21 maaliskuuta 2014

GOOD MORNING FRIDAY!


Mukavaa perjantaita ! Tämä viikko on taas mennyt ihan älyttömän nopeasti. Tänään minulla oli herätys jo ennen seitsemää, sillä suuntasin heti aamusta käymään koululla. Kotimatkalla kävin hakemasta kaupasta meille aamiaseksi aivan tuoreita croissantteja viikonlopun alun kunniaksi. Nyt olen viettänyt aamupäivääni syöden, lehtiä selaillen ja frendejä katsellen. Aika hyvä aloitus viikonlopulle! Kohta minun pitäisi hoitaa kaikkia blogiin liittyviä juttuja, mutta olen koko ajan sortunut tuohon "no jos vielä yksi jakso..". 



Katsotaan millainen sää tuolla on iltapäivästä, jos pääsisimme vaikka ottamaan myös tämän päivän asustani kuvat. Viime kerralla, kun olimme kuvailemassa tuollaisessa tuulessa niin kuvista ei oikein tullut mitään. Hiukseni tuulivat kasvoille oikeastaan kaikissa kuvissa ja silmät suunnilleen vuosivat tuulesta.. Tai sitten täytyisi löytää joku paikka, joka on vähän tuulelta suojassa. No katsotaan! Nyt kuitenkin käyn muiden juttujen kimppuun. Paltaan siis myöhemmin!


36 kommenttia:

  1. Niin miten ton appelsiinin söit?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko tosissasi :D? Lusikalla.. Samalla tyylillä kuin verigreipit yleensä syödään :D

      Poista
    2. Mitä vitua? Kui appelsiinin pystyy syödä lusikalla o.O

      t. eri ano

      Poista
    3. Aivan samalla tavalla kuin verigreippiä voi syödä lusikalla :D Teet veitsellä tuonne sisään viillot valmiiksi noiden "palasten" kohdalle ja sen jälkeen lusikka käteen ja syömään :)

      Poista
    4. Hah, en itekkään ois osannu sanoa miten tuo syödään. En oo koskaan nähny että joku söis appelsiinin nuin:D

      Poista
    5. Jokainen tyylillään :P Appelsiininhan voi syödä vaikka kuinka monella eri tavalla :)

      Poista
    6. mä oon aina syöny verigreipin tolla tapaa, mutten oo koskaan syöny appelsiinia samalla tavalla. en ees tiedä miks. ei oo käyny edes mielessä :D tuliki mieleen et vois iteki käydä ostaa kaupasta muutaman appelsiinin ;D

      Poista
  2. Voisitko linkittää se sun harmaan jakkusi ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt yhtään tiedä, että mitä harmaata jakkua tarkoitat :o?

      Poista
    2. Hmmm.. mitenköhän sen selittäisi.. nooh siis jakku joka on ollut sulla noissa vanhemmissa postauksissa. Siä on taitettu hiukan sisään rinnan kohdalta ja siinä on pari sellaista nappia oliko nyt kultaisia vai hopeisia, en muista ! Mutta sellainen harmaa ihana jakku joka on sheinsideltä, mutta en vain itse sitä löydä millään :/

      Poista
    3. Olen saanut sen lähes vuosi sitten eli en usko, että niitä on myynnissä enää :( Minulla ei myöskäänvalitettavasti ole mitään linkkiä siihen! Jos sitä ei sieltä sivuilta löytynyt niin sitten niitä ei ole enää :/

      Poista
    4. Mahtavaa ! Juuri kun meinasin lopettaa etsinnän sivuilta törmäsinkin jakkuun :) ! Mutta kiitos silti sinulle !

      Poista
    5. Voisitko anonyymi linkittää sen tähän ? :) Oisin itekki kiinnostunu siitä!

      Poista
    6. Valitettavasti tuotteet ns. "liikkuu" Sheinsiden sivuilla eli sitä ei ole enään siellä mistä itse sen löysin ja tilasin :/ Itse en ainakaan enään jakkua löytänyt (onneksi kerkisin tilaamaan jo) niin linkitettäväksi.. Jakku oli kyllä ihan mukavissa aleissa, että en tiedä olisiko jo loppunut ? :(

      Poista
  3. katoin noita aiempia postauksia ja pakko sanoo että toi lyhyt tukka sopii sulle ihan älyttömän hyvin!! näytät hyvällä tavalla vanhemmalta ja jotenki freesimmältä:) pääsisköhän itsekin pidennyksistä joskus eroon..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, kiitos :)) Ja varmasti pääset! Jossain vaiheessa se kierre on vain katkaistava :P

      Poista
  4. Etkö yleensä syö mitään kun lähdet kotoa kerta vasta aamiaiseksi ostit noita croissanteja niin kello oli varmaan jo puoli päivää ennen kuin söit tuon aamiaisen tai ainakin luulisin? :D aamiaisesta puheen ollen, käytkö minkä verran viikonloppuisin brunsseilla ulkona, mitä brunssipaikkaa suosittelisit, missä on hyvä hinta-laatusuhde?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä syön yleensä aina aamisen. Tänään aamulla ennen lähtöä join vain smoothien! Kotiin palasin jo kymmeneltä jolloin söin sitten kunnon aamisen :) Ei siis mennyt puoleen päivään aaminen :D En käy niin usein brunsseilla ulkona, mutta oma suosikki paikani on tällä hetkellä Kiila!

