18 maaliskuuta 2014

MONDAY'S UPDATE

Moikka  ! Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt vähän paremmin kuin meidän. Jonathan nimittäin palasi päivällä kirjoituksista korkeassa kuumeessa sekä vatsataudissa.. Miten voikaan olla noin huono tuuri! Tänään töistä päästyäni olenkin vain hoivaillut potilasta kotona. Pidetään peukkuja, jotta Jonathanin olo parantuisi ennen keskiviikon kirjoituksia! Ja itse täällä nyt jännitän, että iskeekö tuo tauti nyt seuraavaksi minuun.. 



Edellinen viikko meni aivan älyttömän nopeasti! Tuon loman aikana oli ehtinyt kertymään kivasti kaikkia hommia rästiin, joten paluu arkeen tapahtuikin oikein kertaheitolla. Ihan kaikkia blogijuttuja en ole vielä ehtinyt hoitamaan ja muutamat koulujutut painavat vielä päälle, mutta ainakaan tekemisestä ei ole puutetta.Tällä viikolla ajattelimme aloittaa myös siskoni kanssa pelaamaan tennistä. Ihana siskoni onkin luvannut alkaa valmentamaan minua kerran viikossa. Jee! 

Oli muuten ihana palata takaisin kotiin, kun Jonathan oli ihanana ostanut naistenpäivän kunniaksi minulle kauniit kukat odottamaan olohuoneen pöydälle. 



Mitäs muuta.. Olen palannut taas treenaamaan salille! Ja vitsit miten paljon enemmän minulla onkaan ollut päivisin energiaa aina aamuisen salitreenin jälkeen. Vielä puoli vuotta sitten en olisi uskonut, että innoissani juoksen juoksumatolla ja käyn salin puolella ihan kunnolla treenailemassa. Olen aina aikaisemmin tykännyt ehdottomasti enemmän ryhmäliikuntatunneista. Nyt taas, kun olen saanut treeniohjelman kuntoon ja päässyt vähän vauhtiin niin olen todella innoissani. Yritän kuitenkin pitää nämä treenijutut aika vähällä täältä blogista, koska niitä saa mielestäni lukea ihan riittämiin lähes kaikkialta.. 



Kiusasin lauantaina itseäni selailemalla lomakuviamme. Olin jo niin innoissani siitä miten aikaisin kevät alkoikaan tänä vuonna, mutta taisin innostua vähän turhan aikaisin. Lauantaina maa olikin ihan valkea ja lunta/räntää satoi koko päivän. Tänään oli kuitenkin taas ihana auringonpaiste, vaikka ilma olikin todella viileä.. Kyllä se kevät ja ennen kaikkea kesä sieltä pikku hiljaa tulee! Me olemmekin jo alkaneet suunnittelemaan matkaa  Jonathanin kanssa heti kesäkuun alkupuolelle. 



Lauantaina olin ulkona tuulettumassa siskoni ja ystäväni Natalien kanssa! Kävimme ensin iltapäivästä siskoni kanssa Itiksessä shoppailemassa, sen jälkeen ajoimme keskustaan ja kävimme hakemasta Johdosta meille salaatit mukaan! Oli ihana viettää laatuaikaa tyttöjen kanssa. Kiitos siis molemmille ihanasta illasta ♥.

Ja ajattelin vielä muistuttaa teitä Indiedaysin Blog Awardseista, jotka lähestyvät taas! Nyt onkin aika ehdottaa blogeja ehdolle eri kategorioihin. Muistattehan siis käydä asettamassa lempibloginne ehdolle ja jos koette, että minun blogini sopisi ehdolle johonkin noista kategorioista niin kiitos jo näin etukäteen ♥. Blogeja voit ehdottaa ehdolle tästä


Nyt kuitenkin painun pian nukkumaan, jotta jaksan herätä taas huomenna ajoissa uuteen päivään! Hyvää yötä kaikille ♥. 

