05 marraskuuta 2013

BREAKFAST TIME


Minulla on tällä hetkellä unirytmi niin sekaisin, että en edes kehtaa kertoa teille monelta yleensä menen nukkumaan ja moneltako herään. Kovasti olen tässä nyt yrittänyt kääntää tuota rytmiäni, mutta aamuisin siinä vaiheessa kun pitäisi nousta ja ulkona sataa vettä, on harmaata ja pimeää niin jotenkin aina se lämmin ja pehmeä sänky vie voiton. Huomisesta alkaen ajattelin kuitenkin ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni, koska kyllästyttää tämä tunne, että siinä vaiheessa kun herään niin puolet päivästä on jo ohitse. Jos jollain on jotain hyviä vinkkejä siihen miten saada tuo unirytmi kuntoon mahdollisimman kivuttomasti niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan :D. 

Osa teistä jo tietääkin, että saimme viime viikolla vihdoin takaisin maalauksesta meidän viimeisenkin keittiönkaapin ja eilen olin siskoni kanssa hakemassa Ikeasta muutamia pikkujuttuja tänne kotiin. Loppuviikosta olisi sitten tarkoituksena saada kuvailtua asuntopostaus teille. En vielä uskalla luvata mitään päivää, koska haluaisin mielelläni ottaa kuvat mahdollisimman hyvässä valossa eli pidetään sormet ristissä ja peukut pystyssä, että loppuviikosta saataisiin vähän kirkkaampia säitä. 

Nyt kuitenkin alan laittautumaan, koska suuntamme iltapäivällä Siljan kanssa keskustaan hoitamaan muutaman asian ja kahvittelemaan! Mikä olisikaan parempi tapa viettää sadepäivää kuin hyvän ystävän kanssa kahvilassa istuskellen ja vaatekauppoja kierrellen. 


Oikein ihanaa tiistaita kaikille!

46 kommenttia:

  1. kävin äänestää sua koska ansaitset mun mielestä sen äänen <3 oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon äänestäsi :) Aivan ihana kuulla <3

      Poista
  2. En ole pitkään aikaan ostanut verigreippejä, mutta nyt taas heräsi himo niihin! :D

    Oletteko koskaan kokeillut kirkasvalolamppua? :) meillä on ollu makkarissa sellainen jo yhden syksyn ajan ja oikeasti musta tuntuu siltä että se toimisi! Aamulla herää yhtä virkeänä kuin kesälläkin :D Stockalla myyjä kylläkin kehotti panostamaan lampun laatuun että se oikeasti toimisi. Mutta suosittelen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa nyt kun sanoit niin minulla on joskus ollut tuollainen kirkavalolamppu käytössä kotikotonani monta vuotta sitten ja kun aloin asiaa ajattelemaan niin se kyllä taisi oikeasti toimia! Kiitos, kun sanoit tuosta :) Pitääkin suunnata Stockalle katsomaan, jos löytäisin jonkun hyvän kirkasvalolampun, joka olisi kuitenkin vielä kohtuuhintanen :D

      Poista
  3. Itellä karkaa toi unirytmi viikonloppusi, mutta arkena on pakko nousta ennen seittemää töihin. Siks yritänki keksiä jonkun kivan asian jokaselle päivälle, jotta jaksan nousta. :) Eli just aatella että "jes töitte jälkee nään kaverin" tms :DD Se oikeesti helpottaa nousemaan sängystä ja alottaa päivän. Ainaki mulla :)

    Ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana idea! Tuo varmasti piristää kivasti aamulla ja sängystä pääsee helpommin ylös, kun ajattelee miten mukava päivä on tiedossa <3 Kiitos ja kiva, että pidit :)

      Poista
  4. Osta vaikka niitä herätysvaloja, mitkä voi asentaa tuottamaan lisää valoa ja vaikka musiikkiakin kun sun heräämis aika alkaa olla! Ne on kyllä aika kalliita vaan:D Tai jos sulla on joku vitamiinin puutos, että se "masentaa". Mä ostin vasta d-vitamiinia purkissa, en tiedä auttaako vielä kun en ole paljoa syönyt sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen kyllä kuulostaisi hyvältä :D Alkaisivat aamut varmasti vähän mukavammin ja sängystäkin pääsisi ylös :) En kyllä usko, että kyse on mistään vitamiinen puutoksesta, koska syön päivittäin kaikkia vitamiinejä sekä lisäravinteita. Tämä johtuu yksinkertaisesti vain siitä, että menen aivan liian myöhään nukkumaan ja aamulla sitten en jaksa herätä "normaaleiden ihmisten" aikaan, koska olen siinä vaiheessa nukunut vasta muutaman tunnin :D Kiitos kuitenkin kun yrität auttaa <3

