09 marraskuuta 2013

FROM MY INSTAGRAM

Jos en nyt ihan väärin muista niin en ole tainnut koskaan tehdä tällaista instagram -postausta. En ole tehnyt näitä siksi, että en itse aikaisemmin tykännyt näistä sitten yhtään ja aina jos jossain blogissa jota luin oli tällainen postaus niin selasin sen vain nopeasti läpi ja siirryin seuraavaan. Nyt viime aikoina olen kuitenkin alkanut tykkäämään näistä. Miten voikaan mieli muuttua. Minusta on ollut kiva katsella aina vaihteluksi näitä kuvia muiden blogeista ja kiva lukea niitä pieniä kuvatekstejä kuvien alta. Kysyinkin tuolla Natalia Oonan fb-sivulla, että mitä mieltä te olette näistä ja postaus saikin jonkin verran kannatusta niin ajattelin, että kokeillaan edes kerran.  Kuva viime kesältä / Aivan älyttömän hyvä lainaus ja niin totta / Sain meikkejä postissa Avonilta, kiitos! / Kokeilin vähän erilaisia laineita hiuksiini youtube tutoriaalin avulla. Kuva kaivarista, kun kävimme siskon kanssa siellä kahvittelemassa. Muistan vielä hyvin, että nämä alkoivat olla ensimmäisiä viileitä syyspäiviä / Uudet meikkisiveltimet ja uusi punainen huulipuna, jota en ikinä oppinut käyttämään / Aivan ihana kaulakoru, jonka sain Choiesilta / Lemppari Niket ! En malta odottaa, että pääsen ostamaan sitten Jenkeistä toiset näiden kaveriksi.Jättinuttura / Aamupalan syömistä rauhassa ja vanhojen lehtien selailua / Syksyi saapui ja tänä vuonna saimmekin nauttia aivan upeasta ruskasta / Tsekkeihin lähdössä Päivän asua Tsekeistä / Shoppailua Ostravan kauppakeskuksessa ja välissä kävimme nappaamassa frappuccinot mukaan / Asu joka ei ikinä päätynyt blogiin, koska oikeastaan kaikki kuvat olivat täysin epäonnistuneita minun osaltani tai huonosti tarkentuneita. Kaivoin talvitakit ajoissa esille tänä vuonna. Mikään talvitakki ei minusta voita lämmintä ja pehmoista Canada Goosea / Päivän asu, joka näkyi täällä blogissakin / Siljan kanssa lentokentällä lähdössä Tukholmaan Tukholmassa navigointia Lumia 1020 avulla. Ilman tätä olisimme varmasti eksyneet monet kerrat / Kaunis syksyinen Tukholma / Selaisin yksi päivä kuvia Espanjasta ja vitsit miten ikävä tuli tuonne lämpöön / Kävimme viime viikonloppuna moikkaamassa ystäviämme ja samalla katsomassa heidän uutta asuntoa sekä heidän ihania koiriaan

 Mitä piditte postauksesta? Haluaisitteko jatkossa nähdä näitä aina silloin tällöin?

41 kommenttia:

 1. Silloin tällöin näitä ehdottomasti! :-) näitä on kiva katsella tykkäsin tästä postauksesta :-)!

  VastaaPoista
 2. Musta nämä on kivoja postauksia ja haluaisin nähdä näitä sulla täällä silloin tällöin lisää:) jos näitä laittaa tyyliin 2x/vko niin näistä tulee tylsiä, mutta harvemmin nämä on mukavaa vaihtelua ja mielenkiintoisiakin:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Ja olen samaa mieltä, että esim. kerran kuussa voisi olla hyvä ! :)

   Poista
 3. Hmm, jos merkki on Avon, niin eikö se taivu Avonilta? Eikä Avionilta? :) voin olla väärässäkin, mutta ehkä haluat korjata jos se noin menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ylimääräinen i oli ihan vaan typotus siellä välissä :) Kiitos, kun sanoit asiasta!

   Poista
 4. En tykkää :( teit tästä tylsän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva, jos voisit vielä perustella että mikä tai miten tein tästä tylsän?

   Poista
 5. Noi kuvatekstit olisivat voineet olla allekkain numeroituna 1,2,3 ja 4 olisi musta ainakin selkeempi lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea ! Pitääkin seuraavalla kerralla laittaa ne esimerkiksi noin :)

   Poista
 6. Itse en pidä näistä ig-postauksista, näitä tuppaa olemaan vähän turhan paljon joka blogissa ja ne laskee omasta mielestä blogien tasoa. :/ Muuten sulla on tosi kivoja postauksia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi ja kiva kuulla, että muuten olet tykännyt :)

   Poista
 7. Samaa mieltä, nää on kivoja postauksia siellä muiden postauksien seassa silloin tällöin! Kiva nähdä uusia kuvia mitä ei välttämättä ole täällä blogin puolella näkynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja olen kyllä itse samaa mieltä!

   Poista
 8. Oletko sattumoisin lukenut tuosta BOY-merkistä? Joissakin blogeissa siitä on ainakin ollut mainintaa :) jos olet, olisi kiva tietää mitä mieltä olet koko asiasta :) kaunis Natalia ja tälläiset postaukset ovat kivoja, mutta ei liian usein :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura P. :n kommentti Sharonin postauksesta :

   "Kirjoituksesi oli hyvä, sillä epäilen monen nuoren Boy-fanin olevan tietämätön merkin ja logon taustoista. Boy on aikanaan ollut todellinen kulttimerkki, ja jo 1980-luvulla Madonna ja monet muut suositut artistit pukeutuivat sen vaatteisiin. Ei siis liene ihme, että myös tämän päivän tähdet hamuavat Boyn vaatteita.

   Boy Londonin perustaja Stephane Raynor oli todellakin 1970-luvulla syntyneen punk-liikkeen yksi avainhenkilöistä. Punk-alakulttuuriin kuului olennaisena osana kapinointi ja anarkia. Tärkeässä roolissa oli myös pukeutuminen, jolla osoitettiin yhteenkuuluvuutta ja viestittiin alakulttuurin aatteesta “valtaväestölle”. Boyn logo on siis osa tätä kapinaa. Vaikka logo onkin hyvin kyseenalainen, ei sen tarkoitus ollut puolustaa natsiaatetta, vaan ennemminkin haistattaa pitkät yhteiskunnalle ja aiheuttaa pahennusta. Logo oli siis irroitettu sen alkuperäisestä kontekstista huomionhaku tarkoituksessa ja se käännettiin tässä tapauksessa symboloimaan tietynlaista vapautta. Saman tyylistä symboliikkaa ilmeni punk-kulttuurissa muuallakin.

   1970-luvun punk-liikkeellä ei myöskään itsessään ollut mitään tekemistä uusnatsismin kanssa. Tyylillisesti yhtymäkohtia kyllä löytyy, mutta uusnatsismissa kyse on ennemminkin 1960-luvulla syntyneen skinhead-liikkeen ääri-ilmentymistä. Harmillista on toki se, että tällä hetkelläkin trendikäs tyyli on saanut siitä syystä hieman kyseenalaisen leiman."

   Niin ja kiva, että pidit ! Kiitos :)

   Poista
  2. Selasin kommentit läpi ihan sen takii, kun odotin tuleeko tästä aiheesta kommenttia. No ei siinä mtn. pahaa, että ihmiset keskustelee aiheesta ja osoittaa mielipiteitään, kuhan mua ei savusteta sen takia, jos vaikka päädyn pitää London boyn paitaa ;) (ja siis musta ano 10.01 esitti hyvin kysymyksen näistä boy-merkin vaatteista. ottaa päähän ku jossain päin nettiä porukka keuhkoaa tosta merkistä ihan hulluna ja hyvä kun ei natsiksi hauku sen käyttäjiä :))

   Poista
 9. Tää oli tosi kiva postaus ja oli ihanan paljo kuvia kerralla, joten näitähän vois tulla aina pitemmän ajan päästä toisesta :-) kattelin yhen sun videopostauksen nyt vasta ja vitsi oot ihana tyyppi! Noita jaksaa katsoa loppuun asti kun oot niin luonnollinen ja ihanan pirtsakka <3 niin ja mistä muuten nuo niket on? Tai onko ne nike 5.0 v4 vai mitkä? Oon yrittänyt kyseisiä metsästää netistä kun omalla paikkakunnalla niitä ei ole mut ei kauheasti oo näkyillyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon <3 Ja olen ostanut nuo Niket pari vuotta sitten ihan Intersportista ja kyseessä on Niken free run 3 :) Toivottavasti löydät jostain !

   Poista
 10. nää on musta tälleen aika-ajoittain mukavaa luettavaa! kuhan ei laita koko kuun kuvia samaan postaukseen! mut tällasen kokonsena musta hyvä :)
  olisin kiinnostunut tietämään tosta choiesista! jos sieltä tilaa, meneekö tullin kautta yleensä vai riippuuko tilauksesta? vai tuleeko kokonaan ilman tullia? :) kiitos etukäteen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit :) En ole nyt 100% varma, mutta jos oikein olen ymmärtänyt niin vaatteet tulevat EU:n ulkopuolelta eli silloin saattavat jäädä tulliin. Tullin sivuilta löytyy varmasti enemmän tuosta infoa ja googlettamalla "tullilaskuri" löydät laskurin, jolla voit laskea mahdollisia tullikuluja. Itselleni tosin on tullut kolme pakettia tuolta, eikä yksikään ole jäänyt tulliin .. :)

