15 joulukuuta 2013

SHORT HAIR, DON'T CARE


Alan nyt vihdoin olla vähän tottunut näihin lyhkäisiin hiuksiin ja nämä ovat nyt myös paljon kivemmat, kun pääsin myös niistä huonoista latvoista eroon. Pakko kyllä sanoa, että olo on paljon kevyempi ja freesimpi ilman pidennyksiä. Alku oli vain kaikista pahin, kun olin tottunut niihin pitkiin ja paksuihin hiuksiin. Olen nyt ottanut käyttöön mahdollisimman hoitavat tuotteet, hiustenkasvua edistävät shampoot ja seruminet sekä lukenut ravintoaineista, jotka vaikuttavat hiustenkasvuun. Nyt vain enää vaaditaan sitä kärsivällisyyttä.. 




Takki Zara // Tekonahkaliivi New Yorker // Neule SheInside // Housut Pull & Bear // Kengät Bik Bok // Kello Michel Kors

Tänään olen viettänyt ihanan rentoa sunnuntaipäivää. Lähdimme lounaalle erään hotellin ravintolaan jossa olemme käyneet syömässä monet kerrat aikaisemminkin. Kyseinen paikka on aivan ihana maisemineen ja ruokineen. Lounaamme venähtikin vähäisen ja päätimme syödä oikein pitkän kaavan mukaan. Oli ihana viettää aikaa koko perheen ja isovanhempien kanssa hyvän ruuan merkeissä. Innostuin myös kuvailemaan tuolla hotelilla aika paljon ja ajattelinkin postata huomenna lisää fiiliskiä tuosta lounaastamme. 

Ensi viikolla meillä onkin jo koko viikko suunniteltu ohjelmaa täyteen. Huomenna ajattelimme suunnata Ostravaan shoppailemaan, tiistaina menemme laittamaan kynsiä sekä jalkahoitoihin, keskiviikkona menen Jonathania vastaan Prahaan ja ajattelimme samalla käydä kiertämässä Prahan joulutoria. Ja vaikka mitä muuta! Kannan kuitenkin koko ajan kameraani mukana ja viimeistään aina iltaisin pääsen postailemaan teille kuulumisia päivästä. 


Oikein mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille 


68 kommenttia:

  1. Noi lyhkäset sopii sulle tosi hyvin!! :-) ne on ihanat! Sulla on aina niin ihania vaatteita ja olet tosi kaunis miten joku voi olla noin täydellinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja voi miten ihnasti sanottu <3 Kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen.. :)

      Poista
  2. noi kyllä sopii todella hyvin sulle! :)

    VastaaPoista
  3. Noi lyhyet on paljon paremmat. Näytät nyt paljon asiallisemmalta ja ikäseltäs! Ja tarkotan hyvällä, ei niissä pitkissä ollu mitään vikaa, mutta nää on paremmat. ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Itse kyllä täällä kovasti odottelen, että nämä hiukset alkaisivat nyt pikku hiljaa vähän kasvamaan! :D Viihdyn kuitenkin paljon paremmin niissä pitkissä hiuksissa :)

      Poista
    2. Jooo itekki tykkään pitkistä enemmän, tässä kasvata kans mut kärsivällisyys ei riitä.:D

      Poista
  4. Upea Nata, aikuisemman näköinen lyhyissa hiuksissa:)!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa aivan mahtavalta jouluviikolta! Haluan toivottaa ihanaa lomaa, vaikka on sanomattakin selvää että sellainen teillä on:D
    Täytyy vielä kehua hiuksiasi, ne näyttää todella kivalta ja fresheiltä <:

    VastaaPoista
  6. Sullahan näyttää luonnostaankin olevan ihan suht paksut hiukset! Oot aivan super kaunis ja noi sopii törkeen hyvin sulle, näyttää ehkä jopa paremmalta kun on tommonen 'malli' eikä hiukset vaan roiku päässä, enkä siis tarkoita etteikö vanhat ois näyttäny hyvältä. :)

    VastaaPoista
  7. tykkään kyllä enemmän noista lyhyistä! :)

