24 toukokuuta 2013

friday

Olin eilen käymässä uudestaan lääkärissä, koska tuntui etteivät nuo antibiootit alkaneet vaikuttamaan sitten ollenkaan ja oloni heikkeni vain entisestään. Eilen aamulla herätessäni kurkkunikin oli niin kipeä, että kyyneleet tulivat silmiin, kun yritin nieleskellä. Ja onneksi menin käymään lääkärillä, sillä myös kurkussani oli kurkkupaise sekä todella paha tulehdus - antibioottini vahvuus kolminkertaistettiin.. Eilinen ja tämä päivä on mennyt sängyn pohjalla maaten ja Pretty Little Liarsia katsellen. Nyt onneksi oloni on jo alkanut helpottamaan! Koko viikonloppu menee kuitenkin ihan kotona lepäillessä, koska sen verran pahat nuot tulehdukseni ovat. No, jos ei muuta niin onpahan ainakin aikaa lukea nyt kokeisiin :D. 



Ja en taidakkaan olla vielä täällä blogin puolella kertonut matkastamme. Enää 18 päivää niin suuntaamme Jonathanin, Siljan ja Jyrin kanssa kohti Espanjan lämpöä . Vietämme lomamme Torreviejassa, josta meillä on oma asunto vuokrattuna kahdeksi viikoksi! En millään malttaisi odottaa tuota matkaamme. Onko joku teistä ollut kyseisessä paikassa aikaisemmin? Mitä piditte paikasta? Entä onko teillä jotain matkoja suunniteltuna kesälle?




xoxo, Natalia

65 kommenttia:

  1. kuulostaa kivalta toi matka!:) mä meen ite turkkiin kesällä, enkä malttais odottaa :D sun hiukset on niin ihanat <3

    VastaaPoista
  2. Äkkilähtö viennaan! Siitäkin sain itse kuulla vasta eilen ja alle viikon päästä jo lähtö:D

    VastaaPoista
  3. kuulostaapas ihanalta teijän matka! :)
    itse lähden kolmen viikon päästä kaverini kanssa Kreikkaan, ja silloin astun ensimmäistä kertaa elämässäni lentokoneeseen.. vähän jännittää :D

    mutta mukavaa reissua teille <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan itsekin tuota meidän matkaa aivan älyttömästi!! Oikein ihanaa matkaa sinulle ja kaverillesi :) Ja uskon, että jännittää lentää ensimmäistä kertaa. Minusta kuitenkin lentäminen on hauskaa - ellei kyseessä ole pitkä lento :D! Kiitos <3

      Poista
  4. sun hiukset on ihanat <3

    VastaaPoista
  5. Meillä on loma-asunto Torreviejassa ja itse tykkään paikasta erittäin paljon :) Shoppailumahdollisuudet sopivan etäisyyden päässä ja rauhallinen paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt kyseistä paikasta :) !

      Poista
  6. näyttää ku oisit blurrannu sun naamaa.. varsinki tossa ekassa kuvassa nenän kohdalta xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katoin samaa :-D

      Poista
    2. Niinpä! ihan selvästi on :DD

      Poista
    3. Käytän aina välillä kuviini "airbrush" nimistä työkalua =). Esim. näihin kaikkiin kuviin olen sitä ihoon käyttänyt. Ja ennenkuin joku ehtii kysyä miksi niin käytän sitä siksi, että mielestäni iho näyttää silloin ns. hehkuvammalta :D Joku tykkää, toinen ei - minusta se kuitenkin näyttää kivalta.

      Poista
  7. Torrevieja.. Siellä meri haisee ihan kalalle ja on ihan haalean väristä verrattuna etelä espanjan aurinkorannikkoon ..:( muuten kiva paikka siel on hyviä pippaloita!

    VastaaPoista
  8. miten jaksat kipeenä meikata laittaa tukkaa ja ottaa kuvia ? :O itse olen kipeänä aina ihan kuoleman oma enkä nouse edes sängystä saatika jaksa vilkuilla peilistä minkä näköinen olen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että nämä kuvat on julkaistu tänään täällä blogissa ei tarkoita sitä, että kuvat olisi välttämättä juuri tänään otettuja.. :)

      Poista
  9. Olet kyllä mielettömän kaunis sairaanakin, upein ihminen maailmassa! <3 Paranemisia sinne, noi kaikki kurkkutaudit ja kurkkupaiseet on kyllä niin inhottavia ja ahdistavia että tulee joo vähemmästäkin kyynel silmään! Itse en ole tuollapäin Espanjaa käynyt, mutta Espanjassa kyllä muuten ja on se vaan ihana paikka! Tykkäsin ihan mielettömästi, vaikkei se olekaan mikään ns. "luxuskohde" niinkuin joku Dubai tms. (onhan siellä tietysti esim. Marbella ja upea Puerto Banus!) mutta ei sillä mitään väliä, silti se vaan kolahti! Pitäkää oikein hauska loma! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 Itsekään en ole juuri tuolla päin Espanjaa ikinä ollut, vaikka kyseisessä maassa olenkin kaksi kertaa aikaisemmin käynyt. Ja olen kyllä myös tykännyt Espanjasta kovasti noilla edellisillä kerroilla :) Kiitos vielä !

      Poista
  10. aina kivasti suorat hiukset! :) ja paranehan pian naikkonen! :)




    ~ Juicy Guava ~

    VastaaPoista
  11. oot niin kaunis ja upeet hiukset!! hyvää lomaa teille! :)

    VastaaPoista
  12. sulla on kyllä aivan ihana tää blogi ja oot tosi kaunis! :) oon aina innoissani kun huomaan että oot tehny postauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt =)) Kiitos kovasti !

      Poista
  13. Minä meen turkkiin kolmeksi viikoksi! Maltan tuskin odottaa, jo viides vuosi peräkkäin siellä:) eniten pelottaa vaan se lento matka... Pelkään niin kovasti lentämistä! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, itsekin olen muutaman kerran Turkissa ollut :) Hyvää matkaa sinulle !

      Poista
  14. Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia? :)

    VastaaPoista
  15. Olin siellä viime vuoden helmikuussa kuukauden työharjottelussa ja paikkan on ihan jees. Iso ja tosi hyvä ruokakauppa carrefour ja siinä vieressä iso kauppakeskus missä kaikkia ihania liikkeitä. :) Ja pari hyvää baaria ja yökerhoa.. kelpais mennä uudestaan. Mutta rannalla on paljon marocolaisia miehiä myymässä kaikkea piraatti tavaraa ja saattaa tulla ravintoloiden terasseille kaupittelemaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit =) Eiköhän noita kaupittelijoita ole aikalailla jokaisessa etelänkohteessa.. :P

      Poista
  16. ihanan näköisenä oot taas <3 Oon niin kade ku sun blogissa sun kuvat on aina niin valosia ja tarkkoja ja hyvälaatusia!! <3

    VastaaPoista
  17. Itse lähden koko kesäksi Turkkiin. :) Ensin Istanbuliin kahdeksi viikoksi ja sieltä sitten vähän Turkkia ristiin rastiin ja lopuksi sitten Etelä-Turkkiin. Turistirysät kierrän kyllä kaukaa ne on ihan perseestä. :D

    Torrevieja on ihana paikka kyllä! Onhan siellä aika paljon suomalaisia, mutta kaikki ovat niin positiivisia espanjalaisittain!:)

    VastaaPoista
  18. Oot kyllä niin nätti!! Ja noi teiän sohvan tyynyt on kans tosi kivoja...
    Me mennään kesällä Sisiliaan enkä kyllä mäkään jaksas sitä oottaa!

    VastaaPoista
  19. Oot aina niin upeena !! <3 ja hauskaa reissua,me myös lähdetään poikaystävän kanssa kahdeksi viikoksi Kreikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Oi, teille tulee varmaa ihana loma! Itse olin viimeeksi juuri vuosi sitten Kreikassa ja tykkäsin paikasta todella kovasti =)

      Poista
  20. Pikaisia paranemisia sinne! Ei olisi kiva lähteä lomalle kipeenä :( Ite en oo Espanjassa käynny, mutta varmasti on aivan ihana paikka!:) Ja paras seurahan tekee mistä tahansa lomasta aina miljoona kertaa ihanamman!:) Itekin oottelen ihan innoissani elokuun alussa olevaa Pariisin matkaani!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Oikein ihanaa matkaa sinulle! Minäkin haluaisin kovasti päästä käymään Pariisissa =)

      Poista
  21. wow,upeeta! Hyvää reissua! ite oon menossa kanssa Malagaan,Espanjaan,mutta vasta elokuun alussa :D

    VastaaPoista
  22. ihanat hiukset sulla! ja itekki lähen espanjaan kuukaudeks kesällä :) kivaa lomaa sulle!<3

    VastaaPoista
  23. Olen ollut Torreviejassa työharjoittelussa 3kk. Aika pieni ja rauhallinen paikka, erityisesti suomalaisten vanhusten suosima. Kuitenkin löytyy kauniita rantoja ja rantabulevardi on todella nätti illalla :) keskustasta löytyy pikkubaareja ja n.10min ajomatkan päästä isoja klubeja. Torreviejasta on kuitekin helppo käydä esimerkiksi Alicantessa joka on todella kiva kaupunki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit kyseisestä paikasta :) Meillä on lomallemme myös auto käytössä, joten olemme vähän juuri suunnitelleet erilaisia päiväretkiä yms =)

      Poista
  24. Minä olen käynyt Torreviejassa, vuokrasimme joskus perheeni kanssa myös kämpän sieltä. Meillä oli auto, joten sillä pääsi ainakin liikkumaan hyvin kauppakeskuksiin yms. Ainakin sinä vuonna siellä oli Euroopan suurimmat markkinat lähistöllä, josta ostin mm. bikinit. Kyllä varmasti viihdytte siellä :)

    Toivottavasti paranet nyt uusien antibiottien myötä, kurkkupaise, kurkkutulehdus ja korvatulehdus puhjenneen tärykalvon kalvon kanssa yhtä aikaa ei kuulosta kovin mukavalta ;S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeii =) Meillä on myös auto käytössä eli pääsemme helposti siellä myös liikkumaan ! Kiitos, yritetään parantua. Onneksi tuolla lääkärissä selvisi ettei tärykalvo ollutkaan puhjennut, mutta tosiaan tuo korvatulehdus, kurkkutulehdus sekä kurkkupaise ei ole kovin mieluinen yhdistelmä :D

      Poista
  25. Espanja on ihan paras paikka :)

    http://jennijennina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. saitko vain antibiootit paiseeseen? mulla kun oli se niin olin 5 päivää sairaalassa ja se paise viillettiin auki monta kertaa tuona aikana ja imettiin ne mädät pois sieltä :/ mulla se tosin meni niin vaikeeksi etten voinu enää edes vettä juoda..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antibiotit ovat paiseeseen, kurkkutulehdukseen sekä korvatulehdukseen. Voi ei :// Itselläni paise ei ollut ehtinyt kehittyä noin pahaksi !

      Poista
  27. Me ollaan menossa Espanjaan perheen kans 18.6 :) mennään Alicanteen :) toivotaan et meille sattus lämpimät ilmat ku samaan aikaan ollaan Espanjassa :) rentouttavaa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ilmat olisivat oikein superlämpimät :) !! Kiitos ja samoin sinulle <3

      Poista
  28. tuksuh! ja taas blurria käytetty oikein olan takaa, ihana nata :D

    VastaaPoista
  29. " Minusta kuitenkin lentäminen on hauskaa - ellei kyseessä ole pitkä lento :D" sä käytät vähän väärin tota viiva merkkiä, opettele minkä yhteydessä sitä voi käyttää, tyhmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Virkkeen sisällä ajatusviivaa voi käyttää erottamassa jotakin irrallista lisää – välihuomautusta – tai liittämässä johonkin edellä sanottuun läheisesti yhteen kuuluvaa. Tällöin ajatusviivan tarkoitus on keskeyttää, pysäyttää, jopa yllättää. Ajatusviivan teho on vahvempi kuin se, että sen tilalla käytettäisiin pilkkua."

      Poista
    2. Voi herran jestas tätä parjausta.. Ihan naurettavaa.... Ajatusviiva tosiaan on ihan oikein käytetty tuossa virkkeessä. Sen sijaan tuon anonyymin kommentti olisi oikein kirjoitettuna näin:

      "Minusta kuitenkin lentäminen on hauskaa - ellei kyseessä ole pitkä lento :D" Sä *iso alkukirjain*käytät vähän väärin tota (viivamerkkiä) ajatusviivaa *viiva_merkki ei ole oikea ilmaisu ja se on yhdyssana*. *uuden lauseen aloittaminen on tässä paikallaan* Opettele, missä *nimenomaa missä eikä minkä, ja pilkku eteen* yhteydessä sitä voi käyttää. *tyhmä ei ole Natalian nimi eikä lempinimi, joten se ei tähän kuulu*

      Jos ei itse osaa kirjoittaa oikein, voi aivan hyvin pitää turpansa rullalla.

      Poista
  30. Voi ei mitkä tulehdukset!:O Lepää kunnolla jookos!<3 Pikaista paranemista=)!

    VastaaPoista
  31. meillä on itsellämme asunto juuri tuolla paikassa eli kokemuksesta voin sanoa että on aivan ihana paikka!! :) ihanaa matkaa!!

    VastaaPoista