01 maaliskuuta 2014

CASUAL OUTFIT


Paita Zara / Shortsit Choies.com (saatu) / Kello & lompakko Michael Kors / Korut Guess / Aurinkolasit Ray Ban (siskolta lainattu) / Kengät Steve Madden 

Hei hei ! En olekaan hetkeen kirjoitellut tänne sen kummemmin mitään kuulumisia. Tämä aika on mennyt täällä aivan älyttömän nopeasti ja meillä on ollut oikeastaan joka päivä vaikka mitä ohjelmaa. Olemme aina heränneet ajoissa, syöneet aamupalan ja lähteneet päiväksi milloin minnekin. Illalla, kun olemme saapuneet "kotiin" niin olen ollut väsynyt, että olen oikeastaan aina rojahtanut suoraan sänkyyn.

Meillä onkin enää vain viikko täällä jäljellä. Ensi perjantaina suuntaammekin takaisin kotia kohti. Sitä ennen meillä on kuitenkin tiedossa vielä reissu Orlandoon sekä Key Westiin. Lähdemme huomenna heti aamuyöstä ajamaan kohti Orlandoa ja Universal Studiota. Meillä on varmasti oikein mukava päivä tiedossa ja tarkoituksena oli saada tuolta paljon kuvia teille tänne blogiikin. Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille ja palataan taas mahdollisimman pian ♥. 


35 kommenttia:

  1. Ihana rento asu! Oot kyllä ihan älyttömän kaunis ja inspiroiva!<3 Ps. Iiihanat noi kengät!!!!! Pakko saada!:)

    VastaaPoista
  2. Eikä!! Oot aivan sairaan kaunis :) ja noi kenkulit.. :3 ei tarvi varmaan sanoa niistä mitään! ;D<3

    VastaaPoista
  3. Tosi kivannäköinen asu! :-) Ja toivottavasti saadaan iso läjä kuvia sitten sulta sieltä Orlandosta ja Key Westistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Yritän saada mahdollisimman paljon kuvia teille tänne blogiin =)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja asu :)

    VastaaPoista
  5. Täydellinen asu natalia <3

    -emilia

    VastaaPoista
  6. Pikku vinkki Nata sulle hiusten kasvatukseen: Niitä ei kannattaisi pitää koko ajan kiinni vaan auki, koska hiukset herkemmin katkeavat jos ne joutuvat olemaan paljon puristuksessa, nimimerkillä kokemusta on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, mutta tiesinkin tämän jo! Itselläni on nimittäin myös aikaisemmin käynyt niin, että hiukset ovat katkeneet, koska olen pitänyt niitä liika ponnarilla.. Siksi pidänkin hiuksiani nykyään koko ajan auki =) Tiedän, että tämän blogin kautta näyttää siltä, että hiukseni olisivat oikeastaan aina kiinni, mutta se ei kuitenkaan ole todellisuus :D Tänä päivänä, kun nämäkin kuvat oli otettu niin hiukseni olivat muuten auki, mutta en ollut laittanut niitä ollenkaan ja silloin ne näyttävät kuvissa todella hassuilta ja siksi heitin ne kuvia varten ponnarille :)

      Poista
  7. Ihanan simppeli asu <3 Sulta noi asukokonaisuudet aina vaan onnistuu :)

    VastaaPoista
  8. mitä sulla oli lentomatkalla päällä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat housut ja musta neule :D Lentokoneissa on mielestäni oikeastaan aina niin viileä niin pakko olla vähän lämpimäpi päällä niin on mukavampi matkustaa :)

      Poista
  9. Ihania kuvia!
    Mitä kokoa noi sun sheinsidesta saamat valkoiset shortsit on, jotka on esiintyny paljon näissä lomakuvissa? :) Hirveän vaikea nyt päättää, että minkä koon uskallan tilata, kun niin harvoin netistä tilaan, mutta oon niin ihastunut niihin,että pakko saada! Ja mites, onko koot sun mielestä sheinsidella yleisestikin pienempiä/suurempia/vastaa samaa kokoa kuin itselläsi normaalisti? :)

    Kiitos jo valmiiksi ja mukavaa loppu lomaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani ovat kokoa S ! Omasta mielestäni kuitenkin nuo Sheinsiden koot ovat normaalisti vähän tavallista pienempiä :) Jokaisesta vaatteesta löytyy kuitenkin sellainen taulukko, jossa näkyy vaatteen mitat. Kannattaa vaikka kotona vähän mittailla, jos ei oikein tiedä mikä koko olisi hyvä :) Pieni vaiva siitä, että vaate on varmasti oikean kokoinen !

      Kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle =)

      Poista
  10. Niin ihanan simppeli ja tyylikäs asukokonaisuus! Vautsi :)

    VastaaPoista
  11. Apua! Oot aivan sairaan kaunis! Tuo kuva jossa kallistat vähän päätä toiselle puolelle on niin upea että voisin kuolla! Näytät siinä tosi hoikalta (mitä ootki) ja muista se sopii sulle todella hyvin! Sulla on ihana kroppa! Kuinka terveellisesti syöt ja liikut? :-) Voisitko laittaa esimerkin sun perus päivän ruokavaliosta että mitä syöt aamupalalla, lounaalla jne.? Oon edelleen niin häkeltyny tosta kuvasta ja sun kauneudesta. En oo ennen ajatellu että oot SAIRAAN kaunis, vaan että oot ihan perus nätti, nyt kyllä mieli muuttu. :-O<3

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja toivottavasti et ikinä lopeta bloggaamista! Oot mun lempi bloggaaja :-)

    VastaaPoista
  12. OOT NÄTTI JA TEE MY DAY VIDEO JOSKUS

    VastaaPoista
  13. Ihanan rento ja tyylikäs asukokonaisuus! Ihan täydellinen vielä ton rusketuksen kanssa <3

    VastaaPoista
  14. Voisiks tehdä videopostauksen englanniksi? Vähän vaihtelua perus videoihin:) kertoisit kuulumisia ja näin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että tule ainakaan näillä näkymiin tekemään videota englanniksi :D Kiitos kuitenkin ideasta!

      Poista
  15. Such a lovely outfit! :)

    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. En tiedä oletko tähän kysymykseen jo aikaisemmin vastannut, mutta kuvissa on monesti esintynyt tuo vene taustalla ja se on pistänyt silmään, onko se siis teidän käytössä oleva vene vai jonkun muun? :) Hieno se on! Ja ihana asu ja upea Natalia <3

    VastaaPoista
  17. Kaunis olet ja upee kroppa ja tykkään sun vaatteista sul on nyt tossa ihanat vaatteet :)

    VastaaPoista
  18. ikävää kun et vastaa kaikkiin kommentteihin... :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Floridassa lomalla.. Lomalla mielummin teen kaikkea, otan aurinkoa ja rentoudun, kuin roikun sisällä konella vastailemassa kommentteihin. Toivottavasti ymmärrät!

      Poista
    2. toivottavasti vastaat kaikkiin palattuasi lomalta! hauskaa loppulomaa<3

      Poista
  19. Ihana asu jälleen kerran ja noi kengät !!! ♥

    VastaaPoista
  20. Oi rakastuin tähän asuun totaalisesti!!<3 ihanan raikas

    VastaaPoista