25 elokuuta 2013

arvonnan voittaja + other stuff

Ihan ensimmäisenä kiitos teille kaikille jotka osallistuitte CaseAppin arvontaan, jossa palkinto oli voittaa itselleen lahjakortti kyseiseen nettikauppaan ja näin päästä suunnittelemaan itselleen mieluisat puhelinkuoret. Tällä kertaa arvonnan voitti tiia.k-s@hotmail.com ! Oikein paljon onnea sinulle! Laitan sinulle vielä tämän illan aikana sähköpostia tulemaan, joten tarkkailethan postiasi. 

Teitä osallistujia oli niin mieletön määrä joten päätimme CaseAppin kanssa muistaa teitä muitakin alennuksella. Kaikki te saatte -20% alennuksen käyttöönne ja alennus on voimassa 1.9.2013 asti! Alennuksen saatte koodilla : NATALIA20. Nyt vain siis suunnitellemaan itselleen juuri sellaiset kuoret kuin haluatte. Kuoriin on siis mahdollisuus liittää kuvia, tekstiä - ihan mitä vaan ! Jos haluat nähdä millaiset kuoret minä suunnittelin itselleni niin voit kurkata ne tästä. Millaiset kuoret te aijotte siis suunnitella itsellenne?


Nyt me lähdemmekin moikkamaan Siljan ja Jyrin pientä hauvavauvaa, joten palataan huomenna aamulla kenkäaiheisilla jutuilla! 

xoxo, Natalia

24 kommenttia:

 1. mitä jos vaikka katsoisit kameraan? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olin tulos sanoo samaa :-D videoissaki hämää ku katot ni paljon näytöltä kuvaas ku mitä kameraan :(
   kivan näköi toi paita!

   Poista
  2. En ymmärrä miten ketään voi häiritä tuo asia tai miten kukaan edes huomaa sitä :D Suurin osa ihmisistä katsoo yleensä itseään näytöstä varsinkin, kun ottaa koneella kuvia eikä katso suoraan tuonne yläreunaan ! Ja ero on kuvissa aivan huomaamaton. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni. Harmi, että tuo asia on teitä kovin häirinnyt :/ Kiitos!

   Poista
  3. Siis häh miksen huomaa mitää xd siis missä noist kuvis?

   Poista
 2. Näytät ihan Oprilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, minusta meissä ei ole mitään samaa näkö kuin pitkät vaaleat hiukset :D

   Poista
  2. Mustakin näytät ihan Oprilta näissä kuvissa! :D

   Poista
 3. Näytät tosiaan ihan Oprilta! Teillä on ihan samanlaiset nenät ja muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse täysin erimieltä :D Nenämme eivät kyllä ole samanlaiset :) !

   Poista
  2. Ihan ku se ois joku kauhee loukkaus sua kohtaan ? Vaikutat jotenki oudolta , tai sun suhtautuminen muihin bloggaajii vaikuttaa ..

   Poista
  3. Ai senkö perusteella suhtautumiseni muihin bloggaajiin vaikuttaa oudolta, että luen vähän suomalaisia blogeja tai jos en omasta mielestäni näytä yhtään samalta kuin esimerkiksi Opri? Se, että jonkun mielestä näytän samalta kuin Opri ei todellakaan ole minusta yhtään loukkaus - päinvastoin! Oprihan on nätti tyttö :) Itseäni vain ihmetytti, koska minusta meissä ei ole mitään samaa näköä? :D

   Poista
  4. Kyllä monet ovat alkaneet sanoa, että mä näytän mun äidiltä, vaikka omasta mielestämme olemme ihan erinäköiset. Minusta sä näytät Oprilta. Voithan sä itse nähdä asiat eri tavalla, mutta nähtävästi joku näkee mun kaa samalla tavalla! :)

   Poista
  5. Mitenniin Natalia ottaa asian loukkauksena tai suhtautuu oudosti muihin bloggaajiin ?
   Mua sanotaan jatkuvasti mun siskopuolen näköseksi ja AINA kiistän asian, eikä se kuitenkaa tarkota, että mulla olis jotain pikkusiskoani vastaan, päinvastoin, sehän on jumalaisen kaunis. Musta Natalia suhtautuu kaikkiin aina niin positiivisesti, jopa inhottaviin anoihin.

   Mun piti Natalia kysyy sulta, että millä aineella saat sun pidennyksistä sähkösyyden pois vai meneeks sulla ollenkaan sähköseksi ? Mulla sähköstyy tosi herkästi enkä kuitenkaan uskalla iha mitä vaan mömmöä survoa näihin joten päätin pyytää apua tollaselt konkarilt kuten sinä :D

   Poista
  6. Anonyymi : No niimpä :D En tarkoittanut asiaa mitenkään pahalla tai hyvällä. En vain itse näe meissä mitään yhdennäköisyyttä :D Ei sen kummalisempaa..

   Katarina : Niin.. Hassua miten aina pitää ensimmäisenä ajettella, että tarkoitaisin asian jotenkin negatiivisesti :D Ihanasti sanottu :)) Kokeile ottaa ihan tippa hiusöljyä käsiin ja levitä sitä vähän pidennyksiin niin pitäisi lähteä sähköisyys pois ! Minulla tuo on ainakin aina toiminut hyvin =) !

   Poista
 4. eiiii just kerkesin perjantaina tilata kuoret tuolta.... varmaan pitää toiset pistää tilaukseen niin saa tuon edun hyödynnettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D Kannattaa ihmeessä käyttää tuo alennus, jos vain ideoita kuoriin riittää :)) !

   Poista
  2. juu ipadin kuoret lähti tilaukseen :) nää on muuten tosi kivoi tälläset yhteistyöjutut missä lukijatkin hyötyy, tälläsii ehdottomasti lisää!

   kivaa syksyn alkua sulle natalia ja tsemppii kirjotuksiin <3

   Poista
 5. Vitsi meni toi arvonta ihan ohi! :( mut kiitos tosta alennuskoodista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tuolle alennuskoodille tulee käyttöä =)

   Poista
 6. Kiitos alennuksesta <3
  Tilasin juuri kuoret missä on mun siskon edesmennyt kissa Elmeri. Sen kuolemasta on jo yli 2 vuotta, mutta siltikin suren häntä :( Kuitenkin oli kuollessaan 18v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, jos alennukselle tulee käyttöä :)) Aivan ihana idea <3 Kuorista tuli varmasti ihanat!

   Poista
 7. Mikset julkaise kaikkia asiallisia kommentteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näe mitään järkeä julkaista täysin idiootteja/typeriä/vittuilevia kommentteja, vaikka ne olisivatkin asiallisesti kirjoitettu.

   Poista