12 maaliskuuta 2014

UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO

Floridan matkan aikana vietimme yhden päivän Universal Studios:lla Orlandossa. Olimme aluksi suunnitelleet, että olisimme olleet tuolla yötä ja viettäneet tuolla puistoissa kaksi päivää. Meillä oli kuitenkin reissun aikana niin hirmuisesti kaikkea ohjelmaa suunniteltuna niin päätimme suosiolla viettää tuolla Orlandossa vain yhden päivän. Vähän jännitimme, että riittääkö tuo yksi päivä alkuunkaan. Säiden takia jouduimme vielä siirtämään tuon Orlandon päivämme lauantaille. Muutamat teistä olivatkin ehtineet täällä blogissa varoittelemaan monien tuntien jonoista - varsinkin viikonloppuisin. Meillä taisi käydä jotenkin erityisen hyvä tuuri, koska jonot eivät olleet ollenkaan pitkiä (maksimissaan tunnin) ja ehdimme päivässä hyvin kiertämään kaksi puistoa! 


Olimme paikalla heti aamusta ja muutaman ensimmäisen tunnin ajan lähes kaikkiin laitteisiin pääsikin oikeastaan lähes suoraan ilman sen pidempiä jonotteluita. Vietimme koko aamupäivän tuossa ensimmäisessä puistossa. Taisimme ehtiä käymään lähes kaikissa laiteissa. Oma suosikkini oli ehdottomasti Transformers, joka taisi jäädä koko päivän parhaaksi! Tuo puisto oli kyllä aivan upea kokemus. Jos olette käymässä Floridassa niin suosittelen todella, että käytte viettämässä päivän Universal Studios:lla. 


Myöhemmin iltapäivästä suuntasimme Islands of Adventure -puistoon. Siellä odotin kovasti Harry Potter ajelua, josta olin kuullut todella paljon. Kaikki olivat kehuneet niin paljon kyseistä laitetta, että odotukseni olivat aika korkealla. Tuo Harry Potter taisi olla myös laite johon jonotimme kaikista pisimpään, noin 1,5 tuntia. Voisi kuvitella, että noissa jonoissa aika menee todella hitaasti, mutta päinvastoin. Jonot liikkuivat oikeastaan koko ajan ja matkalle oli rakennettu kaikkea mielenkiintoista, jotta aika ei kävisi pitkäksi. Esimerkiksi tuossa Harry Potterissa puolet jonotuksesta tapahtui linnassa sisällä, joka oli rakennettu todella Tylypahkamaiseksi aina liikkuvista tauluista lähtien. 


Molemmissa puistoissa oli nähty myös todella paljon vaivaa ja panostettu myös ulkoisiin juttuihin. Nuo puistot itsessään olivat kokemus ja niissä riitti nähtävää. Laitteista sitten puhumattakaan.. Tuossa Tranformers ajelussa esimerkiksi tuntui todella, kun olisit itse ollut elokuvassa mukana, joka oli aivan käsittämätöntä. 


Onko moni teistä käynyt Universal Studiolla? Jos on niin millaiset teidän kokemuksenne olivat? Tykkäsittekö yhtä paljon kuin minä? 

25 kommenttia:

  1. Tykkäsin tuosta paikasta aivan älyttömästi!! Olen käynyt kolme kertaa tuolla ja joka kerta ollut yhtä innoissani ;D mun lempparit oli mummy ride ja hulk! kävitkö näissä ja jos kävit niin tykkäsitkö? oon kyllä iloinen sun puolesta että pääsit tuolla käymään koska menisin heti itsekkin taas jos olisi mahdollisuus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin uskoa! Tuo oli kyllä todella kiva kokemus ja ennen kaikkea oli kyllä hauskaa :D Kävin Mummy Ridessa ja tykkäsin kovasti! Ehkä yksi lemppareistani :) Hulkissa en käynyt. Ihan suoraan sanottuna en uskaltanut :P Heh! Itsekin kyllä menisin heti uudestaan, jos olisi mahdollisuus :)

      Poista
  2. mäkin rakastuin tohon paikkaan ihan täysin!! Ihanaa että pääsit kokemaan Universalin!:) Ja tosi ihana postaus, tosi hyvät kuvat! <3

    VastaaPoista
  3. mä niin haluun tonne! ei vitsi, teidän reissu on ollu ihan perfect! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan älyttömän upea reissu !! Ehdottomasti halaun päästä joku kerta käymään tuolla uudestaan :)

      Poista
  4. Kävin viime kesänä ja tykkäsin ihan älyttömästi! Se on niin tajutonta kuinka esim. siinä transformers laitteessa oikeesti tuntui, että olisit leffassa mukana!

