04 marraskuuta 2013

9 MINUUTIN HAASTE - OBH NORDICA - MAGIC STYLE BRUSH

Minut valittiin mukaan  Indiedaysin ja OBH Nordican kampanjaan mukaan ja tarkoituksen on toteuttaa 9 minuutin haaste, jostain arkisesta kiireisestä tilanteesta käyttäen apuna OBH Nordican Björn Axén Tools -muotoilusarjan Magic Style Brushia. Postauksen lopusta löytyy myös ohjeet arvontaa, jossa on mahdollisuus voittaa kyseinen lämpenevän muotoiluharjan itselleen!Kyseessä on siis 9 minuutin haaste eli hiustenlaitosta on tarkoitus selvitä yhdeksässä minuutissa. Omaksi kiireiseksi tilanteekseni valitsin arkiaamut. Jokainen teistä varmasti tietää kiireiset arkiaamut, jolloin usein turvaudutaan nopeaan ja helppoon ratkaisuun eli ponnariin tai nutturaan. Kukapa nyt ei aamulla haluaisi nukkua vähän pidempään ja säästää aikaa hiustenlaitossa, joka ainakin ennen oli aina itselleni sellainen, joka vei kaikista eniten aikaa aamuisin. 


Nyt kuitenkin OBH Nordican Magic Style Brush tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun tähänkin tilanteeseen. Kyseessä on siis uudenlainen lämpenevä muotoilu harja, jonka pyöröharjan tiheät ja ohuet piikit erottelevat hiukset ja näin pinnanlämpö jakautuu tasaisesti hiuksiin. Jokaisella on siis mahdollisuus saada kampaajamainen lopputulos kotona ja vieläpä todella helposti. Itselläni on käytössä Macig Style Brush  45 mm koossa eli kaikista isoimpana. Tarkoituksenani on saada aamun takkuisista ja sekaisista hiuksista sileät, vähän latvoista lainehtivat hiukset, jotka sopivat hyvin arkeen! Vaikka pidänkin kovasti aivan suorista hiuksista niin tykkään kuitenkin arkisin pitää hiuksissani kevyitä kiharoita tai laineita hiuksissani, sillä näin hiukset näyttävät luonnollisimmilta sekä ne antavat vähän enemmän ilmettä! 

Tällaiselta hiukseni näyttävät yleensä aamuisin eli tästä lähdetään liikkeelle.


Ihan ensimmäisenä halusin käydä harjalla rauhallisesti läpi hiukseni ja samalla siloittaa ne. Tähän aikaa meni vain muutama hassu minuutti. 


Tämän jälkeen aloin tekemään laineita/kevyitä kiharoita tuonne hiusteni latvoihin. Tuon harjan avulla kiharista/laineista tulee ihanan luonnollisen ja huolettoman näköiset. Kiharoiden tekeminen sujui myös huomattavasti nopeammin kuin tavallisesti, koska tuon harjan ansioista kiharat valmistuivat paljon nopeammin. Kiharoita tai laineita tehdessä on myös hyvä muistaa käyttää hyviä muotoilutuotteita, jotta kihara pysyy hiuksissa varmasti koko päivän, eikä lässähdä heti. 


Ja tällaisia kiharoista muodostui. 


Tuo OBH Nordican Magic Style Brush pelastaa kyllä ehdottomasti minun kiireiset aamut, koska hiuksista saa niin nopeasti ja helposti laitetun ja kivannäköiset. Yhdeksässä minuutissa! Ihanaa ettei enää tarvitse turvautua mihinkään hätäponnareihin sun muihin. Itse ainakin viihdyn aina paljon paremmin hiukset auki ja nyt onnistuu hiustenlaittaminen, vaikka millaisessa kiireessä. Mainitsinko muuten vielä siitä, että tuo Magic Style Brush lämpeneekin aivan hetkessä eli siihenkään ei mene aikaa, että tarvitisisi odotella sen lämpenemistä erikseen. 

Tällaiset hiukset sain siis aikaiseksi laitettua tuossa yhdeksässä minuutissa!Indiedaysin brändisivuilla on nyt myös käynnissä kilpailu, jossa voitte valita minkä harjoista haluaisitte voittaa itsellenne. Osallistumalla äänestykseen voit voittaa itsellesi yhden harjan jokaisessa koossa. Osallistumaan pääset tästä. Kilpailu päättyy joulukuun lopussa. 

Ja muistattehan käydä myös tykkäämässä OBH Nordicasta Facebookissa


Nyt haluaisinkin kuulla, että mitkä ovat teidän pahimmat hiuskatastrofitilanteet? Kilpailuun osallistut kommentoimalla tähän postaukseen hiuskatastofitilanteesi ja jättämällä perään sähköpostiosoitteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Magic Style Brush, koossa 45 mm eli tuo samainen, joka minullani on käytössä! 

Kilpailu on päättynyt!

Ja muistattehan käydä osallistumassa myös kampanjasivun kilpailuun tästä!

xoxo, Natalia

164 kommenttia:

 1. Hiukseni menevät välillä todella pahasti takkuun, ja koska ne ovat myös todella pitkät ja kiharat, on siinä jo ongelmaa tarpeeksi. Aamulla ei ole todellakaan aikaa laittaa hiuksia, kun koulumatkoihin menee 1.5h, joten herätys on jo valmiiksi aikaisin. Usein tulee laitettua se helppo ponnari tai nuttura!

  Osallistun kilpailuun, s-posti: muksis-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. aivan uskomatonta :o siis vähän toi on kätevä! minkä hintasia nuo on? :) oot todella kaunis taas näissä kuvissa ja nuo kiharat sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Pahin hiuspäivä tais mulla olla joskus ylä asteella! En nimittäin malttanut odottaa kampaaja aikaa, niin laitoin äitini leikkaamaan mun hiukset kerroksittain. No lopputuloksesta tuli sitten kaksi kerroksinen tukka... lopulta jouduin leikkaamaan olkapäille ylettyvät hukset :(

  sari.buffy@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Siis voi luoja, miten hyvältä tuo vaikuttaa! Jos ei arpaonni suosi, täytyy varmaan kirjoittaa joulupukilla xD
  Mutta pahin hiuskatastrofini oli aika tyypillinen eli lähdettiin kaverin kanssa vaalentamaan melkein mustasta vaaleanruskeaan. Lopputuloksena oli liukuvärjätty oranssi, joten marssin kampaajalle toiveena vaaleampi väri raitojen avulla. Kampaaja oli kuitenki sitä mieltä, ettei kannata ja laittoi minulle lähes yhtä tumman värin, kuin mikä lähtötilanne oli. Kaiken kukkuraksi jätti vielä tukan kuivauksen kesken, sillä se vei liian kauan aikaa. Varmaan sanomattakin selvää, etten kyseisessä liikkeessä enää asioinut :D

  heidihanninen@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Apua! Toi pelastas mun _joka_ aamun, koska myöhästyn oikeesti joka päivä mun hiuksieni takia! Mulla on lyhyet hiukset ja ne ei pysy kurissa. Ikinä.
  Emmibb-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Luonnonkiharat hiukset, siinäpä vasta katastrofia kerrakseen -.- Suorana pysyy tasan siihen asti kun astuu ovesta pihalle, kiharana elävät myöskin ihan omaa elämäänsä. Eli mitään ei siis ole tehtävissä :D.. paitsi juurikin se nuttura! Ja kiireessä varsinkaan ei tuu mieleenkään ruveta tappelemaan tän pehkon kanssa, eli suosiolla hiukset kiinni vaan.

  Mutta toi harja vaikuttaa aivan ihanalta. Kunpa pääsis kokeilee :)!

  Nonnuli@live.fi

  VastaaPoista
 7. Itselläni koulumatkat kestävät noin tunnin ja ikinä en ehdi laittaa hiuksia kunnolla koska kiharat <3 ja ois kyllä kiva saada tollainen helpottamaan aamuja :) usein tulee lähettyä hiukset ihan miten sattuu koska aika ei vain riitä!
  osallistun kilpailuun : emmi.ayadi@gmail.com :)

  VastaaPoista
 8. Talvisin käytän paljon pipoja, ja sen takia mulle tulee ihan järkyttävän kokoinen takku niskaan jo parissa tunnissa. Se on ärsyttävää. :D haidi_92_@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Tä harja ois mulle todellaki oikea pelastus arkiaamusin! Oon kyllästyny suoristamaan hiukset melkeen joka aamu, eikä se tietty niille hyvääkää tee! En ees tällä hetkellä omista kiharrinta, joten toi tulis mulle tosi tarpeeseen koska aamusin ei siihe hiustelaittoo jää paljon pidempää aikaa kun just ton 10 minsaa!:)
  Eli osallistun toho kilpailuu:
  ellari_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mulla on luonnonkiharat hiukset ja pahinta niiden kans on, jos illalla menee kostealla tukalla nukkumaan ja aamulla pitäisi selvitä mahdollisimman nopeasti töihin - katastrofin ainekset on taattu! :D Mun hiukset on tosi pörröiset ja takkuuntuu herkästi, joten tuo taikaharja olisi varmasti just sopiva mun hiuksille! sähköposti: katariina.alatalo@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kuljen koulumatkat pyörällä, joten tuulisina ja sateisina päivinä olisi sama kun ei laittaisi hiuksia ollenkaan:D ja kouluaamuina ei muutenkaan hirveästi kerkeä hiuksia laitella. tuommonen olis kyllä kätevä, olis kiva voittaa!!:)

  aaaino96@gmail.com

  -Aino

  VastaaPoista
 12. Muistan ikuisesti amiksen ekan koulukuvauksen kun kaverini oli leikannut otsatukan itselleen edeltävänä iltana. No totta kai mäkin sitten halusin otsiksen juuri ennen kuvausta, joten leikkelimme mulle revityn otsatukan pukuhuoneessa askartelusaksilla. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun annoin kyseisen kaverin kajota mun hiuksii. Tulos meinaan oli nyrhitty ja täysin vino kaiken lisäksi, enkä tajunnut tätä kuin vasta kuvien saannin jälkeen. xD

  kataemiliakoo@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Yritin joskus yläasteella vaalentaa hiuksia mustasta vaaleamman ruskeaan ja laitoin värin koko päähän ja lopputuloksena vaaleanruskea tyvikasvu ja mustat muut hiukset. Nykyään kyllä semmonen on muotia :-d
  Maiju96@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. toi ois kyl niin kätevä ! talvisin ku käytän takkia missä on karvahuppu nii hiukset on aina hirveessä takussa heti aamusta :D

  tiinasultsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Minun katastrofitilanteet ovat varmaan samanlaisia kuin monen muunkin kärsimättömän.. Oikeasti varmaan sata kertaa ruskeaan tukkaani oon ostanu jonkun ruskean sävyisen värin joka menee AINA, AINA mustaksi. siinä sitten joka kerta vaalentamaan uudestaan.. :D Arkiaamuisin harjaan vain tukan ja lähden kouluun. Kihartamiseen menee liikaa aikaa, tämä voiski olla hyvä väline siihen ;)

  neatuomaala@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Pahin hius katastrooffi oli kun menin hiusmalliksi kaverilleni (opiskelijalle) aamulla ja meidän oli tarkoitus tehä liukuväri mustiin hiuksiin eli blondata alhaalta, noh meni kaverini mukaan "hiukan" penkin alle, nimittäin liukuväri oli vihreä. VIHREÄ. eikä siinä edes ollut kaikki koska väriä oli päässyt livahtamaan muuallekki päähäni, pääni oli siis käytännössä homeessa. :D Ei kauheesti naurattanut sieltä lähtiessä koska töihin mennessäni asiakkaat hieman ihmettelivät "radikaalia" muutostani, onneksi sain kampaajalle ajan seuraavana päivänä niin ei tarvinnut olla enään homeessa. thank god, ei opiskelijoille enään ikinä. suskid@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Hahaha XD Ala-asteella harjasin etuhiuksiani sellasella ns. tavallisella pyöröharjalla.. Hiukset jäivät harjaan kiinni tosi pahasti, olin yksin kotona ja menin suoraansanottuna paniikkiin. Hain sakset vessasta ja leikkasin harjan + etuhiukset irti.. Siinä sitten oli sellanen siili etutukka, ja olin jo itkukurkussa menossa parturiin leikkauttamaan lyhyeksi kaikki pitkät, paksut ruskeat hiukseni. Parturi ehdotti kuitenkin sellaista, että laittaisi hiuksia takaa tulemaan lyhkästen 'etuhiuksien' päälle ''etuhiuksiksi'' & näin peittäisi mokan. Oli muuten elämäni noloimmat, kauheimmat hiukset!! Enkä tajua mitä mun päässä sillon liikkui kun en yrittäny rauhas niitä selvittää tai odottaa, että joku tulee kotiin auttamaan.. -.-

  penni10@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. pahin katastrofitilanne on varmaan se kun on nukahtanut hiukset märkinä tai nurruralla, nukut pommiin ja hiukset ovat ihan pystyssä ja sojottavat joka suuntaan :D sitten paniikissa yrität suoristaa niitä hiuksia tulikuumalla raudalla ja poltat siinä ne hiukset samalla.. Tapahtuu mulle aivan liian usein tollanen härpäke pelastais mun elämän suunnilleen :D
  meri.halonen@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Ensimmäisenä tuli mieleen eräs viime kesänä tapahtunut katastrofi. Olin viettämässä rentoa vapaa-aamupäivää töistä. Olin tullut suihkusta ja hiukseni olivat märät ja pörröiset. Minulle tuli puhelu, että minua tultaisiin pian haastattelemaan erääseen lehtijuttuun. (Siitä oltiin sovittu aiemmin, mutta en sattunut tyhmänä muistamaan että juuri tänä aamuna haastattelu tapahtuisi.) Minulle annettiin vähän vajaa tunti aikaa valmistautua haastatteluun ja kuvauksiin. Tietenkään tänä aamuna hiukseni eivät suostuneet ojentua suoriksi föönauksen ja suoristuksen jälkeen, sillä sää oli erittäin kuuma ja kostea. Olipa ihanaa nähdä lehdessä kuva itsestäni ja kamalan näköisistä pörrölainehiuksistani, jotka kaiken lisäksi näyttivät likaisilta, vaikka olinkin ne juuri pessyt.. Hiusvärinikään ei silloin ollut kovin upea..

  Tämmöinen on yksi hiuskatastrofini, niitä kyllä löytyy.. :)

  heidi.laaksonen@live.fi

  VastaaPoista
 20. Vau, uskomaton laite! :) Pahinta hiusten kanssa on kostea ja sateinen ilma. Omat jo valmiiksi luonnonkiharat hiukset taipuvat sinne sun tänne ja näyttävät ihan järkyttäviltä! Onneks on ollut suht kuiva syksy! :)
  sohvitiirola@gmail.com

  VastaaPoista
 21. aamulla mulla ei vaan aika riitä kihartamaan tai laitamaan mitenkään hiuksia, vaikka rakastan kun mun hiukset on kiharalla... Koska koulumatka on vaan niiiin pitkä ja bussit kulkee harvoin! Mulla on aina aamuisin hiukset hirveessä takussa ja sojottavat joka suuntan. Siinä harjan kanssa niitä repimään ja pikainen suoristaminen, ja se on siinä. Ja joka ikinen päivä mun hiukset menee todella nopeasti takkuuun vaikka niitä harjaan päivän mittaan. Eli lähes jokainen päivä on katastrofi päivä! Ja tuo olisi ihan varmasti se pelastaja :)

  milana.aleksandrova@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Aamulla ku on kiire töihin niin toi ois niin kätevä! Mun hiukset on pitkät mutta lättänät ja uskon, että tolla sais kaivattua kuohkeutta myös näihin lättähiuksiin :)

  himpula_@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Olin edellisenä iltana laittanut hiuksiini papiljotteja ja pidin niitä yön yli, jotta seuraavana aamuna saisin työhaastatteluun laineita hiuksiini. Kun pääsin työhaastatteluun, mainitsi (onnekseni ja kaikesta huolimatta nykyinen) esimieheni, että minulla oli unohtunut yksi rulla sivuhiuksiin, MAHTAVAA! Olin matkannut kiireessä läpi Helsingin julkisilla kulkuneuvoilla työhaastatteluun papiljotti hiuksissani!!:D Onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin!!:)

  cccandyland@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Mulla oli ennen tommoset samanväriset hiukset kun sullakin, kerran sitten värjäytin juurikasvuni ja siitä tulikin ihan sininen.. Olin sitten kuukauden niin että hiukset oli tyvestä ihan kokonaan siniset :D

  Ninnuli_10@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. siis mitä??? vähänkö kätevä tollanen :-D mulla on varmaan kauheinta ollu kun pienenä onnistuin saada sellasen pyöröharjan niiin jumiin hiuksiin. oli kunnon takussa ja äiti joutu lopulta riuhtoon sitä harjaa oikein kunnolla ja saksiakin jouduttiin käyttään : DD
  andisaywhoa@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mulla on pitkät mutta niin lirut hiukset että en oikeestaan saa niitä mitenkään laitettua ikinä.. Ois kyllä kiva koklaa jos tolla sais vähä volyympia ku tekis laineita:D suoristusraudalla väkertäessä tulee liian kiharat..

  karo_t_@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Aamuisin hiukseni ovat aina ihan hampuilla kun en pysty niitä öisin pitämään ponnarilla.

  kiia.kallio5@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mun katastrofitilanteet on yleensä sitä, että hiukset on yhdistynyt sellaseks jättimäiseks takkupalloks ja meinaa melkein itku tulla niitä selvittäessä. Varsinkin, kun on melkein alaselkään yltävät hiukset, joiden selvittäminen ei tosiaankaan käy hetkessä. Ja varsinkin kun en ole mikään aamuvirkku, joten hiusten laittaminen ei yleensä tule kuuloonkaan.
  reettakovanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. pahin hiuskatastrofi on ollut muutama vuosi taaksepäin kun leikin sytkärillä..joo mun hiukset oikein leimahti palamaan :D!! Menin paniikkiin ja en tiedä mitä söhelsin mutta hiukset onneksi sammuivat yhtänopeasti kun oli syttyneetkin. Siinä sitten latvat oli 10cm yhtä hamppua enkä uskaltanut sanoa tapahtuneesta kenellekkään- varsinkaan kampaaja siskolleni. Pidin hiuksiani kiinni varmaan puolvuotta ja vihdoin kun uskaltauduin siskoni hoiviin hän ihmetteli että miten -aina niin hyvässä kunnossa olevat hiukseni- olivat hamput :D No jotain mumisin vaan eikä kukaan tiedä siitä vieläkään. Ja joo..en ole koskenut sytkäriin sen jälkeen ja kaikki tulet kierrän kaukaa!!!

  Vihdoinkin kun olen saanut terveet pitkät hiukset, olisi hyvä saada jokin kiharrin jotta saisin hiukset kiharalle nopeasti ja -turvallisesti :D!
  miljalindstrom@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. pahin hiuskriisi mitä itelle on sattunut ja sattuu valitettVan usein on se kun edellisenä iltana pestyt klipsipidennykset eivät ole kerenneet kuivata kunnolla aamuun mennessa ja niitä joutuu alkaa föönaamaan ja on pakosti myöhässä koska en liiku ikinä ilman pidennyksiä:D
  toi harja ois kiva koska olen kyllästynyt arkisin vaan suoraan tukkaan kun ei ole aikaa muuhun...

  riikkaxd@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Joskus vaalensin hiuksiani ja väriä oli mahdollisesti jäänyt päähän, kun huomasin seuraavana päivänä sivellessäni hiuksia, että hiussuikale jäi käteen. Onneksi jäi siihen yhteen suikaleeseen. :D

  nenninkainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. minulla on pitkät ja paksut hiukset jotka melkeen aina näyttää suht hyvältä kaikissa tilanteissa oli sitten suorat, kiharat tai siltä väliltä tai kiinni. siltikin löytyy niitä päiviä jolloin mikään ei tahdo miellyttää silmää ja silloin iskee pieni "kriisi", ei sen kummempaa:D +nää menee kyllä aika helposti takkuun! pelastus on yleensä joku ponnari tai nuttura jos hiukset auki ei miellytä

  alppari_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Nukun aina hiukset kiinni sykeröllä. Useimmiten aamulla avatessa ne jäävät rennoille laineille, mutta hirveimpiä ovat ne aamut kun olen erehtynyt kosteilla hiuksilla nukkumaan - latvat ovat taittuneet epämääräisiksi kiharoiksi sojottaen mihin sattuu ja etummaiset hiukset painuneet tyvestä niin, etteivät ne laskeudu kauniisti mitenkään, edes suoristusraudalla! Onneksi on donitsinutturat! :D

  laurasantala@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Mä mietin ja mietin että miten oot saanu noin kivan näköset hiukset aikaan, mutta paljastuhan se! :)

  Siis näitä hiuskatastrofeja löytyy täältä jokaikinen päivä. Sen jälkeen kun mulle laitettiin teippipidennykset ja teipit lähti kuukauden jälkeen, niin lähti myös puolet hiuksista. Kirjaimellisesti mulla oli (ja on...) rotanhäntä hiukset. Kerran myös halusin vaalentaa mustasta yhdessä illassa blodiin (kahdeksan värinpoistoa....), ja tulos oli purukumihius.... Alaselästä leikattiin hiukset tohon korvien alapuolelle, ja siitä lähtien nää on ollut aivan onnettomat. Tuolla laiteella sais myös varmaan hyvin "kohotettua" hiusta tyvestä asti, joka pelastais kyllä nää aamut rottatukan kanssa :D

  hennikoo@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Hiuspäivä ongelmia on joka päivä, tykkään laittaa hiuksiani paljon, mutta aika ei anna aina periksi eli joutuu kans turvautumaan ponnariin tai nutturaan. Tästä ois kyllä mun äitilleki apua kun sekin tappelee joka aamu hiustensa kanssa:)

  jenna-99@windowslive.com

  VastaaPoista
 36. Viimeisin hiuskatastrofitilanne oli kun oli koulukuvaus alkusyksystä. Aamulla olin tehnyt pienet laineet hiuksiin, ja toivoin todella, että ne säilyisivät kuvaukseen asti. Noh, kyllähän jotain oli vielä havaittavissa ennen kuvausta. Kun istuin yksittäiskuvaus penkkiin, mieskuvaajalla meni suu mutruun. Se tokaisi minulle, että sulla vähän töyhöttää ne hiukset tuolta sivulta. Minä sitten haroin niitä hiuksia jonkin aikaa, ja miehen suu meni kuin menikin vain mutrumpaan.. Minä siinä hieman hätäännyin, juurihan minä olin peilistä katsonut, että hiukset ovat ihan hyvin! No kysyin sitten hämilläni onko hiukset hyvin, ja mies ei näyttänyt tyytyväiseltä. Kuvat otettiin ja ilmeisesti ne onnistuivat joten kuten, ja kuvaaja huusi jo seuraavan kuvattavan paikalle.
  Kun sain kuvat kotiini, se oli täysi katastrofi: hiukseni töyhöttivät sivulta ja minulla oli myös se hätääntynyt ilme kuvassa. Kaksi huonoa kärpästä samalla iskulla.

  hankasaina@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mun pahin hiuskatastrofi oli se, kun tarkoitus oli värjätä tyvikasvu platinablondiksi, ja lopputulos olikin aivan kanariankeltainen! Kauhuissani läträsin hopeashampoilla ja lopulta sainkin tyven vähän normaalimman väriseksi... En ole sitä väriä toiste käyttänyt. :D

  tanja_siira@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Pahin hiuskatastrofini tapahtuu juuri silloin kun on kiire,yleensä saan hiukseni hyvin vain ja ainoastaan suihkun ja föönauksen jälkeen, mutta aamut ovat minulle hiusten kannalta pahin kaikista sillä nautin nukkumisesta pitkään, aamuni menee viimeistään mönkään siinä vaiheessa kun alan säätämään pitkän tukkani kanssa ja aikaa ei ole odotella että kiharrin tai ym. muotoilulaite lämpenisi.. :D Osallistun arvontaan:) niina.uusiautti@hotmail.fi

  VastaaPoista
 39. pahinta on ollut se, ku äiti leikkas päivää ennen koulukuvausta mun etuhiukset ja niin..lopputuloksen voi arvata :D häpesin silmät päästäni! tuo muotoiluharja olis lahja taivaasta!

  esushi19@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kun aamulla herään hiukset ovat pörröiset, sähköiset ja kiillottomat, ja niiden laittamiseen menee tosi kauan siksi tuo olisi minulle kätevä :)

  heinonenminna@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mulla on vähän yli olkapäiden pituiset hiukset ja niin ohuet ja hennot (ehkä myös vähän huonokuntosetki..) että aamulla kun herään ne on ihan sykkyrässä! Kutsun sitä itse babytakuksi, kun kaikki on yhdessä pienessä pallurassa niskassa. Toi olisi niin pelastus aamuihin, koska koulumatkoihin menee yli tunti ja joudun herätä aikasimmillaan jo 5... Sillä saisi varmasti myös ihanan tyvikohotuksen näihin mun hentoisiin hiuksiin! tarita.pesonen@edu.keuda.fi

  VastaaPoista
 42. minulla on aina lättänä tukka ja takkuinen, olis ihana helpottaa aamuja ja oppia tuolla laitttamaan hiusket

  osallistun kilpailuun tiina_salmela522@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Hiuskatastrofeja on minullakin tapahtunut niin liian lyhyestä otsatukasta epäonnistuineisiin värinpoistoihin. Oma tukkani kun muutenkin on yksi katastrofi varsinkin silloin kun on mennyt kostealla tukalla nukkumaan, ja aamulla on semmoinen leijonaharja että ei sitä meinaa saada aisoihin mitenkään! Omistan siis luonnonkiharan tukan, mikä ei niinkään ole kihara vaan semmoinen epämääräinen pörrökasa. Tämä harja voisi auttaa minua hyvinkin paljon aamuisin, kun muuten tukan kanssa menisi ainakin se 20-30min.
  noorahaapiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Värinpoistolla vaalensin tyveä kotona ja yllätys yllätys siinä kävikin niin että minulta katkesi päältä hiukset oli n, 2cm pituinen letti päälaella. En ole sen jälkeen enää vaalentanut kaupan väreillä vaan aina kampaajalla. :D

  nolsutiitu@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Minulla on muuten suorat hiukset mutta vähän luonnonkiharamaisia laineita, mutta minua ärsyttää suunnattomasti että kihartimessani menee kamalasti aikaa jotta saisin edes vähän kiharoita ja vielä kun pitää laittaa crossi kypärä päähän niin ne littaantuvat pahasti:( Tuo olisi juuri täydellinen minulle :)

  Mia.vehvilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Vauu, ihanat hiukset! :)
  No pahin hiuskatastrofini toistuu valitettavasti päivästä toiseen! :D näin kotiäitinä unohtuu tosi usein harjata edes koko tukkkaa :(

  k2tuu_@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Aamun kiire! Nukun pommiin ja hiukset jäävät usein märiksin vielä kun aika ei vaan riitä ja bussin lähtöön viisi minuuttia :D
  enni-97@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. En pääse kännykällä kirjautumaan bloggeriin jostain syystä, mutta toivottavasti anonyymit hyväksytään mukaan!:)
  Ite törmään katastrofeihin joka aamu. Mulla on luonnonkiharat hiukset jotka on tosi elottoman näköiset luonnostaan :/ oon tosi aamu-uninen joten aikaa jää harvoin hiusten laittamiselle - lopputulos on se, että mulla on tosi huonokuntoisen näköinen ponnari päässä ja ahdistaa kamalasti koko päivän! Tää helpottaisi varmasti aamuja :)
  natalieanniina-k@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Monta kertaa käynyt moka muotovaahdon kanssa. . Laitan sitä joskus vähän liikaa ja tukka näyttää kuivaamisen jälkeen 3päivää pesemättömältä.. ei muutakun ponnari päähän tai pipo :D

  essikiesila@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Kamalin hiuskatastrofini on tapahtunut ehdottomastti hiuksia värjätessä. Ostin kampaamosta hiusvärin itselleni ja sävyn kuului olla luonnollisen vaalea ja hieman helmiäinen, omat hiukseni siis olivat jo vaaleat hain vain hieman sävyä. Laiton värin päähäni ja annoin vaikuttaa ohjeen mukaan, olin vielä kampaamossa tiedustellut millä tekniikalla minun kannattaisi värjätä ja toimin täysin saamieni ohjeiden mukaan. Hiukset huuhdeltuani ja pestyäni ja pyyhkeen päästä pois otettuani katsoin peilistä ja hiukseni olivat kauttaaltaan siniset !! Kyyneleet silmissä paniikin omaisesti kävin kotini jokaisen kaapin läpi ja löysin kuin löysinkin vaalean luotto värini jonka levitin hiuksiini siltä seisomalta. Värin vaikuttaessa jouduin soittamaan kiinteistövälittäjälle ja jättämään kauan odottamani asuntonäytön väliin. Luottovärini onneksi pelasti hiuksieni värin ! Traumaattisin hiustenvärjäys ja -katastrofi kokemus ikinä !

  petra.sievala@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Kiharsin hiuksia ja huomaamatta kihartimeni osui dvd-koteloon, joka oli pöydällä, ja tietenkin kiharrin oli täynnä sulaa muovia. Sen jälkeen vielä kiharsin hiuksiani, ja ihmettelin kun en saanut kiharrinta irti hiuksistani.. Muovi oli sulanut hiuksiini ihan kivikovaksi isoksi paakuksi ja ei auttanut mikään muu kun leikata tyvestä osa hiuksista katki.. :))

  monajau@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. En kerkeä juuri koskaan laittaa hiuksia kouluun aamulla koska aikaaki on vaan justjajust se10min... Tuo ois niin täydellinen mulle 😍 ilvesluotosara@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Minun pahin hiuskatastrofitilanteeni on ollut se kun olen yrittänyt vanhalla muotoiluraudalla kihartaa hiuksiani kiireisenä aamuna, mutta hiukset ovat jäivät kiinni siihen rautaan ja katkeilivat enkä ehtinyt pahemmin mitään niille enään tehdä kun oli pakko ehtiä kouluun. Ja mikä "parasta" niistä kiharoista ei tullut edes kunnon kiharoita ja ne lässähtivät tietysti melkein samantien kun pääsin kouluun :(... seurauksena oli sitten kauhea hiuspehko. Uusi KUNNON kiharrin olisi siis todellakin tarpeen :DD!! so_pp_a@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Ainaki yks hirveimmistä hiustilanteista on ihan jokasyksyinen mulle. Mulla on luonnonkiharat ja vaikka kotoa lähtiessä mun hiukset ois ihan suorat niin hetken aikaa pyöräiltyä ne on aivan järkyttävän kiharat ja hamput :D

  Iitsi-piitsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Se jos sataa tai on vähänkin kostea ilma ni mun hiukset menee ihan pörrösiks ja kihariks :D

  johku_-97@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. mun katastrofi oli se kun mä vuos sitten kesällä olin sytyttämässä grilliä ja se meni todella pieleen... se grilli tavallaan "räjähti" ja mun edessä roikkuneet hiukset palo (sekä kulmakarvat, ripset ja nenä sisältä).. onneks osa hiuksista kuitenkin säilyi kun ne oli vielä suihkusta märät, niin osa sentään säilyi ! mutta kyllä sitä tuli hieman itkettyä ku kauan kasvatetut hiukset palo sekunissa, hiuksethan oli sillon melkeen napaan asti. mutta onhan näitä värjäyskatastrofeja käyny.

  saana.heija@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Mulla on luonnonkiharat hiukset, ja luonnostaan karheat & kuivat. Omat hiukset on siis aina takussa, ja joudunkin harjaamaan niitä kokoajan! Aamut on pahimmat, kun heräät peikon näkösenä ja hiukset sojottaa sinne sun tänne ja koko hiuksissa on kamalia takkupesiä....:-D Muistan ikuisesti sen kun pienenä mulla oli ihan lyhyt tukka ja UNOHDIN harjata hiukset kun menin kouluun. Hahahaha muistan kun yritin ''kammata'' hiuksia sitten sormilla ja poika johon olin ihastunut tais kans huomata mun mokan...:'D Mut tämmönen silottava muotoilutuote tulis enemmän kun tarpeeseen! En ikinä myöskään ehdi pitkän koulumatkan takia tekemään hiuksilleni mitään, joten yleensä vaan harjaan ne. Haluaisin joskus jonkun kivan lookin kouluunkin, eikä aina vaan tätä pörrötukkaa. :( Mutta kun kihartamiseen/suoristamiseen menee niin kauan aikaa, että ei vaan jaksa tai ehdi. Mulla on kyllä yks kiharrin mutta se ei kyllä yhdeksässä minuutissa ihmeitä tee ja tuntuu et ennen sen käyttöä pitäs suoristaa tukka, tai muuten lopputuloksesta tulee kauheen sotkusen näkönen. Niitä katastrofitilanteita on monta kertaa viikossa, etenkin aamuisin :D Onneksi voi vaan heittää tukan nutturalle. Ja se on pahinta kans kun pitäs lähteä juhlimaan/baariin ja tätä pehkoa ei saa sit mitenkään nätiksi. Joten tää olis kyllä ihan huipputuote juuri mun tukalle! Kivaa että tämmönenkin on keksitty ja otettu huomioon se että kaikilla ei ole luonnostaan sileät hiukset. :-) Mukavaa että sut on valittu tähän kamppikseen mukaan ja kivaa viikkoa sulle, muista postata taas pian! :D

  eveliinanyroos@me.com

  VastaaPoista
 58. aamuisin on aina hirveä kiire saada hiuksista kivan näköiset auki, koska suorat hiukset ovat välillä vaan liian normaalit. Yleensä turvaudun hätäponnareihin ja sitten koulussa ahdistaa kun hiukset eivät ole kivan näköiset. Olisi kiva voittaa tuo tuote, jos se toisi minunkin arkeen helppoja ja nopeita, mutta kuitenkin "normaalista poikkeavia" kampauksia!

  olivia.niemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. näitä pieniä katastrofeja sattuu tapahtumaan mulla jatkuvasti.. 6. luokan koulukuvaan olin päättänyt tehdä hienon kampauksen missä hiukseni oli takana nutturalla ja edessä etuhiukseni ja muutama haituva sai aikaan sen kuuluisan "messy" -lookin.. ajatus toki oli hyvä ja hiukset tosiaankin olivat ihan hienot takaapäin, mutta kuvassa nutturaa ei näkynyt lainkaan, sekä näytin todella ohuthiuksiselta koska etuhiukseni ja pari hassua haituvaa näyttivät siltä kuin ne olisivat kaikki hiukseni... sen jälkeen olenkin sitten aina jättänyt hiukset suosiolla auki kuvauspäivinä :D

  rmariakk@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Mun ongelma on vauvahaituvat! Eli juuri tuossa hiusrajassa törröttävät ohuen ohuet hiustupsut. Nyt olen alkanut kasvattamaan niitä "pois", joten tuttu aamuinen hätäponnari on täysin mahdoton vaihtoehto. Jos joskus kuitenkin ajan kanssa haluan laittaa ponnarin, suihkutan hammasharjaan (jota en siis käytä muuhun kuin hiuksiin) hiuslakkaa ja harjaan vauvahaituvani muiden hiusten sekaan. Tuo taktiikka saa ne pysymään kiinni tarvittavan ajan. :-)

  VastaaPoista
 61. Apua sähköposti unohtui viime kommentista! essi.kaappola@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Hiukseni ovat pitkät mutta niissä ei ole lainkaan tuuheutta, en enää jaksa aamuisin alkaa tupeeraamaan, koska hiukset latistuvat samantien :/
  iitu.valli@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Oli lähtö jonnekkin ja ajattelin, että kerkeän käydä nopeasti suihkussa. Sain hoitoaineen päähän ja vedentulo loppui. Onneksi oli pihasaunassa ämpäreissä vettä ja eikun sitä sitten kattilassa lämmittämään, että saisin huuhdottua pääni. Ja tämä on tapahtunut kahdesti, ei ollu kivaa ei. Tuli hirveä kiire ja en kerennyt laittaa hiuksia kunnolla, joten hiukset jäi osittain märiksi ja olin kyllä sen näköinenkin :D silloin tuo olisi ollut juuri sopiva siihen tilanteeseen!
  roosamari.puttonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 64. Olin vaalentamassa tukkaa ja siitä tuli nätin blondin sijaan oranssi..
  valekuva@gmail.com

  VastaaPoista
 65. voi luooja kuinka mahtava ja kätevä tuo laite onkaan :)
  mun hiuksien ongelmana on se, ku ne ovat liian liukkaat ja eivät pysy mmitenkään miten laitan ne.. /: kerran, kun olin lähdössä juhlimaan ystävieni kanssa ja yritin laittaa kiharoita. ne onnistuivat täydellisesti, mutta kun pääsin kaverilleni kiharat olivat poissa :s

  sari.rrantanen@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Pahimpiin kuuluu erityisesti tilanteet, jolloin nukkumaan mennessä hiukset näyttävät vielä hyviltä mutta aamulla herätessä ne ovat latistuneet eikä millään konstilla tahdo mennä hyvin. Yleensä nämä tilanteet osuvat vielä kiireisiin aamuihin, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää ponnari. Nimittäin pitkät ja paksut hiukset kun omistan ei niitä hetkessä saa edes kunnolliselle nutturalle, koska yleensä viimeistään autoon mennessä nuttura valahtaa alas :D

  jjennaerika@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Yläasteella hiukseni olivat reilusti olkapäiden alle pitkät. Menin parturiin tarkoituksena ihan sentin lyhentää latvoja ja parturi, joka oli kaiken lisäksi harjoittelija, leikkasi hiukseni aivan liian lyhyiksi. (En ollut tietoinen että hän oli harjoittelija) Niinpä hiukseni olivat sen reissun jälkeen juuri ja juuri olkapäille ylettyvät -.-

  emillia-@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Pahin on se kun tulee suihkusta ja kuivaa tukan, se on kauhea pehko suoristaessakin menee ikuisuus ! Tuntuu, että tukkaa olisi vaikka muille jakaa, kampaajalla kun kävin sitä ohentamassa, tuntuu et se vaan paksuni sitä myötä kun pituutta lähti pois :D

  jatta-matilainen@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Pahin hiuskatastrofini on ehdottomasti se, kun ystäväni tarrasi leikillään purkan hiuksiini.. Ei siinä muu auttanut kuin hakea sakset ja leikata ihan mukava määrä hiusta pois :-D

  jossudiu@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Kun leikkasin hiuksistani 40cm!!!! Need say more..?

  ella.laine@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Aamuisin mun tavalliset suomalaiset sileät hiukset on menny yön aikana ihan päätä myöten ja päädynkin sitten usein ihan vaan ponnariin. Toi laite vaikuttaa siltä että sillä sais helposti ilmavemmat ja kuitenkin siistit hiukset helposti ja ilmeisesti kans nopeesti!

  lotta.hakkarainen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Yläasteella olin siskoni luona ja hän halusi kokeilla foliokiharoita hiuksiini. Suostuin ihan mielissäni, koska meillä oli seuraavana päivänä kevätjuhla ja ajattelin että sitten minun ei tarvitse aamulla laitella hiuksia. No aamulla kun foliopötköt rullailtiin pois hiuksista, näytin ihan joltain puudelilta. Hiukseni olivat ihan kauhean näköiset ja ihan itku kurkussa mietin, kuinka kehtaan mennä koululle. Ei siinä sitten muu auttanut kuin laittaa hiukset kiinni..Kavereilla oli ainakin hauskaa :D

  kristah_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Pahimpia hiuskriisejä on ne, kun just ennen juhlia tai esimerkiks baari-iltaa tajuu, et hiukset ei vaan millään suostu asettumaan nätisti. :D Sit kun sitä muotoilurautaa vetää hiuksista sen sata kertaa läpi, ne menee vaan pahemmaks. Pahinta on, kun ei enää ehdi suihkuunkaan, ja koko illan tuntuu siltä että päässä olis harakanpesä. :D

  tiijjaa--@hotmail.fi

  VastaaPoista
 74. Mun kiirisi hetkiä on lähinnä kahta sorttia. Joko juuri niinkuin sinulla, aamulla kiireen/paniikin vallassa pitäisi nopeasti saada tukka kivan näköisesti. Se on ehkä se kriisi numero 1. Toinen hankala hetki minulle on juhlimaan lähdettäessä, se miten laitan tukkani. Olen juuri kasvattamassa tukkaani ja se on tällä hetkellä puoli pitkä, ja jotenki tosi hankala :D En ikinä keksi mitään kivaa... Toi voisi olla pelastus MONEEN tilanteeseen.

  petunia.yli@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. takkuiset hiukset aina kun herään
  minna.kalliomaki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 76. Luonnonkiharat hiukset on kyllä järkyttävä katastrofi 8/10 aamusta, varsinkin jos on mennyt märillä hiuksilla nukkumaan.. Tarvitsisin jonkun helpon ja nopean tavan laittaa hiukset nopeasti sellaiseen kuntoon että kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Tämä voisi olla siihen ratkaisu :)
  maijupo92@gmail.com

  VastaaPoista
 77. mulla on luonnonkiharat hiukset, jotka oli ennen tosi kiharat mutta nyt ne on alkanu suoristumaan, joten joudun aina suoristaa tai kihartaa...

  annasofia@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Lainatessani ystäväni hoitoainetta, käytinkin violeteille hiuksille suunnattua tuotetta, joka kirkastaisi violettia väriä. En ihmetellyt hoitoaineen sinertävää väriä, sillä luulin sen olevan ystäväni äidin hopea hoitoainetta. Annettua aineen vaikuttaa hetken ja pestyäni pois, huomasin sen muuttaneen vaaleat hiukseni vaaleanpunaiseksi! Kun lopulta sain vaalennettua tukkani takaisin, poltti vaalennus hiuksistani kymmeniä senttejä pois :(

  ada.manninen@luukku.com

  VastaaPoista
 79. Mulla on luonnonkiharat hiukset joten niiden laittamiseen menee aikaa. Olis hauska kokeilla tota!
  hunajapupunen90@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Pitkä, paksu, kevyesti luonnonkihara tukka - siinä on katastrofii joka aamulle! Mukana arvonnassa. :)
  Rozaa_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Menin leikkaamaan todella pitkät hiukset puolipitkiksi ja nyt hiukset on aamulla rumasti kiharalla ja pystyssä eikä niitä meinaaa saada mitenkää kivasti:(
  aannnnaa@luukku.com

  VastaaPoista
 82. Jos menen märillä hiuksilla nukkumaan, aamulla ne ovat muotoutuneet hirveän näköisiksi!
  satuehtonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Mulla on tällä hetkellä kauhea hiuskriisi. Pidän hiustenpidennyksiä, mutta ne takkuuntuu todella helposti ja alkaa näyttää 2 tuntia hiusten laiton jälkeen jo ihan karseilta. Mietin jo, että otan ne kokonaan pois. Tai sitten pitäisi alkaa kihartamaan niitä. Tuollainen harja helpottaisi hiustenlaittoani! :) jossu--90@suomi24.fi

  VastaaPoista
 84. Mun hiuskatastrofitilanne on niinkin yksinkertainen, että omistan tarpeeksi pitkät, mutta maailman ohuimmat, vaaleat hiukset. Joka aamu hiuksille pitäisi yrittää tehdä jotain, kuten tupeerata tms. jotta hiukset eivät näyttäisi täysin poissaolevalta ja päänahkaa vasten meneviltä. Samaan aikaan yritn kuitenkin tinkiä hiusten laitossa aamuisin, koska en yksinkertaisesti jaksa ja nukkuminen tuntuu niin paljon paremmalle vaihtoehdolle. Kymmenessä minuutissä tollaiset olisivat ihan unelma...!!

  cecilia.lindelof@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Paksut ja pitkät hiukset, jotka harvoin tottelevat ja pörröttyvät varsinkin märkinä ihan liian helposti!
  laura_p_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Krhm, mun niskasta on löytynyt hyvin nukutun yön jälkeen kunnon rasta.

  katjamarian (at) gmail (.) com

  VastaaPoista
 87. Aaa mun joka arkiaamu on kauhee. Ei vaan oo sitö aikaa suoristaa tai kihartaa hiuksia niin ponnari/nuttura on tullu jo liian vakioks. Tai pipo.. toi ois kyl kiva. :)

