22 toukokuuta 2013

i'm sick

 

Alkuun pahoittelut siitä, että olen pitänyt pientä hiljaisuutta täällä blogin puolella. Minulla on ollut iso kasa koulujuttuja hoidettavana, koeviikko alkaa huomenna, töitä, flunssani ei ole hellittänyt vieläkään ja kaiken kukkuraksi heräsin tänään aamulla aivan älyttömään korvakipuun. Lääkärissä selvisi, että tärykalvoni oli puhjennut korvatuluhduksen takia. Nyt minulla on sitten penisiliinikuurikin päällä. Kovin hyvin ei ole tämä viikkoni siis mennyt..

Toivottavasti huomenna oloni olisi jo vähän parempi! Ja yritän ehtiä vastailla kommentteihin vielä tämän illan aikana. Palataan huomenna 

xoxo, Natalia

73 kommenttia:

  1. En tiiä onko sulla kurkkukin kipeä flunssan takia, mutta kuuma ärsyttää tulehtunutta kurkkua aikalailla, siksi nykyään suositellaan siihen kylmää :D Ja jos ei ole tai tiesit jo niin paranemisia sinne vain ja muutenkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeestaan kannattaa kurlata vesilasi johon on sekotettu teelusikallinen suolaa. Se tappaa bakteeri!

      Poista
  2. kuinka sul pysyy itseruskettava noin tasasena kokoajan:)? kuinka usein laitat sitä? ja sulla on aivan ihana blogi!!! vissii kokoajan kyttäämäs koska tulee uutta postaust haha:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt enää laittanut ollenkaan itseruskettavaa ! Kesällä haluan mielummin ihan auringosta saadun rusketuksen :D Ja ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani :)

      Poista
  3. Ohhoh, taitaa olla aika kovat kivut, kun ihan Panacodia määrätty :( Toivottavasti paranet pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin kanssa samaa, meillä kun töissä määrätään tuota potilaille leikkauksen jälkeisiin kipuihin. Mutta paranemisia ihan hurjan paljon, kyllä se siitä :)<3

      Poista
    2. Niin, itse luotan lääkäriin siinä, että hän on osannut määrätä minun kipuihini oikeanlaisia kipulääkkeitä :) Kiitos!

      Poista
    3. Onko panacodi vai siis joku voimakas kipu lääke? :o mä oon ottanu aina välillä ihan vaan normi päänsärkyyyn :o

      Poista
    4. No, ainakin se on kolmiolääke ja sitä saa vain reseptillä.. :D

      Poista
    5. Anonyymi, panacod ja panadol on eri asia :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos =) Vaikka sistuksemme on kyllä vielä aika kesken :D

      Poista
  5. Koita parantua! :(
    Täällä on kans yks kipelijä

    VastaaPoista
  6. Auts, kuulostaa pahalta, että tärykalvo puhjennut :o Voiko se siis uusiutua? Mua pienenä peloteltiin, ettei saa työntää korvaan mitään, ettei tärykalvo puhkea, koska sen jälkeen ei enää ikinä kuule mitään. :D Paranemisia hurjasti kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärykalvo paranee yleensä ihan itsestään :) Kiitos paljon<3

      Poista
    2. Tärykalvo uusiutuu ihan itestää! Tosin korva on kyl sit lukossa sen aikaa kunnes se uusiutuu koska se ei pääse liikkumaa ja tuomaa sitä ääntä kunnolla! Itellä puhkes täryklvo tossa hiihtolomalla kun tšekeistä tultiin takasin suomeen. Koko laskeutumisen ajan sattu ihan kamalasti ja tuntu et koko pää räjähtää ku oli nii paljon painetta siellä! Ja itellä kyllä ihan korkee kipukynnys mut ikinä ei oo sattunu nii paljoo, rupes ihan itkettää ja siinä tuskissani sitte sen puoltuntia olin kunnes kone laskeutu ja siinä tärähdyksessä sitte puhkes jonka jälkee pikkusen helpotti!:/

      ja tohon edellisee postaukseen liittyen että ite oon tykänny tšekeistä hirmusesti ja no prahassa en oo kunnol ehtiny olee ku vaa yhen päivän yhteensä ku ooteltii lentoja hiihto- ja joululomalla! Mut pakko päästä joskus uusiks on nii ihana kaupunki kyllä!!<3 ja muuuten se vs:n liike on siellä lentokentällä ollu jo ainaki joululomasta asti!:D ja sulla on ihana blogi ja oot hirmusen nätti!!:)

