15 maaliskuuta 2014

OUTFIT FROM KEY WEST


Olin aivan kokonaan unohtanut postata kuvia asusta, joka minulla oli päällä Key Westissä. Tällaisessa asussa lähdin illalla sinne purjehdukselle katselemaan auringonlaskua ja sen jälkeen menimme vielä ravintolaan syömään oikein pitkän kaavan mukaan. Olen tällä hetkellä erityisesti tykästynyt tuollaisiin vähän pidempiin hameisiin. Voisin hyvin kuvitella lähteväni tuossa asussa täällä Suomessa ulos juhlimaan - tietenkin sitten, kun säät ovat lämmenneet. Näin talvisin tykkään mielummin laittaa ihan mustat housut jalkaan ulos lähtiessä. Ei sitten tarvitse yöllä palella taxijonossa! 

Tänään olenkin itse asiassa lähdössä ulos viettämään tyttöjen iltaa Namuun. Sitä ennen kuitenkin lähden nopeasti käymään Itiksessä hakemassa muutamia juttuja iltaa varten! Jos te olette suuntaamassa tänään Namuun niin laittakaa minulle ihmeessä viestiä, vaikka facebookissa (tästä) niin laitetaan teidän nimet listalle niin ei tarvitse jonotella tuolla ulkona räntäsateessa. Mukavaa lauantaiata teille kaikille!


47 kommenttia:

  1. Ihanan simppeli ja tyylikäs asu! :) Olisi ihanaa päästä itsekin jonnekin noin lämpimään, varsinkin nyt kun tuli tällainen takatalvi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Olisi kyllä ihana päästä takaisi tuonne lämpimään!

      Poista
  2. Upea asu! :) Sulla on muutenkin aina ihan hirmuisen tyylikkäitä asukokonaisuuksia! =)

    VastaaPoista
  3. noi hiukset on vähän hassussa kunnossa, ootko värjäämässä tai laittamassa pidennyksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole värjäämässä, enkä ole laittamassa pidennyksiä :)

      Poista
  4. ihania kuvia, hehkuu oikein se lämpö niistä :3 ja olet niin kaunis ♥

    VastaaPoista
  5. Love the bag!

    www.thetouristoflife.com

    VastaaPoista
  6. Ihana yksinkertaisen tyylikäs asu! :) ja parhaana asusteena kyl on toi kadehdittava rusketus...

    VastaaPoista
  7. Upea asu, toi hame on todella hyvännäköinen! <3

    VastaaPoista
  8. Milloin teet videon matkan ostoksista?:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri muutama päivä sitten julkaisin ensimmäisen videon matkan ostoksista :D En osaa sanoa milloin toinen osa tulee. Tulevien viikkojen aikana kuitenkin :)

      Poista
  9. Miten pääsette siskosi kanssa sisään kun namuhan on k22 lauantaisin?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä kuinka näitä kommentteja riittää blogiin ku blogiin:D Tehäänpä nyt kerta heitolla homma selväksi: alaikäisenä pääsee helposti baariin esim kaverin papruilla tai jos sattuu omaamaan kivan pärstän niin ei niitäkään tarvi kaikkialle. Tokaks, se nyt on ihan sama että onko ikäraja 18 vai 22... Hyvännäkösiä mimmejä ja tuottoa ne baarit hakee!

      Poista
    2. Ikärajat pitävät paikkaansa ehkä silloin, kun on valtavat jonot ja paikka tupaten täynnä. Jos taas väkeä ei ole paljon, niin riittää että on täysi-ikäinen.

      Poista
  10. Mie niin tykkään tästä siun blogista ja siusta!♥ oot upee ja siun panostus tähän blogiin välittyy tännekkin asti! keep going girl :) sait miut hymyilemään, kun katoin tuon ostosvideon, vaatteetkin videolla vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Kiitos <3 Ja kiitos sinulle kivasta kommentista !

      Poista
  11. Upea asu! Sun perässä tais olla aika paljon miehiä tuolla! :D haha

    VastaaPoista
  12. Oho sulla onkin vähän huono iho, oon aina ajatellut että sulla on ihan sileä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiih ootko tosissa XDXD onko sulla sitten silkinpehmee silee iho? Hei hanki elämä, millä tarkennuslasilla sä katot näitä.. :DD

      Poista
    2. Mitä helv.... Pitääkö joka asiasta etsiä jotain valitettavaa!

      Kaunis Natalia ja ihana asu! Itse en löydä susta mitään moitittavaa vaikka kuinka yritän :)!

      Poista
  13. Siis ihan kadehdittavan kauniita kuvia susta ja ihana asu :) !

    VastaaPoista
  14. saaks jotai provikkaa, ku järkkäät porukkaa namuun?

    VastaaPoista
  15. Oi miten ihana asu! Sulle sopii tosi paljon paremmin nuo vähä tummemmat hiukset :) Näytät paljon luonnollisemmalta ja tyylikkäämmältä :) Ihana päivetys myös! Mistä tuo ihana kaulakoru on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) En valitettavasti muista enää yhtään, että mistä tuo on.. Jostain Glitteristä tai vastaavasta :) !

      Poista
  16. Ihana asu! Tykkään niin sun tyylistä :)

    VastaaPoista
  17. ihana rusketus! ite en tänä keväänä ehdi matkastamaan mihinkään lämpimään niin pitää kai turvaitua itseruskettavaan... onko sulla jotain lemppari itseruskettavaa ja tiiätkö semmosta joka ei jäis valkosiin vaatteisiin ym ?:)

    VastaaPoista
  18. Olen jo useamman postauksen ajan ihastellut ja nyt oli pakko tulla kommentoimaankin, että nuo sun uudet hiukset on aivan äärettömän kivan näköiset! :) Näytät paljon tyylikkäämmältä, luonnollisemmalta ja aikuismaisemmalta.

    VastaaPoista
  19. klassisen kaunis asu ja pakko taas ihailla hiusväriäsi, itsekin haaveilen raidoista ainaisten platinablondien sijaan, pitäisi vain uskaltaa kampaajalle! :)

    VastaaPoista
  20. Hei ihan pakko kysyä sulta että mistä nuo sun siskosi valkoiset pitsi (?) shortit ovat jotka hänellä oli täällä sinun blogissasi jossain postauksessa mustan topin kanssa yllään? :)

    VastaaPoista
  21. Osaatko Natalia sanoo, minkä malliset ne sun Aviatorit on, jotka esiintyy ainaki Hello from Florida -postauksessasi? Ne on täydellisen väriset! :) aivan ihana asu tässä, tosi kiva hame!! Täytyy itsekin kokeilla vähän pidemmän mallista hametta kun on niin tyylikäs sun päällä! :)

    VastaaPoista
  22. Millaiset tulokset sait yo-kirjoituksista? :) mielellään jos ihan arvosanoilla kertoisit etkä "ihan hyvät"

    VastaaPoista
  23. Tykkään sun blogista ihan sairaasti mutta nyt kun et enään päivitä usein niin kiinnostunut on alkanut lopahtamaan :( Tuntuu, että sen jälkeen kun lähditte tsekkeihin joulukuussa (sitten uv, miami) blogi on alkanut mennä huonompaan suuntaan. Olet todella kiireinen koko aika :( milloin päästään taas kattomaan sun ihania videopostauksia, kuulumisia ym?

    VastaaPoista