07 maaliskuuta 2014

KEY WEST

Maanantaina lähdimme heti aikaisin aamusta ajamaan kohti Key Westiä. Key West on Yhdysvaltojen eteläisin kaupunki! Vaikka ajomatka Fort Lauderdalesta tuonne kestikin yli kolme tuntia niin matka oli upea maisemien puolesta. Saaria yhdisti pitkät sillat meren päällä. Myös nuo saaret joiden läpi ajoimme olivat mielestäni todella kauniita.. Pysähdyimmekin matkalla muutamaan kertaan ihastelemaan upeita maisemia. 



Key West oli tunnelmaltaan todella rento. Aurinkoinen sää, sinistä merta loputtomiin, kauniita puutaloja, ravintoloita.. Niinkuin aikaisemminkin totesin niin ensi kerralla haluan ehdottomasti viettää tuolla muutaman päivän pidempään. 

Tähän väliin on pakko kirjoittaa asiasta johon ole tämän reissun aikana kiinnittänyt erityisesti huomiota. Täällä kaikki ihmiset ovat todella hymyileväisiä ja tulevat helposti juttelemaan niitä näitä. Seisoitpa sitten kahvilassa jonossa, sovitit kaupassa kenkiä tai mitä vaan niin ihmiset alkavat usein juttelemaan. Siinä missä Suomessa (tai ainakaan Helsingissä) ei tulisi kuuloonkaan alkaa höpöttelemään kassajonossa, niin täällä se on aivan normaalia. 



Meillä myös säät suosivat ja molempina päivinä oli aurinkoista sekä todella lämmin! Vasta siinä vaiheessa, kun aloimme tekemään lähtöä "kotia" kohti niin taivaalle alkoi kerääntymään pilviä. Lomamme aikana olemme muutenkin saaneet nauttia upeista säistä. Lämpöasteita on ollut aina 24 asteesta 30 asteeseen. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun taivas repesi ja iltapäivän satoi vettä. 




Mukavaa perjantaita teille kaikille 

28 kommenttia:

  1. upeita kuvia! mistä toi hame on peräisin? :)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi miten ihania kuvia Natalia! Toi punainen hame sopii sulle tosi kivasti :-)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia! Voiku itsekki pääsis joskus jonnekki ulkomaille täältä suomesta. en oo ikinä käynyt..:D

    VastaaPoista
  4. aivan iihania kuvia <3 Tulee ittellekin matkakuume :D

    VastaaPoista
  5. Toi höpöttelyjuttu on niin totta! Nykissä meinaa ihan sama juttu :) ihmiset hymyileväisiä ja monesti saattoivat tulla ihan keskellä katua kehumaan ulkonäköä tai asukokonaisuutta!! Kaunis sinä ;) - Annastiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui kyllä aluksi hassulta, että joku täysin tuntematon nuori tyttö saattoi vastaan kävellessä, vaikka huikata "ihanat kengät" tai kysymään, että mistä shortsisi ovat ostettu ! :D Harvemmin Suomessa tällaista tapahtuu. Kiitos =)

      Poista
  6. Melkeinpä jokaisessa lomakuvassa sulla ollut aurinkolasit päässä, olisi kiva ollut nähä joku kuva ilman niitäkin. Tiedän, jos lomalla ei tuu meikattua niin usein, jonka takia lasien taakse pitää piiloutua...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tuo aurinko on niin kirkas, että ilman aurinkolaseja joudun hirmuisesti siristämään silmiä, joka tietenkin kuvissa näyttää hassulta :D Ja niinkuin itsekin totesit niin lomalla tulee oltua myös ilman meikkiä niin silloin on helpompi laittaa vain aurinkolasit nenälle :)

      Poista
  7. Ihana toi hame ja täydellisiä noi kuvat<3 Joku päivä minäkin matkustan tuonne lämpöön<3

    VastaaPoista
  8. Ihana kun jaksat lomallakin postailla näinkin paljon! pus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :)) Nyt onkin sitten palattu takaisin Suomeen! Muutamat lomapostaukset on vielä kuitenkin luvassa :)

      Poista
  9. Hei mistä toi tollanen musta toppipaita (joka sulla nyt on ollut näissä lomapostauksissa välillä päällä) on ostettu? :) Se on ihana <33 Ja tosiaan oliko hyvä loma kaikenkaikkiaan? Toi auringonlasku kuva on ihan mieletön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat tuota toppia, joka minulla oli päällä esimerkiksi tuossa "Sunset Sail" -postauksessa niin se on ostettu viime kesänä Bershkasta :) Ja oli kyllä aivan älyttömän hyvä loma, kiitos kysymästä! :)

      Poista
  10. kysyisin yhtä asiaa liittyen Amerikkaan matkustaessa! Tarviiko sinne mennessä hommata jonkinlaista viisumia vai onko siinäkin joku raja esim. jos olet lomalla 3vko niin ei tarvitse viisumia mutta jos sielä on pitempään niin tarvii? kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tarvitse viisumia, koska olet vain 3 viikkoa, mutta tarvitsen ESTA-matkustusluvan.

      Poista
    2. Anonyymi 18.00 ehtikin jo vastata tähän :)

      Poista
  11. Aivan ihania kuvia! :) Ihanasti ''leijuu'' tuo hame noissa sun kuvissa, oot niin upea ♥

    VastaaPoista
  12. haha apua tiedän ettei tällasta saa naisilta kysyä eikä oo pakko vastata:D mut osaatko yhtään sanoa suunnilleen mikä sun pituus ja paino on? ku sul on just tollanen kaunis siro sopusuhtanen vartalo!:) ja ihana blogi, tykkään aivan älyttömästi lukea<3

    VastaaPoista
  13. En löydä tuota hametta forever 21 sivuilta :( Tiedätkö myydäänkö sitä enää?

    VastaaPoista