25 elokuuta 2013

saturday with me

Todella moni teistä toivoi "day with me" - postausta ja päätinkin tänään ottaa teille kuvia pitkin päivää ja kasata niistä postauksen. Moni myös on toivonut, että jakaisin enemmän biisejä tänne blogiin, joten tässä olisi nyt siis minun päiväni ihan kuvien, tekstien sekä biisien kera!

Heräsin tänään aamulla tai paremminkin iltapäivällä puoli yhden aikaan siihen, että Jonathan herätteli minua, että nyt olisi ehkä aika jo nousta. Minulla oli kyllä herätys soimassa puoli 11, koska olen nyt yrittänyt vähän kääntää tätä rytmiäni, mutta yllätys yllätys olin sammuttanut herätyksen ja jatkanut rauhassani uniani. Eipä se nyt onneksi haitannut, koska meillä ei ollut päivälle mitään erikoista ohjelmaa suunniteltuna. 

Heräittyäni kunnolla nautin ihan rauhassa aamupalani.. 


Showtek feat. We Are Loud! & Sonny Wilson - Booyah

.. Ja muutaman kupin kahvia. Joku joskus kysyi, että mitä ilman aamuni ei lähtisi käyntiin niin tähän ehdoton vastaus on kahvi! ..


.. Samalla tietenkin selailin facebookin läpi, kurkkasin tänne blogiin sekä sähköpostiini, heartailin kuvia we heart it:ssä ja kaikkea muuta "todella tärkeää".. 


Icona Pop - I love It (Tiesto's Club Life Remix)

..Muutaman tunnin jälkeen päätin, että nyt järjestän vaatekaappini. Ne alkoivat nimittäin näyttämään siltä, että kaapeistani olisi vetänyt läpi jonkinlainen pyörremyrsky. Jonathan aina naureskelee minulle, että miten tuo vaatekaappien pitäminen siistinä voikin olla minulle niin mahdoton tehtävä. Haha! .. 

.. Siivoilun jälkeen käväisimme nopeasti Itiksessä, koska ripsivärini alkoi olla lopussa ja halusin käydä kurkkaamassa, jos Gina Tricotista olisi löytynyt erästä neuletta, jota olen netistä katsellut. Eipä löytynyt, mutta jotain muuta löytyi kyllä..


.. Itiksestä palattuamme kävinkin sitten vihdoin suihkussa ja laittauduin valmiiksi.. 


tyDI feat. Kerli - Something About You


Neule Gina Tricot // Housut DrDenim // Kengät Converse // Laukku Louis Vuitton 

.. Ja tällaisia kuvia tulee, kun antaa kiireessä Jonathanille kameran käteen eikä tarkista itse kameransäätöjä etukäteen. No, eipä tuolle asialle nyt enää jälkikäteen mitään voi. Eiköhän noista nyt kuitenkin selvää saa :D. 


.. Emme taas kerran olleet yhtään suunnitelleet päivällistämme ja kellokin alkoi olemaan jo sen verran paljon, että emme olisi ehtineet enää ruokaa laittamaan. Olimme sopineet tapaavamme kaverimme keskustassa puoli yhdeksän ja tässä vaiheessa kello olikin jo yli seitsemän. Pikaruokaa siis. Minulle mäkkäristä - tietenkin. 


DVBBS & Borgeous - Tsunami

.. Kun olimme syönneet niin suuntasimmekin kohti keskustaa!.. 


.. Olimme sopineet menevämme illalla kavereidemme kanssa leffaan. Yksimielisin äänin päädyimme leffaan nimeltä Kirottu. Leffa oli todella hyvä eli jos pidätte yhtään kauhuleffoista niin kannattaa ihmeessä käydä katsomassa kyseinen leffa! 


Dannic - Rocker
 

.. Leffan jälkeen suuntasimmekin takaisin kotiin ja minä aloin näpyttelemään tätä postausta teille. Ajattelimme nyt vielä (kun vain ensin saan tämän postauksen tehtyä) niin lähteä käymään jossain vielä pienellä ajelulla. Minusta on vain niiin kiva käydä öisin ajeluilla!

Sellainen olisi siis minun lauantai. Miten teidän lauantainne on sujunut? Entä mitä piditte tästä postauksesta?


xoxo, Natalia

54 kommenttia:

  1. Ihana postaus tälläsiä on tosi kiva lukee :) tää on todi tyhmä kysymys mut ootko ihan suomalainen tai siis meinasin vaan sitä, kun sun nimi on Natalia ni sen perusteella :) mut tosiaan oot älyttömön kaunis ja sulla on upee kroppa nii unelma olispa mullaki samanlainen!! :-)
    Oon kateellinen sulle kun oot täydellinen ja sul on aina tosi ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Ja kyllä olen ihan suomalainen. Voi kiitos kiitos <3 Tosin aivan turhaan olet kateellinen ja kukaan ei ole täydellinen :) Kiitos kuitenkin ihanastasta kommentista <3 !

      Poista
  2. Oot niin ehdottomasti mun lempibloggaaja :) näistä postauksista tulee hyvä mieli ja on ihana lukee tälläisiä kivoja juttuja kauniiden kuvien kera! Lisäksi sä oot vaa niin upee ja symppiksen olonen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla ja kiva, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta <3 !

      Poista
  3. saako kysyä että mitä kokoa sinulla on nuo dr.denimin farkut :) ?

    VastaaPoista
  4. Vau, otat tosi hyvin lukijat huomioon :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus :) näitä on tosi kiva lukea!

    VastaaPoista
  6. hei onks toi sun lv mm vai gm?:) en yhtään osaa päättää kumman ostaisin mut toi sun on tosi kivan kokonen sulle!

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus ja ihana tuo neule! :-) oot kanssa nykyään mun lempibloggaaja, vaik ekan kerran tulin tänne jostai demi.fin haukkumiskeskustelusta :D onneks huomasin että vaikutat todella sydämmelliseltä ja ihanalta etkä sellaiselta kuin noissa haukkumisjytuissa! Puss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ja kiitos :) ! Ja mukava kuulla, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta :) Ei kannata uskoa kaikkea mitä minustakin nettiin kirjoitellaan, koska harvoin niissä on mitään perää :D

      Poista
  8. heippa natalia! lueskelin sun vanhoja postauksia, ja täytyy kyl sanoa vaikka blondit sulle sopiiki, ni tää hiusväri mikä sulla on nyt, sopii paljon paremmin! niin luonnollinen :)
    tää sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareista suomalaisista blogeista ja oon ollu lukija melkeen alusta saakka :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin samaa mieltä näistä hiuksista :) Nämä ovat paljon luonnollisiemmat ja eläväisemmän näköiset ! Ja todella ihana kuulla <3 Kiitos mukavasta kommentista =)

      Poista
  9. Ihana kun viimeinkin teit tän postauksen!:) tosi hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  10. piä useemmi noit kiharoit, sopii nii hyvin ! :)

    VastaaPoista
  11. Hei nää tällaset postaukset on tosi kivoja, saisit tehdä useamminkin! :) Ja ihania noi biisit tuolla välissä! Kiharatkin sopii sulle ihan älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
  12. sulla näyttää olevan sun koneella noi powerpoint jne ohjelmat, nii ootko ladannu ne mistä? :) ku ite haluaisin ne kanssa tälle mun macbookille, mutta onko muuta mahollisuutta saada niitä ku maksaa niistä se reilu satanen :<?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut sen Microsoft Office paketin :) Onhan se kallis, mutta itselläni ainakin noille ohjelmille tulee käyttöä mm. koulujutuissa sun muissa.

      Poista
  13. Pahoittelut kaikille, jotka olitte aamulla laittaneet kommenteja tähän postaukseen! Onnistuin nimittäin puhelimellani unenpöpperössä poistamaan ne kaikki, vaikka tarkoituksena oli julkaista ne. Olen pahoillani =( ! Jos viitsitte niin laittakaa ihmeessä kommenttinne uudestaan tulemaan.

    VastaaPoista
  14. Sanoit vähän aika sitten yhdessä postauksessa ettet syö ikinä enemmän kuin kulutat, ja noissa mäkkäri ruuassa ja poppareissa on varmaan 3 päivän kalorit:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaisi varmaan vähän ottaa asioista selville ennenkuin tulet tänne "pätemään" :D.

      1. Tuplajuustoateriassa (ilman limua tai light limulla) on 780 kaloria. Ja itse en edes syö yleensä puolikaan noista ranskalaisista jolloin edes tuo 780 ei tule täyteen.
      2. Pienissä popcorneissa on varmaan noin 300 kaloria ja niistäkin söin leffan aikana ehkä puolet.

      Eli sinun mukaan kolmen päivän kulutukseni olisi noin 1000 kaloria :-D Eli yhden päivän kulutukseni olisi 333,33 kaloria. Tuolla kalorimäärällä ei elä kukaan.

      Ja niinkuin tästä postauksesta huomaa niin eihän tämä ollut mikään "tavallinen päivä". Arkisin syön aamupalaksi smoothien tai puuroa, päivisin kotona itse tehdyn lämpimän ja terveellisen ruuan yms. En siis joka päivä syö tuollaista roskaruokaa :D. Ja vaikka eilen söinkin huonommin kuin normaalisti niin uskallanpa väittää, että aika plus miinus nolla -linjalla mentiin.

      Poista
    2. Mites hän nyt olisi voinut tietää ettet ikinä syö puoliakaan paskaruuastasi. En tarkoita pahalla mutta natalia voisit yrittää välttää tätä kärkästä vastaamistapaasi vaikka sinua ärsyttäisikin sillä tuosta saa nopeasti sellaisen kuvan että haluat vain "haistatella" takaisin. Ja se rasvan ja suolan määrä mitä tuosta ruuasta saat ei kulu pois noin vain perus päiväkulutuksen aikana ;)

      Poista
    3. Vaikka olisinkin syönyt koko aterian ja syönyt kaikki popcornit niin siitä ei siltikään tulisi 3000 kaloria. Paremminkin noin 1200.

      Ja tässähän oli vain kyse vain ja ainoastaan kaloreista, ei mistään muusta ;)

      Poista
    4. Nyt oli kyllä pakko puuttua tähän juttuun, kun pistäny välillä pahasti silmään eräiden katkerien ihmisten kommentoinnit. :D Miten jotkut ihmiset jaksavatkin puuttua toisen ruokailuihinkin? Eiköhän se oo ihan jokasen oma asia mitä sinne omaan suuhunsa laittaa. Ja ei varmaan maailmaa kaada jos silloin tällöin roskaruokaa syö. Ja ei kannattais alkaa pätemään täällä ekaks jos ei tosiaan ole varma kuinka paljon esimerkiks noistakin annoksesta syötiin. ;)

      Jos mulla olis blogi ja tollasia pätemiskommentteja saisin niin kyllä varmasti "haistattelisin" ite takasin. Ja mun mielestä Natalian kommentoinnit on aina ollut täysin asiallisia. :) Kiitos kivasta blogistasi!

      T: Natalia :)

      Poista
    5. Itseäni ihmetyttää aina se, että usein anonyymit tulevat tänne kommentoimaan tänne jotain aivan ihmeellsitä. Tässä tapauksessa ensimmäinen anonyymi, joka tuli huomauttamaan noista kaloreista (joista hänellä ei tosin ollut mitään hajua) ja vihjalisi siihen suuntaan aivan kuin olisin aikaisemmin valehdellut täällä blogissani, kun olen sanonut, että harvoin syön yli kulutukseni. Tein mielestäni hänelle faktat aivan asiallisesti selville ja kuitenkin minä olen tässä tilanteessa se joka on nyt ollut vähän kärkäs. En ymmärrä.

      Kiitos paljon ihanasta kommentistasi KAIMA <3 :)

      Poista
  15. Tosi mukavanoloinen postaus! (: Hitsiläinen sulla on kans todella hyvännäköinen meikki noissa asukuvissa. (: Sopii sulle jotenkin erityisen hyvin.

    VastaaPoista
  16. Sulla on kyllä niin epäterveelliset elämäntavat. Enkä kyllä tarkota pelkkää ruokaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mistäköhän sinä tiedä millaiset elämäntavat minulla on? :D Tämän blogin perusteellako olet tämän johtopäätöksen tehnyt? Blogini kertoo elämästäni ehkä 1/10 osan eli pelkän pintaraapaisun. Ja koska olet tuota mieltä niin et selkeästikään tunne minua oikeassa elämässä tai kuulu lähipiiriini =).

      Poista
    2. blogisi taitaa kertoa susta vaan ns."hienot" ja "hyvät" puolet :D tuskin toi sun geelilettis sua herätti tollakaan tavalla.

      Poista
    3. Kerron blogissa vain hyvistä, iloisista ja kivoista jutuista! Niinkuin aika monissa blogeissa yleensä tehdään :) Itse en ainakaan haluaisi muiden blogeista lukea mitään kurjia juttuja, valitusta tai angstausta niin siksi en niitä myöskään niitä omaan blogiini jaa.

      En kuitenkaan koskaan ole valehdellut täällä blogissa mistään. On eriasia olla kertomatta ikävistä jutuista kuin valehdella.

      Poista
  17. Vaikuttaa aaaaaivan täydelliseltä lauantailta, just tollanen rento!:))

    VastaaPoista
  18. Kerroit joskus että kokeilet hampaiden valkaisua Isosmilen tuotteilla:) toimiko hyvin? tuliko hyviä tuloksia? suositteletko tilaamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huomasin, että hampaani vähän valkaistuivat sekä kirkastuivat :) Suosittelen siis !

      Poista
  19. Voi juma mikä noita vaivaa jotka valittaa sun ruokavaliosta? :D siis oikeesti? Toi sun päivä oli just tommonen rento päivä eikä se tarkota et söisit noin aina :D ja niinkun sanoit että sun elämästä on täällä vaan pintaraapaisu nii on kyllä tottta, et noi pätee ihan turhaan vaik ei ees tunne sua! Mut siiis oot kyllä kaunis ja vaan täydellinen <3 täytin tänään just 14 v. ja mun toive oli kun puhalsin kynttilän et oisin "isona" just niinkun sä! :3 huhhuh sori pitkästä kommentista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totally agree! Ihan kun yks päivä kertois sun kokoelämän, jep syöt varmaan joka päivä noin... Hereille taas vähän ihmiset! :D

      Poista
    2. Anonyymi 19.38: Haha no niimpä :D Tämä oli vain yksi päivä ja vieläpä lauantai, jolloin yleensä käydään juuri leffassa ja herkuttellaan. Arkisin syön aivan normaalisti kotiruokia, puuroa yms :D Voi kiitos paljon , mutta kukaan ei ole täydellinen ! OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE <3 Aww aivan ihanasti sanottu =) Kiitos mukavasta kommentistasi!

      Anonyymi 19.58: Niimpä :D

      Poista
  20. Tosi kiva tuollainen perushelppo asu !! :) varmasti mukava ja helppo ja näyttää silti tosi kivalta:)

    VastaaPoista
  21. Tää oli tosi kiva postauss:) !!

    VastaaPoista
  22. Sä vaikutat tosi positiiviselta ja mukavalta ja sellaselta ihanalta ihmiseltä Natalia! Tykkään tästä sun blogista paljon ja jotenki mulle tulee aina hymy huulille ku sulla on niin kivoja postauksia! :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla ja mukava, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta :) ! Kiitos sinulle ihanasta kommentista !

      Poista
  23. Meillä on niin samallainen musiikkkimaku , kaikki biisit mitä laitat tänne on aina jo joko mun soittolistalla tai sit niistä tulee uusia lemppareita . Kuulin töissä ton tsunamin ja oon siitä asti miettiny mikä sen nimi on ja nyt löysin sen jee!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aijaa :D Todella kiva kuulla, että olet löytänyt täältä itsellesi uusia biisejä soittolistalle ja että nyt löysit tuon tsunamin kerta olit sitä ettinyt =)) !

      Poista
  24. Hahha noi anojen ruokakommentit.. Toi kalorimäärä ei todellakaan oo paljon vaikka söis vaikka joka päivä mäkissä, eikä varmana lihois! Ihana blogi sulla ja toi sun Vuitton on nii ihana ku sopii joka asun kanssa! :)

    VastaaPoista
  25. voi hyvää päivää noi pari kommenttia haha naurattaa. tää on just tätä ku kerranki joku uskaltaa laittaa mäkki-ruuasta kuvaa (eikä lohisalaatti annoksesta/muusta ''tänään söin terveellisesti''hehkutusruuasta) ni heti kamala huuto...jooo'o

    näyttää muute tosi hyvältä kans tollane kihara tucca sulla:')

    VastaaPoista