      Poista
    3. Voi ei, oli varmasti inhotavaa.. :(

      Kiva kuulla, että pidit Tsekeistä :) Ai on! En tiennytkään, kun en nyt talvella ollut ollenkaan Tsekeissä käymässä =) Kiva kuulla, että olet tykännyt ja kiitos vielä kovasti ! Kiitos myös kommentistasi ja hyvää viikonloppua =)

      Poista
  7. Mulla puhkes pari vuotta sitten tärykalvoa vähän, ja se oli puolessa vuodessa jo ihan kunnossa.
    Paranemisia sulle!(:

    VastaaPoista
  8. Ihanaa että jaksoit tulla päivittelemään pikasesti kiireiden ja kipujen keskeltä, sun postauksia on niin kiva aina lukea! :-) Onneksi ihan kohta alkaa loma ja koulujutut voi unohtaa edes hetkeksi... Pikasia paranemisia Natalia! :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt :)! Ja niimpä, vihdoinkin :D Kiitos vielä <3

      Poista
  9. Parane ja tsempiä kokeisiin <3

    VastaaPoista
  10. Hei!

    En ole ennen kommentoinut, mutta nyt on sen aika! Kerron nyt rehellisesti, mistä löysin blogiisi ja mitä mieltä olen siitä.
    Löysin siis blogiisi erään keskustelun kautta (siitä on kauan, en muista tarkkaan mistä, luultavasti joku turhake kuten demi, kaksplus jne.), jossa sitä kauniisti sanottuna kritisoitiin aika kovalla kädellä. Aloitusviestissä mainittiin blogistasi useita epäkohtia ja mässäiltiin näillä asioilla, jonka jälkeen blogiisi oli linkki. No, tottakai minua kiinnosti mennä katsomaan, että millainen tämä blogi on.
    Ja arvaa mitä? Mä en löytänyt blogistasi mitään negatiivisia asioita, joita joku kateellinen hömelö oli listannut kyseiseen keskusteluun. Minusta vaikutat kirjoitustesi perusteella oikein fiksulta ja herttaiselta nuorelta naiselta! Myös blogin ulkoasu on miellyttävä ja tässä sinulle iso +: kuvien laatu on parantunut huomattavasti! Vaikka kuvat ei aikaisemmpin ollutkaan kymppiä, niin ei se mua kyllä silloinkaan haitannut, koska tykkään sun blogista muuten! Tämä on tosi kiva :)
    Että tässä sitä taas nähdään, että nää kateelliset saattaa talloa toista aivan syyttä suotta. Mutta jos jotain positiivista: se saattaa poikia lukioita - niitä fiksuja ihmisiä, jotka eivät lähde mukaan tuohon haukkumishömppään vaan osaavat ajatella omilla aivoillaan ja katsoa sekä lukea omilla silmillään.
    Hyvää ja kaunista kesää! Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin löysin Natalian sekä Siljan blogin kritiikkeiden kautta ja komppaan nyt suuresti anonyymiä siinä että olen kyllä iloinen siitä että löysin kaksi mahtavaa blogia lukulistoilleni :) vaikken niinkään hyvää kautta. Paranemisia natalia <3

      Poista
    2. samaa mieltä! sulla on natalia ihana blogi. päivittäin tuun kattomaan josko sulla ois uus postaus :) oon saanut sulta valtavasti vinkkejä pukeutumiseen ja laittautumiseen.

      jos vielä voin sanoa jotain tähän haukkumiseen, ni kateelliset haukkuu, vika ei ole sussa vaan haukkujassa!

