27 maaliskuuta 2014

HEY!

Hei hei Ihan ensimmäisenä kiitos kaikille, jotka ehdotitte blogiani ehdolle Indiedays Blog Awardseihin. Blogini nimittäin pääsi ehdolle Säteilevin -kategoriaan. Ihan mieletöntä! Jos koet, että blogini on ansainnut äänesi niin olen todella otettu jokaisesta äänestä. Suosikkejanne pääsette äänestämään tästä. Kannattaa käydä äänestämässä omia suosikkeja, sillä äänestäiden kesken arvontaan ASUS Fonepad 7 sekä viisi lippupakettia Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa palkitaan voittajat. Kiitos jo näin etukäteen kaikista äänistä 

Tämän päivän postaus venyikin vähän myöhälle.. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä? Toivottavasti teidän päivänne on sujunut hyvin. Minulla ei ollut tänään päivästä mitään ohjelmaa, joten päätin ottaa ajasta kaiken hyödyn irti ja kuvata teille seuraavan videon Floridan ostoksista. En kuitenkaan ehtinyt vielä siirtää videota tänne koneelle joten pidetään sormet ristissä, että videosta tuli onnistunut! Videon aloittaminen nimittäin vähän vierähti, sillä yritin kissojen ja koirien kanssa etsiä yhtä kenkä paria jota ei meinannut löytyä sitten mistään.. Lopulta jouduin lopettamaan etsinnät ja kuvata videon ilman yksiä kenkiä! No, pääsette kuitenkin varmasti näkemään kyseiset korkkarit kevään aikana vielä moneen kertaan :) 



Muuten olimme tänään viettämässä iltaa kavereidemme luona ja samalla suunnittelimme viikonlopulle ohjelmaa. Lauantaina ajattelimme lähteä pitkästä aikaa koko kaveriporukallamme juhlimaan! Edellisestä kerrasta, kerrasta kun olemme koko porukan kanssa olleet juhlimassa onkin ehtinyt vierähtää tovi. 

Huomenna minulla onkin aikainen herätys, sillä suuntaan heti aamusta aamiaistilaisuuteen. Periaatteessa minun pitäisikin nyt jo olla nukkumassa, jotta jaksaisin aamulla herätä virkeänä. Edessä on nimittäin pitkä päivä ja paljon ohjelmaa! Itse rakastan sitä, että minulla on paljon ohjelmaa ja tekemistä. Välillä on tietenkin ihana löhöillä kotona verkkareissa, mutta muuten yleensä tykkään järjestää itselleni kaikkea ohjelmaa. Tämä kevät tuleekin pääsykokeisiin lukemisen lisäksi olemaan aika täynnä kaikkia todella kivoja tapahtumia joista olen todella innoissani! 



Neule SheInside (saatu) / Housut Staridivarius

Millaista ohjelmaa teillä on luvassa loppuviikolle? 

Hyvää yötä ja huomiseen !

29 kommenttia:

  1. Super ihana blogi sulla!♥ Taitaa olla eka kommentti mitä sun blogiin kirjoitan, mut pakko sanoo, että teet kyllä huipputyötä tän blogin kanssa. Ihanan pirteitä kaikki postaukset ja tulee aina hyvälle mielelle ku lukee näitä. :) Ja onnittelut indiedays blog awards ehdokkuudesta! Oot sen kyllä ansainnut ja toivon, että voitat! :) Hyvää loppuviikkoa sulle!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, kun kommentoit :)) Aivan ihana kuulla <3 Kiitos kovasti! Ja kiitos sinulle ihanasta kommentista :) Hyvää loppuviikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. Voisitko vastata edellisen postauksen kommentteihin... Siellä oli pari kysymystä, joihin muakin kiinnostaa saada vastaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin vastailemassa siellä muutamaan tulleeseen kysymykseen! :)

      Poista
  3. odotan innolla sun videopostauksia pianpian :) ne on niin ihanan piristäviä <3

    VastaaPoista
  4. Annoin ääneni sulle! :) ♡

    VastaaPoista
  5. Mihin pääsykokeisiin luet? :)

    VastaaPoista
  6. Voi natalia oot niin uskomattoman kaunis! Suuri kiitos sulle näin ihansta ja pirteästä blogista, aina sun postauksia lukiessa tulee hyvällä mielelle :-) Tuo Säteilevin -kategoria sopii siis sulle paremmin kuin hyvin! Saat ehdottomasti ääneni <3

    VastaaPoista
  7. Mihi sä haet opiskelemaan kun pääsykokeisiin alat lukemaan ? :) oon hirveen utelias kun ite alan lukemaan oikkiksen pääsykokeisiin heti vain kun saan kirjat käsiini :)

    VastaaPoista
  8. Mitkä arvosanat kirjoitit silloin kun valmistuit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse ihan tyytyväinen papereihini ja siksi en halua niitä kertoa.. Ihan ok arvosanat kuitenkin! Ja minun kohdallani noilla arvosanoilla ei olekaan väliä, koska haen pelkällä pääsykokeella sisään :)

      Poista
    2. Eihän sitä itse valita kummassa kiintiössä hakee vaan yhteispistekiintiöön valitaan ne, joilla on parhaat arvosanat..:)

      Poista
  9. Äänestin sua <3 Oot säteilevin!!

    VastaaPoista
  10. Suu loksahti kyl auki ku oot niin kaunis :o oot ihan poikkeus muista suomalaisista<3 niin luonnonkaunis kuin olla vaan voi :) ja ääni lähtee sulle!

    VastaaPoista
  11. Siis tarkottaako toi että jos voitat ton indiedays kilpailun niin sun blogisi siirtyy indiedayssille? :)

    VastaaPoista
  12. Säteilevin -kategoria sopii sinun blogillesi todellakin. Täältä lähti kanssa yksi ääni, tsemmpiä:)

    VastaaPoista
  13. Ihana paita (: oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
  14. Hei, voisitko tehdä postauksen siitä miten luet oikikseen, vinkkejä yms.? :-)

    VastaaPoista