    VastaaPoista
  8. kauan tuolta prahasta kestää tuonne teidän lomaasunnolle?:) uiui sul on kivaa ohjelmaa luvassa! ihanat vaatteet niinku aina, rakastan sun tyyliä ku sul on niin kivoja vaatteita natsaa hyvin yhteen ja on just ku sulle& oot niiin kaunis<3 ! innolla oottelen postauksiasi joka päivä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama tunti :) Todella kiva kuulla, että olet tykännyt ja aivan ihanasti sanottu <3 Kiitos kovasti ja kiitos sinulle mukavasta kommentistasi :)

      Poista
  9. Oon aina ihannoinu pitkiä hiuksia naisilla ja omia hiuksiani oon kasvattanu jo vuosiavuosia ja ihmettelen tätä vähän itekkin... mutta noi lyhkäset on sulla IHANAT! Vielä just tolleen että ne on käännetty eestä taaksepäin. Oi että :)! Pidä toi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! Tarkotuksena toki on nyt saada nämä omat kasvatettua pitkiksi, mutta siinähän menee nyt hetki :D Hiljaa kuitenkin hyvä tulee :)

      Poista
  10. Aivan upea oot lyhyillä hiuksilla!! Tosi kauniita kuvia susta <3

    VastaaPoista
  11. Ootko ikinä miettinyt että ehkä blogisi lukijat kehuvat noita lyhyitä hiuksia siksi ettet enää näytä yhtä hyvältä? Naisethan ovat tunnetusi kieroja, ja monet haluavat "kilpailijoidensa" näyttävän mahdollisimman huonolta. :D Mitä mieltä Jonathan on tosta "poikatukasta"? :D Mun mielestä oot todella paljon pliisumman näköinen noilla hiuksilla ja päin vastoin useimpia kommentteja; näytät todella paljon nuoremmalta! Sinusta kyllä ehdottomasti huomaa ettet viihdy noissa hiuksissa, näytät kuvissa vaivaantuneelta etkä katso kameraan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enempi mä miehillä pitkän tukan oon nähnyt, kun tuon mittaisen mikä Natalialla on nyt... Blaah mulla ei oo ikinä ollut käsitystä, että poikatukka näyttäisi tuolta ja jos näin on, niin olen elänyt aikas pitkään poikatukalla, heh :D Mun mielestä Natalia näytät todella hyvältä noilla hiuksilla ja vanhemmalta (hyvällä tavalla)! Tiedän että jokaisella saa olla mielipiteensä, mutta onhan se totta että idea menee siinä vaiheessa ohi jos tarkoitus on ennemmin pahoittaa toisen mieli...

      Hyvää Joulun odotusta ja nauttikaa <3

      Poista
    2. Olen huomannut tämän aivan saman naisten käytöksessä, itsekin voin suoraan sanoa, että Natalialle sopii paljon paremmin pitkä tukka. Mulla on itsellänikin pidennykset ja olen koittanut olla ilman niitä. Myönnän, olo oli freesi ja kevyt, mutta pitkä tukka vaan näytti niin paljon paremmalta! Pystyin sitten olemaan lyhyellä tukalla noin viikon verran...kunnes laitoin taas teipit päähän :D Mun mielestä Natalia ei kuitenkaan näytä näissä kuvissa mitenkään vaivautuneelta, enkä mene edes sanomaan, että tuo lyhyt tukkakaan ei Natalialle sopisi, mutta pitkä oli kyllä näyttävämpi! Toki on fiksumpaa olla ilman pidennyksiä, jos ne huonontavat oman tukan kuntoa. Olen itsekin huomannut, että oma tukka ei meinaa sitten millään kasvaa, kun on pidennykset päässä, en vaan tajua miksi! :D

      Poista
    3. :DDDDD ootko tosissasi, keneltä se on pois jos joku muu näyttää paremmalta? Toki ymmärrän että voi herättää kateutta mut kuka terve tulis tänne kehumaan vaikka itse ei tykkäisi ollenkaan? :D Lisäksi en myöskään usko kommenttien paljoa vaikuttavan Natan mielipiteeseen ja aikomukseen kasvattaa pitkät hiukset:)