      Poista
    3. Kaikki haukkujat eivät ole todellakaan kateellisia. Lapsellista edes ajatella noin. Yksi ihminen ei vaan mitenkään voi miellyttää koko maailmaa eikä mielipiteensä rehellinen ilmaisu ole sama asia kuin kateus.

      Poista
    4. Voi kiitos oikein paljon teille kaikille :) Todella kiva kuulla, että olette tykänneet blogistani, vaikka vähän ikävää kautta olette tänne päätyneet ! Ja ihana, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan anonyymi 12.15 tämän blogin perusteella. Nousi ihan hymy korviin, kun näitä kommentteja luin ! Kiitos vielä <3 Oikein ihanaa kesän alkua teille :)!

      Ja anonyymi 22.00 Ei ole aivan normaalia kokea tarvetta haukkua toisia - kaikkia ei voi mielyttää, mutta jos minusta tai tyylistäni ei pidä niin miksi sitten pitää blogiani lukea? Sanoisitko suoraan toiselle päin naamaa, että kuinka typerältä toinen näyttää? Tuskimpa.

      Poista
    5. Kyllä minä sanon rehellisen mielipiteeni kaunistelematta päin naamaakin :)

      Poista
    6. no mutta natalia väitätkö siis että ihmiset jotka eivät pidä sinusta tai pidä jostakin sinusta, ovat kateellisia? :)

      Poista
    7. En väitä! Kuhan sanoin, että ei ole normaalia kokoea tarvetta haukkua muita ja vieläpä tuntemattomia ihmisiä - nimettömänä netissä. Jos haluat jatkaa kekustelua niin voit laittaa facebookissa viestiä =)

      Poista
    8. Ihme oletus, että kaikki ovat facebookissa =)

      Poista
    9. "Ihme oletus" :D Nykypäivänä lähes kaikilla on facebook ihan lapsista aikuisiin ja jopa vanhuksiin.. Ihmeellisempää on ettei joku olisi facebookissa.

      Poista
    10. ^ hatunnosto niille jotka eivät ole facebookissa.

      Poista
    11. Jos et pidä Nataliasta miksi ihmeessä luet hänen blogia? Totta ei vieraita, ei kavereita eikä perhettä haukuta päin naamaa. Kaik kakkilla pitäs olla käytöstavat!

      Poista
    12. Päästäkseni nauramaan hänelle tietysti =)

      Poista
    13. Sinullahan on hyvä elämä :D

      No eipä siinä mitään. Minähän siitä vain hyödyn, kun sinä vierailet täällä blogissani päivittäin =)

      Poista
    14. No onhan se parempi, että naurat kuin itkisit. Natalia varmaan myös sinä naurat tälle... Kiva, kaikki nauraa :)

      Poista
  11. Jaiks! Korvatulehdus on jotain aivan järkyttävää ja siihen sit viel päälle toi tärykalvon puhkeaminen :o :/ Paranemisia sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tänään lääkärissä selvisi ettei tärykalvoni ollutkaan puhjennut - tosin kurkusta löytyi todella paha tulehdus sekä paise :( Kiitos <3

      Poista
  12. Itse syön samaa antibioottia kuin sinä angiinaan , mulla meni yskiessä kylki ja lääkäri määräsi panacodia, toinen lääkäri kielsi kyseisen tuotteen koska se ei ole hyvä kylkikipuun . Paranemisia sulle<3

    VastaaPoista
  13. valkotasapainosi on vähän väärä

    VastaaPoista
  14. Voi ei :S paranemisia.. mulla oli just ihan sama. korvatulehdus ja just toi et tärykalvo puhkes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos <3 Voi ei :( Itselleni tosin selvisi tänään lääkärissä ettei tärykalvo ollutkaan puhjennut, mutta korvatulehduksen kaveriksi todettiin kurkkussa oleva paha tulehdus sekä kurkkupaise ... :/

      Poista
    2. Tyhjennettiinkö se paise? Ootko koskaan ollut nielurisaleikkauksessa ku sen pitäisi ehkäistä kurkkupaiseen syntymistä?

