17 tammikuuta 2014

ME TIME

Tämä viikko meni taas ihan yhdessä hujauksessa! Olenkin innoissani jo odotellut perjantaita, koska meillä on tänään luvassa tyttöjenilta ystäväni Noran kanssa. Emme olekaan nähneet nyt vähään aikaan niin ihana päästä yhdessä ulos tuulettumaan. Ja meillä on aina Noran kanssa niin hauskaa! Olenkin nyt viettänyt aamupäivääni rentoutuen ja viettänyt vähän omaa aikaa lakkailen kynsiäni, laitoin kosteuttavan kasvonaamion kasvoilleni, join kupin vihreää teetä ja selailin lehtiä. Täydellinen aloitus viikonlopulle !


Kohta ajattelin lähteä salille vähän hikoilemaan ennen iltaa. Salin jälkeen oloni on aina jotenkin niin ihanan virkeä ja energinen! 

Ostin itse asiassa eilen itselleni tuon The Body Shop:n Vitamin E kosteuttavan kasvonaamion. Näin talvisin ainakin minun ihoni kaipaa kunnon ekstra kosteutusta! Tuo E vitamiini on todella tehokas ihon kosteuttajan, joka myös parantaa ihon kuntoa ja suojaa sitä. Tuossa naamiossa on myös luomusoijaöljyä, joka auttaa ylläpitämään ihon ihonkosteustasapainoa! Kaikkea sitä mitä ihoni juuri tarvitseekin. 


Nyt kuitenkin hörpin teeni loppuun ja lähden sinne salille, että minulla ei tule kiirus. Salin jälkeen on luvassa vielä kaupassa ja alkossa käynti, ruuan laittaminen (täällä on muutaman päivänä toivottu tortillalasgnea ja lupauduin valmistamaan sitä tänään meille), siivoilua ja vaikka mitä muuta tehtävää. Ja tietenkään minulla ei ole mitään hajua siitä, että mitä puen päälleni! 

Mukavaa perjantaita kaikille !

51 kommenttia:

  1. mun on pakko kysyy,teetkö mitään muuta kuin rentoudut? Joka postaus on aina nyt vähän rentouduin ja alotin aamun vain olemalla. Musta tuntuu ettet oikeen mitään kunnollisia hommia tee ja silti käytät vaan merkkijuttuja...??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teen, mutta harvemmin kirjoitan niistä jutuista tänne blogiin. Eilenkin olin koko päivän töissä :)

      Poista
  2. Ihana aloitus viikonlopulle :) Ja tuo the body shopin kasvonaamio pitää itsekkin käydä hakemassa :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana alku viikonlopulle! Sun blogis on tosi ihana:)

    VastaaPoista
  4. Missä olet töissä? Jos et halua kertoa paikkaa niin minkä alan hommia teet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen toimistotöitä osa-aikaisesti :) Ja kirjoitan tätä blogia tietenkin !

      Poista
  5. Ihania noi sun laittamat kuvat ! Missä sä käyt töissä ? :) Tuntuu että sulla on aina varaa kaikkeen kalliiseenkin! Matkusteletkin vielä kaiken lisäksi tosi paljon :0 Haluisin mielelläni kuulla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! Ja teen toimistotöitä osa-aikaisesti ja kirjoitan tätä blogia :) Haha voi kuule, kun olisikin aina varaa kaikkeaan kalliiseen :D

      Poista
  6. Oisko tortillalasagnesta mahollista saada reseptiä? :) Kuulostaa superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on! En tiedä ehdinkö tänään kuvaamaan kuvia postausta varten, mutta viimeistään seuraavalla kerralla kun teen :)

      Poista
  7. Aivan ihana postaus! Ja tuo sana kiirus, tulee mieleen mummani. En tarkoita siis pahalla, vaan jotenkin ihanaa että nuoremmankin suusta tuon sanan kuulee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana :D En tiedä mistä tuo on tullut, mutta käytän aika usein tuota "kiirus" sanaa. Kiva kuulla, että pidit postauksesta :)

      Poista
  8. Olisiko mahdollista saada tortillalasagnen reseptiä? ;P

    VastaaPoista
  9. Ihan täydellinen viikonlopun aloitus! :) pitää testata tuota kasvonaamiota (:

    VastaaPoista
  10. Blogisi on ihan paras!!<3 Todella inspiroiva ja energinen!:)

    VastaaPoista
  11. Käytätkö jotain rasvoja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitatko nyt esim. vartalo- ja kasvorasvaa? Tottakai käytän :)

      Poista
  12. Onko toi vs: midnight dare millainen tuoksu? onko kokemusta love rushista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmainen tuoksu :) Ja ei ole kokemusta love rushista!

