17 joulukuuta 2013

TIPS: HAIR CARE

Nyt hiusten kasvatusprojektini myötä olen myös uusinut aikalailla hiustenhoitotuotteeni ja muutama teistä ehtikin jo kyselemään, että mitkä tuotteet minulla on tällä hetkellä käytössä. Ostin muutama viikko sitten Stockmannilta Redkenin Extreme Strength Builder hiusnaamion, joka on ollut minulla nyt kovassa käytössä. Tiedän varsin hyvin, että huonoja latvojahan ei pelasta mikään muu kuin sakset, mutta tähän tuotteeseen olen kyllä ollut ihan älyttömän tyytyväinen ja siksi ajattelin tulla vinkkaamaan tästä teille. 

Tuote lupaa vahvistaa hiuksia, ehkäistä hiuksia katkeilulta ja lisätä kiiltoa. Vaikutusajaksi on suositeltu noin 5-15 minuuttia hiusten kunnosta riippuen, mutta itse olen huoletta pitänyt tätä hiuksissa vähän pidempäänkin. Olen käyttänyt tätä hiusten pesun jälkeen muutaman kerran tai kerran viikossa ja naamion jälkeen vielä laittanut hiuksiini kosteuttavan hoitoaineen. Olen kyllä ehdottomasti huomannut miten tämä on siloittanut hiuksiani tehnyt niistä vähän vahvemmat, eivätkä hiukseni ole katkeilleet enää yhtä pahasti kuin ennen. 








Jos ette ole vielä kokeilleet tätä ja kaipaatte hiuksille jotain vahvistavaa hiusnaamiota niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Ainakin omalla kohdallani minulla ei ole tästä mitään muuta kuin hyvää sanottavaa ja kaiken lisäksi tämä on vielä aivan ihanan tuoksuinen!

Onko teillä ollut käytössä kyseinen hiusnaamio? Jos on niin mitä olette tykänneet?

26 kommenttia:

  1. Minkä hintainen tuo on? Itse olen etsinyt jotain korjaavaa tuotetta hiuksille enkä ole löytänyt vielä sitä sopivaa itselleni,mutta tuo kuullosti hyvältä:--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockalla tuo maksaa 38€, mutta ainakin nyt joulukuun alussa se oli kanta-asiakas kortilla alennuksessa hintaan 28€ :) Tuossa alemmassa kommentissa vinkattiin feelunique nimisestä kaupasta josta tuota saa kuulemma tilattua huomattavasti edullisemmin !

      Poista
  2. Kannattaa tilata feeluniquesta, stockalla ihan järkyttävän hintasia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! En ollutkaan aikaisemmin kuullut kyseisestä nettikaupasta :)

      Poista
  3. Mun on pakko suositella sulle Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends-voidetta! Se on pelastanu mun hiukset ja vihdoinki nää on alkanut oikeesti kasvaa kunnolla, katkeilematta latvoista kokoajan! Mulla oli ollu samanpituset hiukset oikeesti varmaan yli 3vuoden ajan, koska heti kun nää vähänki kasvoi, niin katkes samantien latvoista. Siks nää oli aina samanpituset :( Jossain vaiheessa aloin käyttää viikottain muutamia kertoja suihkun jälkeen kosteisiin latvoihin tota voidetta ja sen lisäks samalla laitoin Bonacuren hiusöljyä, niin johan alko tuloksia näkymään! Latvat tuntu suihkun jälkeen ihan uskomattoman pehmeiltä ja hyväkuntosilta, vaikka ne olikin aluks iha järkyttävässä kunnossa ja mulla oli iha järkyttävän paljon kakshaarasia (joskus löyty jotain suortuvia mistä haarautu varmaan 8 haaraa... :D), mutta nykyään mulla ei oo niitä yhtään!! Ja nää on nyt kasvanu oikeesti pituutta, tosi monet kyselee välillä vieläkin et onko mulla pidennykset päässä, kun ennen käytin klipsejä.. :)
    Tsemppii sun operaatioon! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään tuote, edes lääkeaine, ei poista kaksihaaraisia.. Ja hoitoaineiden yms silottava vaikutus tulee siitä, että ne niin sanotusti paikkaa hiuksen vaurioituneet osat hetkellisesti ;)

      Poista
    2. Minäkin voin lämpimästi ja haarattomasti(:D) suositella tätä !

      Poista
    3. Joo mä olen käyttäny tätä tuotetta parikymmentä vuotta. Tuubi muuttanut ilmettään välillä, mutta itse tuote pysynyt yhtä hyvänä. Ja todellakaan, kaksihaaraisia ei tule! Kampaajakin ihmetellyt, kun pitkästä leikkausvälistä huolimatta niitä ei löydy! Suosittelen siis minäkin. (Itseasiassa jossain kommentissani olen tästä aiemmin vinkannutkin.)

      Poista
    4. Kiitos paljon tästä vinkistä :) <3 Kuulostaa todella hyvältä! Pitääkin heti seuraavaksi ostaa tuo, kun olen ensin käyttänyt tämän loppuun ! :)

      Poista
    5. mistä tuota tuotetta saa ja paljonko maksaa ?:)

      Poista
  4. kyseinen eikä kuseinen ;)!