      Poista
    2. Kiila?!!!!! Helsingin kauhein brunssipaikka! Paskaset lattiat ja ylihinnoteltua perus aamiaista...

      Poista
  5. ihanan näköinen aamiainen!:o itselläni aivan sama juttu frendien kanssa; "jos nyt viellä yksi jakso" lopulta onki kulunu monta tuntia niitä katsellessa:D haha!

    VastaaPoista
  6. Tiedätkö miten tarkkoja namussa ollaan ikärajojen suhteen lauantaisin kun on k-22. Oltaisiin menossa kaveriporukalla ulos ja porukassamme on 21 - 19 vuotiaita tyttöjä ja poikia, luuletko että pääsemme juhlimaan namuun vaikka emme olekaan 22?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikärajoista pyritään yleisesti pitämään kiinni. En nyt kuitenkaan osaa sanoa tähän juuta enkä jaata :/ Laita minulle viestiä vaikka Natalia Oonan fb-sivulla niin katsotaan, jos saataisiin vaikka teidän nimet listalle tai jotain vastaavaa :)

      Poista
    2. Miks mun kommenttia ei hyväksytty?

      Poista
    3. Koska en julkaise blogissani muihin liittyviä kommentteja. Kirjoitin muutenkin tuossa, että ikärajoista pyritään YLEISESTI pitämään kiinni - poikkeuksia siis tottakai tehdään välillä. Jos haluat tietää asiasta lisää niin voit kysyä asiasta henkilöltä itseltään lisää :)

      Poista
  7. osaatko sanoa jotain hyviä deep house biisejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://www.youtube.com/watch?v=mBusbr-h9oA
      https://www.youtube.com/watch?v=BvVJ_jqFdRo
      https://www.youtube.com/watch?v=KYSV8VsUBHk

      Siinä nyt muutama joista pidän tällä hetkellä :)

      Poista
  8. Tuleeko sun hiuksista ollenkaan postausta? Kiinnostaisi nähä ne kampaajan jälkeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ajatellut tehdä hiuksista mitään erillistä postausta, mutta tänään on tulossa asu -kuvia ja niissähän näkyy sitten myös uudet hiukset :)

      Poista
  9. Huoh vähän alkaa kyl käymään tylsäks nää sun postaukset. Aina näitä heräilin, söin aamupalaa, rentouduin, selailin lehtiä, katoin sarjoja... Eiks käy aika tylsäks? Tai en mä vaan ymmärrä miks tällasista jutuista pitää kirjottaa ku ei oo asiaa. Noi kuvatkaan ei oo mitenkään erityisen inspiroivia. Ei millään pahalla siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, mulle ainakin tulee itelle tosi väsyny ja laiska olo jos vaan makoilen koko päivän enkä tee mitään "kunnollista" niin eikö sulle tuu mitenkään tylsyys ja väsymys jos lueskelee ja kattelee sarjoja vaan:) ja en oikeesti myöskään tarkota millään pahalla vaan kysyn vaan nyt kun joku muukin on miettiny vähän samaa:)

      Poista
    2. Musta tuntuu kans että näitä ihana aamu -postauksia tulee kokoajan..ja pakko myöntää, ei näissä oo oikeen mitään kiinnostavaa.

      Poista
    3. Joo ehkä vähän samaa mieltä, huviksee just pari päivää katsoin sitte että montako näitä "good morning"-otsikollisia postauksia oli niin niitä löytyi jo useampi :s ihania kuvia toki mutta näitä postauksia on aika usein vaan.. muuten kyllä ihan ehdottomasti yks mun lempi blogeja! :)

      Poista
  10. Miten saat ihmisten nimiä ttonne Namuun? Tai mitä vaikutus valtaa sulla on tonne? Mitä muuten teit toiselle appelsiinin puoliskolle? :D

    VastaaPoista
  11. Ei herranjumala mitä kysymyksiä! :D kiinnostaako sua tosissaan mitä natalian toiselle appelsiinin puolikkaalle on tapahtunut...

    VastaaPoista