03 huhtikuuta 2014

THURSDAY FEELINGS


Vitsit miten energinen olo minulla on ollut koko viikon. Tuntuu, että tällä viikolla kaikki hommat ovat kerrankin menneet ihan nappiin ja olen saanut paljon aikaiseksi. Varmaan suuri tekijä on ollut tuo aurinko, joka on tällä viikolla paistanut joka päivä. Ja se, että pimeää tulee vasta kahdeksan jälkeen niin päiväkin tuntuu niin paljon pidemmältä. Koko talvi meni loppujen lopuksi todella nopeasti. Onkin ollut ihana päästä nauttimaan näistä upeista keväisistä päivistä. Vielä kun lämpömittarikin alkaisi pikku hiljaa kohoamaan yli kymmeneen asteeseen.. 



Minulla on tällä hetkellä myös aivan älyttömästi intoa ja inspiraatiota tätä blogia kohtaan. Välillä on niitä kausia, kun tekisi hirmuisesti mieli postata, mutta jotenkin tuntuu ettei mistään saa kasaan oikein mitään kivaa postausta. Välillä sitten taas ideoita riittää loputtomiin. Olenkin nykyään oppinut sen, että heti kun saan ideoita postauksia varten niin kirjoitan ne itselleni ylös. Muuten siinä käy yleensä niin, että ideat katoavat yhtä nopeasti kuin ne tulivatkin! Olen myös ottanut tavaksi tallennella itselleni kaikkia inspiroivia kuvia ja lausahduksia. Niistä on kiva sitten hakea ideoita ja inspiraatiota myöhemmin! Huhtikuun aikana onkin luvassa kaikkea kivaa ja myös jotain uutta täällä blogin puolella. Olen nyt vain niin innoissani oikeastaan kaikesta! 



Ne jotka seurailevat myös kommenttiboksiani niin tietäväkin, että minulla on nyt pääsykoeurakka menossa. Olen siis hakemassa nyt ensimmäistä kertaa Helsingin oikikseen opiskelemaan. Kevääni sisältyy siis aika lailla lukemisesta, lukemisesta ja lukemisesta. Olen kuitenkin päättänyt, että jätän kaikki pääsykoe -jutut tämän blogin ulkopuolelle. Sen jälkeen, kun olen lukenut pitkän päivän niin tämä blogi on minulle se paikka, jossa saan rentoutua ja tehdä muita juttuja. Haluan siis pitää nämä kaksi erillään toisistaan niin hyvin kuin vain pystyn. Postaustahti ei tule kuitenkaan muuttumaan oikeastaan mihinkään. Ja kerron tämän nyt lähinnä siksi, että en ehdi seuraavan kahden kuukauden aikana vastailemaan niin aktiivisesti kuin ennen. Yritän kuitenkin aina vastata kaikkiin kommentteihin joissa on kysytty jotain. Vaikka en siis vastailisikaan nyt kaikkiin kommentteihin niin luen jokaisen kommentin huolella läpi :) Toivottavasti ymmärrätte! 




Ihanaa torstaita kaikille !

24 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ihana bloggaaja <3 sun kuvat ja tekstit aina antaa piristystä päivään :-)

    VastaaPoista
  2. Täällä kans yksi, jolla puurtaminen pääsykokeita varten käynnissä! Tämä blogeihin uppoutuminen on kyllä ihanaa "vapautumista" kaikesta pänttäämisestä :) Sun blogissa on niin ihania kuvia aina! Ja postaukset aina päivän piristyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kuulla :) Kiitos! Ja paljon tsemppiä sinulle lukemiseen =)

      Poista
  3. Tietenkin ymmärrän :) paljon onnea sulle luku-urakkaan! :)

    VastaaPoista
  4. Sulla on ihanan laadukkaita kuvia ja sun blogi on yksi mun lemppareista! :) ♡

    VastaaPoista
  5. Nyt tulee outo kysymys! Sun instakuvat on aina niin upeita että tulipa mieleen että mitä filteriä yleensä käytät instassa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän yleensä valenciaa :) Kiva kuulla, että olet tykännyt! Ja kiitos!

      Poista
  6. onko toi aito vai feikki ja mikä ton laukkumallin nimi on :) ?

    VastaaPoista
  7. Onnea luku-urakkaan, hyvin se koe tulee menemään! <3

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia ! :) oot tosi kaunis :o

    VastaaPoista
  9. haitko muualle ku oikikseen? mitkäs on suunnitelmat mikäli et pääse sisään? en kyl epäile sitä hetkeekään sun sisäänpääsyn estymistä ku oot niin viisas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En hae muualle! Aika harvalle ovet aukeavat Helsingin oikikseen ensimmäisellä yrittämällä.. Tietenkin kaikki on mahdollista :) Sehän on vain itsestään kiinni. Olen kuitenkin valmis hakemaan sitten ensi keväänä uudestaan, jos en nyt ensimäisellä yrityksellä pääse sisälle :)

      Poista
    2. Hahahahahaha :D ei se pääseminen viisautta katso. Oikikseen ja varsinki Helsinkiin on muutama muukin hakija jota on ihan vähintään yhtä viisaita kuin Natalia. Mun kaveri hakee kolmatta kertaa, viime vuonna kävi valmennuskurssinkin mutta ei oikiksen oveta auennut siltikään.

      Poista
    3. Niin.. Oikikseen sisäänpääsyhän on oikeastaan ihan vain kiinni siitä kuinka paljon jaksaa lukea ! Tsemppiä kaverillesi lukemiseen =) Toivotaan, että nyt kolmannella kerralla ovet aukeaisivat hänelle!

      Poista
  10. Rakastan tulppaaneja.. Niistä tietää että kesä tulee :))

    P.s.. Hiustenpidennysarvonta.. :)
    http://keywordfashion.blogspot.fi/2014/03/magichair-arvonta.html

    VastaaPoista
  11. Millon ostospostaus miamin vaatteista? Se vaan venyy ja venyy ja kohta et varmaan jaksa enään edes tehdä sitä kun matkastanne on jo niin kauan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt täällä aika moneen kertaa sanonut, että teen postauksen heti kun ehdin.. En minä sitä mitenkään tahallani viivyttele :D Ja juurihan julkaisin sen kenkä -videon! Tuo vaatepostaus ottaa vain vähän enemmän aikaa, kun joudun kaivamaan kaikki tavarat esille kaapeista yms. Mutta edelleen - teen sen heti, kun vain ehdin :)

      Poista
  12. Oon seurannut sun blogia jo jonkin aikaa mutta en vielä kertaakaan kommentoinut :) nyt pakko kommentoida, että sun blogi on mun ehdoton lemppari! Mielenkiintoisia postauksia, hyviä kuvia ja ylipäätään mukavaa luettavaa :-) vaikutat niin positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä että tulee aina oikeen hyvä mieli kun sun postauksia lukee! Jatka samaan malliin ja tsemppiä pääsykokeisiin! :)

    VastaaPoista
  13. Sulla on kyllä todella ihana blogi ! On tosi kiva, että panostat näin paljon sun blogin kuviin, ne on aina hyvälaatuisia ja isoja ja kauniita. Tästä blogista saa myös ihanaa energiaa omiinkiin päiviin ! Pakko sanoa, että näin blogien perusteella sussa ja Annib:ssa on jotenki todella paljon samaa :D ! Molemmat ootte jotenkin niin ihanan positiivia ja ihanan tuntuisia persoonia (mitä nyt blogista voi saada ihmisestä kuvaa). :--)

    VastaaPoista
  14. olitko eilen ja edellispäivänä porissa tarjoilun sm kisoissa ? :o :D

    VastaaPoista
  15. Ihanii neulei mist ne on :)!

    VastaaPoista