    VastaaPoista
  5. Ollaan käyty pienestä pitäen aina lomailemassa samoilla seuduilla Floridassa. Pienempänä Orlandon huvipuistoissa tuli käytyä siis monen monta kertaa! Viime reissulla käytiin myös ekaa kertaa tuolla Islands of Adventuresissa, ja mäkin kyllä tykkäsin paikasta ihan hirmuisesti!! Harry Potter -ajelu oli aivan mahtava, vaikka jonot olikin meilläkin aikas pitkät. Universalilla mun henkilökohtainen lemppari oli ainakin ennen Paluu Tulevaisuuteen ja Tappajahai -ajelut. En tiedä onko niitä enää siellä kun ei olla Univesalilla muutamiin vuosiin käyty :) Tulipas muuten ikävä Floridaan, toivottavasti teet lisää postauksia viellä reissulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä todella kiva kokemus ja olisi ihana päästä joku kerta uudestaan käymään tuolla :) Lisää postauksia reissusta on vielä luvassa! :)

      Poista
  6. siis mikä toi paikka on joku huvipuisto vai ja oliko laitteet niinkuin linnanmäellä

    VastaaPoista
  7. Millanen se harry potter sit oli?

    VastaaPoista
  8. oon käyny, tosin hollywoodissa! :-D nää sun florida postaukset on niin kivaa katseltavaa! :-)

    VastaaPoista
  9. mitä meinaat noil ajeluilla tai et minkälaisii ne oli ?? :D

    VastaaPoista
  10. Ihanan näköistä! Pääsispä itsekin tuonne käymään :)

    VastaaPoista
  11. Oi ihanan näköinen paikka. Sinun blogisi on todella valoisa ja herkkä, juuri sellainen josta itsekkin pidän kovasti :) sinun tyyli on aivan uskomaton, en tajua miten joku voi näyttää niin kauniilta ! Sinulla on useita yhteistyökumppaneita kuten sheinside. Kuinka usein saat heiltä vaatteita ? Onko hyvän laatuisia ? Entä toimitusajat ? Oletko ollut itse tyytyväinen ? Päätätkö itse mitä vaatteita saat ? Minkä takia aloitit bloggaamisen ? Vaikuttiko tämä "ilmaisia vaatteita" juttu siihen minkä takia aloitit blogin ? :) Voisitko pitää blogia ilman suuri määriä lukijoita ja yhteistyökumppaneita? :) hih tuli aika monta kysymystä, jos jaksaisit vastailla näihin niin ruudun takana olisi todella onnellinen tyttö ! Olet upea nainen Natalia, niin esimerkillinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos oikein paljon!

      En viitsi alkaa täällä blogissa erikseen alkaa erittelemään tarkkaan yhteistyösopimuksiemme ehtoja yms, koska nuo asiat eivät oikeastaan kuulu kolmansille osapuolille.

      Olen kuitenkin ollut tyytyväinen vaatteiden laatuun. Tai ne ovat sen laatuisia mitä tuollaisilta hinnoilta nyt voikaan odottaa. Aikalailla verrattavissa johonkin H&M:n vaatteisiin :) Toimistusajat ovat kuitenkin pitkiä aina kolmesta viikosta viiteen viikkoon.

      Aloitin bloggaamisen sen takia, että olin itse jo monia vuosia lukenut blogeja ja haaveillut oman blogin perustamisesta. En kuitenkaan moneen vuoteen rohkaistunut aloittamaan blogia! Lopulta Jonathan kannusti minua kokeilemaan bloggaamista - enhän muuten koskaan olisi saanut tietää, että onko tämä minun juttuni vai ei :) Onneksi aloitin, sillä mitä pidempään olen bloggaillut niin sitä enemmän vain pidän tästä hommasta. Nykyään en osaisi enää kuvitella millaista olisi olla ilman blogia :D Tästä on tullut minulle todella tärkeä harrastus :) Ei vaikutannut ollenkaa mitkään ilmaiset jutut. Blogia ei todellakaan kannata perustaa sen takia, että saisi ilmaisia juttuja. Harva ymmärtää miten paljon aikaa ja ennen kaikkea omistautumista bloggaaminen vaatii. Jos bloggaajan motiivina on vain saada ilmaisia juttuja niin silloin tämä homma käy varmasti todella raskaaksi ja se aika mitä käytät postauksien tekemiseen ja muihin juttuihin ei ole niiden ilmaisten juttujen arvoista. Kyllä bloggaamisesta täytyy oikeasti tykätä, jos tätä hommaa haluaa tehdä :) Voisin pitää blogia ilman suuria määriä lukijoita tai yhteistyökumppaneita, mutta silloin blogini olisi myös varmaan sisällötään ja "luonteeltaan" vähän erilaisempi mitä se on nyt !

      Toivottavasti näistä oli jotain apua ja jos haluat lisää vastauksia kysymyksiin niin voit laittaa vaikka sähköpostia niin voin siellä vastailla lisää :) Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  12. Oi että kun olen kateellinen! Itse olen ollut hollywoodin universal studioilla ja meillä oli "front of line" passit. Ja onneksi oli nimittäin jonot olivat ihan käsittämättömän pitkät.. Yksi päivä ei siis olisi millään siellä riittänyt jos halusi laajasti nähdä alueen :) hollywoodissa lempparini oli ehkä desperate housewifes katu! Olen hulluna täydellisiin naisiin ja sen kadun näkeminen oli reissuni kohokohta! Tuon harry potter maan haluaisin ehdottomasti kyllä viellä nähdä! :)

    VastaaPoista
  13. Olen itse ollun tuolla neljä kertaa ja voin sanoa että hulk on paras laite ja paras vuoristorata missä olen ikinä käynyt!! luinkin aikaisemmista kommenteista ettet itse käynyt siinä mutta suosittellen todellaki käymään siinä seuraavalla kerralla! kunnon tukka pöllyn saa ja kyllä on huono olo sen laitteen jälkeem :D

    VastaaPoista
  14. Oletko sä tehnyt sun blogiasi varta vasten silloin kun aloitit siis niin uuden sähköpostin ? :) Entä kun sulla on toi omena läppäri, niin jumitteleeko usein ? Missä säilytät kuviasia ? Mahtuuko kaikki hyvin koneelle niin ettei kone itse rupea lagaamaan ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tein oman sähköpostin blogia varten ! Paljon helpompi, että kaikki blogiin liittyvät jutut tulevat yhteen tiettyyn sähköpostiin. Nykyään niitä sähköposteja tulee nimittäin sen verran paljon :D Ei jumita ollenkaan, mutta tämä onkin aika uusi =) Säilytän kaikkia juttuja kuten kuvia ja varmuuskopioita ulkoisella kovalevyllä ! Kaikki kuvat, videot ja sun muut eivät ikinä mahtuisi tänne koneelle :D Niitä on nimittäin ehtinyt tässä kahden vuoden aikana kertymään kymmeniä tuhansia :D

      Poista
  15. Kävimme 1,5 vuotta sitten perheen kanssa Los Angelelesissa Universal Studiosilla, paikka oli aivan tajuttoman hieno ja laitteet myös:--) toivottavasti joskus uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tulossa kommentoimaan, että Losin Universalissa tuli käytyä ja aivan mahtava paikka, vaikken edes juurikaan katso elokuvia! :D

      Poista
  16. Alkoi kiinnostamaan tuo kun sanoit että tuntui ihan siltä, että olisit leffassa mukana :) Minkälainen laite se siis oli ? Ja millä tavalla tuntui että olit siinä mukana, "näyttelitkö" vai olitko vain tavallaan elokuvan menossa mukana sen hahmojen kanssa ? toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin, alkoi hirveästi kiinnostamaan !

    VastaaPoista
  17. Pari vuotta sitten kävin juuri samaisessa paikassa ja ihan huippu paikka oli! Tykättiin enemän kuin Disney Worldistä. Mun lemppari tais olla Simpson Ride. Uudestaan sinne haluan!

    VastaaPoista