      Poista
  5. Ihana Natalia <3 Mua on auttanut D- ja varsinkin C-vitamiinit ihan hurjasti! Mulla oli vähän aikaa sitten sellainen rytmi, että menin lähemmäs kolmelta yöllä nukkumaan ja heräsin yhdeltä. Sitten päätin vain pakottaa itteni heräämään aikaisin, ja vaikka sainkin unta vasta kolmen aikoihin, niin laitoin herätyskellon joka päivä tunnin aikaisemmin. Nyt herään joka aamu 9-10 aikaan (mikä on ehkä myöhäinen jollekin :D) eikä tunnu missään! :) Ne ekat aamut on pahimpia, mut sitten keho tottuu siihen ja alkaa väsyttää jo puolen yön jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa todella tutulta tuo sinun rytmisi :D Nuo ensimmäiset päivät ovat aina pahimmat, jos pakottaa itsensä heräämään aikaisin, mutta illalla ei kuitenkaan väsytä. Seuraavana aamuna sitten houkutus nukkua vähän pidemään onkin jo kahta pahempi :D Pitäisi vaan selvitä noista muutamista ensimmäisistä päivistä.. Kiva kuulla, että olet saanut rytmisi noin hyvin käännettyä! Nyt vaan pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja vaikka miten väsyttäisi aamulla niin vain nousta ylös! :P

      Poista
  6. Huh ihanaa kuulla että joku muukin nukkuu reippaasti aamun ohitse :D (Nimim. vieläkin yöpaita päällä)
    Mulla yleensä auttaa heräämiseen se, että laitan ennen nukkumaan menoa kaihtimet auki, että aamulla valoisuus herättää aiemmin =)
    Toivottavasti saadaan käännettyä rytmit oikein päin haha <3

    http://gunillagreta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on kiva kuulla etten ole ihan ainut, jolla on rytmi näin pahasti sekaisin :D Meillä on tällä hetkellä ollut käytössä pimennysverho eli täällä on saanut nukkua ihan pimeässä vaikka kuinka myöhään.. Ei ole varmasti hirveästi tuo verho auttanut asiaan, heh :D Pitääkin nyt aloittaa vaikka sillä, että emme vede tuota verhoa yöksi alas ja jätämme kaihtimet auki :) Kiitos vinkistä! Ja tsemppiä sinullekin rytmin kääntämiseen <3

      Poista
  7. Mulla itellään taas oon päinvastoin! Viikonloppusin mä oon nukkumassa 9-10, ja kun pidettiin tuparitkin olin vetämässä jo sikeitä 12... Puolestaan taas heräilen 7 aikoihin viikonloppuisin eikä uni vaan yksinkertasesti enää tuu!! Ois kiva että jaksais joskus valvoo pidempääkin tai nukkua pitkään, kerrankin kun voi! :D mulla ei tohon oo mitään vinkkejä antaa, varsinkaan näin syksyllä kun on muutenkin super masentava sää! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, eikä :D Itse tosin tällä hetkellä ottaisin mielummin tuon sinun rytmisi kuin tämän minun.. Päivä tuntuu niin paljon pidemmältä, kun herää aikaisemmin ja asioitakin saa enemmän aikaiseksi! Mutta tosiaan ei varmaan ole kovin kiva, jos aina viikonloppuisinkin (varsinkin jos on jotkut juhlat tiedossa), että väsyttää noin aikaisin! :/ Luin joskus muuten jonkun tutkimuksen, että aamuvirkut menestyvät paremmin mm. työelämässä eli ole vain iloinen tuosta rytmistäsi ;)

      Poista
  8. Etkö käytä levitettä leivällä?:o
    Ihana aamupala oispa itelläki aina aikaa tehdä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä käytän :) ! Tällaiset aamut, kun saa rauhassa laittaa aamupalan ja syödä niin ovat kyllä parhaita! Kelpaisivat minullekin vähän useammin :D

      Poista
  9. Mietin tässä, että haluisitko tehdä asuntopostauksen videolla tai että kuvaat asunnon :D oot ihana pus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tehdä asuntopostauksen ihan vaan kuvina nyt näin ensiksi ainakin :) Katsotaan, jos jossain vaiheessa sitten innostuisin kuvaamaan videonkin :D Kiitos <3

