17 maaliskuuta 2014

FLORIDA VIDEO

Ihanaa maanantaita kaikille ♥  Vielä olisi siis muutamat Florida -postaukset jäljellä. Tämän videon jälkeen on kuitenkin vaihteeksi luvassa vähän arkisempia juttuja sekä asuja täältä Suomesta, sillä ajattelin säästää nuo muutamat muut postaukset vähän myöhemmälle. Päätin "tuttuun tapaani" kasata teille videon tuosta matkastamme! Tuon kolmen viikon aikana videoitakin ehti nimittäin kertymään kameraan ihan kivasti ja kyllä ainakin omasta mielestäni videon kautta fiilis välittyy vielä paremmin kuin kuvista. Toivottavasti siis pidätte! 


Muistattehan katsoa videon HD-laatuisena. 


Videolla soineen biisin löydätte tästä ! Jos piditte niin käyttehän kuuntelemassa lisää kaverini biisejä täältä.

Huomiseen siis 

56 kommenttia:

  1. Tosi kiva video! Tuli kamala matkakuume :)

    VastaaPoista
  2. Upea video! Pidä enemmän nyt hiuksiasi auki, kun ne ovat kunnossa. :-)

    VastaaPoista
  3. Milloin ostoksien toinen video on tulossa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä päättänyt, että kuvaanko myös vaatteet videolle ! Jos kyllä niin se video menee kyllä seuraavalle viikolle :/ :)

      Poista
  4. Video olis tosi kiva vaatteista ! :) mitä tuliaisia jonathan / kaverit sai (: ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, katsotaan.. :) En tuonut kavereilleni mitään tuliaisia. Jonathanille toin mm. Converset :)

      Poista
  5. Jotenkin tulee sellainen tunne, että pitää yrittää väkisin keksiä jotain vikaa videosta.

    VastaaPoista
  6. Osaatko sanoa kuinka paljon lennot+yöpyminen+kohtuullinen shoppailu pulittaisi lompakosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan suoraan sanottuna en kyllä osaa yhtään sanoa, että paljon tuo tulisi juuri sinulle maksamaan. Lentojen hinnat vaihtelevat paljon ajankohdasta ja tarjouksista riippuen. Yöpymisestä en osaa sanoa mitään, koska sekin riippuu aivan siitä, että haluatteko vuokrata itsellenne mahdollisesti jonkun asunnon/huoneiston vai yöpyä hotellisa, mihin päin olisitte menossa yms..

      Suosittelen, että katsot hintoja lentoyhtiöiden sivuilta ja googlettelet eri yöpymis vaihhtoehtoja ja laskeskelet sitten siitä paljonko kaikki tulisi sinun kohdallasi maksamaan! :)

      Poista
  7. olipa kamalan rumaa, ei tekis kyllä yhtään mieli ite tuonne! :D noei, ihana video ja sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Tuo oli kyllä aivan ihana paikka <3 Kiitos :)

      Poista
  8. voi vitsi miten ihana video! väää kateus iski :D

    VastaaPoista
  9. olipa kiva ajatus tehdä tälläinen video :) paikka on aina ollut yksi unelma matkakohteistani :)
    vaikutat todella mukavalta ja mielestäni videoissa joissa juuri "höpöttelet" osaat olla luonnollinen etkä vaikuta teennäiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit :) Floridassa kyllä riitti nähtävää ja tehtävää! Aivan ihana paikka <3

      Poista
  10. Tosi kiva video tykkäsin itsekkin! :) Tälläsii on kiva kattella :)

    VastaaPoista
  11. Aaaaaaaaah ihana video!!!!!!! Mä niin rakastan tällasia reissuvideoita <3 Saa vähän paremmin irti sitä tunnelmaa ja fiilistä! Mä otin kanssa tosi paljon videoclippejä mun reissulta ja ajattelin väsätä tän tyylisen videon kanssa, toivottavasti onnistun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii kiitos ihana <3 Ei vitsi, odotan jo innolla videotasi ! Varmasti onnistut =))

      Poista
  12. mun mielestä sä kävelet niinku mallit ja sehän on vaan hyvä siks joilleki tuli sellain fiilis et näyteltyjä mut jokaisella oma kävelytyyli :)
    jos olikin näyteltyjä niin entäs sitten :D mun mielestä sä näytit hyvältä ja sun videot on niin piristäviä aina.lisää videoita!
    äläkä välitä joidenkin ilkeistä kommenteistä oot upea, muista se <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tottakai nuo kohdat ovat näyteltyjä :D Ei siskoni tai vanhempani kävelleet lomalla painava järkkärini kädessä kuvaamassa minusta luonnollisia videoita. Tottakai näitä oli pakko ottaa "hei otetaan vähän videota blogiin" -tyylillä ihan erikseen.. Voi kun olisikin joku kuvaaja, joka kuvailisi näitä videoita koko ajan ihan luonnollisista tilanteista :D Kiva kuulla, että pidit :) Ja kiitos ! :)

