30 joulukuuta 2013

MY YEAR 2013 1/2

En edes aikaisemmin ollut ymmärtänyt miten paljon olen tämän vuoden aikana muuttunut ja kasvanut ennekuin aloin selailemaan noita kuvia läpi ja samalla lueskelin vanhoja postauksiani. Vuoden aikana oli kiva huomata miten tyylini on muuttunut ja olen ehkä pikku hiljaa alkanut enemmän löytää sitä omaa tyyliäni. Oli myös kiva huomata miten paljon olen tämän vuoden aikana kehittynyt bloggaajana ja löytänyt myös tälle blogilleni "oman tyylin". Tällaiseltä kuitenkin näytti minun 2013 vuoteni pähkinänkuoressa! Tästä ensimmäisestä osasta löytyy tammi-kesäkuu.Viime vuonna vuotemme vaihtui ystävällämme kotibileissä, jossa iltamme sujui todella kivasti. Pelasimme juomapelejä, ammuimme raketteja ja tanssimme! Todella onnistunut ilta siis. 


Mitään muuta kovin erikoista tammikussa ei sitten tapahtunutkaan. Kävin töissä sekä koulussa. Aivan tavallista arkea vain!Helmikuun alussa juhlin koulussa penkkareita. Vähän huvittaa, koska en valmistunutkaan nyt syksyllä. Tai kaikki kurssithan minulla tuli sykysllä kasaan ja samoin kirjoitukset, mutta siirsin lakitukseni keväälle, jotta saan pitää ihanat juhlat kesällä ulkona. Jotenkin nyt talvella se valmistuminen ei olisi tuntunut samalta kuin sitten kesäkuun alussa. Ja haen kuitenkin jatko-opiskelemaan keväällä niin eipä tuo vaikuttanut suunnitelmiini mitenkään muuten kuin, että saan pitää juhlat kesällä. Ja tietenkin oli kiva, että pääsin juhlimaan penkkarit ihanien koulukavereideni kanssa. Helmikuussa kävin myös mm. Innan keikalla The Circuksessa ystäväni Noran kanssa. Meillä oli ihan älyttömän hauska ilta ♥. Maaliskuussa elämässä ei tapahtunut mitään kovin erikoista ainakaan kuvien perusteella. Keskityin aikalailla kirjoituksiin lukemiseen ja tietenkin itse kirjoituksiin. Kirjoitin keväällä englannin ja psykologian, jotka menivät ihan hyvin. Huhtikuussa vihdoin ja viimein hankin itselleni kunnollisen ja hyvän kameran. Sen myötä innoistuin myös paljon enemmän valokuvaamisesta ja olen koko loppuvuoden tässä parhaani mukaan harjoitellut ja vihdoin oppinut tekemään kaikki säädöt aina manuualisesti. Tällä hetkellä olenkin todella innostunut valokuvaamisesta! 


Avasimme myös "kevät-/kesäkauden" ihanalla brunssilla meidän parvekkeellamme. Toukokuun ihan alussa juhlimme tietenkin vappua kavereidemme kanssa meillä. 


Melkein heti vapun jälkeen suuntasin Tsekkiin lomailemaan. Vietimme samalla päivän Prahassa shoppailen ja ihastellen keväisen kaunista kaupunkia. 


Samalla reissulla kävimme myös Itävallassa sijaitsevassa outletkylässä sekä Wienissä. Kovin paljon emme ehtineet Wieniä kierellä, koska aivan kamala kaatosade yllätti meidän ja päätimme suosiolla mennä Wieniin toisella kertaa paremman ja ajan kanssa. 


Toukokuussa aloitimme myös kevään/grillaidut meidän parvekkeellamme. 
Heti kesäkuun alussa juhlimme siskoni 18 vuotis synttäreitä. 


Sen jälkeen lähdimme kahdeksi viikoksi Espanjan lämpöön lomailemaan. 


Kesäkuun lopussa juhlimme vielä minun 20 vuotis synttäreitä meillä kavereideni kanssa ja suuntasimme illaksi vielä Summer Heattiin tanssimaan. 


... Loput kuukaudet tulevat seuraavassa osassa!

1 kommentti: