27 helmikuuta 2014

WYNWOOD WALLS - MIAMI


19 kommenttia:

 1. Ihanat noi sun hiukset :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit että oot kaunis! :)<3

  VastaaPoista
 3. Vau, ihana postaus! :) Ja vitsi minkä brunan oot saanut pintaan! <3 T.kateellinen

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita! Oon ihan hulluna sun vaatteisiin kuolaan niitä aina... Oikeesti mä tykkään tosi paljon sun vaatteista ja myös sun hymystä, silmistä, kropasta ja noista sun lyhyeistä hiuksista sopii sulle tosi hyvin! :-)
  Pidä hauskaa ja nauti siellä olosta kunnolla :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii miten ihanasti sanottu :)) Kiitos oikein paljon <3 Ja oikein mukavaa alkavaa viikkonloppua sinulle ja kaikkea hyvää =)

   Poista
 5. Vaude mitä kuvia! Mistä nuo sun ihanat shortsit on ostettu? :)

  VastaaPoista
 6. Vau, hienoja kuvia! Ja ää oon kade tolle sun rusketukselle:D
  - O

  VastaaPoista
 7. Sun hiukset on ihan täydelliset sulle!! Musta tuntuu et ne on jotenki saanu sut ns. puhkeemaan kukkaan ;D :) ja blogista sen verran että hei, onnittelut. Musta sun blogi on tällä hetkellä ihan huikee, monipuolinen, täynnä kivasti kirjotettuja juttuja ja upeita kuvia. Se miks tykkään ihan hirveesti tästä, on ehkä siinä (oon pohdiskellu asiaa), että sun postaukset on tosi eri tyylisiä toisiinsa verrattuna, ei nyt ehkä ihan päivittäin mutta kuitenkin. On kysymyspostauksia on asupostauksia on postauksia missä kuvia ja tekstiä mut vaihteluna oli aivan ihana tää postaus jossa olikin pelkästään kuvia ! Oot huippu, nauti lomastas :)

  VastaaPoista
 8. Muistatko kuinka paljon toi sun Michael Korsin kello maksoi? :)

  VastaaPoista
 9. Tuolla ano jo huuteliki että hiukset sai sut puhkeen kukkaan :) :) wau!!

  VastaaPoista
 10. Miks hyväksyt vaa positiiviset kommentit vaikka negatiivinenki kommentti olis asiallisesti sanottu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että kirjoitat kommentisi alkuun "en tarkoitat tätä mitenkään pahalla, mutta.." ei tee kommentista asiallista.. Toiseksi eivätkö nämä kommentit oli tarkoitettu minulle luettavaksi eli eikö pääasia ole, että minä olen lukenut ne, vaikka niitä ei julkaistaisikaan? Ja vielä kolmanneksi olen tehnyt lukijoilleni kyselyn jossa kysyin, että mitä mieltä he ovat - haluavatko he, että julkaisen kaikki kommentit vai en? Yli 95% toivoi etten julkaise mitään negatiivisia kommentteja. Itsekään en halua tänne blogiin mitään negatiivista. Tämän on tarkoitus olla hyvän mielen blogi =) Jos kuitenkin haluat minulta erityisesti vastauksen negatiiviseen kommenttiisi niin voit olla minuun yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse.

   Poista
 11. Hei mistä toi ihana paitaa on? Sulla on tosi kadehdittava rusketus... :D

  VastaaPoista