16 joulukuuta 2013

A GREAT BEGINNING TO A GREAT WEEK


Ihanaa maanantaita kaikille! Monet tuntuvat tosin inhoavan maanantaita ja usein maanantaisin (tai sitten jo sunnuntaina) saa lukea facebookista päivityksiä siitä miksi maanantain pitää olla niin kaukana perjantaista ja eikä, että taas maanantai.. Itse kuitenkin jotenkin pidän ihan älyttömästi siitä, että nyt alkaa taas kokonaan uusi viikko ja minulle jotenkin jokainen viikko on aina "uusi aloitus" ja odotan aina innolla mitä tämä viikko tuo taas tullessaan. Yleensä jo sunnuntaina oikeastaan odotan maanantaita. Nytkin on edessä aivan ihana viikko, joka pitää sisällään vaikka mitä ihanaa ja kivaa 

Ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi viikko kuin hyvällä ja ravitsevalla aamupalalla. Olen ihan älyttömän iloinen siitä, että olen saanut opeteltua syömään aamupalaa. Monet vuodet lähdin aina aamuisin kotoa syömättä yhtikäs mitään. Aloitin aina pikku hiljaa syömään edes jonkun hedelmän yms. ja nykyään saan aamuisin syötyä ihan kunnon aamupalan. Olen huomannut miten paljon parempi ja energisempi olo minulla on hyvän aamupalan jälkeen. 
Nyt kuitenkin kiiruhdan suihkuun ja sen jälkeen lähdemme Ostravaan shoppailemaan sekä suunnittelimme vähän, että kävisimme siellä samalla jossain ravintolassa syömässä! Tuonne Ostravaan on auennut myös hiljattain Starbucks niin ihana päästä juomaan sinne päiväkahvit shoppailun välissä. Täydellinen maanantaipäivä siis tiedossa! 

Kiitos myös kaikille edelliseen postaukseen tulleista mukavista kommenteista ! Vastaan kaikkiin tulleisiin kommentteihin tänään illalla.


24 kommenttia:

 1. Mulla oli sama juttu vielä vuosi tai pari sitten, en syönyt aamupalaa ollenkaan. Etenki kouluaamuisin oli täysi mahdottomuus saada alas kokonaista banaania. Pikkuhiljaa kuitenki opin syömään aamuisin. Nykyään syön ihan kunnolla, eikä ruoka ällötä aamusin. Päivänkin jaksaa paljon paremmin ko on syöny tukevan aamiaisen. :) Oon useilta kuullu, että aamulla ei meinaa oikeen mikään maistua, mutta oon sitä mieltä, että se on vaan tottumiskysymys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta :D Olen aivan samaa mieltä! Olin itse ennen aivan samanlainen, että tuli suunnilleen paha olo pelkästään siitä, että ajattelin edes ruokaa aamulla.. Aloitin kuitin sillä, että join aamuisin vaikka pelkän smoothien yms :) Ja on kyllä nykyään paljon parempi olo, kun syön aamuisin aina aamupalan :)

   Poista
 2. Mä en pysty nykyään syömään aamusin yhtään mitään :D hampaitten pesuki aikasin aamulla alkaa oksettaa mua ja saa pahan olon :( mutta kivan näköstä toi leipä tai tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin ennen aivan samanlainen :D Pikku hiljaa kuitenkin "opettelin" syömään aamupalaa !

   Poista
 3. Maanantaihan on viikon paras päivä! :) uusi viikko uusine kujeineen avautuu, ja salkkarit viikonlopun jälkeen on aivan parasta :) oppikaa tykkäämään MAANANTAISTA! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä! Maanantai on ihana, kun edessä on aina kokonaan uusi viikko :)

   Poista
 4. Voi vitsit mäki söisin mielellää aina kunnon aamupalan, mutta herätys on melkein aina arkena klo 6.30 joten en ikinä kerkeä mitään tekemään enkä varsinkaan syömään :( Mutta ihanalta näyttää toi sun aamupala!

  VastaaPoista
 5. Tuunkohan mä ikinä tykkäämään maanantaista? Silloin se on ok, jos menen iltavuoroon töihin... MUTTA 4.30 herätys saa mut melkein itkeen!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritä ajatella positiivisesti ja aamuvuoroon herätessä yritä miettiä miten kiva herätä uuteen viikkoon yms. :) 4.30 on ihan älyttömän aikaisin, mutta ajoissa vaan sitten sunnuntaina nukkumaan :D Itse asiassa minullakin on huomenna herätys 4.30, kun menen aamuksi Prahaan Jonathania vastaan !

   Poista
 6. Eksyin sun blogiin vasta pari päivää sitten mutta vaikutat ihan älyttömän mukavalta ja kirjotat hyvin! Täytyy jäädä lueskeleen:) ja sun aamupala näyttää niiin hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että joku muukin ajattelee noin maanantaista ja uuden viikon alusta! Minä aina suorastaan odotan maanantaita usein niin tylsän sunnuntain jälkeen! Olen myös vakaasti hyvän aamupalan kannattaja. Mulla on aina aamuisin nälkä ja kunnon hyvin haudutettu aamupuuro rypsiöljyllä sekä omppu ja riittävästi kahvia antaa mahtavan alun tiukempaankin päivääni! :)

  Ihanaa shoppailupäivää ja joulun aikaa teille sinne Tsekkeihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pidän aina maanantaista ja siitä, että on kokonaan uusi viikko edessä :) Tarkoittipa se sitten lomailua tai raskasta viikkoa töissä! Itsekin tykkään yleensä arkisin syödä aamuisin puuron. Niin helppoa ja nopeaa :)

   Kiitos kovasti ja ihanaa joulun aikaa myös sinulle <3

   Poista
 8. Kiva syödä nyt kevyitä aamupaloja ja lounaita, kun taas joulusta loppiaiseen eletään jouluruoilla:)

  VastaaPoista
 9. Oot kyllä aina niin ihanan positiivinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös ihan valtavasti tuosta sun positiivisesta asenteesta. Se antaa itellekin aina hyvän mielen ja paremman fiiliksen. :)

   Poista
 10. Mäkin ajattelen niin, että maanantai tarkoittaa "uuden alun" alkamista, mutta täytyy muistaa, että joillekkin maanantait (ja viikot ylipäänsä) tarkoittaa uurtamista ja kaavamaista arkea, jolloin maanantaiaamun herääminen tuntuu entistä vaikeammalta. Tossa kun kerroit mitä kaikkea kivaa sulla on luvassa tällä viikolla niin eiköhän se oo selvää, että jokainen heräisi aamulla pirteänä uuteen viikkoon, jos eläisi samanlaista elämää. Ymmärrettävää, että kyseinen viikko ei ole ihan normaali, koska olet lomalla... Toki käyt töissä ja puuhaat mitä ikinä puuhaatkaan, mutta elämäsi saattaa kuulostaa joidenkin korvaan todella "helpolta", koska omat ongelmat ja stressit painavat harteilla. En puhu nyt itseni puolesta, mutta kaikilla viikot eivät ole niin helppoja :) ps. Rakastan blogiasi suuresti, enkä toivo mitään pahaa tällä kommentilla <3 ihanaa joulun aikaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsessäni aiheutti jopa hieman närää tuo maanantain hehkuttaminen, sillä itselleni maanantait vaan ovat todella vaikeita sillä pitää palata aina mukavan viikonlopun jälkeen "karuun" arkeen, jolloin herätys on klo 6.00
   Toki siis jos itsekin olisin lomalla niin varmasti uuden viikon alku olisi enemmän kuin mukavaa :D
   Ja itse kun olen saanut blogisi kautta sellaisen kuvan että heräilet arki-aamuisin siinä 12 jälkeen :D

   Poista
  2. Aivan samalla tavalla maanantait tarkoittavat minulle uurtamista ja kaavamaista arkea siinä missä muillekin - paitsi nyt tietenkin, kun olen lomalla. Aivan samalla tavalla minäkin teen töitä ja olen aikeisemmat vuodet käynyt koulua yms. Pidän kuitenkin aina maanantaista, olipa sitten tiedossa ihana loma viikko tai raskas viikko töissä :) Pidän vain siitä, että alkaa uusi viikko ja siitä odotuksesta mitä viikko tuo tullessaan, vaikka se sitten tarkoittaisikin koulua, aikaisia herätyksiä ja pitkiä työpäiviä.

   Yhdessä vaiheessa minulla oli huono unirytmi, koska minulla ei silloin ollut koulua eikä töitä (paitsi tämä blogi) niin kyllä heräilin silloin vasta 12 jälkeen. Se oli kuitenkin vain muutaman viikon jakso ja jos kerran olen noin blogiini kirjoittanu niin ei kannata olettaa, että asia olisi aina noin. Herään yleensä aina arkisin ajoissa, menen töihin ja hoidan asioita yms. :)

   Kannattaa muistaa, että tämä blogikin on vain pintapuoli elämästäni ja arkeni on todellisuudessa ihan tavallista arkea. Ja minullakin on elämässäni samanlaisia onglemia, stressiä ja vastoinkäymisiä kuin kaikilla muilla :) Harva vaan nuosta asioista kirjoittaa nettiin kaikkien luettavaksi.

   Kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ja samoin sinulle :))

   Poista