07 marraskuuta 2013

SKYLINE @THE TIGER + VIP-PAKETIN ARVONTA

Osa teistä onkin jo varmaan tämän syksyn aikana ehtinyt kuulla Skyline -bileistä, jotka järjestetään Helsingissä The Tiger nimisessä yökerhossa. Bileet on järjestetty tänä syksynä jo kahteen kertaan ja nyt 15.11 olisi seuraavien vuoro! Tuolloin 15. marraskuuta on luvassa varmasti todella ikimuistoinen ilta, jota ei kannata jättää välistä. Meillä sattui vielä todella hyvä tuuri, että seuraavat Skyline -bileet järjestetään juuri tuona viikonloppuna, koska Jonathan täyttää samana viikonloppuna vuosia. Meidän ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että missä haluamme synttäreistä juhlistaa eli suuntaamme kaveriporukallamme The Tigeriin tuolloin juhlimaan. Alkuillasta on luvassa beer pongia ja myöhemmin illasta muun muassa sumopainia. Ja jos itseä ei nuo niin innostani niin ainakin on hauska katsella ja yllyttää kaverit sumopainimaan keskenään. Tarjolla on myös niin hattaraa kuin popcornia ja tietenkin hyvää musiikkia. Kuulostaa aika hauskalta, eikö? Facebook -tapahtuman löydät tästä

Ja nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa VIP-paketteja kyseiseen tapahtumaan. Tälle kertaa jaossa on kolme VIP-pakettia joiden sisältö selviää sitten tarkemmin voittajille, mutta sen verran voin paljastaa, että tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä. Kilpailuun osallistut, kun käyt tykkäämässä Skylinen facebook -sivusta (tästä) ja sen jälkeen kommentoi sähköpostiosoitteesi tähän postaukseen. Voit myös kertoa miksi juuri sinun pitäisi voittaa VIP-paketti sinulle ja ystävällesi kyseiseksi illaksi! Huomioithan kuitenkin, että bileet ovat K18. 


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Toivottavasti mahdollisiman moni teistä pääsee paikalle tuolloin perjantaina ja kovasti onnea teille kaikille kilpailuun!

73 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vou mikä tilaisuus! :) Olisi kiva päästä pitkästä aikaa tuulettumaan ulos kunnolla kavereiden kanssa, kun takana on pidempi sairasloma ja antibioottikuurit jotka estivät kokonaan "normaalin" elämän (olo oli karmea ja voimat nolla). Tää olisi ihan mahtipontis loistava juttu!
  hennikoo@gmail.com

  Ps. tuo linkki vie tuon tapahtuman sivuille, onko tarkoitus? :) kuitenkin painoin osallistu ja tykkäsin itse sivusta!

  VastaaPoista
 3. Osallistun kilpailuun! Olisi ihan mahtavaa voittaa tämä, pääsisin kavereitten kanssa juhlimaan pitkästä aikaan.
  En ole ollut pitkään aikaan tuulettumassa joten tämä olisi oiva mahdollisuus. :) Tykkäsin kyseisestä fb sivusta!
  merit946@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. osallistun kilpailuun!
  nanniw@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin! Siis huh huh mikä kilpailu, toi olisi enemmän kuin täydellinen. Olen itse juuri kesällä täyttänyt 18vuotta, enkä ole Tigerissä vielä kertaakaan käynyt vaikka kaikki kaverit sanovat, että tosi hieno mesta. Joten jo sen puolesta olisi mahtavaa päästä. Mutta ehkä kuitenkin ykkös juttuna olis se, että minulla ja poikaystävälläni on 3vuotis päivä juuuri tuona 15. päivänä. Tämä olisi enemmän kuni täydellinen ylläri rakkaalleni :) :D Arvonta osui aikalailla hyvään saumaan, nyt vaan pidän sormat ja varpaatkin ristissä, että oni suosisi minua.

  petunia.yli@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana ollaan! :)
  ottiliaa95@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kaverini synttäreitä juhlitaan juuri tuona viikonloppuna joten tömä vip-paketti olisi aivan täydellinen, eikä pitkään aikaan ole tullut käytyä missään joten olisi enemmän kuin mahtavaa jos voitto osuisi kohdalle! :)

  petra.sievala@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mulla on synttärit just tollon 15.11 ja vielä on vähän mietinnässä mihin mennään nii ois mahtavaakin mahtavampaa voittaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho sähköposti jäi näköjää laittamatta: emilia.nystrom@vantaalainen.com

   Poista
 9. wouu sounds good!!

