinulla on tuollainen aamu kun kirjoitit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin 1,5 h :) Välillä tottakai, jos minulla ei ole mikään kiire niin teen kaiken ihan rauhassa! Ja välillä on tietenkin niitä aamuja, kun herään ja olen alle puolessa tunnissa jo ovesta ulkona :D

      Poista
  12. Ooh kuulostaa niin ihanalta!<3 Mulla meni vielä pari kuukautta sitten aika lailla samalla kaavalla aamut kun menin 10-12 töihin.. Nyt sitte ku hetken ollu työttömänä ni rytmit on kyllä niiiin sekasin :DD Satan katella sarjoja tai selailla blogeja/wehearitia/pinterestiä johonkin aamu neljään saakka välillä, jonka takia mun päivät yleensä alkaa aikaisintaan kello 12...hupsisupsis:D Voivoi sitä hetkeä kun töihin paluu koittaa 8)
    Ps. toi COCO paita on ihana!!:*

    VastaaPoista
  13. ihana varsinkin toi eka kuva! <3 en tiiä, mikä siinä on mut se vaan on täydellisen rento ja kivat värit ja siinä on sitä jotain! :)

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva postaus! Ihanilta kuulostaa sun aamut :)

    VastaaPoista
  15. Ehtisinpä minäki aamuisin tuollaiseen,hyvä että ehdin meikata ja tavarat pakata laukkuun. Harvoin syön ja se kostautuu ensimmäisillä tunneilla. En vaan aamuisin saa syötyä kun ei maistu / jaksa laittaa :D Joka aamu mulla alkaa oikeastaan kasilta, ja herään 7.00, ja lähtö onkin jo 7.30-7.45, en siinä kiireessä ehdi ku pukea,meikata ja laittaa tavarat kasaan :D

    Sun aamusi vaikuttaa todella ihanalta ja rentouttavalta, ole onnellinen että saat viettää tuollaisia aamuja :) Kaikkea hyvää sinulle, sul on ihana blogi :)

    -Veera

    VastaaPoista
  16. Heii oon miettyny nyt noita moroccanoilin shampoota/hoitsikkaa, kannattaako siis ostaa ? :)

    VastaaPoista
  17. Hei Natalia, mitä töitä teet? Opiskeletko? Jos et niin mitä haluaisit opiskella? :) Kiinnostaa vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen toimistotöitä tällä hetkellä tämän blogin lisäksi :) Ja haen nyt keväällä jatko-opiskelemaan oikikseen !

      Poista
    2. Oletko Pykälän valmennuskurssilla? :) Millaisia arvosanoja olet saanut kirjoituksista?

      Poista
    3. En ole! Olen Valmennuskeskuksen kurssilla :) Ja ihan okei arvosanat tuli!

      Poista
    4. Viiko toimistotöitä saada ilman koulutusta? ja tiedätkö mistä toimistotöitä voi löytää? Olisin itse kiinnostunut :)

      Poista
  18. sori ku tää kysymys ei liity millää tähä postauksee mut satutko yhtään muistamaan paljon sun keskiarvo oli kun ysiltä lukioon hait ? oot tosi kaunis ja ihanan päivettyneen näkönen iho sulla aina:)

    VastaaPoista
  19. Voiii oon niin kateellinen että pääset floridaan aivan pian ! Itse olin perheen kanssa syksyllä siellä 10pvä joka oli aivan liian vähän mutta paljon ehdittiin. Käy ihmeessä sawgrasmillsin suuuuuuressa outlet ostoskeskuksessa ja jos yhtään keywestiin päin eksytte, suosittelisin delfiini-uintia ! me löydettiin ihan mahtava paikka, jossa kaikki tuotto käytettiin niiden delfiinien hoitoon eikä yritys ollut voittoa tavoittelematon. Kallistahan tämä delfiinien kanssa uiminen on, mutta myös sen arvoista ! Dolphin Research Center oli tämän paikan nimi ja se sijaitsee marathonin saarella keywestistä n. tunti pohjoiseen. Muistakaa käydä katselemassa kaikkia pieniä eri rantakaupunkeja, niiden rannat on monesti vielä ihanempiä kuin ne turistirysä paikat. Apua voisin kirjoittaa tästä vaikka kuinka paljon..voin luvata että rakastut floridaan ! Ihanaa matkaa<3

    ps. mun igstä nimimerkillä pineprincess löytyy paljon kuvia juuri sieltä minne olette menossa sillä yövyimme itsekkin ihan siinä lähellä suurimman osan ajasta..:)

    VastaaPoista
  20. Moi :) Oletko törmännyt Tsekeissä Prahanrottakoiraan? Olen ihastunut kyseiseen rotuun, siitä on vaan kovin vähän täällä kokemuksia kun on ilmeisesti pysynyt aikalailla vain Tsekeissä. Jos siis oot Tsekeissä tähän törmännyt niin millaisia kokemuksia sulla on ja ja onko miten yleinen rotu siellä mielestäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole valitettavast törmännyt kyseisiin koiriin ! :/ :)

      Poista
  21. Miten kukaan voi tuolla tavalla ehtiä aamusin jos pitää vaikka kouluunm mennä? mites jos herätys on kello 6 aamulla niin sitten kaikkee sarjoja katella, suihkussa käydä, ja meikata?? :D

    VastaaPoista
  22. hei nyt on ihan pakko kysyä, mistä tuo mattapintainen kynsilakka on ostettu:) oon ettiny iät ja ajat tollasta!

    VastaaPoista