31 maaliskuuta 2014

MY SKIN CARE ROUTINES


Nyt olisi vuorossa päivitetty postaus ihonhoitorutiineista ja tuotteista jotka minulla on tällä hetkellä käytössä. Ostin Floridasta Sephorasta itselleni Cliniquen kasvojen puhdistusaineen, kasvoveden sekä -rasvan. Nämä kaikki tuotteet on tarkoitettu erityisesti juuri kuivalle iholle. Olenkin ollut äärettömän tyytyväinen! 

Tuo Clinique liquid facial soap extra-mild Puhdistusaine puhdistaa hyvin meikit pois sekä jättää kasvot todella puhtaan tuntuisiksi ilman, että se kuitenkaan kuivattaisi kasvojen ihoa. Useiden tuotteiden kohdalle olen nimittäin huomannut, että pesun jälkeen kasvojen iho on tuntunut kiristävältä. Tuon puhdistusaineen kohdalle ei kuitenkaan sellaista ole ollut! 

Olen aikaisemmin ollut vähän laiska käyttämään kasvovettä. Ehkä lähinnä siksi, että en ollut sen paremmin perehtynyt noihin ja en oikein ymmärtänyt miten tärkeä myös kasvovesi on. Minulla on nyt ollut käytössä tuo Cliniquen clarifying lotion 1 kuoriva kasvovesi, joka lupaa tehdä ihosta kirkkaamman. Olen kyllä huomannut miten ihoni on ollut raikkaampi ja heleämpi. Nyt kun minulla on ollut tuo käytössä niin tuntuu hassulta ajatella, että olen aikaisemmin jättänyt kasvoveden käyttämättä. Tämä tuote sopii myös hyvin kuivalle iholle! 

Ja sitten vielä tuo Cliniquen dramatically different moisturizing lotion +. Ehdottomasti yksi parhaista kasvorasvoista joita olen käyttänyt. Kyseessä on siis todella kosteuttava kasvovoide, joka palauttaa ihon kosteustasapainon. Jos ette ole ikinä kokeilleet tätä ja ihonne kaipaa kosteutusta niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Itse en oikeastaan voisi olla tyytyväisempi. 

Kuvasta unohtui vielä silmänympärysvoiteeni, joka on Biothermin blue therapyn. Olen ollut tyytyväinen tuohon silmänympärysvoiteeseen!


Näiden lisäksi kuiva ihoni kaipaa varsinkin talvisin kunnon extra kosteutusta! The Body Shopin vitamin E kasvonaamio kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Tämä todellakin kosteuttaa kuivan ihon. Käytän tätä naamiota oikeastaan epäsäännöllisen säännöllisesti eli silloin kun tuntuu siltä, että kasvoni kaipaavat lisää kosteutta. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tämän jälkeen naamio pyyhitään kasvopyyhkeellä. Suosittelen! 

Kannan oikeastaan aina laukussa mukanani The Body Shopista ostettua vitamin E kasvosuihketta. Kyseessä on siis kasvosuihke, joka virkistää ja kosteuttaa kasvoja. Tätä voi huoletta suihkauttaa myös meikin päälle! Pitkinä päivinä on ihana saada vähän virkistystä kasvoille. Nyt kevään ja kesän saapuessa tykkään välillä säilyttää tätä jääkaapissa ja aamuisin sitten kasvojen pesun jälkeen virkistää kasvojen ihoa tällä. 


Ja lopuksi vielä nämä vartalorasvat jotka ostin Victoria's Secretiltä. Olin aluksi vähän epävarma sen suhteen, että kosteuttavatkohan nämä tarpeeksi ihoani. Yllätyin todella positiivisesti sen suhteen miten hyviä ja kosteuttavia nämä rasvat ovat. Syötävän hyvistä tuoksuista ei tarvitse varmaan sen enempää mainita. Iski kyllä valinnan vaikeus tuoksujen suhteen ja itse päädyin lopulta näihin neljään! Eli Simply breathless, Love spell, Hello darling ja Coconut passion.


28 kommenttia:

  1. Noi tuotteet on hyviä itelläkin samoja! :)

    VastaaPoista
  2. Miten teit niihin sun mustiin dr denimeihin ne reiät polviin? Itelläni ois just yhet farkut mitä vois vähän repiä kesäsemmiks, ni aattelin kysyä sulta kun ne sun mustat denimit näytti niissä kuvissa tosi hyviltä!:)

    VastaaPoista
  3. pakko viilata pilkkua - ei siis ole tarkoitus mitenkään keljuilla tai mitään, mutta siis

    ei ole olemassa vartalorasvaa tai huulirasvaa tai mitään muutakaan, vaan ne ovat voiteita :--) kuulostaa paljon paremmalta eikä särähdä kauneusalan yrittäjän korvaan tai silmään :-)

    ps oot ihana kun olet niin positiivinen aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojos enkun sanasta bodybutter käännetään niin se on kyllä vartalorasva ihan sama oliko rasvaa vai voidetta

      Poista
    2. butter = voi
      eli bodybutter = vartalovoi

      :---)

      Poista
    3. Täällä toinen kauneusalan ihminen jonka korvaan tuo rasva särähtää! :D ja tosissaan ano 16.35 bodybutterin suora suomennos on vartalovoi.. Rasvat ruokaan, voiteet iholle! ;)

