12 maaliskuuta 2014

GOOD MORNING


Stadiumx & Taylr Renee - Howl At The Moon

Tai tässä vaiheessa pitäisi toivottaa jo ehkä hyvää päivää.. Tänään aamuni ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, sillä heräsin aivan älyttömään päänsärkyyn. Nukun välillä kädet ylhäällä (en työnnä niitä tyynyn alle - nukun selälläni ja yksin kertaisesti nostan vain kädet ylös), tästä johtuen niskani saattavat mennä todella jumiin ja siitä seurauksena minulla tulee helposti päänsärky. Heräsin, otin särkylääkkeen ja jatkoin nukkumista vielä muutaman tunnin. Onnekseni uudestaan herätessäni päänsärky olikin jo lähes kokonaan tiessään, vaikka hartiat ovatkin vielä vähän jumissa. Sali sai siis tänään aamulla jäädä väliin. Nyt olen tehnyt muutamia työjuttuja kotona sohvalta käsin koneella ja kohta onkin aika lähteä ihan töihin töihin. Sitä ennen käymme kuitenkin viemässä Jonathanin koneen huoltoon keskustaan. Palataan siis myöhemmin! Mukavaa päivää teille kaikille ♥ !

27 kommenttia:

  1. Mäkin teen niin et nukun selällään kädet koukussa ylhäällä mut tyynyn alla, sit nostan sitä tyynyä käsillä ja aamulla herään jäätävään niskasärkyyn :/ mistähän ihmeestä se johtuu?! Ps. ihana toi sun aamutakki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää ! Teen samaa, mutta en laita käsiä tyynyn alle. Nostan ne vain ylös :D En oikein tiedä, että mitä tuolle voisi tehdä etten nostastaisi niitä unissani ylös :/ .. Kiitos =)

      Poista
    2. Mun perus nukkumisasento on kans sama. Kädet ylhäällä tyynyn päällä. Ja tähän lisäksi vielä toinen jalka koukkuun patjaa vasten niin että jalkapohja on toista reittä vasten. Mies sanoo tämän vuoksi mua ballerinaksi :D

      Poista
  2. Mulla sama ongelma ton päänsäryn kanssa, että niskat menee jumiin nukkuessa ja siitä tulee sitten pääkipu... :/ mutta ihana postaus sulta taas! Jatka samaan malliin, näitä on aina ihana lukea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ! Mulla on sama ongelma eli tiedän miten inhottavaa tuo on :( Kiva kuulla, että pidit <3

      Poista
  3. Oot kyllä paras bloggaaja :) missä oot töissä ja minne aiot opiskelemaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, että olet tykännyt! :) Teen toimistotöitä vanhempieni yrityksessä ja kirjoitan tätä blogia. Haen nyt keväällä oikikseen opiskelemaan :)

      Poista
  4. mulla ihan sama juttu, ei oo kyl kivaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kurjaa ja enkä oikein tiedä, että mitä pitäisi tehdä ettei noin kävisi :( Mikään ei ole huonompi aloitus päivälle kuin se, että herää pääkipeänä!

      Poista
  5. Teetkö pimeenä ne työt vanhempiesi toimistolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En. Ihan samalla tavalla saan palkkaa ja maksan veroja kuin muutkin työntekijät :D Olen siis työntekijänä samalla tavalla kuin olisin ulkopuolisessa yrityksessä. Tiedäthän, että pimeänä työskentely on laitonta?

      Poista
    2. Varmasti tekee joo. Ja vaikka tekisikin varmaan ilmottais siitä täällä....... Järki käteen

      Poista
    3. Haloo ihmiset. Vaikka vanhemmilla onkin oma firma niin ei sinne kannata ottaa lapsia pimeinä töihin. Omalla äidillänikin on firma ja sen verran tiedän, että ainakin meillä pimeä työntekijä tulisi maksamaan loppujen lopuksi paljon enemmän. Ehkei tarvitse maksaa vakuutuksia ja sellaisia, mutta rahan nostaminen ulos yrityksestä on paljon kalliimpaa kuin se että palkat maksetaan yrityksen sisällä. Saatika jos töissä olisi pimeästi työntekijä, oma lapsi tai ei ja jotakin sattuisi niin ei paljon naurattaisi.

      Poista
  6. Migreenistä kärsivänä tiedän, että herääminen päänsärkyyn on hirveä tunne :/ Onneksi pääsit kuitenkin parin tunnin päästä ylös sängystä ja kohti päivän puuhia :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on! Niimpä :) Välillä nimittäin tuo päänsärky nimittäin jatkuuu koko päivän :(

      Poista
  7. Ihania kuvia taas kerran!! <3 oot niin kaunis :)
    Ps millä oot muokannu viimesimmät ig kuvasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 Se on sama kuva kuin tässä postauksessa tuo viimeinen kuva eli olen muokannut sen photshopissa niinkuin muutkin kuvat täällä blogissa ! :) Ja instagramissa lisäsin tietenkin filterin vielä siihen kuvaan.

      Poista
  8. Voi harmi, mullakin tulee nukkumisesta usein niskat kipeeks ku unissaan vääntyy mitä ihmeellisimpiin asentoihin :D Sulla on kiva blogi! Käy kurkkaa mun aloittelijan blogia!

    http://shoesspeaklouder.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta :D Kiva kuulla, että pidit! Ja käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  9. Voi ei päänsärky ja niskasärky on ihan jäätvä yhdistelmä! Mulla ei johdu nukkumisasennosta mut mun niska-hartiaseutu menee muista syistä todella helposti aivan jumiin. Mulla tulee päänsäryn lisäksi tunnotomuutta käsiin ja huimausta. Tosi inhottava tunne! :( laita jonathan hieromaan sua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on :( Voi ei! Voin vain kuvitella miten inhottavaa tuo on..

      Poista
  10. kannattaa kokeilla tempur tyynyjä, ne maksaa jonkun verran, mutta ovat joka pennin arvoisia :) tyyny kestää varmasti ainakin 10 vuotta, ja niska kivut helpottuu huomattavasti, ainakin itselläni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla itse asiassa on tempur tyyny! Ostin sen joskus juuri sen takia, koska kuulin, että se saattaisi auttaa.. Minulla kuitenkaan se ei auttanut. Nostin silti kädet ylös yön aikana :(

      Poista
  11. Onneksi päänsärystä voi sentään kärsiä ihanassa aamutakissa:) Tempur tyynystä on oikeasti apua! (kärsisin joskus samasta ongelmasta) kannattaa kokeilla :)

    http://juuustloooveeeit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä :P Kirjoitinkin tuohon ylempään kommenttiin juuri, että minulla on sellainen tyyny, mutta minulla se ei auttanut. Aivan samalla tavalla tuli niskat ja pääkipeäksi kuin tavallisellakin tyynyllä :/.

      Poista
  12. Itsekin nukun usein tuossa asenossa.. :D

    VastaaPoista
  13. Voisitko tehdä postauksen jossa vähän kerrot sun nuoruudesta ja on vanhoja kuvia yms?:) kiinnostais tosi paljon esim sun yläasteajat, miten oot muuttunu ulkonäöltä ja ihmisenä yms! Jos oot tehny jo sen tapaisen niin voitko vaikka linkata sen?:) ehdoton lempiblogi <3

    VastaaPoista