  olivia.niemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Olisi ihana saada tälläinen vip paketti, kaveriporukka on niin meneväistä ja kaikki ovat aina eri paikoissa ja eri paikkakunnilla, että olisi kiva saada tälläinen hieman erikoisempi tilaisuus niin että porukka varmasti innostuisi Helsinkiin lähtemään ja näkisi ihmisiä porukassa pitkästäaikaa :) Moni on myös Tigeria kehunut, mutta itsellä ei ole ikinä tilaisuutta ollut päästä tuonne, Helsingissä kun muutenkin tulee vietettyä todella vähän aikaa. Toivottavasti tällä kertaa onnistaa, olisi ihana yllättää porukka tälläisellä spesiaalijutulla!
  noorasanden@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ei ole tullut pitkään aikaan käytyä stadin yöelämässä.. tämä palkinto voisi hyvinkin korjata tilanteen! :D jenni-lamsa@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Osallistun:)!
  Haluaisin niiiiin helsingin yöelämään ku alkaa nää samat naamat tääl kotkassa kyllästyttää ja oon aina halun tigerii :) lisäks ois ihana piristää parast kaveria jolla ei elämä ihan oo menny suunnitelllusti.
  emmm_94@windowslive.com

  VastaaPoista
 13. Mukana!
  js0252@edu.turku.fi

  VastaaPoista
 14. Ja mukana ollaan 8)
  paputzi@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Tykkäsin ja osallistun! Täytän itse juuri kyseisen viikon maanantaina (11pv) 18 vuotta joten olisi ihan huippua päästä heti tulevana viikonloppuna tommosiin bileisiin:) Lisäksi itse olen Tampereen suunnalta joten Helsingissä tuskin tulee muuten niin kauheesti biletettyä!
  juliasalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Tykkäilty on ja bileisiin olen suuntaamassa. VIP-paketti tekisi tietenkin illasta paremman kun saisin kaveritkin roudattua mukaan :D
  ajaviagem@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Olisi kiva päätä pitkästä aikaan Helsingin yöelämään!! :) miisa.misukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mulla kans kaveri täyttää sillon pyöreät 20v, ois siisti lahja kun Stadissa kuitenkin ollaan, ni oispahan joku päämäärä :)
  the_juliaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kaverilla olisi tuolloin synttärit ja olis mahtavaa viedä hänet tuonne! :)
  laura.piritta.ojala@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Osallistun arvontaan! minja.pelt@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Osallistun! :)
  pauskuu (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 22. rami.eltokhy@gmail.com

  VastaaPoista
 23. rami.eltokhy@gmail.com

  VastaaPoista
 24. mariannan-@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 25. heiddddi@gmail.com

  Tykätty :) Töiden keskellä olisi taas kiva päästä viettämään kavereiden kanssa mukavaa vapaa-aikaa!

  VastaaPoista
 26. Tykätty ja mukana ollaan! :)
  matilda.soini@outlook.com

  VastaaPoista
 27. ankkuuu-@hotmail.com
  osallistuisin kilpailuun ja mun pitäis voittaa kyseinen vip paketti koska olen tehnyt 3 viikkoa putkeen töitä tyyliin joka päivä, töitä yhdelle vkolle kertynyt n. 60h joten en ole pitkään aikaan nähnyt omia kavereita / saanut käydä juhlimassa heidän kanssaaan! ja tuo viikoloppu on myös vapaa joten olisi ihan parasta voittaa tuo kyseinen palkinto, olis ihan huippua päästä hieman nollailemaan:)

  VastaaPoista
 28. saana.heija@gmail.com

  VastaaPoista
 29. laitilajenni@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Koska teet sen koti postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa mitään päivää :) Tuo asuntopostaua vie kuitenkin aikaa niin kuvailun kun postauksenkin kannalta. Ja haluan tietenkin tehdä postauksesta niin kivan kuin mahdollista eli en halua mitenkään hoppuilla tai hätäillä sen kanssa :)

   Poista
 31. Oi vitsi, juuri tuolloin ollaan porukalla tulossa Helsinkiin, täältä keskisuomesta !:) ois kyllä mahtavaa päästä kattoon Tigerin bileitä;)

  maija_@windowslive.com

  VastaaPoista
 32. niinams@luukku.com
  Kaverilla on synttärit ja koska omia synttäreitä en tällä porukalla päässy viettämään, niin ois hienoo viettää kaverin synttäreitä sitte ihan kunnolla hyvässä porukassa! :)

  VastaaPoista
 33. voisitko kertoa pari blogien ylläpitämiseen käytettyä ohjelmaa? :) kiitos paljon jo etukäteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en ihan ymmärtänyt, että millaisia ohjelmia tarkoitat :o :D?