      Poista
    4. Voi iiks! Hyvä natalia ettet korjannut tekstiä! :D

      Poista
    5. Ja pahaahan noi ekat anot varmaan tarkottiki. Epäilen

      Poista
  4. Ei liity postaukseen millään tavalla, mutta seuraatko yhä pll:ää? :) missä vaiheessa A paljastuu? Oon ite vasta tokassa kaudessa... Haluisitko vähän spoilata jotain? Sen tiiän että oliko 4 kaudessa, kun Alison tulee jaksoihin mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen katsonut kaikki jaksot mitä jenkeissä on tullut eli kaikki neljä tuotantokautta :) Ja A:ta ei ole paljastettu vieläkään….. En viitsi kirjoittaa tähän mitään juonipaljastuksia ettei joku joka ei niitä paljastuksia halua lukea lue niitä vahingossa :D

      Poista
    2. ite kyllä oon saanu jaksoista jo selville et kuka A on :-D ei kauheest tee mieli enää tän takii kattoo:(

      Poista
    3. Eli veikkaat, että se kirjan kirjoitus - juttu on vain hämäystä? Ja kuka se sitten oikein oli joka oli tyttöjen ja Ezran kanssa siellä katolla siinä ihan viimeisessä jaksossa :o En kysy mitenkään pahalla vaan ihan mielinkiinnosta haluaisin kuulla teoriasi miksi Ezra olisi A :D

      Poista
    4. Oon lukenu kirjat loppuun ja Ezra ei todellakaan ole A :D

      Poista
    5. Niin, mutta ei sitäkään ei vielä tiedä tuleeko tuohon tv-sarjaan samanlainen loppu kuin mitä kirjoissa oli! Noissahan on ollut nyt jo aika paljon eroja :)

      Poista
  5. Hei muistatko yhtään että paljonko suunnilleen oli hintaa tuolla bodyshopin facemistillä? :-) ihania tuotteita, ei ihme että sun iho näyttää aina niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt valitettasti muista ollenkaan! The Body Shopin sivuilta löytyy varmasti tuonkin tuotteen hinta :)

      Poista
  6. noi cliniquen tuotteet on niiin hyviä ja tosi halpoja jenkeissä ku just itekki olin helmikuussa :D haha! mul on vaa toi 2 ja 1 kasvovedeissä kakkosta t alueelle ja sit mul sellases pumppupullos toi kasvorasva & cliniquen puhdistusmaito :D ja cliniquen meikkejäkin suosittelen testaamaan varsinkin meikkivoide ja puuteri tosi hyviä ei tee sellasta "maskia" vaan luonnollisen näköisen ootko sattunut testaamaan?;) ja victorias secretilläkin oli hyvä primeri jota suihkutetaan naamalle ennen meikkiä ja jälkeen pitää meikin hyvin pitkään ja sit tekee siit heleämmän tosi hyvää suosittelen testaamaan ku ei se ollukkaan ku 15 dollaria ainakin jenkeissä :Dd ja oli siel hyvä luomiväri palettikin (:

    VastaaPoista
  7. Pakko vinkata että toi Cliniquen saman sarjan silmänympärysvoide nimeltä vissiin All about eyes on kyllä taivaan lahja naisille! Siis mä en ole koskaan käyttänyt mitään niin hyvää tuotetta, on kyllä hintansa väärti! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan seuraavaksi sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä :) Pitääkin tutustua tuohon ja ehkä ensi kerralla kokeilla sitten sitä!

      Poista
  8. Mä sain joskus näyte kappaleen tota love spellii ku ostin vs:ltä jotain, ja ah se tuoksu on ihana, mutta ehkä aavistuksen liian voimakas. Kerran se aukes mun laukkuun, ja huh se haju ei oo vielkää lähteny, vaik siit on 3 vuotta :D

    VastaaPoista
  9. Nämä body shopin tuotteet ovat kyllä parhaita. Olen postannut aiemmin ongelmsitani ihoni kanssa ja roaccutane-kuurista, ja siinä samalla ylistin nämä e-vitamiinituotteet taivaisiin :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  10. Ollaan matkustamassa kuun lopusta Prahaan ja tiedän että olet siellä monesti ollut, joten missä on parhaat shoppailupaikat ja onko keskustan lähettyvillä victorias secrettiä (vai onko vain lentokentällä) ja tiedätkö onko Prahassa nike-kauppaa? :) olisin erittäin iloinen jos voisit kertoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Prahan keskustasta löytyy kaikki shoppailupaikat ja ostoskeskus nimeltään Palladium :) Googlettamalla löydät tuon ostoskeskuksen tarkemman sijainnin. Ja tosiaan lentokentältä löytyy Victoria's Secret accessorize - liike, jossa myydään noita rasvoja ja tuoksuja yms. =) En nyt ollenkaan muista onko Prahassa Niken liikettä. Googlettamalla löydät varmasti tiedon tuosta, että löytyykö ja jos löytyy niin mistä! Mukavaa reissua sinulle :)

      Poista
  11. Mullakin on jo monen vuoden ajan ollut käytössä Cliniquen ihonhoitotuotteita ja olen ollut tosi tyytyväinen! Hinnat on vaan super kalliita verrattuna jenkkihintoihin, mitä videolla kerroit... Itse aina pyrinkin ostamaan kalliimmat kosmetiikat laivalta, kun sieltä saa monesti jättikokoja hyvään hintaan:) Ja onhan Sokoksella ja Stockmannillakin joskus hyviä tarjouksia.

    VastaaPoista