07 marraskuuta 2013

NEW IN

Ihan ensimmäisenä muistuttaisin teitä siitä, että blogikirppikseni päättyy huomenna klo 12.00!! Muistakaa siis nyt käydä tekemässä viimeiset huutonne. Blogikirppikselle pääset TÄSTÄ!

Monet teistä ovat toivoneet postausta noista Tukholman ostoksistani ja olenkin jo noihin kommentteihin vastannut, että en ostanut sieltä kuin muutaman jutun. Päätinkin nyt sitten tähän postaukseen yhdistää nuo Tukholman ostokseni, muutamat ostokset täältä suomesta ja pari juttua jotka olen saanut postissa yhteistyönmerkeissä. Eli tällainen vähän kattavampi postaus siitä, mitä uusia juttuja olen viime viikkojen aikana itselleni hankkinut.  Osa näistä onkin jo ehtinyt näkyä täällä blogissa asu -kuvien muodossa.

Aloitetaan näistä BikBokin kengistä, jotka ostin siis Tukholmasta ja olen aivan älyttömän tykästynyt näihin. Hintaa näillä taisi olla noin 55€. 



Tämän playsuitin sain Choiesilta ja olen aivan rakastunut tähän. Niin upean näköinen! Vielä pitäisi keksiä mihin voisin pukea tämän päälle. Ehkäpä Jonathanin synttäreille? Tai sitten vain suosiolla säästän tämän talveen Miamin matkallemme, jossa tälle varmasti tulee käyttöä. Playsuitin löydät tästä



Paksuille huiveille on aina käyttöä näin syksyisin ja talvisin ja harmaan värinen huivi uupuikin vielä minun vaatekaapistani. Tämän ostin Zarasta ja hintaa tällä taisi olla noin 17€! 



Olen tämän syksyn aikana tykästynyt erityisesti liiveihin. Olivatpa ne sitten nahkaisia, karvaisia tai toppaliivejä. Mielestäni ovat aivan täydellisiä näin syyspukeutumiseen ja niitä voi yhdistellä melkein minkä tahansa kanssa. Nähdessäni tämän SheInsiden sivuilla ei tarvinnut miettiä kahteen kertaan mitä haluan tilata. Tämä on siis saatu SheInsidelta ja liivin löydät tästä



Toinen ostos jonka tein BikBokista Tukholmasta oli tämä valkoinen neule, joka näkyy paremmin esimerkiksi tässä postauksessa. En nyt valitettavasti muista paljonko tällä oli hintaa, enkä uskalla tähän mitään veikkausta nyt heittää. 



Keneltäkään ei varmaan ole mennyt ohitse svetarit, joita on näkynyt paljon niin katukuvassa kuin blogeissa. No mikäs olisikaan ihanampaa ja helpompaa arkisin kuin vetäistä housut jalkaan ja mukava svetari päälle. Tämän harmaan svetarin sain Choiesilta ja sen löydät tästä



Olin jo pidemmän aikaa yrittänyt metsästää Suomesta Gina Tricotissa myytäviä Work Out trikoita menestyksettä. Kerran, kun olin kyselemässä kyseisiä trikoita Itiksen Ginassa niin myyjä totesikin minun olevan varmaan kymmenes ihminen saman päivän aikana, joka noita housuja etsii. Ne siis tulivat ja menivät saman tien. Ette siis arvaa miten iloinen olin, kun löysin ison kasan noita trikoita Tukholman Gina Tricotista. Hintaa näillä oli 29,90€. 



Ihana neule, jonka sain SheInsidelta. Neuleen löydät tästä



Tämän hameen löysin myös Tukholman Gina Tricotista. Olin jo itse asiassa aikaisemmin Suomessa katsellut tätä hametta, mutta sitten Tukholmassa vasta raahasin hameen sovituskoppiin ja tykästyin kovasti. Hinnalla tätä ei ainakaan ollut pilattu nimittäin hame maksoi 12,95€. 


Nämä itse asiassa sain kaupanpäälisiksi Tukhoman BikBokista ja vitsit miten positiivisesti yllätyin miten hyvin nämä toimivatkaan. Jos ette ole kokeilleet niin suosittelen lämpimästi. 


Ja viimeisenä kaksi uutta hiustuotta. Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa L'orealin kuivashampoota ja ensimmäisen kerran kokeilun jälkeen tuo vaikutti todella hyvältä ainut vain mikä ei ollut niin mieleeni oli tuo tuoksu. Itselläni tuli tuosta mieleen jopa vähän miehinen deodorantti, haha. Onneksi noita taisi olla toisessakin tuoksussa eli pitää ensi kerralla kokeilla sitä. Tuo got2b lämpösuoja on sellainen mitä olen aikaisemminkin käyttänyt ja tykännyt kovasti. Suosittelen!


Siinä taisikin tältä erää olla kaikki. Mitä mieltä olette noista uusista jutuistani? Oliko jotain mistä piditte erityisesti? 

46 kommenttia:

  1. heheh, olin jo tulossa laittamaan naurunsekasta viestiä että tässäkö oli ne "pari" ostosta Tukholmasta mutta onneksi luin uudelleen ton tekstin :D
    Kivoja vaatteita vaikka aika perusmassaa settiä onkin:) et taida tykkää käyttää kovin räikeitä värejä tai muutenkaan värikkäitä vaatteita? ps toi sininen liivi.. oih.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no onneksi luit uudestaan :D Tässä tosiaan oli vähän enemmän kuin "pari" ostosta! Ajattelin, että kivempi katsella näitä näin vähän isompi kasa kerralla kuin vain muutama ostos Tukholmasta joista puolet on jo täällä blogissa näkynyt :P Ja tykkään kyllä käyttää värejä, mutta yleensä vain keväisin ja kesäisin. Jotenkin näin syksyllä ja talvella tykkään suosia pukeutumisessa enemmän tummia värejä :)

      Poista
  2. Itelläni on tota kuivashampoota kokeiluna ollu sitä violetin väristä (en nyt muista nimee), mutta sekin haisee kyllä aivan karmeelta.. :D enkä oikeastaan oo ees nähny mitään vaikutusta, hiukset jää edelleen rasvaisen näkösiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D No ehkä sitten en kokeile enää sitä violettia kerta siinäkään tuo tuoksu ei ole niin hyvä ! Muuten kyllä olen itse tykännyt, että tuo toimii oikein hyvin :)

      Poista
  3. noi bootsit ja playsuit sekä toi raitaneule on aivan älyttömän kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) En ensin meinannut ostaa noita bootseja, mutta onneksi menimme vielä uudestaan Siljan kanssa käymään BikBokissa ja samalla sitten nappasin nuo mukaan ! Ja onneksi ostin, koska olen tykännyt noista todella paljon :)

      Poista
  4. Kivoja ostoksia! :) Miä ihailin noita ginan treenihousuja monesta blogista ja olin varma etten itelleni niitä saa... Meinasin kiljua riemusta, ku niitä oli tullu tänne Mikkelinki pieneen valikoimaan! Huippua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Todella kiva, että sinäkin sait nuo treenithousut itsellesi ! Voin kuvitella, että olit yhtä iloinen kuin minä löytäessäni nuo housut! Nuo ovat kyllä aivan ihanat :D

      Poista
  5. Toi pleysuit on aivan mahdottoman ihana ! voi kuinka rakastuinkaan siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on <3 Vitsit kun vaan vielä keksisi, että mihin sen voisin pukea päälle :D

      Poista
  6. mitä noi nenäjutut on mitä sait kaupanpäälle? =DD

    VastaaPoista
  7. Ihan älyttömän kivat noi bootsit!

    VastaaPoista
  8. Mitä noi nenäjutut on ?

    VastaaPoista
  9. täydellinen playsuit!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  10. oot metsästäny work out -legginssejä..mutta do YOU work out? et oo ainakaan päivittäisissä postauksissa puhunu mitään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen nyt taas palannut salille treenailemaan :) En vaan koe mitään tarvetta erikseen mainita siitä täällä blogissa, että "tänään olin taas salilla treenaamassa" . Aivan samalla tavalla, kun en puhu esimerkiksi mitään työasioista tai mainitse erikseen milloin olen ollut töissä.

