06 maaliskuuta 2013

today's shopping


Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt itselleni farkkuliiviä ja tänään löysinkin sellaisen itselleni Onlysta ja vieläpä -25% alennuksesta. Täydellistä! Mielestäni tuo farkkuliivi oli vielä ihanan raikkaan farkun värinen. Voin niin hyvin kuvitella yhditäväni tuon mustiin housuihin, johonkin söpöön valkoiseen toppiin tai paitaan ja tuo liivi siihen päälle. Simppeli, mutta keväinen asu. Ilman alennusta farkkuliivillä oli hintaa 24,95€. Toinen ostokseni oli ihana valkoinen pitkä neule GinaTricotista, joka sattui myös olemaan alennuksessa. Pidän erityisesti tuon neuleen mallista ja siitä, että se on vähän tuollainen kevyempi. Tuollaiseen valkoiseen pitkään neuleeseen on ihana yhditää jotkut vähän paksummat vaikka harmaat sukkahousut ja saappaat! Tai kesällä vaikka shortsien kanssa. Hintaa neuleella oli tasan 9,95€.Mitä mieltä olette ostoksistani?


xoxo, Natalia

30 kommenttia:

 1. ihana toi farkkuliivi, oon itekin ettinyt just tollasta!:>

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja vastteita! :) sulla on ihana tyyli

  VastaaPoista
 3. toi farkkuliivi on ku tehty sulle.. :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihania vaatteita! Tuli tosta ton hienosta rusketuksesta mieleen viimeisessä kuvassa että ootan jo sitä rusketus postausta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! En ole vielä ehtinyt kuvailla mitään kuvia tuota postausta varten, yritän saada sen tehtyä kuitenkin mahdollisimman pian :)

   Poista
 5. oi toi farkkuliivi on kyllä tosi kivan näkönen sun päällä!! :)))

  VastaaPoista
 6. eikö sun pitäny ottaa jo viime vklp ennen ja jälkeen kuvat rusketuksesta? =) Ja miksi poistit sen kuvan missä sulla oli toi valkonen neule päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin silloin jo ennen kuvan, mutta jälkeen kuvaa en ole vielä saanut, koska pe iltana laitoin ensin sitä St. Moritzia ja sen päälle vähän myöhemin vielä sitä Kicksin, koska haluisin olla lauantaiksi super ruskea :D Poistin sen, koska omasta mielestäni se ei ollut kovin hyvä kuva minusta eikä tuonut neuletta edukseen :)

   Poista
 7. Ihania uusia ostoksia:) varsinkin toi farkkuliivi, sopii tosi hyvin sulle! <3

  VastaaPoista
 8. ihania vaatteita! sopii sulle hyvin:) ♥

  VastaaPoista
 9. no eipä ollut hinnalla pilattu noita vaatteita, ihania ! :)

  VastaaPoista
 10. kuinka usein laitat ruskettavaa sun kasvoille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan, välillä muutaman kerran viikossa ja välillä harvemmin :) Nyt olen viimeksi laittanut itseruskettavaa viime pe !

   Poista
 11. Itekkin oon haaveillu jo pitkään farkkuliivistä. En pysty jotenkin kuvittelemaan tota neuletta kesällä shortsien kanssa, vaikka neule muuten on ihan mukavan näköinen :D

  VastaaPoista
 12. tiiän että et tykkää siitä kun sulta kysytään linkkaamaan joku sun vanha postaus mutta etin äsken tosi pitkään sitä postausta jossa on niinku kuvia susta nuorempana tai sillee ja en löytäny sitä.. nii voisitko linkkaa sen tähä ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä mielestäni ole sanonut, että ärysttää, kun pyydetään linkittämään jokin vanha postaus :O? Tuossa:
   http://nataliaoona.blogspot.fi/2012/06/old-pictures-of-me.html

   Poista
 13. Ihania vaatteita !:) Ite oon etsiny farkkuliiviä, ja etsin edelleen.. :D Onko toi neule muuten miten pitkä ?:) Ihana postaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo neule tulee yli pepun - laitan tänään lisää kuvia siitä =)! Ihana kuulla, että pidit!

   Poista