32 kommenttia:

  1. hei, olis kiva jos tekisit joskus jonkun yhden postauksen sun treenaamisesta! olis mielenkiintosta lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Yritän kuitenkin pitää nämä treenijutut aika vähällä täältä blogista, koska niitä saa mielestäni lukea ihan riittämiin lähes kaikkialta.. "

      Eikä minulla ole mitään erikoisia treenivinkkejäkään niin tuntuisi vähän turhalta alkaa erikseen kirjoittaamaan omaa postausta siitä :D

      Poista
    2. Minä olen kanssasi ihan samaa mieltä. Vaikka treenaan paljon ja ruokavalioni koostuu todella terveellisistä vaihtoehdoista, ärsyttää kun bloggaajat kuvaavat raejuustojaan :D jotenkin huvittavaa että se on "mainitsemisen" arvoista kun ajattelee että joillekin se on samanlainen itsestäänselvyys kuin vessassa käynti:D no mutta rakastan blogiasi tämmöisenä, aitona ja päivän piristyksenä! Katsoin vasta eilen tuon ostopostauksen videon ja sinulla on niin ihana hymy!:)

      Poista
    3. en kyllä ymmärrä nyt ollenkaan, miks asu/muoti -kuvia saa olla vaikka kuinka paljon ja jokapuolella, mutta reenijuttuja ei jos puhutaan lifestyle-blogeista..? :D

      Poista
    4. Ei kukaan ole sanonut, että niitä ei saisi olla :D? Hyvä vaan, että niitäkin löytyy niin paljon niille joita tuollaiset postaukset enemmän kiinnostavat! Sanoin vaan, että itse en ala niistä enää kirjoittelemaan, koska MINUSTA niitä on jo ihan tarpeeksi ja minulla ei edes ole mitään hyviä treenijuttuja jaettavaksi. Jätän siis nuo hommat niille, jotka niistä vähän enemmän tietävät :)

      Poista
  2. Lovely photos!

    www.thetouristoflife.com

    VastaaPoista
  3. Itsekin tykkään ryhmäliikunnoista eniten, niistä saa kunnolla motivaatiota, reippautta ja ennen kaikkea hyvän treenin. Lisäksi ohjaajat tsemppaavat aina kybällä, i like! Itsekin jätän blogista suurimmaksi osaksi treenauspostaukset pois, nimittäin olen ihan samaa mieltä kanssasi, niitä saa lukea mielinmäärin lähes kaikkialta.
    Oijoi en malta odottaa minne reisuun olet taas lähdössä, kateushan tässä jo iskee vaikka itselläkin matka varattu ja siihen abut 2 viikkoa!:')

    VastaaPoista
  4. Kirjottiko Jonathan pitkän vai keskipitkän ruotsin?😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kumpaakaan ! Ruotsihan on Jonathanin äidinkieli :)

      Poista
  5. Osaatko sanoa mistä nuo siskosi valkoiset pitsishortsit ovat ostettu? :-) ne jotka hänellä oli päällä jossain niistä sun jenkkipostauksista:)

    VastaaPoista
  6. Kai Jonathan kävi kokeen jälkeen lääkärillä, jotta saa pistehyvityksiä kokeesta? Itselläni oli sama vaiva viime syksyn kirjoituksissa ja pidtehyvitykset vaikuttivat onneksi arvosanaani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei käynyt! Jonathanin vointi oli niin huono (kuume nousi niin korkealle + vatsatuti), että hän ei voinut/pystynyt lähteä edes lääkäriin.. :((

      Poista
  7. Ihania treenivaatteita! :) Ja toi viimeisen kuvan paita <3

    VastaaPoista
  8. Hei! Musta olisi tosi kiva, jos viitsisit tehdä postauksen miten aloitit tuon saliharrastuksen :) Millainen ohjelma, miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti, kuinka suurilla painoilla aloitit jne :) Itsekin haluaisin aloittaa salilla käymisen, mutta en tiedä yhtään mistä suunnasta tarttuisin toimeen :( Siksi olisi kiva kuulla miten sä treenaat :) Mukavaa viikkoa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kaipaat vinkkejä salilla treenaamiseen niin suosittelen lukemaan ihan jotain fitnessblogeja :) Niistä saa paljon parempia vinkkejä kuin mitä minulla on antaa :) ! Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
  9. Mihin olette ajatelleet lähteä reissuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emme oli vielä ihan tarkkaan päättäneet! Olemme kuitenkin vähän suunnitelleet, että lähtisimme Barcelonaan :)

      Poista
  10. Miten teillä on varaa matkustella aina? Ootteko töissä molemmat/ missä? :) ja ihana blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina matkustella :D? Olemme viimeeksi olleet yhdessä kunnon reissussa viime kesänä :P Ja kyllä käyn töissä :) Teen toimistotöitä ja kirjoitan tätä blogia. Jonathan opiskelee ! Kiitos :)

      Poista
    2. Tarkoitin nyt ylipäätään matkustella, ei välttämättä yhdessä..:) mut kiitos vastauksesta!

      Poista
    3. Aaa.. Hämäännyin tuosta, kun kirjoitit että "teillä" :D Itse tykkään kovasti matkustaa ja tingin mielummin sitten muista asioista ja matkustan :)

      Poista
  11. toivoisin enemmän videopostauksia, paljon perus höpöttelyjä ja esim ostoksien esittelyä vielä videolla!:-)
    t.lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveista :) Niitä on varmasti jatkossa luvassa lisää!

      Poista
  12. Ollaan tulossa toukokuussa käymään Helsingissä, meillä on joku hassu tapa tullut että käydään mun miehen kans joka toukokuu siellä :D Olisi mahtavaa jos tekisit postauksen jossa hieman esittelisit Helsinkiä ja kertoisit missä kannattaa käydä. Me ollaan varmaan taas Vaakunassa yötä, joten sen lähettyviltä kaupat on tulleet aika hyvin jo tutuiksi. Ajateltiin nyt olla ainakin neljä yötä, niin kerkeis kunnossa tutustua Helsinkiin paremminkin ja nähdä vähän kauempaa. Ois kiva jos siellä ois joku kiertoajelujuttu, jolla pääsis kiertelemään ympäriinsä, saattaa toki ollakkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole ikinä edes ajatellut, että voisin tehdä jonkun postauksen ihan Helsingistä! Kiitos siis hyvästä ideasta :) Varmasti Helginsitä löytyy noita kiertoajeluita. Joku ratikka ajeluhan voisi olla kiva! Muistan joskus nuorempana vieneeni kaverini tuollaisella, joka saapui muualta Suomesta tänne Helsinkiin :)

      http://www.visithelsinki.fi/juuri-nyt/kiertoajelut-retket-ja-opastukset/ratikalla-ympari-kaupungin

      Oikein mukavaa reissua teille jo näin etukäteen :)

      Poista
  13. Tennis on kyllä mielettömän kivaa ja tehokasta liikuntaa, suosittelen! Ja etenkin sopii kilpailuhenkiselle (kuten itselleni)
    Millaiset yo-kirjoitustulokset sait? Olitko tyytyväinen ja kuinka monta ainetta kirjoititkaan? :)

    VastaaPoista
  14. Mulla on noi samat salitrikoot, huippuhyvät! :)

    VastaaPoista
  15. Pikaisia paranemisia Jonathanille! :) Onpas inhottava aika tulla sairaaks (tai no ei kai koskaan "hyvää" aikaa ookkaan), toivottavasti sä sentään selviät ilman sairasteluja!

    VastaaPoista
  16. Haloo voitko vastata mikset ollu siljan tupareissa? Mitähän vitun väärää tässäki kysykyksessä taas on -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole millään tavalla velvollinen selittämään yhtään kenellekkään miksi olin tai en ollut jossain. Asia ei yksinkertaisesti kuulu sinulle tai kenellekkään muulle :D Toivottavasti ymmärrät tämän!

      Poista