20 toukokuuta 2013

Prague by night

Osa teistä varmaan muistaakin, kun kerroin Praha -postaukseni (postaukseen pääset tästä) yhteydessä tekeväni vielä erillisen postauksen, jossa on kuvia Prahasta yöllä. Mielestäni kaupunki on aivan ihanasti valaistu iltaisin/öisin, vaikka pimeän myötä kaupungin tunnelma muuttuu aivan toisenlaiseksi kuin päivisin. Silloin todella huomaa, että on keskellä Eurooppaa ja kaduilla näkee vaikka mitä. Kannattaakin aina muistaa ettei kenenkään tulisi liikkua kaupungissa yksin öisin vaan aina on parempi mitä isommassa porukassa on. 


Aika upean näköistä eikö?

xoxo, Natalia

36 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä<3 oliko eka kommentti ?;D

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköstä!! Kun näin ton neljännen kuvan mulle tuli olo, et ihan varmana oon nähny jonkun leffan mikä on kuvattu just tuolta :)

  VastaaPoista
 3. Itä-Euroopassa on tosi upeita kaupunkeja, ehdottomasti käymisen arvoisia paikkoja :) Tykkään ainakin itse enemmän kun perus Lontoosta tai Pariisista matkakohteina, vaikka nekin toki on hienoja paikkoja!

  VastaaPoista
 4. Olisit edes vaivautunut kirjoittamaan oikeasti jotai Prahan yöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olisit toivoinut, että olisin kirjoittanut Prahan yöstä :)?

   Poista
 5. Prague ♥ ! oon se sama prahaheebo aijemmast postauksesta !
  ja joo tossa just et öisin ei paljo liikuta yksin, niin TRUE.
  muistan vieläki sen ku yks ilta (toissakesänä) lähettii iskän kans ilta/yökävelylle, kello oli jotai 23.00 ? (oltii just keskel uut kaupunkii, meiä hotelli oli se friday tms) ja siinä sitte oltii lähös takas hotellille ku iskä poltti tupakkaa kasvot kadulle päin ja ite olin selin siinä hetken ja sitte yhtäkkii sen katse oli niin jäätyny 30sek ajan ja samaa aikaa hysteerinen (en ollu koskaa enne nähny sitä katsetta), olin kääntymäs mut iskä vaa käski mun pysyy paikallaa ja kävelee hitaasti hotellille kohti. sit se käveli siihe mua lähemmäs ja sano et siin oli 3 jätkää yhes nurkas aika lähellä ja yhel niist oli rynnäkkökivääri........... ei jumaliste en oo varmaa koskaa pelänny aikuisiällä niin paljon!! yritin siinä sitte nopeuttaa vauhtii mut iskä sit ihan käski hiljaa et "nyt kävelet hitaammin!" koska aika varmasti ne ois tajunnu et huomattii ne jos oisin lähteny juoksee. ja se about 10metrii siihe hotellin ovelle tuntu ikuisuudelta, ku halusin siitä tilanteesta niin pois. et ilman iskän rauhallisuutta oisin varmaa menny ihan hysteeriseks.

  siinä lähellä ei ollu yhtää ihmisii edes ketkä ois ollu ns. todistamassa sitä tilannetta ja ku siinä vieres oli sellai koju ni ne 2 heppuu vissii kauppas sen sille toiselle siin vieressä, ku se oli semmoses sairaan isos urheilukassis kuulema. mut HYI :s
  tosin seuraavan iltana olin ehtiny jo unohtaa tän ja lähettii uusiks kävelee. mut sen voi kyl myöntää et tuolt ei vaarallisii tilanteita puutu!