      Poista
    2. Onko sillä jotain väliä vaikka salilla ei kävisikään? :'D

      Poista
    3. No ei tietenkään ole :) Eiköhän se ole jokaisen oma päätös, että käykö salilla vai ei :D Itse en tosin ainakaan kokisi tarpeelliseksi tuhlata 30€ treenihousuihin ellei niille olisi käyttöä salilla/lenkillä yms. :)

      Poista
    4. musta olisi kiva kuulla vaikka vain joku yksi postaus sun treenailuista. Esittelisit esim lempparitreeni vaatteet ja tarvikkeet, treenilaukun sisällön,tuetko treenaamista jollain tietyillä ruokavalinnoilla ja ylipäätään kertoisit vähän omista treeneistäs vaikka oonki saanu sellasen käsitykse ettet oo mikään innokas fitness tyttönen :) mutta ois kiva kuulla jotain tältäki saralta!

      Poista
  11. Rakastuin tuohon playsuitiin, kelpaisi mullekin voi että mikä kaunokainen!♥:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kyllä on! Vielä vaan kun keksisin, että mihin voisin tuon pukea päälle.. :D Olisipa kesä <3

      Poista
  12. psst! alun tekstissä pari kirjoitusvirhettä :)

    VastaaPoista
  13. Mutta puhut kaikesta mitä teet päivisin, niin on kumma ettet ole salilla käymisestä postannut tai edes maininnut.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En puhu kaikesta mitä teen päivisin. Kerron täällä ehkä 1/3 päivästäni :)

      Poista
  14. Kivoja ostoksia, varsinkin noi trikoot ja playsuit on ihania <3

    VastaaPoista
  15. Noi housut sekä playsuit on ehkä parhaimpia ! :) mitä teet työkseks? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin! Varsinkin tuo playsuit :) Ja tällä hetkellä teen toimistotöitä, mutta syy miksi en ikinä puhu täällä enää mitään töistä on, koska en halua siitä sen tarkemmin kertoa ! Eli olen jättänyt aikalailla nuo jutut kokonaan täältä pois :)

      Poista
  16. Hei, ajattelin tilata ton samaisen tummansinisen liivin PURE LOVE <3 mutta osaatkos yhtään sanoo että mitä kokoa se suurinpiirtein vastaa kun näyttää olevan one size?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana ja todella käytännöllinen :) Hmm.. Sanoisin, että se vastaa parhaiten koko S ! Parhiamman kuvan liivin koosta saat, jos otat mittanauhan käteen ja katsot tuolta sivuilta nuo liivin mitat ja mittailet :)

      Poista
  17. Apua noi treenipöksyt<3 rakkautta ensisilmäyksellä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin on paaljon kivempi mennä salille, kun on uusia treenivaatteet :D Nuo on kyllä niin ihanat!

      Poista
  18. Ihana mekko, neule ja noi housut!! :-)

    VastaaPoista
  19. moi natalia!
    täytyy nyt kyllä kertoa et ihailen sua ihmisenä todella paljon! oon niiiin onnellinen kun blogisi pääsi 20 parhaan joukkoon, ja vaikka et voittaisikaan, niin saat olla hemmetin ylpeä itsestäsi! :) sä olet jo voittaja mun silmissä <3 kaikkea hyvää sinulle kaunokaiken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti ja aivan ihanasti sanottu <3 Kiitos paljon :) Olen itsekin todella otettu siitä, että pääsin tuonne 20 parhaan joukkoon! Tuolla lifestyle -kategorissa on nimittäin niin paljon isoja nimiä :) Ihan mahtavaa <3 Kiitos mukavasta kommentistasi ja kaikkea hyvää myös sinulle :)!

      Poista
  20. laita vaan tuo playsuit sinne synttäreille! oot varmaan upean näkönen siinä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu vaan, että tuo playsuit on vähän turhan lyhyt ja pieni näihin syksyisiin säihin, vaikka juhlat onkin kyseessä :D :/

      Poista
  21. Sä oot voiton ansainnu! Vaik paljon blogeja luen Tää onn paras!!:) Saat olla Nii ylpee itsestäsi, onnee jo nyt toivon että voitat ;) tätä on Nii kiva lukee ja ihania vaatteita! Toi playsuit ja noi bootsit,treenihousut,huivi kaikki Sul on Nii ihana tyyli ja oot oikee kaunotar ja ootte sun poikaystävänkas Nii upee pari<3 ! Jatka samaan malliin ja sun blogiin ei vaan kyllästy;) hyvää syksyn jatkoi! Sun postauksia ootellen=))

    VastaaPoista