   Poista
 34. Mukana ollaan, oisi mahtavaa päästä ison kaupungin baariin bilettää, maalta kuin olen niin hirveästi en ole käynyt isommissa kaupungeissa bilettämässä. Tykätty, iikku94@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kuulostaa ihan loistavalta ! Eli siis mukana ollaan :)
  oona.sihvola@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. nellii1na@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Sari.kemppi@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Jasm-in@luukku.com

  Mun poikaystävä täyttää 15.11 22 niin ois mahtavaa päästä juhlimaan sen synttäreitä tonne! Ja harvoin pääsee isompaan kaupunkiin juhlimaan niin ois kyllä ihan mahtava juttu :)

  VastaaPoista
 39. laura.koivisto@hotmail.fi

  VastaaPoista
 40. Ois ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa vähän viihteelle kaiken stressin keskellä! :)

  anna.kivikari@hotmail.fi

  VastaaPoista
 41. soniaberkinfand@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Olisi kiva päästä kavereiden kanssa juhlimaan pitkästä aikaa helisivola92@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. oii ! kaverini olisi dj'näkin tuolla

  mvalkyrie@gmail.com

  VastaaPoista
 44. kati.laitinen2@gmail.com

  VastaaPoista
 45. wilma.johanna.alicia@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ollaan parhaan ystävän kanssa aina haaveiltu kotibileistä jenkkien tyyliin, punaset muovimukit, kaljatynnyrit, hyppivät cheerleaderiblondit ja heidän jenkkifutis-poikaystävänsä enkä tiedä miks mut tää tuo niin kaiken edellä mainitun mieleen :'D
  Eli paras ystävä ja poikaystävä mukaan vaikkakin blondit on jo värjätty ja cheerleadingkin lopetettu ;)

  wilma-jan@hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. anni.ylimaa@hotmail.com
  Hei! Haluaisin kovasti voittaa liput bileisiin. Haluaisin vietttää kavereiden kanssa unohtumattoman illan ja samalla voisimme juhlia täysi-ikäisyyteeni pääsemistä, kun se oikeana päivänä ei onnistunut kaikkien ystävieni kesken. Nyt siihen olisi oiva mahdollisuus ja olisi hauskaa viettää hauskaa iltaa hauskojen rientojen keskellä. Ja saada rentoutua ennen kuin minulla ja kamuillani koulujutut painavat päälle. Olisi siis ihana voittaa ja samalla hemmotella ystäviäni!

  VastaaPoista
 48. jennyy.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 49. oon ollu kuukauden tipattomalla ja tekis mieli ens vkl korkkaa :) haha

  m-milla@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. mukana mukana!!:)
  pauliinape@gmail.com

  VastaaPoista
 51. salmi.pinja95@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Osallistun!

  marieveliina@luukku.com

  VastaaPoista
 53. tiia.rantala@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. susanna.tolmunen@hotmail.com

  Olisi aivan mahtavaa voittaa kyseinen VIP-paketti, olen ollut nyt joka viikonloppu kiinni töissä ja olisi jo aika siitä irrottautua. Ikinä en ole Helsingissä saakka käynyt baarissa, mutta nyt olisi hyvä aika jos sen voittaisin :)

  VastaaPoista
 55. tykätty! :)

  postiakialle@gmail.com

  VastaaPoista
 56. nea_91@luukku.com

  Moi! :) Mun parhaalla ystävällä on tällä viikolla synttärit ja olisi niiin mahtavaa päästä juhlimaan hänen tärkeetä päivää varmasti Suomen parhaisiin bileisiin! Tiedän että se merkitsisi hänelle todella paljon! :) En pysty edes sanoin kuvaamaan kuinka upeeta olis voittaa! Toisi muutenkin vähän piristystä tähän pimeeseen vuodenaikaan! :) Pakko muuten vielä sanoa että tykkään sun blogista todella paljon! :)

  VastaaPoista
 57. nea_91@luukku.com

  Moi! :) Mun parhaalla ystävällä on tällä viikolla synttärit ja olisi aivan mahtavaa päästä juhlimaan hänen tärkeetä päivää varmasti Suomen parhaisiin bileisiin! Tiedän että se merkitsisi hänelle todella paljon! :) En pysty edes sanoin kuvaamaan kuinka hienoa olis voittaa! Toisi muutenkin vähän piristystä tähän pimeeseen vuodenaikaan! :) Ja haluun vielä kertoa että tykkään sun blogista todella paljon! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 58. camillanposti@hotmail.com !! :)

  VastaaPoista
 59. ira.gustafsson@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. heippa natalia!
  musta olis aivan mhtavaa päästä tonne, sillä monesti on puhuttu että pitäisi helsinkiin päin taas lähteä siskolle kylään ja baariin!
  voin kuvitella että on mahtavat bileet tiedossa ja olisihan tuo kokemus :). kkatja__@hotmail.com (2 alaviivaa)

  VastaaPoista
 61. ähh, kone lagas.. :/ mutta jos tää ei tullut vielä niin:

  olis mahtava kokea toi koska kuulostaa hienolta ja ei oo tullu käytyä usein siellä asti juhlimassa,
  vaikkakin ystäviä helsingissä päin asustaa, näkisi heitä samalla viettäen laatuaikaa ja hauskan viikonlopun. :) kiva kilpailu ! kkatja__@hotmail.com (2 alaviivaa)

  VastaaPoista