06 maaliskuuta 2013

hello wednesday

Tänään aamulla oli aivan ihana herätä auringonpaisteeseen. Voisiko päivä enään paremmin alkaa? Itse ainakin huomaan heti miten paljon paremmalla tuulella olen sekä energisempi, kun aurinko paistaa. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee.. Sain myös tänään aikaiseksi varattua kampaajan itselleni ensi maanantaiksi. Tarkoituksena olisi siis raidottaa tyveä vaaleilla radoilla ja muuten hiuksiin tulisi sitten oman tyveni värisiä raitoja. Vähän luonnollisempaan hiustenväriin siis tähdätään. En millään malttaisi odottaa ensi viikkoon - ihana saada vähän vaihtelua näihin hiuksiin. 

Kohta olenkin suuntaamassa Siljan kanssa Itikseen Onlyn avajaistilaisuuteen, mutta ajattelin sitä ennen tulla jakamaan teille muutamat kuvat asustani, jossa olen lähdössä liikenteeseen.




Huivi Zara, Neule BikBok, Housut DrDenim, Laukku Louis Vuitton

Mitä pidätte asustani? 

Palataan illalla! 

26 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä, aurinko muuttaa niin paljon energisemmäksi!:) musta tuntuu muutenkin, että keväällä ja kesällä ihmiset ovat paljon positiivisempia ja ystävällisempiä..
    Ihana olet!:)
    -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Kaikki ovat jotenkin paljon iloisempia ja energisempiä :)) Onneksi ei ole enään paljoa tätä talvea jäljellä. Kiitos =)

      Poista
  2. Ootko kokeillut sitä uutta itseruskettavaasi jo? :) voisitko kertoa vielä sen nimen ja millasta se on ? :) jääkö siitä kauhee jälki haju joka ei lähde millään pois ? xd oot todella kaunis ja ihailen sua ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut sitä kerran vasta :) Sen nimi oli siis St. Moritz ja ostin sen Seppälästä. Ajattelin tämä viikon aikana tehdä ihan kunnon postauksen tuosta itseruskettavasta :) Ja mielestäni tuossa oli toodella mieto haju verrutna muihin itseruskettaviin. Itse laitoin itseruskettavaa yöksi ja aamulla kävin suihkussa eikä jäänyt mitään jälkihajua :) Voi kiitos kiitos <3

      Poista
  3. Superihana huivi!! :) ja joo toi on totta, paljon positiivisempia ihmiset kun aurinko paistaa! Oon itekkin huomannu ettei enää oo läheskään niin väsynyt ku aikaisemmin.. :D
    -marianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Olen itse huomannut saman ja jaksaa tehdä asioita paljon paremmin, kun on valoisaa !

      Poista
  4. Mitä toi sun ihana LV neverfull maksoi? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin laukkuni viime heinäkuussa jolloin se maksoi 560€. Nykyään kuitenkin nuo hinnat ovat nousseet mitä olen tuolta Vuittonin sivuilta katsellut :/

      Poista
    2. aika kallis :O maksoitko ite sen ?:D

      Poista
    3. Sain sen syntympäivälahjaksi :))

      Poista
  5. *Enää!! Ei enään!! Tykkään niin kovasti sun blogista ja sulta sujuu kirjakieli mukavasti, joten sen takia aina pistää silmään tuo ylimääräinen N enää-sanan lopussa : D Ei pahalla!! Kyseinen sana kuitenkin on yksi suomen kielen käytetyimmistä, ja sinäkin ylioppilaskirjoituksiin osallistuvana varmasti ymmärrät, että oikeinkirjoitus on oleellista kirjoituksissa ja tulevissa opinnoissasi, ja muutenkin. =) Mutta kaunis tyttö olet ja ihana blogi, ihmisenä vaikutat niin valoisalta ja ystävälliseltä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistäköhän tuo tapa on tullut, että laitan tuon -N tuonne loppuun :D Kiitos korjauksesta ! Voi kiitos paljon ja kiva kuulla, että olet tykännyt :)) Mukava, että olet saanu minusta tuollaisen kuvan blogini perusteella.

      Poista
  6. Moi, mä taas kyselisin noista hiuksista nyt kun ne on ollut sulla pidemmän aikaa :-D Eli ootko huomannut eroa tavalliseen teippipidennykseen? Ainakin kuvissa näyttää edelleen hyväkuntosilta, mutta nehän ei kerro mitään siitä kuinka hyvin noi pysyy jne. Kiitti jos viittit vastata :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole huomannut oikeastaan mitään eroa tavallisiin teippipidennyksiin :) Hyvin ovat pysyneet kiinni!

      Poista
  7. Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun voin sanoa pitäväni asustasi täysin. (En tosin ole ollut lukijana kauhean pitkään) Hillitty talvi-look, johon huivi tuo vähän särmää. Yleensä pidän leokuosia mauttomana, mutta tuossa huivissa ja asukokonaisuudessa se toimii! :)

    VastaaPoista
  8. Meinaatko osallistua joihinkin seuraavista tapahtumista: wonder festival, white out 2013 tai Summer Sounds 2013 ? Jos, niin mihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen menossa vappuna olevaan LIV-festareille (fb tapahtuma: https://www.facebook.com/events/200812340054030/?ref=ts&fref=ts) sekä Summer Soundeihin =) Muihin en ole suunnitellut meneväni.

      Poista
  9. Ihanan simppelit vaatteet! <3 millaisia kenkiä pidit tuon asun kanssa ? :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat vaatteet! :) niin kauniina liikenteessä olet ollut!

    VastaaPoista