      Poista
    3. Kyllä tyhjennettiin. En ole ollut, mutta lääkärikin pyysi minua harkitsemaan tuota nielurisaleikkausta ! :)

      Poista
    4. Suosittelen nielurisaleikkausta lämpimästi! Itselleni oli muutama vuosi sitten kauhea tulehduskierre kurkussa ja jatkuvaa kuumeilua.. Päätin sitten, että haluan leikkaukseen ja sen jälkeen ei ole kertaakaan ollut angiinaa tms.. Kurkkukin on aivan älyttömän harvoin kipeä nyt :)

      Poista
    5. Voi ei! Hyvä kuitenkin, että sinulla tuo leikkaus auttoi :) Tuo nielurisojen poisto saattaa kuitenkin aiheuttaa sen, että taudit menevät helpommin suoraan keuhkoihin esim keuhkokuume.. :/

      Poista
  15. Ihana koti sulla! :) paranemisia!! :)

    http://jennijennina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. voi että :( paranemisia, ja tsemppiä!!

    VastaaPoista
  17. Kiitos ja paranemisia myös sinulle <3

    VastaaPoista
  18. Parane pian ! Tee sun ja jonathanin alku ajoista postaus kuvia ja silleen ??;);););)

    VastaaPoista
  19. Parantumista:)). Voisitko tehdä sellasen postauksen tehdä miten saa hienosti hiukset kevätjuhlaan eikä aina mitenkään tavallisesti kiharoita...ja silleen vaan vähän erikoisemmin siis jos haluut?.Oot kipeenäkin tosi kaunis:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Ja voisin hyvin tehdä, kiitos ideasta!

      Poista
  20. Voisitko tehdä susta ja Jonathanista enemmän postauksia :) olis kiva päästä tutustumaan teihin enemmäniin pariskuntana :) ! Ja paranemisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaisia postauksia toivoisit, että tekisin meistä :)? Kiitos <3

      Poista
  21. Mistä katot noita pretty little liars jaksoja ?:) katsoin ite netflixist mut siel oli vaa eka tuottari ni tarvisin vinkkiä mistä 2 eteenpäin

    VastaaPoista
  22. Voi ei! Tsemppiä <3 Tiedän sun olotilan, ihan kauhea :| Mulla puhkes molempien korvien tärykalvot joulun tienoilla ja samantyyppinen kurkkukipu jne oli myös. Ihan perseestä. Kaiken lisäksi mulle tuli joku asentohuimaus tms ku noi korvissa olevat tasapainoelimet oli ihan sekasin :s Huippas ja oksetti pelkkä käveleminen. Toivotaan ettei sulla sentään niin pahaksi mene ! <3 Ihana blogi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos <3 Itsellei selvisi lääkärissä (menin käymään siis uudestaan) ettei tärykalvo ollutkaan puhjennut, mutta tilalle löytyi sitten kurkkutulehdus sekä -paise. Voi ei, kuulostaapa inhottavalta :( Kiva kuulla, että olet tykännyt <3

      Poista
  23. WÄÄÄÄÄW MIKÄ PAITA PLIIS LINKKAA MISTÄ SAAN SEN? :D toivottavasti paranet täysin ennen reissua!!

    T. blogiisi ihastunut uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paita on SheInside.com:ista, mutta valitettavasti paitaa ei tällä hetkellä löydy ollenkaan heidän valikoimastaan.. Nuo myytiin aika nopeasti loppuun! :/ Toivoitaan, että niitä tulisi lisää !

      Kiva kuulla ja tervetuloa lukemaan :)!

      Poista
    2. Voi harmi, joo toivotaan!
      Kiitos vastauksesta :)

      Poista
  24. ihana paita ! mistä ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SheInside.com ! Mutta paita on tällä hetkellä loppuunmyyty, eikä sitä löydy ollenkaan heidän valikoimastaan =(

      Poista