  Tyrmima@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. En yleensä stressaa hiuksistani sen kummemmin. Kunhan väri on silmää miellyttävä ilman tyvikasvua ja mielellään pitkä. Olin yks kaunis kesä yö värjäämässä tyveäni piiloon uudella hiusvärillä. Kun väri oli vaikuttanut ja pesin hiukset...... paljastui sieltä ihana vihreä tukka<3 menin ihan paniikkiin, koska seuraavana AAMUNA oli 3 eri ystävän juhlat ja olihan tietysti yö, niin kaupat eivät olleet auki. Aamulla kello soimaan ajoissa ja sormet pystyyn että kerkeisin värjäämään hiukset ennen ensimmäisiä juhlia. Noh kerkesin kuitenkin, mutta hiuksista tuli aivan keltaset, eikä hopeashampoota ollut lähimaillakaan. Parempi keltanen kuin vihreä. Siitä päivästä selvittiin ja nyt voin jo nauraakin tapahtuneelle :'DD

  saturonkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kun omistaa luonnostaan kaartuvat hiukset, melkein joka aamu on yhtä tuskaa. Jokainen hius sojottaa eri ilmansuuntaan ja niitä on vaikea saada nätisti. Varsinkin sadepäivinä riittää kun astuu ovesta ulos ja suorat hiukset meni sinne.
  mariajokinen-@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Pahimmat hiuskatastrofit ovat hiusten vaalennus ja harjan juuttuminen. Vaalensin joskus hiuksia kotioloissa punaisesta täysin valkoiseen. Juuri kun sain ne oikeaan väriin niin päälaen hiukset katkesivat 1cm mittaisiksi. Oli kamalaa peitellä hiuksia yli puoli vuotta, että kukaan ei huomaa "kaljua". Harjan olen saanut juuttumaan tukkaa, kun harjasin hiuksia pyöröharjalla. Kieritin hiukia sen ympärille ja pyöräytin harjaa toiseen suuntaan > Hiukset jäi kiinni. Osa katkesi ja osan sain pelastettua harjasta yksi kerrallaan. Leikkaaminen ei ollut mahdollista, koska se oli kiinni päällimmäisissä sivuhiuksissa ja se olisi näkynyt. Päänahka oli kipeä aika kauan...
  sinimusta88@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Aamulla ulos katsoessa jos sataa vettä/on muutenvain kostea ilma, hiuskatastrofi on taattu! Luonnonkihara tukka räjähtää hetkessä kamalaksi.. koulussa nauran vain että ''Joo, suoristin kyllä aamulla hiukset...'' :DD

  kiiakikkura@windowslive.com

  VastaaPoista
 92. Suoristaako tuo myös hiuksia? :)

  VastaaPoista
 93. Minulla on ollut lähes koko elämäni vaaleat, pitkät hiukset. Olen pitänyt niissä raitoja ja saanut keltaisuuden loistavasti hopeashampoolla pois. Sain kuitenkin viime kampaajakäynnillä hetken mielijohteen ja nyt hiukseni ovat "oranssit". Aluksi pidin ideaa hyvänä, mutta nyt tämä tuntuu todella vieraalta ja tekee pahaa katsoa peiliin näitä. olen yrittänyt ehtiä aamuisin kihartamaan hiuksiani että nämä näyttäisivät edes vähän paremmilta..
  iiina.m@windowslive.com

  VastaaPoista
 94. Ala-asteen kuudennella luokalla luokkamme järjesti koko koululle discon. Olin jo silloin melko tarkka ulkonäöstäni ja halusin tietenkin näyttää hyvältä. Ystäväni tuli meille "laittautumaan" ja hän lupasi kihartaa minun hiukseni. No, ei siinä mitään, mutta hän ei tainnut osata kihartaa.. Hän oli kihartanut noin puolet hiuksistani niin, että ne sojottivat jokainen kihara eri ilmansuuntaan. Minulle hän rauhotteli, että kyllä ne harjatessa kesyttyy. Puolen välin jälkeen kiharrin jumittui. Ystäväni sanoi "hups" ja sitten iskikin jo paniikki, kun hiuksissani on kuuma kiharrin, joka ei lähde pois. Yritimme saada kiharrinta siististi pois, mutta se oli mahdotonta. Hiuksia piti leikata siitä kohtaa, minulla oli siis tyhmän näköinen aukko hiuksissani. Tämän tapahtuman jälkeen ystäväni oli niin paniikissa kihartamisesta, että hän ei halunnut enää kihartaa loppuja hiuksiani, ettei sattuisi enempää vahinkoa. Itse olin, ja olen edelleen, aivan toivoton hiuksien laittaja: en osaa vieläkään tehdä kiharoita, vaikka minulle on kädestä pitäen opetettu ja olen kaikki tutor videotkin katsonut. Tuohon aikaan minulla ei myöskään ollut vielä suoristajaa, eikä "kiharretut" hiukseni harjaamalla todellakaan setviytyneet, joten niimpä jouduin lähtemään discoon puoli päätä kiharrettuna, "aukko päässä" ja puoli päätä suorilla hiuksilla. Se oli elämäni huvittavin ja kamalin hiuskatastrofi. Enkä vieläkään osaa kihartaa kunnolla...

  janni.ovaska@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Itselläni ei ole aamuisin aikaa tehdä mitään hienoja kiharoita tms nii olisi tuo kätevä kapistus:)
  Amandahynna@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Aamuisin ei ole aikaa hiustenlaittoon ikinä panostaa, koska pitää koira viedä lenkille ja kun on luonnonkiharat hiukset joihin ei tähän asti ole tepsinyt minkäänlaiset "työkalut". Huonoin hiuspäivä sattui syyskuulle, olin suoristanut hiukset edellisen iltana valmiiksi ja kouluun saavuttuani huomasin, että suoristamisesta ei ollut jälkeäkään. Kotiin päästyäni nappasin sakset käteen ja napsaisin puoleen selkään asti olevista hiuksista vähän yli leuan menevät. Nyt hiukset ovat olkapäille.
  osallistun kilpailuun: saanalumi1@welho.com

  VastaaPoista
 97. pahin tilanne on se kun käyt illalla suihkussa ja menet kosteilla hiuksilla nukkumaan (tälläinen tilanne usein iltavuorojen jälkeen väsyneenä) enkä ole jaksanut selvittää hiuksia......Voi varmaan kuvitella tilanteen aamulla xD

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Jos tuolla saa todellakin hiukset laitettua 9 minuutissa, olisi se minun arkiaamujen pelastus! Minulla on hiuskatastrofitilanne oikeastaan päivittäin. Minulla on alle vuoden ikäinen tytär, eikä todellakaan aikaa suoristaa ja kihartaa hiuksiani päivittäin. Pahimpia aamuja ovat ne, jolloin huomaan herääväni hiukan suunniteltua myöhemmin, ja heti pitäisi olla neidin kanssa menossa. Hiuskatastrofi on taattu! :)

  VastaaPoista
 99. Pahin hiuskriisi oli yläasteelle siirryttäessä kun halusin rikotun otsatukan. Äiti otti sakset käteen ja leikkas mun polkkatukan aivan jäätävännäköseks poikatukaks. Itkin koko illan...:D

  krisyaaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. Mulla oli ennen tosi pitkät ja paksut mustat hiukset, mutta hölmönä aloin blondailemaan kotona ja lopputulos on se, että reilusti yli puolet hiuksistani ovat tippuneet pois päästä joten mulla on ihan jäätävä hiuskatastrofi joka ikinen päivä.. Mulla ei ole kotona mitään muotoiluvälineitä surkean rahatilanteen vuoksi jotta saisin tehtyä näistä edes siedettävän näköiset :D

  VastaaPoista
 101. Oiskohan tämä tapaus ollut vuotta 2011... Mulla oli pitkät (onneksi nyt on taas yhtä pitkät) hiukset, jotka halusin niihin tylsistyneenä kesällä leikata lyhyemmäksi. Hiukset ulottuivat lähes niihin kahteen "kuoppaan", jotka alaselässä on. Halusin leikata ne siihen, mihin lapaluut loppuu, eli vähän puolen selän yläpuolelle. Menin kampaamoon, jota kaverini suositteli, se oli kaikenlisäksi hänen äitinsä kampaamo. Siellä oli sitten engalnninkielinen kampaaja vastassa. Okei, ei siinä mitään, saatiin yhteisymmärrys ja hän ymmärsi toivomukseni (näytti kädellään myös, jotta ymmärsi oikein että tähän haluan hiukseni leikattavan). Hiuksia leikattiin ja lähdin pois hiuksilla, jotka ylettyivät juuri ja juuri solisluihin. Ei naurattanut, ja katumus oli kova. Varsinkin kun kävelin kampaamoon sisään tunnin miettimisen jälkeen. Niitä hiuksia on nyt sitten 2,5 kasvatettu, ja vihdoin ovat taas lähes yhtä pitkät.

  pinja.piekkala@hotmail.fi

  VastaaPoista
 102. Minun pahin tukkapäivä on ollut kun yritin aikoinaan värjätä tummanruskeita hiuksiani vaaleeksi ja niistä tuli sitten täysin oranssit koska päässäni oli ennen tummanruskeaa ollut punaista :D

  vivaprettydoes@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Mulla on paksut (kampaajan mukaan mulla on kolmen ihmisen verran hiusta päässäni..) ja erittäin voimakkaasti luonnon kiharat hiukset. Jos haluan ettei aamulla kuluisi aikaa hiusten setvimiseen ja joka päiväiseen suoristamiseen, on minun kuivattava ja föönattava ne joka ilta ja laittaa tiukasti kiinni. Tai jos menen hiukset vähänkin kosteina kukkumaan, ne ovat jokasuuntaan pörröllään ja käkkärällä, pitää siis herätä vähintään 2h aikaisemmin kuin normaalisti ja enainnäkin harjaamiseen menee se puoli tuntia...!?! Yritä niitä sitten mitenkään laittaa järjestykseen. Ja kyllä, tää on totta :/ Tämä harja PELASTAISI mut todenteolla! Unelmiini on tehty vastaus... jos en tätä voita niin tiedätkö yhtään minkä hintainen tämä on ja mistä sen saa ostettua? :/

  Heiditsukkeli96@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Kamalin hiuspäivä oli, kun olin ostanut jonkun halpis hiusvärin, hiustenpesun jälkeen hiukset oli aivan yltäpäältä takussa, teki niin mieli samantien leikata siiliksi, kaiken lisäksi mulla oli menoja vielä tuolle päivälle. aivan hamppuset kuivat tiukassa olevat takut, kamalin hiuspäivä ikinä. Tästä opin että ei enää ikinä halpishiusvärejä mun hiuksiin!

  Osallistun kisaa, laite näyttää todella kätevältä, itsellänikään ei jää ikinä aikaa laittaa hiuksia muutakuin harjaamaan, niin tuo laite olisi mahtava kiireisiin aamuihin! <3

  Nina.nipa@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. pahin hiuskriisi minulle tulee aina suihkun jälkeen. En omista hiustenkuivaajaa, joten hiukseni kuivuvat omaan tahtiin ja jämähtävät todella epäimartelevaan lainehtivaan muotoon :D myös otsatukallani on aina tuntunut olevan oma tahto!

  nralexandra@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Yleensä arkena kun en ehdi hiuksia laittaa,joudun turvautua ponnariin,vaikka tykkään laittaa hiuksia, mutta aika ei vain yksinkertaisesti riitä siihen. Hiukseni ovat yön jälkeen tosi epämääräiset. Siellä sun täällä kiharaa ja jossain lainetta, ja kun harjaan niin pörröttyvät.

  sanantikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Mun pahin on varmaan se, kun olin just käynyt ottaa uudet sinettipidennykset ja samana iltana yksissä juhlissa menin pienessä huppelissa paljuun ja saunaan ja siitä nukkumaan märillä hiuksilla. Aamulla koko pää oli täynnä yhtä isoa rastakasaa ja seuraavana päivänä uudestaan kampaajalle leikkaamaan sitten uudet pidennykset pois ja samalla omaakin eli lopputuloksena entistä lyhyemmät hiukset. Mutta arkipäiväisiä katastrofeja on kyllä kun aamulla herää, niin hiukset sojottaa joka suuntaan ja tyvi on hölmösti pystyssä eli tylsästi vaan ponnarille jos ei jaksa raahautua suihkuun.

