01 huhtikuuta 2014

FIRST OF APRIL


Tällä kertaa vuorossa olisi vähän rennompaa asua. Olen tällä hetkellä niin tykästynyt noihin housuihin! Ehkä osaksi myös siksi, että ne ovat niin mukavat jalassa. Vaihdankin nykyään aina heti kotiin tultuani nuo housut jalkaan. Ellei tietenkin minulla ole ollut niitä koko päivää jo jalassa.. Muutamassa kuvassa näkyykin muuten ihanasti noita lumihiutaleita. Tietenkin juuri silloin, kun olimme ulkona kuvailemassa niin tuo hetken "lumikuuro" sattui kohdalle. Niin meidän tuuria! 

Huomasin oikeastaan kunnolla vasta näistä kuvista miten hiukseni ovatkaan kasvaneet. Ihana huomata miten hiukset tulevat päivä päivältä parempaan kuntoon ja tietenkin on aina yhtä ilahduttavaa huomata niiden kasvaneen. Kiinnostaisiko teitä postaus tuotteista joita olen nyt käyttänyt hiuksiini? Tai muutenkin lukea jotain hiuksiin liittyviä juttuja?

Toivottavasti teidän päivänne on sujunut hyvin ja ettekä ole pahasti joutuneet aprillipilojen kohteiksi. Oikein aurinkoista huhtikuun alkua kaikille !

43 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu ja nuo kengät sulattivat sydämmeni!<3

    VastaaPoista
  2. Ehdottamasti kiinnostaa hiuspostaus! :)

    VastaaPoista
  3. Mistä tuo ensimmäisessä kuvassa esiintyvä takki mahtaa olla peräisin?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä.. Unohdin kirjoittaa sen tuohon! Takki on Zarasta :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Oot superkaunis!♥

    VastaaPoista
  5. Ihana tukka!!!!! <3

    VastaaPoista
  6. Upea kuten aina! :-)

    VastaaPoista
  7. Ssiiiis nyt on niin upea asu ja upea sinä:)! ja just olin tulossa kommentoimaan että hiuksesi ovat kasvaneet tosi paljon :o tosi hienoo,että näkyy välillä rennompaakin asua täällä sun blogissa:)

    VastaaPoista
  8. ihana natalia taas kerran <3 pitikin tulla kommentoimaan että kyllä tosiaankin huomaa kuinka sun tukka on kasvanu ! :) hyvä vaan että luovuit pidennyksistä koska ne "syö" omia hiuksia pitkällä käytöllä tai jos käyttää kauan niinkun itsekkin sanoit. ihana postaus taas kerran <3 sun blogi on niin huippu että käyn monta kertaa päivässä katsomassa onko tullut uutta postausta :) ihanaa kevättä sulle <3 ! :)

    VastaaPoista
  9. näytät tolla tukalla paaaljon vanhemmalta miltä näytit pitkällä tukalla, älä ota tätä pahalla mutta näytit vähän teinixiltä pitkällä tukalla tai sellatteelta massa teiniltä tai sellatteelta :D tolla lyhyellä tukalla näytät paljon vanhemmalta ja "kypsemmältä" :)

    VastaaPoista
  10. missä oot tehny ton bannerin? ihanan yksinkertanen :)

    VastaaPoista
  11. Haetko nyt siis oikikseen?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kysytään nykyään lähes jokaisessa postauksessa :D Kyllä siis haen! :)

      Poista
  12. täydellinen asu!! kateus iski :( yyh :D

    VastaaPoista
  13. Joo todellakin juttua käyttämistäsi hiustuotteista!! :)

    VastaaPoista
  14. Liikaa mustaa! Olisin itse yhdistänyt raikkaan vaaleat siniset denimit. Ne kuuluvat jokaisen, etenkin vaalean tytön vakiovaatekaappiin. :)
    Hiuksesi näyttävät älyttömän hyvältä, tropit tuottaneet tulosta. :)

    VastaaPoista
  15. Todella upea asu, ja muutenkin haluaisin kommentoida että viimeaikaiset asusi ovat olleet ihan superkivoja! :) Tyylisi on ihan huippu!

    VastaaPoista
  16. Lukisin mielellään hiuspostausta, koska ittelläni on sama prosessi menossa :) otin just pidennykset pois ja haluisin kasvattaa ja huoltaa omia hiuksia

    VastaaPoista
  17. Hiuspostaus joo!! :D sun hiukset on tosiaan kasvaneet :) ihana asu, munkin pitäis löytää jostain tollaset löysät housut -näyttää niin mukavilta :)

    VastaaPoista
  18. Jo pidemmän aikaa blogiasi lukeneena täytyy sanoa, että tyylisi on parantunut! :) olet nykyään paljon vanhemman oloinen ja myös tyylisi on parantunut, ei ole enää sellaista teinimeininkiä vaan nuoren aikuisen naisen tyyli :) jatka samaan malliin!!! :) ja tykkään, kun kirjoitat postaukset kirjakielellä! :)

    VastaaPoista
  19. voi ei toi asu on niin ihana!! Noi housut on niin superhienot, pakko saada samantapaiset kesäksi!<3

    VastaaPoista
  20. Oi että miten siisti toi tukka nyt on! :) ja tuo asu = rakkaus <3

    VastaaPoista
  21. Vautsi miten kiva asu! Ja näissä kuvissa etenkin sun hiukset näyttää todella hyviltä! :-) Mulla olisi sellainen kysymys, että muistatko yhtään mitä kokoa ne sun 'kietaisu'malliset shortsit tai 'bloggaajashortsit' miksi niitä nyt ikinä kutsuukaan, on? :-)

    VastaaPoista
  22. Oi ihana asu! Rakastan ton mallisia housuja<3

    liinukallinen.blogspot.co.uk

    VastaaPoista
  23. Oi wau mikä nainen oot ! Ihanan rento asu, mutta silti ihan mielettömän naisellinen ja upee. Rakastan sun blogia päivä päivältä enemmän<3

    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  24. kaunis sä ja aivan ihanat housut! :) toi asu oli kyllä tosi onnistunut. ehottomasti hiuspostausta ja mukavaa huhtikuun alkua sullekkin <3

    VastaaPoista
  25. hiuspostauksen lisäksi toivoisin postausta blogeista joita luet ja jotka inspiroi sua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Täältä pääsetkin helposti kurkkaaman kaikki blogit joita luen : https://www.bloglovin.com/nataliaoona/following :)

      Poista
  26. Toivon in&out postauksia, inspiraatiota kevätpukeutumiseen, jotain uutta tietoa susta esim suosikki juttuja/inhokki juttuja. Joka paikassa on vinkkejä hiustenlaittoon, mutta ne on aina pitkille hiuksille, joten vähä lyhyemmän tukan laittoon vinkkejä!!! :)

    VastaaPoista
  27. Todellakin kiinnostaisi tuo hiustenhoito postaus ❤️

    VastaaPoista
  28. Ihana asu. Vähän erilaisempi mitä sulla on tottunut näkemään. Lisää tätä :)
    Pakko myös sanoa että sun hiukset on kyllä paljon vahvemman näköiset kuin mitä silloin kun otit pidennykset pois!
    Mulla oli sama pari kuukautta sitten kun otin pidennykset pois niin pari viikkoa tukka näytti aika kamalalta mutta alkoi sen jälkeen kasvaa vauhdilla!

    VastaaPoista
  29. Ihana asuyhdistelmä! Tykkään ihan hirmuisesti noista pöksyistä ja sun huivista !! :) oot nata aina nii upee ♥

    VastaaPoista
  30. Voi ei, olet ihan sairraaaaan kaunis!<3 aivan upea asu :)

    VastaaPoista
  31. Käytätkö jotain itseruskettavaa? Jos niin minkä merkkistä? :) Oot kyllä niin älyttömän kaunis, huhhuh!<3

    VastaaPoista
  32. En oo ikinä kommentoinut mihinkään blogiin enkä oo ymmärtäny sellasia kommentoijia jotka sanovat että ''on pakko kommentoida nyt..blaablaa'' mutta siis mulle tuli juurikin sellaine olo että ON PAKKO:D! Tää on aivan ÄLYTTÖMÄN ihana asu!!:o

    VastaaPoista
  33. Miksi vastaat vai osaan kommenteista? Eikö olisi sama vastata kaikkiin kerralla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen tällä hetkellä oikiksen pääsykokeisiin ja minulla ei vain yksinkertaisesti ole nyt aikaa vastata kaikkiin kommentteihin. Tällä hetkellä valitsen mielummin sen, että käytän sen vapaa-ajan mitä lukemisen jälkeen minulle jää uusien postauksien tekemiseen kuin siihen, että vastailisin kaikkiin kommentteihin. Toivottavasti ymmärrät! Pääsykokeiden jälkeen jatkan sitten taas vastailua kaikkiin kommentteihin. Luen kuitenkin kaikki kommentit ajatuksella läpi =)! Ja yritän kuitenkin vastata ainakin niihin kommentteihin joissa on ollut jotain kysymyksi :)

      Poista
    2. Monta tuntia luet oikein päivässä? Oon kuullu et jotkut lukee tuuliin 10h, mutta ite en mitenkään sellaseen kykenisi:D Mutta laatuhan sen määrän tässäkin korvaa...

      Poista
    3. Olen nyt ensimmäiset päivät lukenut 6-7 tuntia päivässä ja tästä pikku hiljaa nostatan koko ajan tuota tuntien määrää :) Ja tuon itsenäisen lukemisen lisäksi minullahan on myös valmennuskurssi jota on noin kolmena iltana viikossa + välillä myös viikonloppuisin :D Eli kyllä tässä hommaa on.

      Poista
  34. pakko kommentoida, vaikka en sinun blogiasi ennen ole seurannut kovin aktiivisesti, niin nykyään käyn melkein joka päivä katsomassa onko postausta tullut. blogisi sisältö on mielestäni parantunut paaljon !! ja ehkä ihanin asu ikinä. :). tsemppiä lukemisiin <3

    VastaaPoista