    VastaaPoista
  5. Moi, mä oon miettiny ku bloggaajat joutuu just joskus perustelee lauseittensa perään asioita ku muute joku valittas heti kommenttiboxissa :D esim tuo "tiedän että huonot latvat pelastuu vaan saksilla" .. eikö oo ärsyttävää miks jotkut takertuu joka asiaan ja yrittää niin päteä ja olla oikeassa :D mut anyway, lykkyä hiusten kunnon korjaamisen kanssa ja kiva että et oo "luovuttamassa" ja värjäämässä ruskeiks tms. Kyllä vaaleat kutritkin voi olla hyväkuntoiset ja kiiltävät :)
    Mukavaa joulun odotusta sinne Tsekkeihin, mukava aina palata sun blogiin :) <3
    Terv. Blondi -90 (lol mikä nimimerkki) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin hassulta kuin se kuulostaakin niin siihen tottuu :D En itse enää sen kummenin edes kiinnitä huomiota tuohon asiaan eli ei ärsyttä ja tiedän jo etukäteen aika hyvin, että mistä asioista tulee sanomista :P.

      Kiitos paljon! Ja ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani :) Kiitos kivasta kommentista <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. lähes kaikissa redkenin tuotteissa on silikonia :d
      t. kampaaja opiskelija

      Poista
  7. Paljonko leikkautit parturissa sun latvoja ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuksistani lähti noin 4-5 cm pois pisimmillään :)

      Poista
  8. Mulla on kans pidennysten jälkeen tukka ollu huonossa kunnossa. Aluks kasvattelin hiuksia klipsipidennysten kanssa..että ois helpompi sitte luopuu kokonaan pidennyksistä.
    No lopulta meni hermo ja en oo päivääkään katunu että annoin kaverini leikata mulle lyhyen tukan..joka sopii mulle vielä tosi hyvin vsikka epäilin aluks kovasti! Nyt tukkani on paljon vahvempi..kaikki huonot hamppu latvat on poissa ja hiuksia on niin helppo hoitaa ja laittaa! Oon syöny myös hiuksia ja kynsiä vahvistavia tabletteja kohta puol vuotta sekä omega3 otan joka päivä. Hiukseni ovat aina olleet ohuet mutta ei kyllä koskaan näin terveet!:) parempi lähteä ihan alusta kaiken kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että hiuksesi ovat nykyään terveemmät kuin koskaan :)) Eivätköhän nämä minunkin hiukset ala pikku hiljaa kasvamaan ! :)

      Poista
  9. Moikka! Olen seuraillut blogiasi aiemmin satunnaisesti mutta nykyään katson joka päivä oletko postannut jotain. Sain aiemmin sinusta vähän negatiivisen kuvan juorublogien myötä,mutta nyt mieleni on muuttunut täysin! Ihailen kuinka jaksat aina vastata jokaiseen kommenttiin ja vielä ystävällisestikin,kaikki suositut bloggaajat eivät niin tee.:) Vaikutat muutenkin tosi positiiviselta ja valoisalta persoonalta.Varsinkin edellisen maanantaipostaksen myötä,toivoisin itsekkin osaavani suhtautua maanantaihin niin haha.:D
    Rakastan myös kasvojasi, kasvonpiirteesi ovat mun silmään jotenkin erilaiset ja huomiotaherättävät,siis ihan positiivisessa mielessä tämä! Onnea myös hiustenkasvatusprojektin kanssa,minulla sama homma menossa,kun hiukset lyhenivät rintojen päältä olkapäämittaisiksi värjäillessä mustasta blondiin. Lyhyet hiukset sopivat kyllä nekin sinulle hyvin.:) En oikein tiedä mikä tämän kommentin pointti oli,olen halunnut vain pidemmän aikaa kommentoida jotain,kun muutit ennakkokäsitykseni ihan täysin. Lisäksi en yleensä jaksa seurata lifestyle-blogeja mutta pidän tästä tosi paljon,kun blogisi sisältää muutakin kuin vain pelkkiä mainoksia ja yhteistyökumppaneita.:) Mukavaa joulunodotusta ja hyvää uutta vuotta sinulle ja Jonathanille!<3 T.Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava, että kuvasi minusta on muuttunut paremmaksi tämän blogin myötä :) Todella ihanasti sanottu ! Nousi ihan hymy huulille, kun luin tämän :) Ihana, että kommentoit! Kiitos oikein paljon <3 Mukavaa joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta myös sinulle :) <3

      Poista
  10. Heii ei nytten liity tähän postaukseen,mutta silloin kun tilasit sieltä sheiensideltä ne meikkisuti jutut, niin kauanko niilä kesti tulla ja onko muutenkin luotettavaa tilata?Ja onko siveltimet olleet hyviä, koska en turhaa haluaisi tilata huonoja..? :) Pakko vielä sanoa että ihana blogi <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin minulla on toiminut kaikki heidän kanssaan ilman mitän ongelmia ! Ainut vain, että noilla paketeilla kestää välillä ihan älyttömän kauan tulla.. Noin 3-5 viikkoa :/ Ja olen ollut tyytyväinen siveltimien laatuun, kun miettii hinta-laatusuhdetta :) Ja ihana, että olet tykännyt <3

      Poista
  11. Heippa! Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mut sullahan on iPhone 5? Millä muistilla se sulla on? :) 16 vai 32 gigaisena?

    VastaaPoista