09 maaliskuuta 2014

RED COAT


Takki (saatu) Oasap.com (tästä) / Neule Gina Tricot / Housut Dr Denim / Lompakko & kello Michael Kors / Kengät Converse / Korut Guess 

 Saavuin eilen päivällä takaisin Suomeen ja on kyllä ihana olla taas kotona. Kuvia tuolta matkaltamme on luvassa sitä mukaan, kun ehdin käymään niitä läpi. Minulla on nimittäin iso kasa kuvia joita ei ole vielä täällä blogissa näkynyt ollenkaan. Ensi viikolla minulla on muutenkin paljon asioita hoidettavana ja blogijuttujakin on ehtinyt kertymään kivasti rästiin tuon matkan aikana. Kunnon paluu arkeen alkaa siis heti huomenna! Olen kuitenkin todella innoissani ensi viikosta, sillä kaikkien kiireiden keskellä tiedossa on vaikka mitä kaikkea kivaa.

Oli kiva huomata miten kevät on selkeästi alkanut tehdä tuloaan. Pääsinkin vihdoin vetäisemään uuden punaisen takkini päälle. Tuo takki on ehdottomasti tällä hetkellä yksi lemppareistani. Ihana piristys kaikkien mustien takkieni keskellä. Pidän myös oikein kovasti tuon takin mallista ja olenkin yrittänyt etsiä vastaavanlaista takkia vaaleansinisenä. Toivottavasti löydän jostain sellaisen nyt tulevan kevään aikana! 

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Palataan 

35 kommenttia:

  1. Olisi ihana nähä mitä ostit sieltä jenkeistä, kai teet ostospostauksen :)?
    + aivan ihana asu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri edellisessä postauksessa kirjoitin, että yritän saada ostospostauksen kuvattua ensi viikon aikana :) Eli kyllä on siis tulossa! Kiitos =)

      Poista
    2. Ostosten esittely videolla ois aika bueno :) Sun videoita on niin ihana katsella

      Poista
  2. Todella upea leikkaus tuossa takissa, unohtamatta tuota upeaa väriä! Sopii ihanasti sulle, varsinkin päivettynyttä ihoa vasten (':

    VastaaPoista
  3. takki on todellla ihana !! sopii hyvin ruskettuneeseen ihoon :--) ! ja oot tosi hyvin yhdistäny sen et ei kumminkaa tuu mitää punahilkka-fiilistä tai pikkumyy.. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulle tulee jotenkin mieleen viljonkka? mut silleen hyvällä tavalla :-D ihana takki.

      Poista
  4. I really like that coat, it looks different and very nice! And it fits perfectly withyour black and white outfit and sneakers! Love it!

    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. moikka! sillonku sulla oli vielä pidennykset, nii eikö sulla ollutkin rapunzelilta teipit? muistaisitkohan yhtään että milä sävy yms ne oli? oma tukkanu on melkein samanvärinen kuin sulla oli ennen, niin helpottais tilaamista!:) kiitos jos pystyt vastaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä :) Sävy oli #60 ! Tosin jouduin aina sävyttämään niitä esim. hopeashampoolla jotta sain niistä sen sävyiset kun halusin. Ja silloin, kun hiuksissani oli raitoja seassa niin silloin myös pidennyksissäni oli seassa raidoitettuja pidennyksiä joiden sävyä en kyllä enää ollenkaan muista :/

      Poista
    2. Okei, samaa sävyä siis katselin! Kiitos :) hiukset tilaukseen!

      Poista
  6. Toi takki on upee! Sopii sulle hyvin - varsinkin väri :)

    VastaaPoista
  7. toi rusketus<3 kelpais itelle kun näin talvisin on kuin kalkkilaivan kapteeni -.-

    VastaaPoista
  8. Oiku ihana takki ja tosi pirteen värinen :)

    VastaaPoista
  9. Ihana rusketus ja oon kateellinen valkoisista conssuista :D täytynee heittää omat pesuun, alkaa olemaan aika järkyn näköiset...! Plus takin väri sopii kevääseen paremmin kuin mainiosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani olivat jo niin likaiset niin oli ihana ostaa uudet ja ihan valkoiset Converset :D Niin minustakin :)

      Poista
  10. Todella kaunis takki, ite oon kans miettiny repäisisinkö ja ostaisin värikkään kevättakin! Edessä Lontoon reissu niin luulis sieltä löytyvän:)

    VastaaPoista
  11. voisitko esitellä ostokset videolla? :)

    VastaaPoista
  12. Upea asu Natalia :) sun reissun aikana tänne on tullut ihan kevät! Miten sun poikaystävä reagoi kun kerrroit lähteväs 3 viikoks reissuun? Mua pelottaa kertoo omalle miehelleni että oon suunnitellu tyttökavereiden kaa matkaa Balille ainakin 2 viikoks.. siis pelottaa että sitä harmittaa kovasti kun lähden, en pelkää häntä muuten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja niin kyllä on tullut - ihanaa! Jonathanillahan olisi ollut mahdollisuus lähteä mukaan, mutta harmiksi hänellä on juuri nyt kirjoitukset niin tietenkin niihin lukeminen meni matkan edelle. Ja toki Jonathan oli myös sitä mieltä, että ehdottomasti minun kannattaa lähteä kerta minulla oli mahdollisuus lähteä kolmeksi viikoksi Floridaan :) Tietenkin oli kova ikävä toista, mutta onneksi tänä päivänä on skypet sun muut niin on helppo pitää toiseen kuitenkin yhteyttä! Itseäni olisi kyllä kaduttanut, jos en olisi lähtenyt sen takia, että en voisi olla erossa toisesta kolmea viikkoa. Varmasti miehesi ymmärtää, kun selität, että haluat viettää tällä kertaa aikaa ihan tyttöjen kesken :) Mukavaa matkaa teille jo näin etukäteen <3 Bali on varmasti aivan upea paikka! :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta :) niin luultavasti pelkään suotta, ja toki hän saa lähteä halutessaan poikien reissulle vastaavasti. Pitää nyt jutella hänen kanssaan ennen kun matkat varataan. Bali on kyllä kiinnostanut aina!

      Poista
  13. On kyllä harvinaisen täydellisen mallinen JA värinen takki! want <3

    VastaaPoista
  14. http://www.lookbookstore.co/collections/best-sellers/products/oversize-polyester-blazer-top-blue :)

    VastaaPoista
  15. Hei! Löysin blogiisi kun googlettelin Korsin lompakoita :) Osaatko kertoa mistä voisin löytää tuon samaisen lompakon? Kultaisilla yksityiskohdilla ilmeisesti helpompi löytää mutta tahdon ehdottomasti hopeisilla :) Kiitos!
    Terkuin Iina

    VastaaPoista
  16. Moikka!
    Hieno takki ei voi muuta sanoa :) Selailin itsekin tuolta uutta kevättakkia sun muuta ja tuli mieleeni, että miten koot ovat pitäneet paikkaansa tuolta tilattaessa?
    -Anni-

    VastaaPoista
  17. Onko tuo takki minkätyyppistä kangasta? :) Ihan villakangasta vai jotain muuta? Harmittavan usein näissä ns. kiinalaisputiikeissa kuvassa villakangastakeilta näyttävät on semmosta aivan ihmeellistä fleecen tapaista kangasta. Ja oisko tuosta mahdollista saada kuvaa, kun se on kiinni! Ja ja ja onko laatu millainen? Tuo harmaa näyttäis TÄYDELLISELTÄ kevättakilta, mutta kun hinta on aika korkea, ei viitsisi ihan summassa tilata. :D

    VastaaPoista