      Poista
  13. Nä sun videot on tosikivoja! Ja mitä noissa kävelykohdissa nyt niin teennäistä oli :Ddd parempi tälleen et suakin tässä videossa näkyy.. Ku joissain bolgien videoissa näkyy vaan maisemia eikä koko ihmistä ollenkaan. Mut anyway aaaaivan ihana video lovelove <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin itse ihan samaa :D No mutta teekepä mitä tahansa niin aina jollain on jotain sanottavaa. Kaikkia ei voi miellyttävää :) Kiva kuitenkin kuulla, että sinä pidit videosta :)!

      Poista
  14. Wwautsi ihana video<3 ja oot kyllä niin kaunis!! Toinen osa ostoksista ois niiin kiva videolla:)

    VastaaPoista
  15. Ihana ihana ihana <3

    VastaaPoista
  16. ihana sinä<3 nii lyhyet hiukset sopii nii hyvin sulle:)

    VastaaPoista
  17. tosi kiva video!:-* ja hei muistelisin että sulla ois ollut sitä body shopin pinkissä purkissa olevaa e-vitamiini (?) kasvonaamiota, niin ootko tykännyt siitä?:-) itsellä olisi uusi naamio hankintalistalla ja olen harkinnut tuota:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit :) Kyllä on ja olen tykännyt. Se on ihanan kosteuttavaa eli sopii juuri hyvin vähän kuivalle iholleni :) Suosittelen siis!

      Poista
  18. kävittekö kattomassa kertaakaan ihan asutusalueilla esim millasissa taloissa ihmiset asuu tuolla? et oliks ne just sellasia ihania miljoona taloja vai :) ? tosi kiva video!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän asuimme itsekin tuon koko kolme viikkoa ihan tavallisessa asutusalueella :) ! Mutta kyllä kävimme tietenkin muutenkin ajelemassa eri alueilla. Ja kyllä näkyi taloja aivan laidasta laitaan ! :D :) Kiva, että pidit!

      Poista
  19. Olisin todella kiinnostunut kuulemaan, mistä hommasitte lennot jne. Florida kiinnostaa todella ja haluaisin käydä siellä! Suositteletko paikkaa? Kuulostaa ainakin liian täydelliseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lennot varasimme Finnairin sivuilta :) Kyllä suosittelen ehdottomasti! Nähtävää, tehtävää ja koettavaa riittää :)

      Poista
  20. Ja oliko kallista? Kuinka paljon lennot maksoivat sinne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt enää muista lentojen hintaa, koska varasimme ne jo syksyllä. Lentojen hinnat vaihtelevat todella paljon ajankohdasta riippuen! Suosittelen, että katsot eri lentoyhtiöiden sivuilta tai jostain vertaa.fi tyylisiltä sivuilta hintoja :) Kannattaa myös seurailla mahdollisia tarjouksia yms!

      Poista
  21. Mimmoisella kameralla tää on kuvattu? Näyttää niin hyvälaatuiselta toi kuvausjälki! Kun itselläni on juuri uuden kameran osto muutenkin mielessä :) oot ihana kun teit tämmösen kesäparatiisivideon, antaa lohtua tähän takatalveen :D <3

    VastaaPoista
  22. Aivan upean näköstä tuolla!!!! :D Hirveä matkakuume ollu jo valmiiksi, eikä kyllä auttanu yhtään asiaa tämä :DD Oot aivan hirveän sievä varsinkin noilla lyhyemmillä hiuksilla! Tulee aivan joku keijukainen mieleen<3

    VastaaPoista
  23. Miks oot poistanu kommentteja jotka oli asiallisia mielipiteitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei yllätä:D

      Poista
    2. Mä lähetin kommentin, jossa kirjoitin suunnilleen että kävely videolla vähän teennäistä, mutta ihana paikka, ihana sinä ja siskosi, ihana video kiitos lisää plapla, ja nyt sekin on poistettu? Eikö ollut tarpeeksi montaa kehua? :D

      Poista
  24. Ihana video♥ Tuli kans ihan hirvee matkakumme, ihanasti välittyy tunnelma! :)

    VastaaPoista
  25. Tää video kyllä piristi mun iltaa ja lisäs vaan matkakuumetta!! Ihana <3

    VastaaPoista
  26. Tosi kivasti tehty video ja diggaan sun uudesta hiustyylistä :))

    VastaaPoista