  mut tässä on kans hyvä esimerkki siihen, että jos tollasee tilanteesee joutuu ni pitää muistaa se rauhallisuus ja se, ettei tavallaa oo huomaavinaankaa tai kattele sitte niitä kohti keit siin ikinä onkaa. koska tossa voi käyä huonosti.
  mut SILTI i ♥ prague :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Onneksi selvisitte tuosta tilanteesta säikähdyksellä!! Olisin itsekin varmasti tuollaisessa tilanteessa mennyt paniikkin enkä voi edes kuvitella kuinka paljon pelotti.. Juuri niikuin sanoit niin tuollaisissa tilanteissa pitäisi aina muistaa pysyä mahdollisimman rauhallisena :)! Tuo on kuitenkin hyvä varoittava esimerkki siitä, että Praha on oikeasti keskellä Eurooppa ja siellä meininki on vähän erilaista kuin meillä täällä Suomessa. Öisin siellä saa todellakin olla varovainen ja varsinkaan yksin ei kannata lähteä mihinkään :)

   Praha on ihana paikka ja turvallinen, kunhan itse muistaa olla varovainen ! :)

   Poista
  2. Ja kiitos vielä kommentistasi <3

   Poista
  3. Hui kamala! :o itsehän olisin paniikissa juossut varmaan ja kirkunut. tai sitten ollut ihan lukossa enkä ois uskaltanut liikahtaakkaan.

   Poista
 6. Hei kiitos sun, mun seuraava matkakohde on ehdottomasti praha! Sulla on aivan ihana blogi, kiva kun postailet usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos ja toivottavasti pidät Prahasta ! =)

   Poista
 7. Millä kameran ohjelmalla kuvaat kuvasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan mitä kuvaan, missä valaistuksessa yms.

   Poista
  2. Eli automaatilla? :3

   Poista
 8. Ihan normaalin näköistä, riippuu tietysti siitä, mihin on itse tottunut. Ootko muuten huomannu, että poseeraat todella usein tossa samassa asennossa ja käsi hiuksilla? :D

  VastaaPoista
 9. aivan ihanan näköistä! haluaisin todellakin matkustaa prahaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään Prahassa, jos vähääkään kiinnostaa :) !

   Poista
 10. Upeaa, kyllä.aivan varmasti tuonne haluan matkustaa! Menen vaikka aikaisin nukkumaan, jos ei saa isoa seuruetta reissuun :D ja hui tuo Marian kommentti!! varmaan kammottava tilanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Praha on kyllä aivan upea kaupunki - niin päivällä kuin yöllä :) !

   Poista
 11. Määritteletkä pukeutumistyylisi preppy-tyyliseksi ja tykkäätkö siitä tyylistä?:) mielestäni sulla on ihana klassinen tyyli jota voisit vielä korostaakin erityisen preppyksi niin oisit iiiiihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En välttämättä määrittelisi tyyliäni preppy-tyyliseksi ! Pidän kuitenkin siitä tyylistä =)

   Poista
 12. Kävin viime kesänä tuolla Prahassa! Oli todella upee paikka ja toi kaupunki oli tosi kaunis :) Aion varmasti joskus toistekin mennä prahaan!
  Käytiin kans siellä Karlovy varyssa (miten ikinä kirjotetaankaan) sekin oli hieno paikka!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit! Minustakin Praha on aivan upea paikka ja ehdottomasti kokemisen arvoinen =)

   Poista
 13. Hienoja kuvia ja oot tosi kaunis en tajuu kuka voi olla noin kaunis oikeesti oisimpa mäkin noin kaunis:). Sulla on tosi kiva ja hauska blogi. Onks sun oikee nimi Natalia ja toinen nimi Oona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani ja voi kiitos paljon =)) Kyllä on!

   Poista
 14. Ollaan lähdössä ens kuun 4. päivä poikaystävän kanssa Prahaan! Vaikuttaa aivan huikealta kaupungilta ja toivottavasti myös sitä paikan päällä on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvää matkaa =) Kerro sitten mitä pidit !! :)

   Poista
 15. I'm glad you liked in Prague. I live here all my life, it's nice to see that this city is like also in the world. Many greetings from Prague! :)

  VastaaPoista