25 joulukuuta 2013

CHRISTMAS EVEHei hei ! Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava ja rauhallinen jouluaatto. Meillä aatto sujui kokonaisuudessaan oikein hyvin. Valkoista joulua emme päässeet tänä talvena viettämään tai oikeastaan sää oli kokonaan tyypillisen talven vastakohta. Aurinko paistoi lähes siniseltä taivaalta ja lämpöasteetkin kohosivat melkein + 10 asteeseen, mutta eipä se lopulta edes haitannut, koska meillä oli täällä "kotona" muuten niin ihanan jouluinen tunnelma. Aamumme alkoi perinteisesti riisipuurolla ja tällä kertaa riisipuurosta manteli päätyi isoisämme lautaselle. Tsekissä on tapana aloittaa jouluaaton aamu syömällä pullaa ja sekä muita makeisia ja siksi meidän pöydästä löytyi tänä jouluna puuron lisäksi korvapuusteja sekä pipareita. Iltapäivä sujui rennoissa tunnelmissa sohvalla löhöillen ja valmistellen ruokia iltaa varten. Illan hämärtyessä oli ihana laittaa kaikki jouluvalot sekä takka päälle. Sen jälkeen vuorossa olikin joulupäivällinen. Istuimmekin pöydän ääressä nauttien herkullisista ruuista ja jutellen monta tuntia. Minulle ainakin yksi joulun kohokohdista on juurikin tuo ruokailuhetki jolloin istumme koko perheen kanssa saman pöydän ääreen nauttimaan hyvästä ruuasta ja toistemme seurasta.

Tällaisissa tunnelmissa sujui siis meidän joulumme. Huomenna suuntaammekin jo aikaisin aamusta lentokentälle ja takaisin Suomeen. Tämä loma täällä meni ihan älyttömän nopeasti, mutta on kyllä todella kiva palata taas koti-Suomeen ja tietenkin odotan nyt innoissani jo uuttavuotta! 


26 kommenttia:

 1. Musta sä Natalia vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä! Vastaat aina niin ystävällisesti ja nätisti kommentteihin! Susta saa vaan niin sellasen kuvan, että ois kiva tutustuu suhun :D Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii miten ihanasati sanottu :) Todella mukava kuulla <3 Kiitos kivasta kommentistasi :)

   Poista
 2. Oii ihania super tunnelmallisia kuvia! (: Teidän joulu näyttää sujuneen ihanasti. =)

  VastaaPoista
 3. Siis missä maassa olit nyt joulun? Nättejä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. kerro joululahjoistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eipä niissä ole tänä vuonna mitään "kerrottavaa", koska toivoin lahjaksi vain shoppailurahaa Miamiin :D :) Lisäksi sain Lexingtonin tyynyn, hajuveden yms. :)

   Poista
 5. ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Tää ei liity tähän postaukseen mut miten usein viikossa peset hiuksesi? Päivittäin, joka toinen päivä vai pari kertaa viikossa? :D Ja mitä joululahjoja toivot ja mitä sait?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pesen hiukset yleensä noin joka toinen päivä. Ja en toivonut tänä vuonna oikestaan mitään muuta kuin shoppailurahaa Miamiin ja sitä sitten sain :)

   Poista
 6. Hassua kun sanot isoisä etkä pappa ja isovanhemmille etkä mummulle ja pappalle/mummulaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas olisi hassua kutsua isoisääni papaksi tai sanoa, että olen menossa mummullaan :D

   Poista
 7. Miksi vastailet kommentteihin kirjakielellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tuntuisi hassulta kirjoittaa pelkästään kommentit puhekielellä :D Kokeilin sitä joskus ja se tuntui todella hassulta! Tämä toimii minulle paremmin näin :)

   Poista
 8. Osaatko suositella jotain hyvää hiusväriä tuhkanvaaleaan sävyyn tai jotain tuotteita :)? Ja tykkään hirveästi kuvistasi! Oletteko enään siljan kanssa väleissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Goldwellin vaahtosävytteitä :)? Itse olen tykännyt niistä kovasti. Ja todella kiva kuulla :)

   Poista
 9. Ihania joulukuvia! (:

  miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 10. On kyllä upeita kuvia! :)

  lifeashobbit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. minkä takia et vastaa kysymyksiin sun ja siljan väleistä kun hänkin niihin vastaa? :D eikai se nyt niin salaista ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olekaan mitään salaista, mutta minun ei tarvitse täällä blogissa vastata mihinkään kysymyksiin, jos en itse halua. Vaikka kirjoitan julkista blogia ja olen täällä kertonut avoimesti olevani Siljan kaveri niin en ole mitenkään tilivelvollinen lukijoilleni tai kenellekään muulle kaverisuhteistani. Ymmärrän, että ihmiset ovat uteliaita, mutta itse en tule tätä asisa ikinä netissä tätä enempää käsittelemään. Toivottavasti ymmärrät :)

   Poista