  sannaemilia.nummelin@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Jokunen aika sitten koitin kiireessä alkaa tekemään nutturaa, koska halusin jotain vaihtelua hiuksiini. No aloin tekemää nutturaa sillä valkilla. Alussa kaikki sujui hyvin ja lopputuloskin oli jonkin aikaa ihan hyvä..kunnes huomasin et mikäs muukan kuin valkki sieltä nutturasta kurkistaa x( x)

  miras@hotmail.fi

  VastaaPoista
 109. Pahis hiuskriisini oli, kun olin edellisenä iltana laittanut hiuksiini tummanruskeaa hiusmaskia,enkä silloin tajunnut, että se värjää myös muutamaa vaaleata raitaani. Aamulla sitten huomasin muutaman vaalean raitani muuttuneen sinisiksi, eikä silloin paljoa naurattanut...
  Siinä se sinisyys sitten kesti ainakin kuukauden, mutta onneksi lähti pikku hiljaa haalenemaan ja lopulta lähti kokonaan :D
  Tietysti sitten perusaamut, kun pörröiset hiukset ei vaan millään mene hyvin ja on pakko laittaa nuttura päähän.

  vekkula97@hotmail.com

  VastaaPoista
 110. pahimmasta kriisistä on aikaa vuosi...
  Lähdin 300km matkalle linja-autolla kavereiden kanssa, päämääränä eräs tapahtuma. Aamulla tuli kova kiire ja nopeasti vain suihkutin selvitysainetta ja harjasin hiukset. Linja-autossa aloin käsipeilin kautta katsomaan pehkoani tarkemmin ja peilin kautta heijastui painajaismaisen sähköiset ja likaisen näköiset hiukset. Laukussa oli apuvälineinä vain kampa ja ponnari... Kireä ponnarityyli ei mulle oikein sovi, joten yritin tuuheuttaa tuupeeraamalla... Ilman kunnon peiliä siitä ei tullut mitään ja hiukset oli älyttömän takkuset! Kaveriporukka sai päivän naurut kuontalostani :D Noh, vedin likaiset takkuhiukset nutturalle ja siinähän se päivä kului hiuksia piilotellessa :D

  kati.korteniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Pahin hiuskatastrofi iski tossa muutama vuosi sitten. Olin tuollain samalla tavalla blondannu hiukset, niin pitkälle kuin ikinä mahdollista. Siis iha vetyblondiksi. Ja hoidin niitä WWW hopeashampoolla - hoitoaineella. Mun mielestä mun hiukset voi hyvin ja oli tosi hyvä kuntoset, lähes paremmat kuin ilman väriä :D Mutta jokin reaktio niihin iski jostain. Kampaajat ei keksinyt mikä voisi olla. Kloorivedessäkään en ollut uinut, mutta mun hiukset muuttui VIHREIKSI!! Ja sillee salakavalasti takaa, etten ees kunnolla huomannut. Kukaan kaveri ei koskaan kommentoinut mitään ja näin tän vihreän takaosan oikeesti kunnolla vasta sillon kun menin johonkin H&M sovituskoppiin, jossa on niitä peilejä joka kulmassa ja näkee ittensä helposti takaapäin. Varmaan pari kuukautta ehdin kävellä vihertävissä hiuksissa.

  Niitä ei sitten pelastanut mikään, eli ne piti leikata :( Ihan kaljuksi en halunnut, joten sitä vihreetä jäi hiuksiin ja pikkuhiljaa sitä kasvatin pois ja samalla kasvatin omaa väriä takaisin. Nykyään mulla on mun oma tuhkanblondi tukka, joka näyttää hemmetin hyvältä verrattuna parsakaalipäähän. Näin jälkeenpäin olen pitänyt yhtenä teoriana mun toista kotia Eestissä. Siellä meillä on vähän kalkkipitosempi vesi, niin voi olla, että se on yhdessä mun pesuaineiden kanssa aiheuttanut sen reaktion :(

  krista.uusitalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Mun pahin hiuskatastrofi on kun olin yläasteella enkä halunnut/viitsinyt/jaksanut varata aikaa kampaajalle, vaan aloin itse leikkelemään hiuksiani. Ajattelin vaan että "helppo homma", mutta lopputulos ei ollut lähelläkään hienoa. Hävetti niin paljon mennä niillä hiuksilla kouluun ja kehittelinkin monelle päivälle pipo- ja huivityylejä, ettei kukaan vaan huomaisi mun tukkakatastrofia.. Sen jälkeen olen aina varannut suosiolla ajan kampaajalle :D

  sumptuosa@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Pahin hiuskriisini oli kun laitoin mustiin hiuksiini vahingossa vaaleille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta, siitä seurauksena hiukseni olivat siniharmaavihreät

  ella_melina@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Mulla on luonnostaan tummanruskeat hiukset, mutta pari vuotta sitten ne oli kuitenkin kesän jäljiltä haalistuneet tosi ruman värisiksi. Päätin sitten kokeilla sävyteshampoon avulla yrittää saada hiuksiin vähän lisää kiiltoa ja väriä paremmaksi, mutta ilmeisesti jotain meni pieleen kun lopputulos oli musta... Väri ei meinannut lähteä millään pois vaikka kyse oli vain sävyteshampoosta, yritin vaalentaakin mutta mitään ei tapahtunut :P Onneksi väri kuitenkin parin kuukauden aikana lähti ja alta paljastui tuttu ja turvallinen tummanruskea :D

  meijju.p@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Kaikkien aikojen pahin hiuskriisi oli kyllä joskus lukioaikojen alussa, kun menin kampaajalle toiveena vain hiukan lyhentää ja kirkastaa luonnostaan vaaleiden hiuksien väriä. Jotenkin kampaaja sai kuitenkin houkuteltua mukaan omaan visioonsa, jonka seurauksena lähdin pois kampaamosta porkkananpunaisella polkkatukalla. Ja lähtökohtanahan oli siis selkään asti ulottuvat vaaleat hiukset! Vieläkin kiukuttaa, kun ajattelen sitä, vaikka tästä tosiaan on jo vuosia aikaa. Kyseinen hiustyyli ei tosiaan sopinut mulle sitten yhtään :P

  annesavol@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Pahin hiuskriisi oli joskus ala-asteella, kun äiti laittoi mulle illalla märkiin hiuksiin papiljotteja. No aamulla sitten tukka näytti aivan hattarapilveltä, eikun nopeesti suihkuun, hiukset ponnarille ja kouluun! Olin niin vihanen äitille ja syytin häntä, että hiukset näyttää joltain pörröpesältä. Sen jälkeen en oo koskenutkaan papiljotteihin! :-D

  sanni.lehtinen@kotikone.fi

  VastaaPoista
 117. Pahimmat hiuskriisit mulla on sillon, kun ulkona on todella kostea ilma. Hiukseni on luonnonkiharat, joten ne taipuu minne sattuu ja tulee todella pörröisen näköiseksi...

  maiju_mimmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Minä marssin nuorena kampaajalle Tokio Hotellin laulajan Bill Kaulizin kuva kädessäni.. Aivan järkyttävää.. Palasin kampaajalta tukka lyhyenä tyvestä ja hiirenhäntä takatukka liehuen. En ole näin vuosien jälkeen tästä ylpeä :D

  pauliinape@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Kerran laitoin sellasilla kieputettavilla kukkajutuilla nättien kiharoiden toivossa pään täyteen niitä 'tankoja' ja vielä märkiin hiuksiin, niin ihan kunnolla muotoutuikin sitten :D Tuli niin päänmyötäset ja lainehtivat hiukset että oli ihan kamalaa!! Onneksi se kokeilu tais ollaki vapaapäivänä..

  annika.makela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 120. Olen todella vaalea ihoinen joten tumma hiusväri saa usein minut näyttämään vielä valkoisemmalta. Kerran kun yritin kotiväreillä värjätä ruskeaa tukkaa tulikin aivan pikimusta! Näytin haamulta ja sen näköisenä piti vielä mennä ensimmäistä päivää kedätöihin!
  aalto.lotta@suomi24.fi

  VastaaPoista
 121. Itelläni pahin hiuspäivä tais olla kesäkuussa. Menin kavereiden kanssa "vaahtobileisiin" enkä ajatellut yhtään mitä teippipidennyksille voisi siellä käydä.. Kotona huomasin kauhuissani että hiukset oli menny isoksi takkupalloksi ja yritin itku kurkussa availla sitä ja laitoin pullon hoitoainettakin et saisin hiukset auki, lopulta laitoin oliiviöljyä teippiosioihin ja aloin ite repimään niitä pois, jouduin leikkaamaan pari teippiosiota kun oli menny nii pahasti takkuun ja omia hiuksiakin lähti ihan kiitettävästi. En lähtenyt kotoa ennenkuin uudet hiukset tulivat postissa ja sain ne kampaajalla päähän :-) Tollanen muotoiluharja todella kätevä ja pelastais kiireiset kouluaamut!

  ursula.ollikainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 122. Omat hiukseni ovat aina olleet pitkät ja paksut.. Huonoina hiuspäivinä todellakin laitan poninhännän tai nutturan, jonka ehkä jossain välissä avaan, mutta sitten hiukset ovat entistä enemmän kuin harakanpesä ! lainehtivat, mutta ei nätillä tavalla vaan sojottavat myös minne haluavat.. myöskään kiharat ei hyvin meinaa pysyä tai niihin menee puoli tuntia kun tekee ja päällee kilo lakkaa, ihana postaus ja hieno systeemi tuo! (:
  kkatja__@hotmail.com (2 alaviivaa)

  VastaaPoista
 123. Pahin on melkee kaikki aamut kun tukka on aina ihan semmosella rastatakulla. Inspiroivaa alkaa sitä joka hiton aamu selvittämään. 8)
  aamali@windowslive.com

  VastaaPoista
 124. Kaksi sanaa.. Luonnonkiharat hiukset.
  Se on aivan se ja sama kuinka kivat laineet, kiharat, suorat, ponnari/nuttura/lettiväsäämiset laitat hiuksiisi; Jos ulkona on vähänkin kosteampi ilma, ei minkäänlainen "sileys" pysy hiuksissani. Luonnonkihara tukkani on todella kihara, joka varsinkin sateella menee samantien pörröiseksi - ja myös nopeasti. On vähän harmi tuhlata aamulla puolituntia hiusten laittamiseen kun sitten kuitenkin ne menevät kouluun/töihin/kahvilaan tai minne vaan päästessä heti pilalle :-( Talvisin tähän ongelmaani (ainakin siis ylimmäisiin hiuksiin..) auttaa pipo, mutta ei sitäkään ihan aina viitsi päähänsä laittaa!

  Tuollainen muotoiluharja olisi kyllä tosi kätevä pakata vaikka laukkuun mukaan, jos sillä voisi sitten nopeasti silottaa hiusten pintaa, missä ikinä onkaan :-) !

  tiia.horppu@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Pahinta on, kun minulla on luonnonkiharat, jotka taipuvat mihin sattuu. Jos suoristan hiukseni aamulla, jonka jälkeen kävelen kosteassa ilmassa/ kiirellä/ vesisateessa bussipysäkille, on hiukset samannäköiset ellei jopa pahemmat kuin ennen suoristusta. Tällainen muotoiluharja toisi kyllä arkeen luksusta :) jenny.vepsalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Omat ongelmat hiusteni suhteen syntyvät vain ja ainoastaan nimenomaan tämän tukkani laadun vuoksi. On karhea, pörröinen, älyttömän paksu ja kihara, joten tämän laitosta ei yksinkertaisesti selviä alta puolentunnin. Vielä kun laskee siihen päälle sen ajan jonka odottelen niitten kuivumista, niin ikä ja terveyshän tässä menee!
  Juuri tuontyylistä tuotetta olen unelmissanikin jo kaavaillut; laitetta, joka yhdistäisi kätevästi harjauksen sekä lämmön ja yksinkertaisesti toisi jotain tolkkua tähän väsäämiseen. Vitsi olisi kyllä hiukeeta voittaa tuo!

  neasjoblom@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Mun aamut on aina niin hektisiä et joudun aina iltaisin ennen nukkumaan menoa käydå suihkussa. Aamulla hiukset on just sen näköset ku voi kuvetella kun on menny märillä pitkillä hiuksilla nukkumaan: takkuiset, pystyssä, epämääräisiäkiharoita ja lättänät. Usein ponnari ja lakka ovat parasystävä aamuisin, hurhan kiireen takia. Harjasta olisi varmasti hyötyä mun tulevaisuuden aamuissa x) hanna_ojaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 128. Mun pahin hiuskatastrofi oli mennä kampaajaopiskelijan penkkiin käsiteltäväksi tämän lopputyötä varten. Leikkaus oli aivan epätasainen ja liian kerrostettu ja raidat olivat keltaisia leveitä suojatiepalkkeja päässäni! Onneksi opettaja korjasi tukkani korvauksetta, mutta aika paljon sitä jouduttiin lyhentämään ja värjäämään, että päästiin inhimilliseen lopputulokseen. Ei siis enää opiskelijatöitä, kiitos :)

  riia
  r.hietakorpi(a)gmail.com

  VastaaPoista
 129. Niitä on ollut paljon! Kiireiset kouluaamut on kaikkein pahimpia katastrofitilanteita, kun yön jäljiltä hiukset sojottavat sinne ja tänne ja käytettävissä on vain rajallinen aika. camilla_josefiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Hiuskatastrofi on aina aamuisin :D Mulla on tosi pitkät ja paksut hiukset, ja ne menee aina ihan takkuun. Selvittäminen on täyttä tuskaa, vaikka onkin ihana tangle teezer käytössä.
  ven.la@luukku.com

  VastaaPoista
 131. Pahin hiuskatastrofini johtui täysin omasta typeryydestäni ja meni näin: minulla on paksut pitkät hieman luonnonkiharat hiukset. Kävin illalla suihkussa ja pesin hiukseni. Olin liian väsynyt selvittääkseni hiuksiani joten laitoin ne takussa nutturalle ja menin nukkumaan. Aamulla avasin nutturan ja yhtään hiuksia selvittämättä pesin ne uudestaan. Kun sitten aloin selvittämään hiuksiani, huomasin että ne olivat muodostaneet yhden jättimäisen takkupallon. Pistin päähäni kaikkia omistamiani hoitoaineita ja yritin 15 minuuttia selvittää niitä. Käteni menivät aivan voimattomiksi ja hiukset entistä pahempaan takkuun. Tässä vaiheessa herätin itkien poikaystäväni joka istutti minut tuoliin ja selvitti hiuksiani yli puoli tuntia. Hiukset saatiin lopulta auki mutta osa jouduttiin leikkaamaan ja osa lähti muuten irti. Sanomattakin selvää että myöhästyin koulusta.

  ronja.hasu@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Silloin kun on vain vähän aikaa laittaa hiuksia ei mikään yleensä onnistu. Kostea ilma myös saa hiukseni kääntyilemään ikävästi ja aiheuttaa usein katastrofin.

  ekaisa3@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Joka aamu kun suoristan ensin vaivalla hiukseni ja menen kouluun aina skootterilla niin kypärä aiheuttaa aina jonkinomoiset otsahius kiharat ://

  johannaa.97@outlook.com

  VastaaPoista
 134. Omistin tossa muutamii vuosii takaperin sellasen alaselkää asti tasapitkän tukan, joka soveltu leipomisee ku räkä pienen pojan nenää :D Vispipuuroo vatkasin sähkövatkaimella astianpesualtaassa ja kieltäydyin mutsin kymmenistä kehotuksist huolimatta laittamast hiuskii kiinni ettei jää ''ponnarirajaa'' kun lähen illemmalla ulos. Noh, niinku arvata saattaa, mutsi lähti vessasta sitä ponnarii mulle väkisin hakemaa ja havahtu mun tuskanhuutoihin ku vatkain oli napannu latvoista kiinni ja lähti pyörimää kohti mun päänahkaa :D Mutsi siin sit eka kiljuu hetken ajan ennenkö tajuaa ottaa sen johon irti pistorasiasta. Tuloksena istuin loppuillan vessanpöntön kannen päällä ku mutsi yritti ''varovasti'' repii mun pitkää tukkaa irti vatkaimista :D rest in peace pitkä tukka !

  heenspa@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Siinä on jo aikaa, mutta ala-asteella värjäsin hiukse äidin kanssa ennnen luokkakuvaa. Tarkoituksena oli saada kuparinpunainen lopputulos, mutta seuraavana päivänä luokkakuvassa istuikin tyttö porkkanan oransseilla hiuksilla... :(

  essi.partanen@meili.fi

  VastaaPoista
 136. Mulla ei varsinaisesti oo mitään hiuskatastrofia koskaan käyny.
  Mutta mun hiukset on ihan vaaleet ja ohuet ku hiirenhäntä joten kauheesti niitä ei tarvii ja en raaski värjätä. Mutta yks ongelma niissä on! mun hiukset ylettyy noin olkapäänyli ja niissä on ärsyttävä laine.. En voi suoristaa mun hiuksia jokapäivä, koska muuten mun heiveröiset hiukset varmaan tippuis päästä :D. Joten ehkä toi laite antais mun hiuksille lisää tuuheutta ja ilmavuutta kivoilla kiharoilla ja säästyisin sen laineen suoristamiselta ettei mun hiukset kärsisi! ja saisin näistä joskus ehkä pidemmät ja paksummat. Mutta voisinhan sanoa sitä omaksi hiuskatastofiksi jos en kerkeä tekemään mitään mun hiuksille jos olen lähdössä jonnekkin jolloin hiuksissa on ruma laine ja etuhiuksissa epämääräinen kikkura.

  enni.s@hotmail.com

  VastaaPoista
 137. Halusin liukuvärjätystä tukasta takaisin platinablondin. Ruskea väri oli tarttunut tyveen niin pahasti puolen vuoden aikana, että jouduin tekemään neljä värinpoistoa, neljätaittoa ja yhden vaalennus pesun tyveeni. Lisäksi olin taittanut hopeashampoolla-, naamiolla ja muotovaahdolla lisää keltaisuutta pois. Viidyin vaaleassa värissä _päivän_, jolloin totesin, että liukuvärjätty tumma tyvi sopi minulle paljon paremmin. Joudun värjäämään tyven kaksi kertaa ruskealla, jotta väristä tuli hyvä ja tasainen. Värjäsin siis viikon sisällä 11 kertaa hiukseni ja voi vain kuvitella miten hius tästä tykkäsi, vaikka kampaamotarvikkeilla tein :))) nyt sojotttaa joka suunnasta pientä katkennutta hiusta ja hiukset ovat paljon ohuemmat.........olisi pitänyt pysyä vaan samassa värissä koko ajan!

  nelli.tulonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Oma hiuskatastrofini tapahtui ollessani blondi. Värjäsin kotona hiukseni vaalealla hiusvärillä, josta piti tulla tuhkanvaaleat hiukset. Lopputulos olikin keltainen, melkein oranssi pää sekä siellä täällä hiuksissa oli tummia läikkiä, kun en näköjään levittänyt hiusväriä kaikkialle hiuksiin :D... Siihen loppui kotivärjääminen ja olen siirtynyt ihan ammattilaisen käsittelyyn!

  nepsuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Oma hiuskatastrofini tapahtui kun yritin värjätä hiuksiani suklaan ruskeiksi ja tottakai hiukseni imivät väriä aivan liian paljon ja loppu tuloksena oli mustat hiukset! Minulla on myös pörröiset, luonnonkiharat hiukset joten siinä on katastrofia kerrakseen. Tuo harja olisi kyllä joka aamun pelastus.

  apina67@hotmail.com

  VastaaPoista
 140. Yks hiuskatastrofi tapahtu tos yläasteen alussa kun aloin laittamaan hiuksia enemmän ja etenkin suoristamaan päivittäin..en sitten tajunnut käyttää minkäänlaisia lämpösuojia ja hiukset oli niin kamalas kunnos latvoista lopulta, että piti leikata toistakytä senttiä pois! :-D ja vielä tietysti kun oli tummat hiukset niin ne valkoiset latvat oikeen loisti sieltä! siitä lähtien on kyllä ollu kaikki maholliset lämpösuojat käytössä! tää kyseinen harja olis kyllä niin mun hiusten pelastus, koska oon tuskaillu jo pitkään mun hiusten kanssa että mitä teen kun en halua joka päivä suoria hiuksia pitää ja kiharat taas lyhentää mun hiuksia ihan hirveesti kun nää ei mitkään kovin pitkät ole :-( siksi tuo laite olis niin kätevä että saa tuuheat ja vähän laineikkaat hiukset ja vieläpä nuon helposti!

  emliaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 141. Mun hiuskatastrofi tai mun hiusten ongelma että ne ovat todella kuivat ja takkuiset ja täynnä kakshaaraisia :D ärsyttää ihan suunnattomasti kun tuntuu ettei mitkään aineetkaan tai leikkaaminen auta :( tuntuu aina kun mulla on hiukset auki että ne ovat aina niin takussa että on parempi sitten olla hiukset ponnarilla kun takkuuntuvat niin helposti. Hiukseni ovat siis melkein aina pörröiset josta en pidä, ainakaan jatkuvasti se alkaa häiritsemään.:D

  Sartsa98@windowslive.com

  VastaaPoista
 142. pahin katastrofi oli se, kun liukuvärjätyt vaaleat latvani värjääntyivät vihreiksi :D värjäsin siis tummaa tyvikasvuani ja tumma väri tarttui vaaleisiin latvoihin ja tuloksena oli vihreä sävy.. not nice! :D

  roosah-@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Osallistun arvontaan! :) pahin hiuskriisi on joka aamu, kun illalla en ole suihkun jälkeen jaksanut harjata hiuksiani.. ja aamulla siitten ei jää aikaa selvitellä niitä, joten eikun vaan koulua kohti takkutukalla... olisi kyllä mahtava laite!
  ada.lahdesmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 144. Mulla oli varmaan se, kun yläasteella siskon kaveri leikkas mun otsatukan. Siitä tuli aivan liian lyhyt ja mua nolotti :(. Se oli vielä sellanen ihan suoraan leikattu ja mulla on paksut hiukset..
  Mutta nykyään on ehkä se, jos satun peseen hiukset shamppoolla tai hoitsikalla mikä ei ihan sovi mun hiuksille :D. Silloin mun hiukset on karheet ja kauheen tuntuset aamulla kun ne on kuivat!

  souffi96@hotmail.com

  VastaaPoista
 145. Osallistun myös :) Mulla on oikeastaan kaksi eri vaihtoehtoa, miten "laitan" hiukseni, ne on joko auki tai ponnarilla.. Pahin moka hiusteni kanssa oli se, kun leikkautin pitkät alaselkään olevat hiukseni lyhyeksi polkaksi, joka ei todellakaan sopinut mun kasvonpiirteisiin. Nyt tässä välivaiheessa tollanen kiharrusjuttu olis unelma, koska tuntuu, että puolipitkille hiuksille ei ole oikein mitään kivoja kampauksia, tai ne ovat liian vaikeita mulle :D
  krista-tuukkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. Pahin hiuskriisi tuntuu olevan joka aamu. Minulla on todella ohuet hiukset, jotka vielä takkuuntuvat todella helposti. Juuri siksi kyseinen olisi aivan mahtava mun hiuksille, kun saisi hiukset laitettua todella nopeasti näteiksi ja ilmavan oloisiksi ennen kun täytyy lähteä kohti koulua ennen seitsemää.
  virtanen.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Pahin hiusmokani sattui muutama vuosi sitten kun olin kaverin synttäreille lähtiessäni alkanut harjata hiuksiani pyöreän muotoisella harjalla. Onnistuin jotenki sotkemaan otsahiukseni harjaan niin pahaan takkuun etten saanut niitä enään irti harjasta ja päädyin synttäreille 5cm otsatukan kanssa.