      Poista
    4. Tasan ei mene anonyymi onnen lahjat, jotkut vaan on upeita luonnostaan:) asenteesi kusee, tosta on poikatukka kaukana! Mahtaa olla elämäsi kovaa :D ……….. Hyvältä näyttää natalia! Kateus on kamalaa, se syö sisältä päin, vai mitä anonyymi ;D

      Poista
    5. Anonyymi 3.15 : Ihan ensimmäiseksi, olen sanonut varmaan sata kertaa täällä blogissa, että kyllä minustakin ne pitkät hiukset olivat paljon kivemmat ja kyllä tunsin oloni niissä paljon kivemmaksi. MUTTA haluan kasvattaa pitkät omat hiukset ja olen nyt sellaisessa tilanteessa, että mitään muuta vaihtoehtoja ei ole, kuin vain olla näillä omilla hiuksilla. Puolen vuoden päästä hiukseni alkavatkin olla jo ihan kivan pituiset ja muutaman vuoden päästä hiukseni ovat pidemmät mitä ne olivat pidennysten kanssa. Ja sitten saan ylpeänä olla pitkillä hiuksilla, jotka ovat vielä ihan omani. Kyllähän nyt omat hiukset voittavata tekotukan milloin tahansa. En halua löytää itseäni vielä kymmenen vuoden päästä käyttämästä pidennyksiä.

      Toiseksi, minulle on aivan se ja sama mitä mieltä muut ovat hiuksistani. Teen hiusteni kanssa juuri niinkuin itse haluan ja parhaaksi näen. Minusta nuo omat hiukseni ovat myös kivat eivätkä ollenkaan huonot :) Varsinkin nyt, kun olen jo alkanut tottumaan niihin.

      Ja hiukseni eivät ole nähneetkään mitään poikatukkaa.. "Poikahiuksita" puhuessa puhutaan yleensä tällaisista hiuksista http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRERvxiyEzRJ4MHIkoJ051zqPep88jAyH8yAm3RwsCRSXDgR7rGiQ tai vielä lyhyemmistä. Mutta nyt kun kuitenkin kysyit niin Jonathan on todella iloinen siitä, että olen päättänyt kasvattaa omia hiuksiani enkä käytä enää pidennyksiä. Hänen mielestään olen oikein söpö ja kaunis noilla hiuksilla :)

      Makuasioithan nuo ovat :) Ja minusta on ihana, että näin moni lukijoistani kannustaa minua olemaan omilla hiuksilla ja kasvattamaan niitä <3

      Poista
    6. Aivan pakko kommentoida - nämä hiukset on ihan oikeasti sata kertaa paremmat! Liian pitkät platinablondit hiukset on vaan kerta kaikkiaan mauttomat (rehellisesti sanottuna niistä tulee mieleen leikellyt bimbot, glamour-mallit ja pornotähdet). Lyhyemmät ovat paljon hienostuneemmat ja arvokkaammat - ja kuten joku jo sanoi, sopivat Natalian ikäiselle.

      Poista
    7. Oon vähän järkyttynyt tuon anonyymin kommentista. Se, että sä ehkä harrastat tuota "kilpasiskosten kehumista" (=toisin sanoen haukkumista) ei todellakaan tarkoita että me muut lukijat harrastaisimme sitä. Omasta mielestäni Natalia näytti todella upealta pitkässä (teko)tukassa, mutta pakko sanoa että nämä lyhyemmät hiukset näyttää huomattavasti terveemmiltä ja paksummilta. Kyllä oma tukka aina pidennykset voittaa :)

      Suosittelen Natalia sulle biotiinin ja sinkin syömistä (ja muista pitää huoli myös kalsiumin saannista!). Oma tukka kärsi pahasti vaalentamisesta ja latvat lyhenivät huomattavasti. Meni pitkän aikaa ettei latva enää katkennut samaa tahtia mitä juurikasvua ilmestyi. Oikeilla hiustenhoitoaineilla pääset varmasti hyvin eteen päin, mut tässä pari vinkkiä joilla itse sain tukkani taas elpymään:

      - Biotiinin syöminen. Tätä ei kannata syödä jatkuvasti vaan pikemminkin kuureittain. Itse olen todennut toimiviksi Biotiini Forten (eläinbiotiini, jota saa mm. apteekista, maksaa noin 15e/60pilleriä) mutta jos haluaa halvemmalla päästä niin esimerkiksi iHerbistä saa tilattua yhtä vahvaa biotiiniä n. 4 eurolla ja pillereitäkin taitaa olla tuplasti enemmän :)
      - Sinkki. Joillakin biotiini aiheuttaa hieman finnejä, muttei kuitenkaan huomattavasti ja ne lähtevät kuitenkin heti pois kun kuurin lopettaa, joten suosittelen sinkin syömistä biotiinin rinnalla. Tosin, tekeehän sinkkikin hyvää iholle, kynsille ja hiuksille :)
      - Pesuvälin pidentäminen. Tukkani kului kamalasti silloin kun pesin sen joka toinen päivä. Pikkuhiljaa aloin pidentämää pesuväliä ja nykyään pesen hiukseni 1 tai 2 kertaa viikossa. Likaisempina päivinä laitan tukan kiinni tai laitan kuivashampoota :)
      - Kuumuudelta suojaaminen. Sanomattakin selvää että esimerkiksi jatkuva hiusten lämpökäsittely kuluttaa hiusta, joten sitä on hyvä vähentää. Saunankin kuumuus kuluttaa tukka, joten saunomisen ajaksi märkä pyyhe hiusten suojaksi :)
      - Erilaiset öljyhoidot. Kun tietää olevansa koko päivän kotona niin voi huoletta lätkii hiusten latvat öljyn peittoon. Esimerkiksi kookosöljy on toiminut itsellä loistavasti! Sillä voi myös siloittaa latvat suihkun jälkeen, kun levittää pienen(!) määrän pyyhekuiviin hiuksiin.

      Varmasti moni näistä saattaa olla tuttuja sulle, mut kirjasimpa vielä ylös jos joku muukin haluaa ottaa vinkkiä :) Etenkin itsellä nämä ovat toimineet ja tämä vaalennettu haperotukkakin alkoi vihdoin ja viimein kasvamaan.

      Erittäin hyvää joulun odotusta sinulle Natalia :) <3

      Poista
    8. Ihanasti kirjoitettu kommentti, Natalia! Todella tökerö kommentti anonyymiltä tuo missä Jonathanin mielipidettä kysytään... Tottakai hän rakastaa sinua ja ulkonäköäsi oli sitten minkä pituiset hiukset tahansa... Ja ymmärrän tuon ettei halua olla koko eläämänsä koulussa pidennyksiin! :) omat hiukset on maailman parhaat! Ja todella kauniisti hiukset ovat näissä kuvissa :)

      Poista
    9. Anonyymi 13.12: Kiitos tuhannesti, että näit vaivaa ja kirjoitit minulle kasan vinkkejä tänne hiusten kasvatukseen liittyen :) Kaikki vinkit tulevat todella tarpeeseen <3

      Ja kiitos teille kaikille muillekin aivan ihanasti kommenteista :) Minulla on kyllä aivan ihania ihmisiä täällä blogissa lukijoina <3

      Poista
  12. Rehellisesti omasta mielestäni sekä pitkät että lyhyet hiukset sopii sulle tosi hyvin mutta totta kai noi omat hiukset on mukavaa vaihtelua ainaisiin pidennyksiin. Itse kanssa käytinnpitkään hiustenpidennyksiä ja nyt tässä ollaan muutamia kuukausia pärjätty omalla tukalla ja hyvin on mennyt!:) Uudet hiustenhoitotuotteet jäivät kiinnostamaan joten onko niistä mahdollisesti tulossa postausta ja arvosteluja hiustenkasvun edistymisen kannalta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)) Tämä alku on aina hankalin, kun on tottunut niihin pidennyksiin ! Lopussa sitten kuitenkin kiitos seisoo, kun omat hiukset ovat terveet ja pitkät :) . Ajattelin tehdä tammikuussa kunnon kattavan postauksen kaikista vinkeistä joita olen täältä blogin kautta saanut ja todettut itse vielä hyviksi :) Tsemppiä sinulle hiusten kasvatukseen <3

      Poista
  13. mikähän ihmeen kommentti tuo ylempi oli?? :D Suloiset on nuo oikeat hiuksesi eikä poikatukkaa nähnytkään, oot ku joku keiju :) Tykkään enemmän kuin pidennyksistä. Kaunista.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanasti sanottu :) <3 Kiitos kivasta kommentistasi!

      Poista
  14. millaisia shampoita/seerumeita yms käytät, edistääksesi hiustenkasvuasi? :) itsellänikin ollut hakusessa jo jonkin aikaa, sillä täällä samanlainen projekti menossa! Sinulla on ihanat hiukset :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tehdä näistä heti tammikuussa kunnon kattavan postauksen ja tällä viikolla on tulossa myös vinkkausta yhdestä uudesta hiusmaskista josta olen tykännyt kovasti :) Tällä hetkellä minulla on kuitenkin käytössä Bio+ hiustenkasvua edistävä shampoo sekä seerumi ! Todella monilla oli hyviä kokemuksi kyseisistä tuotteista täällä blogissa ja mitä netistä siitä luin niin moni muukin oli noista tykännyt :) Itse en osaa vielä sanoa, koska en ole vielä noita montaa viikkoa käyttänyt :D !

      Poista
  15. Olisin myös itse kiinnostunut kuulemaan , minkälaisia hiustenhoitotuotteita käytät tällä hetkellä ja minkälaisia ravintoaineita syöt?:) itselläni myös hiusten kasvatus prosessi menossa ja olen pahasti koukuttunut pidennyksiin! Tsemppiä sinulle paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin tuohon ylempään kommenttiin jo tuosta shampoosta ja seerumista :) Ja kattavampi postaus on tulossa heti tammikuussa! Nyt joulukuussa minulla on ihan älyttömästi kaikkea niin haluan ihan rauhassa kasata kaikki mahdolliset jutut tuohon hiusten kasvatus postaukseen :)

      Siskoni on hyvä esimerkki siitä miten hänen hiuksensa ovat kasvaneet, kun hän ei ole käyttänyt mitään pidennyksiä. Hänellä oli kaksi vuotta sitten saman pituiset hiukset kuin minulla ja nyt hänen hiuksensa ovat toodella pitkät, aivan älyttömän hyvässä kunnossa ja paksut :) Ja vieläpä ihanan vaaleat! Hän tosin onkin hoitanut kunnolla hiuksiaan ja pitänyt niistä huolta.. Ja sitten on minä jonka hiukset ovat jumittaneet tässä vaiheessa nämä vuodet, koska en ole vaivautunut kunnolla pitämään hiuksistani huolta.. Pidennysten kanssa tuli suoristelua ja föönailtua hiuksia päivittäin, mikä ei tietenkään tee kovin hyvää ja en tietenkään pystynyt käyttämään yhtä hoitavia tuotteita pidennysten kanssa kuin mitä nyt pystyn :)

      Kiitos ja samoin sinulle <3 Hiljaa hyvä tulee.. :)

      Poista
  16. Siis en vaan käsitä miten joku voi luulla, että me jotka sanomme, että omat hiuksesi on upeat, emme voisi olla vilpittömästi sitä mieltä? Nuo on aivan ihanat ja nimenomaan mukavat ja ihanan kevyet verrattuna siihen pidennys pehkoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. Ja makuasioitahan nuo ovat :) Toisesta pidennykset olivat paremmat ja toisesta taas nämä omat hiuksnei ovat paremmat. Kyllä itse viihdyin paremmin pitkissä hiuksissa, mutta en halua käyttää enää pidennyksiä.. Haluan kasvattaa omat hiukseni terveiksi ja pitkiksi :) Kiitos kovasti !

      Poista
  17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  18. Näytät niin upealta noilla lyhyilla hiuksilla <3 Love them!

    VastaaPoista
  19. oot niin upea ja sulle sopii hyvin lyhyet hiukset ! :) olisiko sulla mitään ideoita mitä voisi antaa äidille joululahjaksi ?:) jotain ihan perus..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Hmm.. Vaikea sanoa, kun en oikein tiedä mistä juuri sinun äitisi voisi tykätä ja minkä hintaista lahjaa olet ostamassa! Ehkäpä jotkut liput johonkin teatteriin tai konserttiin (jos siis äitisi jostain tuollaisesta välittää), lahjakortti kasvohoitoon/hierontaan, tai jos äitis tykkää esimerkiksi Iittalan tuikuista tai mariskooleista tai jotastain vastaavasta, ehkä joku kirja josta äitisi voisi pitää ja sen seuraksi suklaata, pehmeät paketit ovat myös varmasti mieluisi (aamutakki tai joku vastaava), voithan myös kerätä äidillesi jonkun kivan paketin jossa olisi esim. joku kaunis kynttilä, servetit, tuoksusaippua, kynttilä, äitisi lempiherkkua tai ihan mitä vaan :) Toivottavasti tästä oli jotain apua ! Äitis arvostaa varmasti eniten sitä ajatusta, että olet halunnut ostaa jotain hänelle mieluisaa vaikka lahja olisikin joku ihan pieni juttu :)

      Poista
  20. Todella kivat nuo lyhyet hiukset ja ihana asu :)

    VastaaPoista
  21. Mulla on sama tilanne edessä, pitäisi ottaa teipit pois koska oma tukka on niin kärsinyt mutta tuntuu siltä että sit kun on lyhyet hiukset ni näyttää niin hiireltä, eikä yhtään naiselliselta tai nätiltä eikä olis yhtään mukava olo ittensä kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kopioin nyt tähän tuon saman esimerkkini siskosta, jonka kirjoitinkin tuonne ylemmäs :D

      "Siskoni on hyvä esimerkki siitä miten hänen hiuksensa ovat kasvaneet, kun hän ei ole käyttänyt mitään pidennyksiä. Hänellä oli kaksi vuotta sitten saman pituiset hiukset kuin minulla ja nyt hänen hiuksensa ovat toodella pitkät, aivan älyttömän hyvässä kunnossa ja paksut :) Ja vieläpä ihanan vaaleat! Hän tosin onkin hoitanut kunnolla hiuksiaan ja pitänyt niistä huolta.. Ja sitten on minä jonka hiukset ovat jumittaneet tässä vaiheessa nämä vuodet, koska en ole vaivautunut kunnolla pitämään hiuksistani huolta.. Pidennysten kanssa tuli suoristelua ja föönailtua hiuksia päivittäin, mikä ei tietenkään tee kovin hyvää ja en tietenkään pystynyt käyttämään yhtä hoitavia tuotteita pidennysten kanssa kuin mitä nyt pystyn :) "

      Lopussa se kiitos seisoo ja mieti sitä tunnetta, kun omat hiuksesi ovat ihanan pitkät ja hyvässä kunnossa :) Nopeasti niihin hiuksiin tottuu ja siitä ne sitten lähtevät kasvamaan! Ja voin luvata, että tulet huomaamaan miten paljon kevyempi olosi on ilman pidennyksiä :)

      Poista
  22. Onko sulla luonnonkiharat vai ootko kihartanut noi :) Onko sulla muuten joskus ollut pitkä tukka ja miks oot leikannut sen noin lyhkäseks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kihartanut :) On ollut joskus pitkä tukka, mutta pari kolme vuotta sitten värjäni hiukseni lähes tummiksi ja sen jälkeen takasiin vaaleiksi kotona värinpoistoille. Tuon jälkeeni hiukseni olivat jo kärsineet jonkun verran. No siitä sitten puolen vuoden päästä päätin värjätä hiukseni uudestaan tummiksi.. Ja sitten taas takaisin vaaleiksi. Voit vain kuvitella miten hiukseni ovat kärsineet, kun olen peräkkäisinä päivinä laittanut niihin värinpoistot kotona. Siitä sitten hiukseni katkeilivat. Sen jälkeen niitä on myös leikattu kerroksittain ja vaikka mitä.. En siis ikinä ole halunnu lyhyitä hiuksia, mutta tuolloin nuorempana en ymmärtänyt ollenkaan miten pitkään joutuisin maksamaan tuosta tyhmyydestäni. Ei kannata lähteä kotona itse tekemäään värinpoistoja - ikinä :D

      Poista
  23. Aivan ihanat! Sopii sulle niin hyvin! Ehkä mäkin uskaltaisin ottaa pidennykset pois ja kasvattaa niitä omia hiuksia :) se vaan tuntuu niin oudolta olla yhtäkkiä lyhyillä hiuksilla, kun on kumminkin tottunut niihin pitkiin ja niistä ehkä vähän enemmän tykkääkin. Mut kyl se sit varmaan palkitsee kun omat hiukset on kasvanut niin pitkiksi ettei pidennyksiä tarvitse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Voi kuule.. Tiedän nin hyvin tuon tunteen :D Siihen kuitenkin aika nopeasti. Alku vain on se pahin ! Lopulta kuitenkin se odotus sitten palkitaan :)

      Poista
  24. Mun mielestä toi lyhyt tukka sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  25. http://www.iltalehti.fi/viihde/201312150215232_vi.shtml

    Onko tuo Anna Abreun kaksoisolento siskosi? Näyttää sinulta, mutta nimi eri sekä hiusten väri=)

    VastaaPoista
  26. Millaset fiilikset sulle jäi noista Goldenlocksin pidennyksistä? Olivatko millaista laatua?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvät :) Olin tyytyväinen pidennyksiin! Ehkä ne lähtivät lyhentymään ja ohentumaan ihan vähän nopeammin mitä olen muutenut tottunut..

      Poista
  27. oot paljon aidomman ja kivemman näkönen lyhyillä hiuksilla!

    VastaaPoista
  28. etkö oo aatellu ostaa klipsejä ja käyttää niitä vain juhlissa jne? :)

    VastaaPoista
  29. Suosittelen Biotiini Strong hair & nail :) Tuo on suhteellisen uusi tuote, siinä on saman verran biotiinia kuin eläinten biotiinissä mitä moni aiemmin söi. Maksaakin vain reilun kympin paketti. Itse syön kuureittain, kaksi kuukautta aina putkeen ja sitten noin kuukauden tauko. Joskus on ollut puolenkin vuodenkin tauko. Joskus myös olen ottanut esimerkiksi ensimmäisen viikon kaksi tablettia päivässä mutten ole huomannut mitään eroa. Moni lopettaa liian aikaisin kun ei tuloksia heti näy, itselläni juuri tuolloin tauon aikana hiukset kasvaa huimasti! Ainakin kaksi kuukautta täytyy syödä ja tosissaan muistaa joka päivä ottaa tabletti että alkaa tuloksia näkyä. Minulla kasvanut parhaimmillaan yli kolme senttiä kuukaudessa hiukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes biotiini! Ite oon toisella paketilla. Mutta miks täytyis pitää tauko?

      Poista
    2. Itselläni ainakin hiukset kasvaa paremmin just tauon aikana :) Netistä joskus luin tuon ohjeen.. Voi toki varmaan syödä jatkuvastikkin. Mulla on myös tosiaan ihanasti kasvanu ripset ja kulmakarvatkin! Valitettavasti muutkin karvat :D

      Poista
  30. Olet kyllä aivan upea ilmestys lyhyilläkin hiuksilla! Ja musta tuntuu että vaikka tekisit mitä hiuksillesi näyttäisit silti kauniilta :D Ja vaikutat vielä niin hyväsydämmiseltäkin, ihanaa että tuollaisia ihmisiä on olemassa <3
    Ihanaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  31. Huh, ompa upeet hiukset!! :) ja tuo sun takki on ihana :) innolla odottelen lisää kuvia tsekeistä jos haluat laittaa :)

    VastaaPoista