      Poista
  10. Mun mielestä teillä on Siljan kanssa ruvennu postaukset pyörimään saman kaavan ympärillä, kauheesti kaikkia yhteistyöjuttuja ynnä muuta.. Keksikää välillä jotain uutta. Toki ymmärrän, että bloggaamisessa on juuri se haasteena keksiä koko ajan jotain uutta. Silmääni on vain pistänyt,että esimerkiksi sinulla postaukset/tekstit toistavat kerta toisen jälkeen itseään. En sano tätä pahalla, vaan haluan antaa rakentavaa palautetta. Olette molemmat kuitenkin mun lempparibloggaajia:) Pusuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista kuulla, että koet että blogissani on ollut viime aikoina paljon yhteistyöjuttuja. Olen itse todella tarkka siitä, mitä mainostan täällä blogissani ja en todellakaan lähde mukaan kaikkiin yhteitöihin joita minulle tarjotaan. Esimerkiksi tuo OBH Nordican Magic Style Brush oli minusta todella mielenkiintoinen yhteistyö ja mielläni esittelen lukijoille noinkin kätevää ja hyvää uutta laitetta. Olisin voinut esitellä kyseisen jutun täällä blogissa ilman yhteistyötäkin, koska pidin siitä itse niin paljon :) Ja tottakai minusta on aina ihanaa, jos pääsen pitämään teille arvontoja sun muita niin lukijoillanikin on mahollisuus saada tai voittaa itselleen jotain kivoja juttuja.

      Olisi myös kiva kuulla, että millaisia postauksi toivoisit näkevän enemmän blogissani? Mitä tai millaista uutta toivoisit minun keksivän? Ja millaisista aiheista tai millaisia teksetejä toivoisit minun kirjoittavan?

      Poista
    2. Mun mielestä se sun outfit video oli todella hyvä! Sussa on todellakin ainesta sellaiseen pienellä harjoituksella, joten haluaisin sen tyyppisiä postauksia nähdä sulta.. :) En ole outfit videoita kovin paljon nähnyt suomen blogeissa, niimpä niitä olisi kiva nähdä sulta.

      Poista
    3. Kiva kuulla, että pidit siitä :) Pitääkin nyt taas joku päivä kuvata sellainen ja niinhän se on, että tekemällä sitä oppii !

      Poista
  11. Oo kun sun kuvat on ihanan raikkaan näköisiä ja värisiä! Alkaa heti tekee mieli samaa ruokaa!! :) taas kiva päivitys, niikuin aina! Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  12. oi nam, onpas hyvän näköistä aamupalaa! harmi ettei arkiaamuina tommoista kerkeä tekemään, näyttää kyllä niiiin herkulta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, olisi kyllä ihana jos ehtisi joka aamu syömään noin hyvän aamupalan :)

      Poista
  13. Tää sun blogis on huippu! ootan aina innoissaan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
  14. Ajattelin kysyä sinulta apua pidennys asioissa, tai oikeastaan vain että montako "teippiä" tai sellaista hius palaa tai jotain sinulla on?:) olen tilaamassa teippipidennyksiä, ja en tiedä montako olisi noin suunnilleen hyvä määrä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat pidenyksi ovat Goldenlocksilta Fast & Easy teippipidennykset :) Ja itselläni on 6 pakettia noita pidennyksiä! Se kuinka paljon hiuksia sinä tarvitset riippuu ihan siitä miten paksut omat hiuksesi ovat. Joillekin riittää 4-5 pakettia ja joku toinen voi taas tarkita 7-8 pakettia :D Minulla on itseasiassa tällä viikolla tulossa postausta noista pidennyksistäni !

      Poista
  15. ihania kuvia tulee nälkä noita katsellen :)! asuntopostaus videota odotellessa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja asunotpostaus on siis tulossa ihan kuvina :)!

      Poista
  16. itselläni on arkiaamuisin "auringon nousu" valo en tiedä oikeaa nimeä mutta se valo kirkastuu vähitellen jonka myötä herääminen on helpompaa!! Toi lamppu on myös siitä hyvä koska en tiedä mitään kamalempaa kun herätys 7 aikaan ja suoraan siitä täysvalaistus päälle:D!
    Nää sun postaukset on aivan ihania ja oon saannu paljon uusia ideoita ja inspiraatiota sun postausten myötä:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit tuollainen kuulostaa niin hyvältä :D! Aamu alkaa varmasti paljon mukavammin tuollaisen valon kanssa :) Ja todella kiva kuulla <3 Kiitos mukavasta kommentistani!

      Poista
  17. Etkö käy missään töissä/koulussa, kun voit nukkua noin myöhään? Paras tapa vain yksinkertaisesti on nousta silloin kun kello soi ja ajatella että ihanaa kun kerkeän tekemään kaikkea hyödyllistä päivän aikana. ja ainakun ite herää aikaisin, niin ei tule sellaista että vitsi oon laiska-oloa. käske poikaystäväsi potkia sinut ylös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulua minulla ei tällä hetkellä ole ja töihin minun ei ikinä onneksi tarvitse mennä aamulla tai edes aamupäivällä :) Pakko vain ottaa itseä niskasta kiinni ja nousta vain ylös, vaikka kuinka tekisi mieli nukkua :D Ja enpä voi paljoa Jonathania pyytää minua potkimaan ylös, koska hänellä on oikeastaan yhtä huono rytmi kuin minulla :'D

      Poista
  18. Jotkut sanovat (muun muassa äitini), että melatoniini auttaa nukahtamaan ja sitä suositellaankin esimerkiksi jet lag-oireisiin ja unirytmin muutokseen. Kyseessä ei ole lääke, vaan melatoniini on ihmisen oma luontainen hormoni (ns. "pimeähormoni"), joka auttaa nukahtamaan. Googlettamatta en kehtaa tämän enempää valehdella melatoniinin vaikutuksista, mutta tietoa löytyy kyllä runsaasti netistä! :) Itse en ole koskaan kokeillut, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää.

    - Annie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa olen joskus lukenutkin tuosta, mutta enpä ole koskaan siihen kummemin perehtynyt :) Toivottavasti unirytmi kääntyisi nyt suhteellisen kivuttomasti ihan sillä, että sälekaihtimet ovat yönkin auki niin aamustra heti tulee vähän luonnonvaloa ja että vain kiskon itseni ylös sängystä :D Kiitos kuitenkin kovasti tuosta vinkistä <3 Pitääkin nyt käydä lukemassa kuitenkin lisää tuosta :)

      Poista
  19. Ihanan raikas aamupala♥ :) Täälläkin odotellaan asuntopostaustasi:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)) Yritän saada postauksen pian tehdyksi. Tuo asunnon kuvailu vie kuitenkin enemmän aikaa, kuin tällainen "tavallinen" postaus ja postauksen kasaaminenkin vie aikaa :) Onneksi minulla ei ole nyt viikonlopulle mitään erikoista ohjelmaa suunniteltu niin yritän saada sen silloin tehtyä :)

      Poista
  20. Ajattelee aina herätessä juuri niitä mukavia asioita mitä päivän aika sitten ehtii tekemään, jos ei nuku yli puolen päivän :) Ite joudun heräämään kouluun jo kuudelta aamulla, joten alkaa väsyttämään jo siinä kymmenen ja yhdentoista välillä (illalla). Ensimmäiset päivät ne vaikeimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että kun näistä ensimmäisitä päivistä selviää niin siitä se rytmi sitten paranee.. Eilen heräsinkin jo ajoissa, mutta sitten menin nukahtamaan illalla katsellessani telkkari...... :D Niin tyyppilistä! No eiköhän tämä tästä ja kiitos tuosta vinkistä :) Pitää yrittää ajatella aamulla vain positiiviesti ja mitä kaikkea sitä ehtii nyt jo aamusta tekemään !

      Poista
  21. Vastaukset
    1. Oli kyllä todella hyvää! Kumpa olisi useammin aikaa tehdä tuollaisia :)

      Poista
  22. mä oon syöny melatoniinia sitä saa lääkärin reseptillä ja nykyään kai mun mielestä ilman reseptiäkin =) et ihan hyvin voi apteekista ostaa!! :D se on siis tosiaan ihmisen oma luontainen hormoni, auttaa oikeesti nukahtamaan siitä n.1h jälkeen suosittelen sulle jos on nukahtamis vaikeuksia! siit ei tuu mitään sivuoireita et se on tosi hyvä ollu mulle jo muutaman vuoden jos pitää just saada unta ajoissa :)) ja muuten saatan pyörii sängyssä pitkäänki ennenku saa unta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ja oli todella mukava kuulla ihan omia kokemuksiasi tuosta :) <3

      Poista