  heini.inkeri.vartiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Pahin hiusmuisto on viime joululta. Seuraavana päivänä oli joulujuhja, jossa mulla oli lauluesitys. Pesin hiukset illalla ajatellen, että aamulla aikaa jäisi enemmän hiustenlaittoon kun sitä ei menisi niiden kuivaamiseen. Aamulla nukuin pommiin ja heräsin vasta, kun kaveri, jonka kyydissä piti mennä juhliin, tuli hädissään potkimaan mua hereille. Aikaa laittautumiseen ei ollut. Hyppäsin pyjamassa autoon ja vaihdoin vaatteet ajaessa. Juhlapaikalla, juhlien ollessa jo käynnissä, tajusin vilkaista hiuksia takahuoneen peilistä ja meinasin purskahtaa itkuun. Kerroksittaiset, märkänä tyynyllä levänneet hiukseni sojottivat joka ilmansuuntaan. Ehdin hiukan taputella vedellä otsatukkaa, mutta eihän se siitä asettunut. Niine hiuksineni siis astelin lavalle, hokien mielessäni että "ei tähän kuole, ei tähän kuole, pahemminkin vois asiat olla.." Esitys meni onneksi hyvin, mutta muuten juhlat jäi multa välistä kun piilottelin harakanpesääni takahuoneessa koko loppuajan.
  smktl95@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Oon aina miettiny et miten jotkut ihmiset saa niin luonnolliset kiharat tai suorat hiukset,jotka ei oo sähköiset
  Itselläni on vähän luonnonkiharat, mutta vähän pörröiset hiukset.Ostin juuri mineraalimeikkejä ja huomasin et aikaa ei jääkkään hiustenlaittoon...
  Toi niin pelastais päivän!
  sintti-96@hotmail.com

  VastaaPoista
 150. Tummista vaaleiksi -vaalennusoperaatio, pakko oli saada mustista hiuksista vaaleat kesälle. Pitkät ja paksut hiukset vaihtui rotanhäntään. Kahdesti vuoden sisällä. Tähänkin päivään asti jatkunut parantelu tuosta katastrofista. Onko kenelläkään siitä muka hyviä kokemuksia?
  jttavaltonen at gmail.com

  VastaaPoista
 151. Kerran päätin kosteutta aina ah, niin ihanan kuivia ja hamppuisia hiuksiani rypsiöljyllä. No pesin suihkussa reuhkani kyllä pari kertaa shampoolla, mutta seuraavana aamuna tyvi oli kammottavan rasvainen=D Kuivashampoo oli sitten tietysti lopussa ja sain kulkea koko päivän ahdistuneena likaisista hiuksistani.
  Tuo harja olisi kyllä aivan täydellinen tähän lattanaan, ohueen ja kiillottomaan reuhkaan!
  elle.ahola@wippies.fi

  VastaaPoista
 152. Kauhein hius katastrofi tapahtui pari vuotta sitten kesällä. Kahden viikon aurinko loman jälkeen hiukset olivat auringosta ja merivedestä todella huonossa kunossa. Pelastukseksi ajatellin laittaa värin päähän, mutta siitähän tuli jotain aivan muuta kuin pelastus. Hiukset imivät jotenkin kaiken värin ja sitä sitten oltiin melkein vihreillä hiuksilla.
  noora.k.miettinen@gmail.com

  VastaaPoista
 153. Joskus aikaa sitten mulla oli platinan vaalea tukka ja halusin siihen lady gaga mallisen otsatukan. Hetken hiukset olivat ihan kivat, mutta otsis kasvoi niin nopeaa.. Kampaajalla en viittinyt ravata, joten leikkasin otsatukan aina itse jollain huonoilla saksilla, ja sen näkönenhän se olikin!! Lopulta kasvatin otsiksen pois.

  heeti93@luukku.com

  VastaaPoista
 154. Mä oon eläny 17vuotta platina blondina, viime keväänä otin itteeni niskasta ja menin kampaajalle tekemään vähän uudistusta. Halusin vähän tummemmpaa ja luonnollisempaa väriä (kylmänä kumninkin), ja oletin että ollaan kampaajan kanssa samalla ajatuslinjalla.. Väärin. Poistuin lopulta kampaajalta harmaiden hiuksien kera, enkä nyt meinaa semmosta vähän tuhkaista.. koska ne olivat hopeat/harmaat. Kavereidenilmeet oli ihan hyviä, ja varsinkin ne sääli “no… noihan on ihan kivat… vähän erilaiset vaan” oli tosi lohduttavia :-D itkin varmaan viikon joka aamu niiden takia, ja sitten päätin värjätä takaisin vaaleaksi. Olin vielä niin shokissa etten edes sanonut kampaajalleni etten pidä hiuksistani yhtään. Tyhmä mikä tyhmä!

  laura@pikki.fi

  VastaaPoista
 155. Pahin hiuskatastrofi oli varmasti se, kun yläasteella sain jonkun ihme päähänpiston, leikkasin hiukset lyhyiksi ja värjäsin ne blondista mustiksi ja vielä piikkisuoran otsatukan, joka ei kaiken kukkuraksi sopinut mun kasvoille yhtään. :D Siinä sitten itkin mun vanhan tukan perään ja alkoi hirveä värinpoistorumba. Kolmen värinpoiston jälkeen tukka alkoi näyttää taas suurinpiirtein samalta kuin ennen lukuunottamatta kamalan huonokuntosia ja katkeilevia latvoja. :D Siinä sitten leikkailtiin tukkaa lisää ja itkettiin. Nykysin tukka onneks alkaa näyttää taas terveelta ja pituuttakin on tullut lisää. :-) Toi harja olis ihan unelma, koska olen helpon ja nopean tukanlaiton ystäviä!

  juliaharhama@gmail.com

  VastaaPoista
 156. Pahin hiuskatastrofi värinpoistot ja blondaus -> hiusten katkeilu ja oheneminen. Lisäksi muistan aina sen häpeän, kun olin anatnut kampaajan tehdä itselleni kiharoita värjäyksen päätteeksi, kun hän halusi kokeilla niitä käytyään juuri erään kurssin. Kiharoista tuli sellaiset liian tiukat, ei lainkaan kauniit ja loivat. Silloin päätin, etten anna kampaajan enää koskaan kokeilla päähäni mitään vain sen vuoksi että kampaajalle tulee parempi mieli. om93080(ät)uta.fi

  VastaaPoista
 157. Pahin hiuskatastrofi mulla tais olla joskus pari vuotta sitten kun menin uudelle kampaajalle, minkä luona en ollut ikinä enne käynyt. Pyysin että hän leikkaisi mulle sellasen lyhyehkön polkkatukan, mutta hän sanoi ei ymmärtänyt sitä ja lähdin kampaajalta itku kurkussa. Mun hiukset oli leikattu aivan lyhyiksi toisin sanoen poikatukaksi ja se ei sopinut mulle sitten yhtään. Onneksi nyt on taas pitkät hiukset ja oon tullu siihen tulokseen et pitkät hiukset on tullu jäädäkseen :)

  VastaaPoista
 158. lisäystä mun kommenttiin :)
  riina.m@luukku.com

  VastaaPoista
 159. Kamalin hiuskatastofi oli viime syksynä. Olin päättänyt että haluan kasvattaa tasapitkät hiukset ja pitkät hiukseni olikin leikattu polkkapituiseksi jotta kasvattaminen olisi mahdollista. Menin parturille ja halusin latvoja hieman tasattavan sekä hiuksiini luonnollisen liukuvärjäyksen joka olisi hyvin lähellä hiusteni omaa väriä. Parturista lähdin pätkittyjen latvojen ja sähäkän oranssien latvojen kanssa. Koko lysti maksoi vielä törkeän paljon. Ei siinä auttanut kun värjätä kokonaan tummaksi ja laittaa pidennykset siksi aikaa että kynityt hiukset kasvaisivat edes vähän. Nyt vuotta myöhemmin olen siinä tilanteessa hiusteni kanssa missä minun olisi pitänyt olla jo viimesyksynä. Hiljaa hyvä tulee, eiku..
  Tea.Levonen (ät )gmail.com

  VastaaPoista
 160. Yläasteen alussa kaipasin jotain virkistävää mun lähes lanteille ulottuviin hiuksiini.. Tätä virkistystä tarjosi sitten hyvin avokätisesti kaveri, joka raateli hiukset niin järkyttävään kuntoon, että äiti purskahti kotona itkuun. Mut passitettiin parturiin, josta palasin sitten polkan kanssa..
  ttanjatuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Mulla on aina hiuskatastrofi pv, koska hiukseni ovat pitkät, paksut ja ns. karheat, haluaisin pitää niitä auki, pituuden takia, mutta ne menevät lattanasti pään myötäisesti ja ponnarin saan laitettua vain alas(inhoan "alaponnaria :( ) , koska hiukseni ovat sen verran raskaat, että ponnari ei vaan pysy ylhäällä :( eli KATASTROFI! Ja vaikka moni sanoo, että ihanan paksut hiukset, niin niiden laittaminen ei ole ihanaa. Tuolla OBH Nordican Magic Style Brush:lla saisi varmastikkin helposti- ja nopeasti sileät hiukset, joita kehtaisin pitää auki :) ja harjaa käyttäisi takuuvarmasti myös 12-vuotias tyttäreni ;) johanna-hamalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 162. Koen hiuskatastrofeja nykyään harva se aamu... Olen niin aamu-uninen, että haluan nukkua siihen viimeiseen sekuntiin asti, eikä hiusten laitolle tosiaankaan ole liikaa aikaa. En ehdi alkaa väkertää suoristusrautojen tai kihartimien kanssa, joita käytänkin yleensä vain juhlimaan lähtiessä. Olisi ihana jos arkenakin hiukset olisivat joskus nätisti irti! Tyydyn yleensä vain tavalliseen ponnariin tai nutturaan, koska etenkin illalla pestyä pitkää tukkaa ei saa aamulla enää oikeasti mitenkään! :D Hiukseni ovat myös pahasti sähköisyyteen taipuvia, joten senkin asian kanssa menee lahjakkaasti hermot, joten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin se tuttu ja turvallinen poninhäntä. Tämä tuote kuulostaa kyllä liian hyvältä ollakseen totta! Yhdeksän minuuttia mahtuu aamuaikatauluunkin hyvin hiusten laiton osalta, meneehän siinä nutturankin väkerryksessä nyt oma aikansa. Näyttää myös tosi hyvältä nämä sinun esimerkkikuvat!
  rosakemppainen@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Pahin hiuskatastrofi oli kun nuorempana pelleiltiin serkun kanssa äidin lämpöharjalla ja se jäi kiinni hiuksiin. Eipä siinä muu auttanut kuin leikkaaminen :D Osallistun siis kilpailuun. karvinen02@hotmail.com

  VastaaPoista
 164. Olen usein illalla niin väsynyt että päätän käydä suihkussa vasta aamulla… Kerran kuitenkin olin laittanut herätyksen pois päältä ja heräsin vasta kun oli 5 minuuttia aikaa lähtöön ja hiukset olivat olleet muutaman päivän pesemättä :D koitin sitten tunkea kuivashampoota mutta lopputulos ei kuitenkaan ollut kovin hemaisevan :D t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista