08 huhtikuuta 2014

BIG NEWS !

Tarkkasilmäisimmät teistä saivat lauantaina jo vähän vihiä tulevista uutisista. Olen jo hetken ehtinyt odottelemaan tätä päivää ja nyt saan vihdoin paljastaa nämä uutiset virallisesti teille kaikille. Olen niin innoissani ja onnellinen! 

Blogini tulee muuttamaan huhtikuun loppupuolella Elle -lehden alle! 



Olen todella otettu tästä upeasta mahdollisuudesta. Silloin vähän yli kaksi vuotta sitten, kun aloitin blogini pitämisen niin en kyllä heti olisi uskonut, että muutaman vuoden päästä olen tällaisessa tilanteessa. Siirtymässä blogini kanssa muotilehden alle. 

Muutosta huolimatta blogini sisältö ja bloggailu -tyylini tulevat kuitenkin pysymään aivan samanlaisena mitä se on tähänkin asti ollut. Sen suhteen mikään ei siis tule muuttumaan! Lisää tietoa on luvassa sitten tämän kuun loppupuolella, jolloin kerron sitten tulevan osoitteen sun muuta. 

Loppuun haluaisin vielä kiittää ihanaa poikaystävääni ja perhettäni, jotka alunperin kannustivat minut aloittamaan bloggailun ja jotka ovat aina jaksaneet olla auttamassa sekä tukemassa. Ja ennen kaikkea teitä ihania lukijoita! Ilman teitä en olisi nyt tässä missä olen nyt. Olen todella kiitollinen kaikesta tästä. Iso kiitos siis teille kaikille ! Te olette kyllä parhaita.


52 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa!! Onnea todella paljon :) olet lempibloggaajani ollut todella pitkään :)

    VastaaPoista
  2. oi miten hieno tilaisuus wau!! hurjasti onnea sulle olet sen ansainnut :)

    VastaaPoista
  3. paljon onnea! ja ihan täydellinen takki/asu ja kuva muutenkin, oot upea ja ihanan positiivinen ihminen :)

    VastaaPoista
  4. Upeeta! Paljon onnea ja kaikkea hyvää sulle Natalia, oot todellaki ansainnu tän ♥

    VastaaPoista
  5. Onnea <3 oot kyllä paikan ansainnut!!

    VastaaPoista
  6. Wow makeeta! Olet kyllä täysin ansainnut tämän tilaisuuden :) Ihana♥

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömän upee uutinen :-) oot yksi huipuista bloggaajista ketä tiedän. Yleensä käy niin että todella suosittukkin blogi alkaa jossakin kohtaa nyppimään, kun postaukset toistavat liikaa itseään mutta sulla on täällä tuo niin vaihtelevaa, että ennemminkin vain odottaa että koska tulee uutta postausta :-)

    VastaaPoista
  8. Hirmuisesti onnea Natalia! Komppaan muita, olet ehdottomasti ansainnut tämän <3 Ihanaa kevättä sinulle.

    VastaaPoista
  9. Onneks olkoon, ihan mahtava juttu! :) <3

    VastaaPoista
  10. Eli miten tämä muutto vaikuttaa ? :) jos mikään sisältö ei tule muuttumaan vain osoite siirtyy. rupeatko saamaan enemmän palkkaa bloggaamisesta vai? Ja niin onnea !!

    VastaaPoista
  11. Eikä, wautsi! Onnea <3
    Onks siit tosiaa jo kaks vuotta ku alotit... Hitto aika menee nopeesti! :)

    VastaaPoista
  12. hurjasti onnea! oot kyllä ansainnut tän, oon lukenu blogias aikalailla alusta saakka (anonyyminä tosin) ja on ollut mahtavaa huomata miten blogi on kasvanut sun mukana <3

    VastaaPoista
  13. Mitäääää :o ihan uskomatonta! Onneks olkoon tosi paljon! Oot kyllä sen ansainnut jos joku! :)

    VastaaPoista
  14. Voi vitsi miten hienoa, onnea hirveästi, oot tän ansainnut! :) Oot ehdottomasti yksi niistä bloggaajista jonka postaukset on ispiroineet mua jo pitkään oman blogin suhteen! www.iidaelinann.blogspot.fi

    VastaaPoista
  15. Ääk ihanaa,oon ihan älyttömän ilonen sun puolesta <3:) varsinkin kun tää on mun lempiblogi ja oon ollu yli vuoden jo lukijana! Paljon onnea siis<3 -anette

    VastaaPoista
  16. Älyttömän hieno juttu! Onnea! :)

    VastaaPoista
  17. JEE, mahtavaa!!:) onneks olkoon!

    VastaaPoista
  18. Grattis Nata! :) http://allthetastesoflife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. Superisti onnea! Rehellisesti sanottuna oon jo jonkin aikaa odotellut, että koska joku muotilehti huomaa, miten ihana blogi sulla on ja haluu sut bloggaajakseen ;) sun blogisi on ainakin mun suosikkilistan kärkisijoilla! :) mun mielestä elle-lehti sopii hyvin sun tyylisi, asiallinen ja laadukas, ihan kuin sun blogikin :)

    VastaaPoista
  20. Onnittelut! :) <3 Se on kyllä ihan oikea osoite, Elle on tyylikäs, kansainvälinen muotilehti ! Sinä sovit sinne loistavasti. Paljon parempi kun joku indiedays (josta kaikki hyvät bloggarit on jo lähteneet..) ;)

    VastaaPoista
  21. Onnea!! :) mietinkin, että mikset jo ole indiedays-bloggaaja, mutta tämähän on paljon parempi mahdollisuus! Olet todellakin ansainnut sen :)

    VastaaPoista
  22. Vau! Onneksi olkoon. Oot niin ansainnut tämän<3

    VastaaPoista
  23. Onnea! Sun blogi on aivan ihana <3 mua jäi häiritsemään toi et mistä ois saanu lauantaina vihiä tästä.. :-D

    VastaaPoista
  24. Ihan mahtavia uutisia! Oot kyllä niin ansainnu tän mahdollisuuden :) Hurjasti onnea!!

    VastaaPoista
  25. Paljon onnea! :) hei olisko sulla suositella jotain hyvää kirppistä Helsingin alueelta?:)

    VastaaPoista
  26. Oii tosi paljon onnea! <3 blogisi on ehdottomasti paikkansa ansainnut! Tsemppiä jatkoo! Pysyn uskollisena lukijanasi jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  27. Tosi paljon onnea Natalia, sä oot niin ansainnut tämän!
    Sun blogi on mun lemppari, kiitos siitä <3

    VastaaPoista
  28. Ihanaa vaihtelua tähän et moni muuttaa Indiedaysin nimen alle!! Jee onnea!!:)

    VastaaPoista
  29. mä en ymmärrä, miksi mä odotin vauvauutisia! :D haha voiei. mut onnea hirmusti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooih, natalian lapsi olisi kyllä kaunis!!!!! :D :)

      Poista
    2. Aww teitä :D Täältä suunnalta ei kuitenkaan toivottavasti ole vauvauutisia luvassa vielä kymmeneen vuoteen :P Kiitos =)

      Poista
  30. huikeeta:)! moni ei tee tuollaista suoritusta parissa vuodessa! :)

    VastaaPoista
  31. Onnittelut!!! :) oot ansainnu ton :)

    Mitä mieltä olet siitä että joku muu bloggaaja kopioi sun postaus ideoita heti samana päivänä omaan blogiinsa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :)

      No ei varmaan ole olemassa sellasta postaustaideaa, jota joku ei olisi ehtinyt jo toteuttaa :D Kiva vain, jos joku saa blogistani ideoita omaan blogiinsa :) Tietenkin, jos joku tekee täysin identtisen postauksen niin sitä en ihan ymmärrä, että miksi.

      Poista
  32. wau ihan huipppua! oot ansainnu ton kaiken oot niiin hyvä bloggaaja mä rakastan sun blogia ja tykkään lukee tätä aina, tää menee kokoajan vaan parempaan suuntaan kiitos siitä :) oon tosi onnellinen sun puolestakin, paljon onnea =) <3

    VastaaPoista
  33. En oo ennen kommentoinut blogiasi, mutta nyt on pakko!
    Blogis on ihanaa turhamaista hömppää arjen keskellä. Minulla on täysin erilainen elämä ja sitä on mukava päästä välillä "pakoon" tänne blogiisi.

    Onneksi olkoon! On niiiiiiin paljon parempi päästä muotilehden alle bloggaaman, kuin johonkin indiedaysille tai muuhun vastaavaan portaaliin! Olen onnellinen puolestasi!!

    Olet kyllä kaunis nuori nainen! Ja tsempit uudistukselle!

    VastaaPoista
  34. Onnea, sun blogis kyllä sopii ton sivuston alle hyvin! :)

    Pakko kuitenki kysyä ku jäi vaivaamaan, että mistä ihmeestä tästä ois voinu saada vihiä lauantaina? Luin lauantain postauksen kommentteineen, ja katoin myös Instagramin ja Facebook-sivun mutta en kyllä keksi missä tästä ois ees vihjastu? :D

    VastaaPoista
  35. haha mäkin tulin ihan innoissani lukemaan uutisia kihloista tai vauvasta :D mutta onnea mielettömästi, oot ansainnu paikan Ellen alta :)

    VastaaPoista
  36. Onnea onnea paljon! Ehdottamasti ansaittu paikka <3

    http://sara--says.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  37. Mitä kokoa ne sun sheinsiden farkun väriset shortsit on missä on napit edes ja jotain revittyi kohtia?? :) oon tilaamassa ja mietin et vastaako ne koot

    VastaaPoista
  38. Onnittelut! Todella hieno uutinen. Olet ansainnut paikkasi. :) Syyt miksi itse luen blogiasi ovat laadukkaat ja "raikkaat" kuvat, mielenkiintoiset jutut, ikäsi ja tietysti sinä sielä ruudun toisella puolella :)

    VastaaPoista
  39. Onnittelut, oot ton ansainnut! :)

    VastaaPoista
  40. Sun kuva on instassa käyttäjäl summerfashionshit ilman sun merkintää! Ajattelin vaan tulla kertoon että oot tietoinen asiasta :)

    VastaaPoista
  41. Paljon onnea, olet sen ansainnut! Pidä ittes just tällasena, oot aivan ihana "jalat maassa"- tyyppi. Arvostan sitä tosi paljon, ja varmasti monet muutkin! Btw, tuohon edelliseen postaukseen liittyen, suosittelen katsomaan sellaisen kauhuleffan kuin "insidious", siitä on 1&2 osat. Aivan törkeen hyvä, kun noita hyviä kauhuleffoja on muutenkin vaikee löytää! :)

    VastaaPoista
  42. Vau! Onnea:-) odotin jo uutista, että muutto indiedaysille, mutta tulikin paljon parempi uutinen;-) Onnea kovasti, oot ansainnut tän mahdollisuuden <3

    VastaaPoista
  43. Natalia tartteisin apuu :( Eli mulla ysi luokka loppuu iha just, haluaisin jonkun ihanan päättärimekon ... Osaaks suositella hyviä nettikauppoja? Ja sit myös iha normi kauppoja? :o Asun Jyväskylässä, eli täält ei hienoimpia kauppoja löydy :(

    VastaaPoista