   Poista
 11. Ig-postaukset tuntuvat silllä tavalla vähän turhilta, että niitä samoja kuvia on nähnyt jo aiemmin. Postauksesta ei tavallaan saa mitään uutta irti. Älä ainakaan useasti ala tällaisia postaamaan. Mielestäni huonontavat blogisi tasoa, joka on muuten tosi korkea :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi :) Ajattelin, että voisin tehdä tällaisen esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kerran kahdessa kuukaudessa! :)

   Poista
 12. Heippa :) Luin tuon sun tammikuun postauksen opiskelusta. Kerroit siinä hakevasin ensi keväänä oikeustieteelliseen. Onko suunnitelmat pysyneet samana? Oletko jo aloittanut pääsykoekirjan pänttäämisen? Ja jos tulevaisuudessa pääset ko. kouluun niin olisi tosi kiva, jos tekisit postauksen siitä. Olen nimittäin itsekin kiinnostunut lukion jälkeen aloittamaan opinnot oikeustieteellisessä. Vielä yksi kysymys, kun olet abiturientti ja minä vasta ykkönen, niin osaisitko kertoa mihin aineisiin SINUN mielestä kannattaa panostaa?

  Mulla olis aina niin paljon kehuttavaa näihin parhaimpiin blogeihin, joten tiivistän kehut aina tähän; <3. Sä oot yksi niistä parhaimmista bloggaajista! Kiitti jo vastauksestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ovat pysyneet suunitelmat samana. Ja en ole aloittanut lukemista, koska pääsykoe kirjat julkaistaan vasta keväällä :) Eli eipä tässä ole mitään mitä voisin vielä päntätä :D Kannattaa tietenkin yrittää suoriutua kaikista aineista kunnialla ja muistaa nyt alusta asti lukea hyvin ja tehdä läksyt niin sitten kirjoituksiin lukiessa on helpompaa :) Itse en silloin tajunnut panostaa noihin alkukursseihin ja voin sanoa, että kyllä harmitti ylppäreihin lukiessa..

   Voi miten ihana kuulla ja kiitos oikein paljon <3

   Poista
 13. Voisitko linkata tähän sen youtube tutoriaalin, jolla teit nuo kiharat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=jZBmyokeGNk

   Nuo omat kiharani tosin kaipaavat vielä vähän harjoitusta :D

   Poista
 14. onko niket halvempii jenkeissä vai kui just sieltä aattelit ostaa? laajempi valikoima vai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On paaaljon laajempi valikoima, mitä täällä Suomessa on :) Ja ovat myös ehkä vähän edullisempia, mutta lähinnä tuon valikoiman takia !

   Poista
 15. Opiskeleeko Jonathan jotain nyt tai onko hän opiskellut itselleen ammattia vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä opiskelee, mutta sen tarkemmin Jonathanin asiat eivät tänne blogiin kuitenkaan kuulu, vaikka hän onkin poikaystäväni :D :) Toivottavasti ymmärrät !

   Poista
 16. Oli todella kiva postaus:)
  olisiko mahdollista tehdä vaikka lapsuus kuva postaus vaikka sillee että alottaisit kuvasta jossa oot 1v ja sit vaikka 3v 5v 8v 12v 16v .
  Semmonen ois kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit :) En valitettavasti halua jakaa mitään lapsuudenkuvia tänne nettiin, koska koen ne kuitenkin sen verran henkilökohtaisiksi muistoikseni :D :)

   Poista
 17. Mistä ostit noi meikkisiveltimet? Onko ne aitoo karvaa ja onko niillä helppo meikata ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain siveltimet SheInsidelta ja osa silvetimistä on aitoa karvaa ja osa ei! Olen tykännyt noista todella paljon ja kyllä on :)

   Poista
 18. moikka! sullahan on noi niken kengät ulos? niin osaatko sanoa onko niitä sisäkäyttöön ja mikä niiden nimi on? olisi todella paljon apua jos osaisit kertoa, olen hinkunut sisäliikuntaan noita kenkiä jo niiin pitkään mutta en tiedä mikä niiden nimi on, enkä siksi ole netistäkään niitä sattunut löytämään..kiitos paljon jo valmiiksi!!

  VastaaPoista
 19. Taivutat "Tsekki"- sanan väärin... Ei voi sanoa "tsekeissä", vaan oikea taivutus on "tsekissä". Jos maan nimi olisi "Tsekit", niin sitten taivutuskin olisi sen mukainen mutta kun ei ole. Ei maan nimiä voi vain mielivaltaisesti taivuttaa kuinka haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oikeesti... mitä väliä. Ei olla äidinkielen tunnilla :D ja mielivaltaisesti? Really? Otatko tän nyt näin henkilökohtasesti että ihan raivostut mielivaltaisista taivutuksista :D

   Poista
  2. Puhutaanhan Amerikastakin, että Jenkeissä, Valloissa yms. niin miksei voi sanoo Tsekeissä :D

   Poista