      Poista
  13. Minkä hintainen mahtoi olla tuo kasvonaamio? Ja onko siinä voimakas tuoksu? Entä kuivattaako yhtään naamaa?:-) anteeksi tämä tenttaus, kun oon atoopikko ja ei uskalla ihan mitä vain naamioita ostaa, niin olis kiva kuulla kokemusta :-)
    Kiva postaus jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista nyt tarkkaan, mutta noin 20€ :) Ja ei ole mielestäni mitenkään kovin voimakas tuoksu ja ei ainkaan minulla kuivattanut yhtään. Kannattaa kysellä The Body Shopissa myyjältä, että miten tuo tuote sopii atooppiselle iholle niin ei sitten kotona tule mitään ikäviä yllätyksiä :) Kiva, että pidit!

      Poista
  14. Moi! :) mistä kattelet PLL:ää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kysytään nykyään varmaan jokaisessa postauksessa :D Katson netistä ja googlettamalla löytyy monia kymmeniä sivuja joista noita jaksoja voi katsoa :)

      Poista
  15. Hei olisin kans kiinnostunut tuosta tortillalasagne ohjeesta! :) Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan ensi kerralla, kun teen tuota niin kuvata siitä postauksen teille :) Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
    2. Reseptiä toivotaan täälläkin :)

      Poista
    3. En halua olla mikään ärsyttävä tyyppi, mutta pakko todeta että löydätte sen luultavammin nopeammin googlettamalla :) MUTTA täällä myös yksi joka odottelee innolla Natalien ohjetta, jos siihen on tehty esim. muutoksia tai muuta! :)

      Poista
  16. Hei, lähetin kai viimeviikolla sähköposti viestin liittyen siihen kun lähdet miamiin! olis kiva jos kerkeisit vastata tai onkohan koko sähköpostia edes tullut sulle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasin sähköpostiin ja on tullut! Pahoittelut, että en ole vielä ehtinyt vastaamaan :( Vastaan sähköpostiisi mahdollisimman pian <3

      Poista
  17. Paljonko tuo naamio maksoi?:)

    VastaaPoista
  18. Hei! Onko otsikossa tarkoituksella ME time, eikö sen pitäis olla MY time? :) Tätä kommenttia ei sit tarvi julkasta, en haluu aiheuttaa mitään pahennusta tai kommenttiboksi sotaa!!:)

    VastaaPoista
  19. Tortillalasagne on ihanaa! Täytyykin taas päästä syömään sitä <3

    VastaaPoista
  20. Moikka! Tää ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mitä kokoa se sun oasap.comin musta villakangastakki on? Kiitos paljon vastauksesta jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  21. En melkein koskaan kommentoi sun postauksiin, mutta nyt on pakko tulla sanomaa jotain haha :D Sun blogi on menny koko ajan vaan parempaan suuntaan ja tää on mun ehdottomasti lempiblogi kaikista blogeista! Susta saa niin kiltin ja hyväsydämmisen ihmisen kuvan! :) Et koskaa vähättele täällä ketään, vaik tuliski millasta halveksivaa kommenttii. Vaikutat muutenkin tosi upeelta ihmiseltä <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla, että olet tykännyt ja saanut minusta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta <3 Kiitos ihanasta kommentistasi :)

      Poista
  22. Tykkäätkö tosta vs tuoksusta että suosittelisitko tilaamaan:) itse kovasti haluaisin tilailla ja se on vähän vaikeea kun ei itse pääse haistelemaan :D! Ja tietysti nämä ovat makuasioita mutta olisi kiva kuulla mielipiteesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tykkään kovasti, mutta itse en kyllä alkaisi tilamaan noita rasvoja/tuoksuja Amerikasta asti :D Postimaksut ovat kuitenkin sen verran korkeat ja samoin mahdolliset tullimaksut niin en itse ainakaan koe noita niiiin hyvinä, että haluaisin niin paljon laittaa rahaa hyväntuoksuiseen rasvaan :) Hyväntuoksuisia rasvoja saa kuitenkin Suomesta esim. The Body Shopista ja ne ovat mielestäni ihan yhtä hyviä kuin nuo Victoria's Secretin! Tämä on kuitenkin vain minun mielipiteeni :) Ja varmasti aijon itse myös sitten jenkeistä ostaa noita, mutta tilailemaan en erikseen alkaisi.

      Poista
    2. Pakko sanoa että noita Victoria's secretin rasvoja ja tuoksuja saa Parfyymi.fi:stä. 13,95e/kpl :) Ite tilasin sieltä ihan mielenkiinnosta että onko noi niin hyviä kun puhutaan :D

      Poista
  23. Tosi ihanaa kun joku osaa vielä kertoa lähtevänsä juhlimaan ja puhua siitä tyylillä, ihan tarpeeksi saa blogeista lukea tätä "iih täytin juuri 18 ja siis siideri on niin fantsuuuuu ja baarissa vedetään pää täyteeeeen" -menoa. Oot todella classy ja fiksu. ;) Sun blogia on ilo lukea.

    VastaaPoista
  24. Hyvää lukemista tässä rentoutushetkessä! Terkut Costumen toimituksesta!

    VastaaPoista